#Rüyamda seni gördüm

Şeftali Ağaçları -Tin tin tini mini hanım (Tinimini Hanım) 03:25

Şeftali Ağaçları -Tin tin tini mini hanım (Tinimini Hanım)

Şeftali Ağaçları (Tinimini Hanım) Şeftali ağaçları Türlü çiçek başları Yaktı yandırdı beni Yarin hilal kaşları Tin tin tini mini hanım Seni seviyor canım Bahçelerde idrişah Boyu uzun kendi şah İki gönül bir olsa Ayıra..

Zeki MÜREN - YOLLARDA KALDI GÖZÜM 04:46

Zeki MÜREN - YOLLARDA KALDI GÖZÜM

yollarda kaldı gozum Sensiz deli gibiyim Acılan her kapıda Seni gorur gibiyim Baktıgım aynalarda Ziyan olan yıllarda Daracık sokaklarda Seni gorur gibiyim Gel gel gel Gel gel gel Bekletme yazık Günleri aylar..

Ahmet -Şafak - Adam Gibi 04:14

Ahmet -Şafak - Adam Gibi

Seni dağda ceylan gibi Seni bağda bir gül gibi Gördümde sevdim Ben seversem mecnun gibi Dağları delen ferhat gibi Adam gibi, adam gibi Adam gibi severim Seni baharda değil Kara kışta zemheride Dar günde sevdim..

İsmail YK  - Doğum Günün Haram Olsun 05:40

İsmail YK - Doğum Günün Haram Olsun

Şiir Bugün senin doğum günün mü değil mi Tüm sevdiklerin de yanında mutlu musun O sahte dostlarınla yeni sevgilinle el ele göz göze Bir zamanlar benim de gözlerim içine bakarak Seni seviyorum demiştin Bir zamanlar benim..

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun 05:00

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun

Sevemedin çekip gittin Ardında yaralı bir can Söylediğin sözler nerde Kan kusturdun bana kan Seni attım dilimden Ama kalbimden atamadım Seni attım dilimden Onun için sana son sözüm Gittin de neler buldun Onlar..

Yıldız Tilbe - Çat Kapı 04:31

Yıldız Tilbe - Çat Kapı

Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz bitanem Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk, bizi mutlu eder mi Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle kolay biter mi Geceyi güneş siler, beni senin hasre..

ALİ KINIK  - ÖZLEMİŞİM 04:58

ALİ KINIK - ÖZLEMİŞİM

Bıçak gibi gözlerini Gözlerini özlemişim oy O çocuksu nazlarını Nazlarını özlemişim oy Yıllar yılı gizlemişim Seni ne çok özlemişim Büyü olsun sihir olsun Her hece bir kahır olsun oy Varsın olsun zehir olsun Sözlerini öz..

Nazan Öncel - Madalyon 03:21

Nazan Öncel - Madalyon

Konuştumsa kahrımdan konuşmuşumdur Ağladım sa dolduğum dan ağlamışımdır Nasıl eğlendin mi bari, hoş musun peki Çekip gitseydim keşke, daha iyiydi Yüreksiz seni Bir şey olduysa anlat o zaman Delikanlıymış derim arkandan ..

Sila - Yan Benimle 04:59

Sila - Yan Benimle

Yalan sevinçle oyalandım Aklın tuzağında dolandım Kusuruma bakma zil zurna geldim Sabahın beşi kapına dayandım Erbabım aşk madem Madem yasaklar namahrem Kafeste sözler susuyor şimdilik Uçurur zaman hele dur bakalım S..

Devdas - Maar Dalak 04:24

Devdas - Maar Dalak

Chandramukhi​ Yeh Kiski Hai Aahat, Yeh Kiska Hai Saaya​ Kimin ayak sesleri bunlar, bu kimin gölgesi?​ Hui Dil Mein Dastak Yahan Kaun Aaya​ Kalbimi böyle çarptıran, kim geldi?​ Hum Pe Yeh Kisne Hara Rang Daala​ Bu p..

Emrah Haydi Simdi Gel Film Klip 04:18

Emrah Haydi Simdi Gel Film Klip

Sözlerin vardı onca yollardan bana ulaşan Özledim sözlerini şimdi gel Gözlerin vardı en buruk anda gönlümü ısıtan Özledim gözlerini şimdi gel Bekliyorum seni çok özlüyorum Sensiz geçmiyor ki hiç günler İstiyorum s..

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum 02:19

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum

Yalan sevgilim inanma ellere Kapılıp düşlere bana sitem etme Hiç mi hissetmedin ah bendeki yüreği Ben sadece seni hep seni sevdim İnan sevgilim bir ben bilirim Hasret acısı içimde saklı Yaşadığım her şey yüzümde y..

Sancak - Uçurum 03:12

Sancak - Uçurum

Düşsem uçurumlardan, uyansam okyanuslarda. Yine de gözlerin gibi olamaz. Ölsem yokluğundan, karşımda cennet olsa. Yine de senin yanın gibi olamaz. Kör oldu gözlerim inan seni bulamam. Bağladın kollarımı bak seni tutamam..

Sancak - Dili Yok ki Gönlümün (Feat. Gitar Barış) 04:20

Sancak - Dili Yok ki Gönlümün (Feat. Gitar Barış)

Düştün öyle gözlerimden yaş misali bak tutamadım. Bana öyle bakma yeniden. Dili yok ki ah şu gönlümün, sevemem ki şimdi seni ben. Sen ne hayaller kurdun göğsümde bensiz? Ah ben ne savaşlar verdim, öldüm de sensiz. Dili ..

Esin Engin Bana Ellerini Ver 1972 03:23

Esin Engin Bana Ellerini Ver 1972

ben bal arısı gibiydim senden önce bak pervanelere döndüm seni görünce yana yana kül olsam her an yine de senden ayrılamam yoluna adadım ben ömrümü sensiz olamam yana yana kül olsam her an yine de senden ayrılamam bin y..

Gir Kanıma Harun Kolçak 03:51

Gir Kanıma Harun Kolçak

uçardım gönlümce seni görmeden önce, yazılmış inan kaderime saçların dağılır aklımın yellerinde, hiçbir rüzgar esmese bile vazgeçmem geçemem seni ne zor buldum ben, düşlerim çıkmasada yine gir kanıma hani bekarlı..

Tanju Okan Bu Akşam Çok Efkarlıyım 03:03

Tanju Okan Bu Akşam Çok Efkarlıyım

Bu akşam çok efkarlıyım Kalbim neden kan ağlıyor Bunu bir bilsen sevgilim Güneş solgun gündüz gece İçimde sen bir bilmece Izdırabı heceliyor Sensiz yalnız sensiz içim Gözyaşlarım yağmur gibi Yanağımı ıslatıyor ..

Hasan Özdemir - Yarim Senden Ayrılalı 04:22

Hasan Özdemir - Yarim Senden Ayrılalı

Yarim Senden Ayrılalı Hayli Zaman Oldu Gel Gel Bak Gözümden Akan Yaşa Ab-ı Revan Oldu Gel Gel Böyle M’olur Küsüp Gitmek Seni Seveni Terk Etmek Haram Oldu Yemek İçmek İşim Figân Oldu Gel Gel Kurulu Yaydır Asılmaz Gönül ..

Bülent Ersoy - Yemin 05:55

Bülent Ersoy - Yemin

Geçmeden ömrümün en güzel çağı Seninle beraber olmak isterim Sensizlik gönlümün en zalim anı Ben seni yanımda bulmak isterim Yıllar var düşmüşüm ben bu yolları Hayatım benziyor kırık dallara Sitemler yetmiyor geçe..

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca 04:42

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani veren Allah alır ca..

Barış Manço - Unutamadım 04:22

Barış Manço - Unutamadım

Dün yine yapayalnız dolaştım yollarda Yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin Öyleyse sen ..

Cengiz Özsu - Gülüm 03:29

Cengiz Özsu - Gülüm

Hayalin yetmiyor canım resimlerinde Hayalin yetmiyor canım resimlerinde İstiyorum her an olsun elin elimde İstiyorum her an olsun elin elimde Gülüm seni sarmayınca kopamayınca Yaşamak istemiyorum sen olmayınca Gülüm seni..

MFÖ - Ele Güne Karşı 04:13

MFÖ - Ele Güne Karşı

Arayıp sormasan da unuttum seni sanma Dünya bir yana sen bir yana Aşık ettin beni kendine sonra da terkettin gizlice Aradım seni her yerde hiç kimselere soramadım Bekledim dön diye dönmedin bile bile Bile bile sevd..

Rafet El Roman - Bugün Aşık Oldum 03:50

Rafet El Roman - Bugün Aşık Oldum

Rafet El Roman - Bugün Aşık Oldum Bu gün aşık oldum bir hoşum bir hoşum Ona ilk bakışta ilk görüşte aşık oldum Ne güzel bir gün ne güzel bir an Aşık oldum aşık oldum aşık Seni seviyorum ah söyle söyle söyle Seni seviyor..

  • Candy tarafından
  • 561 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler 03:53

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler dinle Kumsallar boyunca bak ayak izlerimiz var Deniz bile silmemiş söyleyeyim bak neden Aşkımıza hürmetten Sende yok bu hürmet, aşkımızı unuttun Benim olan o kalbi bahaneler bulup da Ba..

  • Candy tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Güney - Aşkım Aşklarından Bulasın 04:01

Yusuf Güney - Aşkım Aşklarından Bulasın

Yusuf Güney - Askim Asklarindan Bulasin dinle Bu sevdam hiçmi bitmez derdim Bak bugün sona geldim İnanması zor ama katlanan sendin Sanki hiç beni sevmedin O gün bana bitti dediğinde Sebebini bile bilmedim Herşey sahte b..

  • Candy tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim 05:28

Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim

Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim dinle Nasil,Nasil bana nasil kiydin gencligime,ilk askima, tertemiz duygularima asil, hesap ver asil, hesap ver Hesaplar neye yarar bana sen lazimsin hasretin akla zarar beni duymalisin s..

  • Candy tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Sabır Taşı 03:13

Yalın - Sabır Taşı

Yalın Sabır Taşı Şarkı Sözleri Bi başlasam anlatmaya yol olur buradan uzaya Ne sevdim ne sevdim ne sevdim seni ben Bi çağırsan olmaz mı ya uçulur buradan yurduna Ne sevdim ne sevdim ne sevdim seni ben Sabır taşı mıyı..

Görkem Yenilmez - Doğum Günün 04:22

Görkem Yenilmez - Doğum Günün

Doğum Günün şarkı sözü Kadehlere sığdırdım şu hayatı Her seferinden baştan sayıyor zaman Anılarla yaşamak bazen ağır geliyor ya insana Can yakıyor, can acıyor, olmuyor O günleri unutmak öyle imkansız Hani girmiştin ya..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ece Seçkin  Yana Yana 03:02

Ece Seçkin Yana Yana

Senin için cilveli diyorlar Diskodan bardan çıkmaz diyorlar Herkesin kalbine kibrit çakıp alev alev yakar diyorlar Senin için cilveli diyorlar Diskodan bardan çıkmaz diyorlar Herkesin kalbine kibrit çakıp alev alev yakar..

  • En Yeniler tarafından
  • 2.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce