#Rüyamda seni gördüm

İzel Çelik Ercan Özledim  90'lar 04:24

İzel Çelik Ercan Özledim 90'lar

Gözlerim dolu dolu oluyor Sen buradan çekip giderken İçimde bir özlem uyanıyor Ellerim kuru kuru duruyor Resimini alıp bakarken Özledim özledim seni ben Bırakıp da gittin gideli Dudaklarım bomboş şimdi Giderken ..

Zara - Tez Gel Yarim 04:05

Zara - Tez Gel Yarim

Sen gideli buradan kuşlar uçmaz oldu Gittin de gelmedin, güller açmaz oldu Gidipte gelmedin Güller açmaz oldu Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gö..

İbrahim Erkal - Balam 04:51

İbrahim Erkal - Balam

Gel benim tomurcugum Gozu nazar boncugum Seni hep sakinirim Canimcigim yavrucugum Elleri pamukcugum Gozleri yumukcugum Korusun mevlam seni Canimcigim yavrucugum Gel balam balam balam Ben sana neler alam Gozumu..

Erol Budan - Arkadaşça Sevsen 04:52

Erol Budan - Arkadaşça Sevsen

Kabahatmıydı seni sevmem böyle kaçıyorsun benden sebep ne söyle bir de beni düşün kendi yerinde o zaman hak verirdin benim bu halime sevgi gönülden gelen bir duygudur Zorlayamam seni beni sevdiye fakat her sevgi a..

Hüner Coşkuner Olamaz 05:35

Hüner Coşkuner Olamaz

Ikimiz bir damla idik göl olduk Yağmur gibi ciz ederken sel olduk Seninle ben bir bendende can olduk Bunun sonu bir ayrılık olamaz Olamaz,olamaz canım olamaz Kimse seni,seni benden alamaz Ikimizde böylesine severken Bu..

Osman Öztunç  Birader 05:10

Osman Öztunç Birader

Ey güzel insan, benim canım kardeşim, Tek tabancasın bu aralar. Dostların vardı senin,sevdiğin bir kız, Nerdeler şimdi, neredeler. Bir sen ağlarsın birde martılar, Yalnızlığına senin. Fişlenmişsin,seni de bitirir..

Yıldz Tilbe  Ummadığım Anda 03:52

Yıldz Tilbe Ummadığım Anda

Mektupları resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim kıskanırlar Yalanlar anlatırlar Bizi ayıramazlar Aşkın dizind..

Gizem Kara Karakaş Gözlerin Elmas 03:28

Gizem Kara Karakaş Gözlerin Elmas

Karakaş Gözlerin Elmas türkü dinle Ali Ercan Karakaş Gözlerin Elmas Bu Güzellik Sen De Kalmaz Pişman Olun Kimseler Almaz Annene Bak Gör Halini Gel Güzelim Beni Yakma Seni Seven Kalbi Yıkma Allah Dahi Kalbi Yıkma..

Ferdi Tayfur - Zalim Sevgilim 04:32

Ferdi Tayfur - Zalim Sevgilim

Canımdan çok sevdiğim zalim sevgilim Seni benim kadar seven oldumu Acıyorum sevgilim emeklerime Aşkının kıymetini bilen oldumu Oldumu bunca zaman arayıpta sormaman Bir söz söyle sonunda gerçek olsada hicran Taş basarım b..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre  - Dili Yok ki Gönlümün 03:00

Emre - Dili Yok ki Gönlümün

Sancak: Düştün öyle gözlerimden yaş misali bak tutamadım. Bana öyle bakma yeniden. Dili yok ki ah şu gönlümün, sevemem ki şimdi seni ben. Sen ne hayaller kurdun göğsümde bensiz? Ah ben ne savaşlar verdim, öldüm de ..

Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım 04:19

Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım

Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım dinle Söz: Hakan Verbiç Müzik: Hakan Verbiç Aranjör: Nurettin Çolak Mix Master : Utku Ünsal Vokal Koçu : Fatih Ertur Klip Yönetmeni : Yusuf Süme Fotoğrafçı : Halil Güzel Boşa sevmişi..

Alper Erözer - Tek Bir Yeminle 03:35

Alper Erözer - Tek Bir Yeminle

Alper Erözer - Tek Bir Yeminle Dinle Şarkı Sözleri: Sen olmasan gözlerim ışık almaz Sensiz olmaz, sensiz olmaz Şimdi burada olsan hiçbir şey yarım kalmaz Sensiz olmaz, sensiz olmaz Sen içinden söyle ben duyarım burada..

Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Dinle Söz: Mustafa Sandal Müzik: Praak- Jaani Düzenleme: Volga Tamöz Mix & Mastering: Tarık Ceran Klip Yönetmeni: Onur Kök Gel Bana şarkı sözleri ile Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.329 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdi Akgün - Benimle Uyan 03:22

Ferdi Akgün - Benimle Uyan

Ferdi Akgün - Benimle Uyan Dinle Biliyormusun dün gece rüyalarımda birden Kayboluyorsun öylece ruhumu alıp benden Gözlerini aç her nerdeysen Benimle uyan duy beni Ve sonra sarıl öyle çok Çok söyle bana yine Ellerini ve..

Özgür Can Çoban - Özleyeceğim 03:13

Özgür Can Çoban - Özleyeceğim

Sahralar yağmuru nasıl beklerse Ben de seni öyle bekleyeceğim Çiçekler baharı nasıl özlerse Ben de seni öyle özleyeceğim Özleyeceğim özleyeceğim Her gün yollarını gözleyeceğim Özleyeceğim özleyeceğim Her gün yollarını g..

Fblood - Dehb 03:12

Fblood - Dehb

D.E.H.B. şarkı sözleri ile Dikkatin eksik, dengen hep bozuk Beyninin içinde bağırır hep bi’ sokuk Sök at kafayı belki de bu senin tek çaren Kurtulamazsın asla sen bunla beraber ölcen. Doktora gittin yazdı kırmızı reçe..

Flyboi - Mahallem Üşüyor 03:32

Flyboi - Mahallem Üşüyor

Mahallem Üşüyor şarkı sözleri ile Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Bura harlem değil lanet Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor tamamam tamam tamam yavaş sakın beni oyalama ..

Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen de vazgeçmem artık Gel Bana… Gel Bana… İçimde bi tutku, sürekli bir kurgu Bakınca görünce görüyorum senle hayatı Gel Bana… Ge..

Göksel - Denize Bıraksam 03:34

Göksel - Denize Bıraksam

Göksel - Denize Bıraksam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bugün Yudum yudum içtim seni Hatıralardan bir kadeh Dilimde hiç eskimeyen bir şarkı gibi Söyledim söyledim seni Dönüyorum plaklar gibi sarhoş Bugün Adım adım g..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram 04:05

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ceza: Tam isabet, bu hitabem Kitabelere yazılıdır ifadem Ve bir baktım ki gökyüzünde bir matem Nakarat (Ceza): Komedi ve dram hep, komedi ve ..

Öykü Gürman -  Ummadığım Anda ( Akustik ) 04:28

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik )

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mektupları resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim..

 Öykü Gürman - Gelevera Deresi (Akustik) 04:06

Öykü Gürman - Gelevera Deresi (Akustik)

Öykü Gürman - Gelevera Deresi (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyverdun gittun beni oy Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun oy Allah'undan bulasun Kimse almasun seni Kimse almasun seni Yine bana kalasun Kimse ..

Cem Özkan - Acaba 04:00

Cem Özkan - Acaba

Cem Özkan - Acaba Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne yaşandıysa yaşandı Elimde sadece anılar kaldı Elde kalanlar ile yaşamak çok zor Hatta imkansız Kapanmamış bir sürü yara Cevapsız sorular aklımda Oturmuşum bir köşede merak..

Oğuzhan Koç - Gül ki Sevgilim (Akustik) 02:50

Oğuzhan Koç - Gül ki Sevgilim (Akustik)

Gül ki Sevgilim; Bu sabah yerini kimler almış Diye düşündüm kalktığımda Hiçbiri seni, hiçbiri beni Hiçbiri bizi anlamamış Bu sabah telefonu hiç açmadım Çaldı durdu aldırmadım Hiç bir şey seni, seni düşünmemi Engellemez ..

Sancak - Veda (Akustik) 03:30

Sancak - Veda (Akustik)

Söz - Müzik: Sancak Düzenleme: İsmet Örsçüler Mix: Buğra Kunt Çekim - Kurgu: Burak Fatsa Nereden bilirdim dokununca yalnız hissettiğini? Farketmedim, benim olmasan da sen tektin. Bunlar bir yana, büyüyor gözümde yaptık..

Osman Öztunç - Birader (Yeni Versiyon) 04:46

Osman Öztunç - Birader (Yeni Versiyon)

Söz & Müzik: Osman Öztunç Yapım: Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Düzenleme: Fatih Ihlamur Ses Kayıt : Stüdyo Metropol Mix-Mastering : Hasan Bitmez ORKESTRA Perkisyonlar: Cengiz Ercümer Bas Gitar: İsmail Soyber..

Mustafa Ceceli & Irmak Arıcı - Gün Ağarmadan 03:23

Mustafa Ceceli & Irmak Arıcı - Gün Ağarmadan

Gün Ağarmadan şarkı sözleri ile Hangimiz düşmedik dillere Yolumuz ayrıldı inandık ellere Kendime direndim belki de Geç kaldım hasreti öğrenmeye Zamanla geçer mi? Kalmak ister (bir yanın) Bir yanın gider mi? Ben bu şehi..

Zara - Tez Gel Yarim 04:30

Zara - Tez Gel Yarim

Şarkı Sözleri: Sen gideli buradan kuşlar uçmaz oldu Gittin de gelmedin, güller açmaz oldu Gidipte gelmedin, Güller açmaz oldu. Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu Tez gel yarim tez g..

Harun Kolçak - Haberin Bile Yok 04:23

Harun Kolçak - Haberin Bile Yok

Haberin Bile Yok şarkı sözleri ile Bitmedi seni özlediğim geceler Yetmedi aşkı anlattığım heceler Bilmedin hiç yar oldun gönlüme Bir ateş yaktın soğuk mabedime İnkâr edersem seni en büyük günahım olur İhanet onursuzlu..