#Rüyamda seni gördüm

Yüz Tüylerimi Nasıl Alıyorum 03:30

Yüz Tüylerimi Nasıl Alıyorum

Bugün sizlere yüzdeki tüylerimi nasil aldigimi gösterdim. Kullandigim yontemlerin bende hicbir zarari olmadi aksine cildimin daha puruzsuz oldugunu gordum.Umarim yararli bir video olmustur. 18 yasinin altindakiler mutlak..

  • Kadınca tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serkan Kaya - Sevemiyorum 04:34

Serkan Kaya - Sevemiyorum

Düşünmesem mi, üzülmesem mi Diye daha kaç kez sorabilirim ki Böyle gördüm, böyle yaşadım Sevdim mi sevdim atamadım Beni daha kaç kere vurabilir İncitebilir Üzebilirsin ki Sevemiyorum senden başkasını Sevemiyoru..

Hüsnü Arkan - Tutuşsun 03:36

Hüsnü Arkan - Tutuşsun

Bir garip bülbül öter su başında. Nice gül yansın, nice tutuşsun. Ne böyle sevda gördüm ne böyle yara. Adın unutursam Dicle tutuşsun. Haye haye haye varımsın haye. Viran bahçelerde narımsın haye. Haye haye haye zârım tut..

Aşkın Nur Yengi - Serserim Benim 04:33

Aşkın Nur Yengi - Serserim Benim

Karanlığın içinde yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali Tenin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndü Bir yanda sen Bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar Bir yanım ister Serserim ..

Nezahat Bayram Cevizin Yaprağı Dal Arasında 03:28

Nezahat Bayram Cevizin Yaprağı Dal Arasında

cevizin yaprağı dal arasında, güzeli severler bağ arasında. üç beş güzel bir araya gelmişler, benim sevdiceğim yok arasında. evlerinin önü zerdali dalı, pencereden gördüm kınalı eli. (o nazlı yari) benim sevdiceğim t..

Yonca Evcimik 8.15 Vapuru 04:21

Yonca Evcimik 8.15 Vapuru

bu sabah 8:15 vapurunda onu gördüm karþýmda dizlerimi titretti aþýk oldum galiba yakýþýklý babam gibi aþýk oldum anam gibi erden çýktý bu adam beyaz atlý prens gibi ah bir baksa uzunlarý yaksa bana demir atsa..

Susam Sokağı Canavar Şarkısı 02:27

Susam Sokağı Canavar Şarkısı

sabah kalkınca bir canavar gördüm aynamda bir canavar vardı ama gerek yok korkmaya yatağa saklanmadım hiç ağlamadım canavar bana baktı ve şunları söyledi dedi vapa vapa vapa vapa vu vu vuuu vapa vapa vapa vapa ve du bi ..

Darmaduman - Nesrin Kopuz 01:28

Darmaduman - Nesrin Kopuz

Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. ‘Unutmaya çalış!’ deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal değil, nefesin kaldı bende. Ya gel herşeyim ol, ..

Sancak - Darmaduman 03:27

Sancak - Darmaduman

Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. 'Unutmaya çalış!' deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal değil, nefesin kaldı bende. Ya gel herşeyim ol, ..

Erkan Oğur - Kerpiç Kerpiç Üstüne 05:21

Erkan Oğur - Kerpiç Kerpiç Üstüne

Albüm Adı : Gülün Kokusu Vardı Kerpiç kerpiç üstüne kurdum binayı Binayı kurar iken gördüm leylayı Leyla başıma açtı türlü belayı Ah leyla leyla leyla etme bu nazı Gel barışalım baban kıysın nikahı Kerpiç kerpiç ü..

Aşkın Nur Yengi  Serserim Benim 04:35

Aşkın Nur Yengi Serserim Benim

aranlığın içinde yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali Tenin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndü Bir yanda sen Bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar Bir yanım ister Serserim ben..

Zara Yalnızım 05:14

Zara Yalnızım

ŞARKI SÖZLERİ: ÇEKMEDİĞİM DERTLE ÇİLE KALMADI FERYATSIZ GÜNDÜZÜM GECEM OLMADI AĞLAMADIK SOKAK KÖŞE KALMADI YALNIZIM DOSTLARIM YALNIZIM YALNIZ O ESKİ HALİMDEN ESER YOK ŞİMDİ IZDIRAP İÇİNDE YORGUNUM ŞİMDİ TUTUN KOLLARIMD..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş 03:54

Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş

Yangın her aşkın yolu sevdim gördüm Gözlerin karanlık kuyu düştüm öldüm Ahh gönlün şimdi başka yâre mesken Ahh el çekmiyor kara sevda benden Sen hangi elde sevda olup açtın Ben karlı dağlar misali yalnızım Yok bir site..

  • Candy tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaza Sonrası İkiye Ayrılan Bu Araçtan Mucize Eseri Sağ Çıktı 02:18

Kaza Sonrası İkiye Ayrılan Bu Araçtan Mucize Eseri Sağ Çıktı

Çekilen videodan gördüğümüz kadarıyla, normal şartlarda hiç kimsenin kurtulamayacağı bir kaza olmasına rağmen, herkesin kurtulması çok büyük bir şans oldu. Eski Hava Kuvvetleri Ambulans şoförü Tom Bond, kazaya tanık oldu..

  • JET TV tarafından
  • 1.426 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hapisaneden Çıkış Sonrası Deniz Seki Albüm Hazırlığına Başladı 01:32

Hapisaneden Çıkış Sonrası Deniz Seki Albüm Hazırlığına Başladı

Şarkıcı Deniz Seki'yi ziyaret ettikten sonra konuşan Paydaş, Deniz'i çok sağlıklı gördüm. İçeride çok sayıda beste yaptığını söyledi. Yakın bir tarihte birlikte stüdyoya girerek benim aranjörlüğümde yeni bir albüm hazır..

Bu Sineği Gören Var Mı?-Tavus Kuşu Sineği 10:25

Bu Sineği Gören Var Mı?-Tavus Kuşu Sineği

adece bir bitki üzerinde yaşayan ilginç sinek. Zeytinlerde 0 oranında zarar verebilen bir sinek türü. Bilmediğimiz bu sineği ben ilk kez gördüm. Ayrıca üreme şekilleri de çok değişik. İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Londra'daki Yangın Faciasından Kurtulan Türk Anlattı 05:06

Londra'daki Yangın Faciasından Kurtulan Türk Anlattı

Londra'da Royal Free Hospital tedaviye alınan Şener Macit, Binada 25 yıldır yaşıyorum, yangın başladığında biz evde oturuyorduk. Bacanağım beni telefonla aradı, aşagıda itfaiyelerin olduğunu söyledi. Sonradan bana bir f..

 Anne Dizisi Final Yapıyor! 02:00

Anne Dizisi Final Yapıyor!

Star TV ekranlarında yer alan 'Anne' dizisi sık sık işlediği konu itibariyle eleştirilere maruz kalıyordu. Dizinin 20 Haziran'da ekranlara veda edeceği duyuruldu. Star TV'de yayınlanan, başrollerini Cansu Dere, Vahide Gö..

  • ANKA tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kafayı Kovaya Sokarak Para Kazanmak 01:47

Kafayı Kovaya Sokarak Para Kazanmak

İnsanların çok geçtiği yerlerde her türlü para kazanını gördükde kafayı kova içine sokarak para kazanan adamı ilk defa gördüm..

  • JET TV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Casalini - Delilik 04:13

Zeynep Casalini - Delilik

Delilik;kısa sürer çok Pişmanlık uzun. Kararın doğru gibidir, Sonrası hüzün. Birde bakarsın arkanı dönüp, Kalmamış huzur. Soru sormaz,akıl almaz, Tükenir gücün. Sevgilim bitmiş, Aşkımız bizim çoktan bitmiş. G..

Ebru Şallı'nın Çıplak Resimleri Sevgilisinin Telefonunda 01:13

Ebru Şallı'nın Çıplak Resimleri Sevgilisinin Telefonunda

Uğur Akkuş'un eşinden olay açıklamalar geldi.Ebru Şallı'nın Çıplak Fotoğraflarını Eşim Uğur Akkuş'tan Gördüm..

  • ANKA tarafından
  • 3.841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

İbrahim Erkal - Büyük Yalnızlık 05:14

İbrahim Erkal - Büyük Yalnızlık

Sahte gönüllerde sevgi aradım Olmadı bir türlü olmadı gitti Virane gönlümü dolduramadım Dolmadı bir türlü dolmadı gitti Bu büyük yalnızlık bitermi bilmem Bir daha bu gönül severmi bilmem Ziyan oldu gönlüm ihaneti gördüm ..

Müslüm Gürses - Dalgalandım Da Duruldum 03:40

Müslüm Gürses - Dalgalandım Da Duruldum

Ne olursun güzelim sevsen beni Yar deyipte sinene sarsan beni Bir gün öldürecek sin aman aman En sonunda sen beni Dalgalandımda duruldum Koştum ardından yoruldum Binlerce güzel gördüm En son sana vuruldum Yaktı yaktı kü..

Banyo Yaparken Sakin Duran Kedi 01:41

Banyo Yaparken Sakin Duran Kedi

İlk defa banyo yaparken sakin duran kedi gördüm normalde kediler suyu görünce kafayı yerler ...

  • JET TV tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Halisdemir'in Öğretmeni Ömer'e Minnettarım 01:00

Şehit Halisdemir'in Öğretmeni Ömer'e Minnettarım

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde, darbeci general Semih Terzi'yi öldürerek darbe girişimini engelleyen isimlerin başında gelen Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in ortaokul yıllarını öğretmeni anlattı. Öğretmeni şehit H..

Şehit Halisdemir'in Öğretmeni  Ömer'e Minnettarım 01:00

Şehit Halisdemir'in Öğretmeni Ömer'e Minnettarım

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde, darbeci general Semih Terzi'yi öldürerek darbe girişimini engelleyen isimlerin başında gelen Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in ortaokul yıllarını öğretmeni anlattı. Öğretmeni şehit H..

İrem Derici'den Aşk İddialarına Son Nokta 01:35

İrem Derici'den Aşk İddialarına Son Nokta

Ünlü şarkıcı İrem Derici hakkında çıkan aşk iddiaları ile ilgili konuştu. İrem Derici adının aşk dedikodularına karıştığı Barış Murat Yağcı'yla ilgili, Göcek'te bir film çekiminde gördüm, sonra da görmedim, görüşmedim. ..

  • BETA tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karpuzla Sanat Yapmak 00:44

Karpuzla Sanat Yapmak

Karpuzla yapılan ilginç şekiller gördüm de bu derece hiç görmemiştim ...

  • JET TV tarafından
  • 629 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana Kiremithane Çocuğunun İstanbullulara Meydan Okuması 00:31

Adana Kiremithane Çocuğunun İstanbullulara Meydan Okuması

Adana Kiremithane Çocuğunun İstanbullulara Meydan Okumasını gördüm ve paylaşmak istedim aman kendinizi kollayın istanbullu çocuklar..

  • JET TV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 6 yıl önce