#Rüyamda seni gördüm

Bebe Bisküvisi Tarifi 03:34

Bebe Bisküvisi Tarifi

Malzemeler : 2 tepeleme yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağ, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı pirinç unu, 2 yemek kaşığı pekmez, 2 yemek kaşığı İrmik. ********************* Yıllar öncesine ait bir tarifim irmikli Be..

Sucuklu Poğaça Tarifi 06:44

Sucuklu Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta (sarısı üzeri için ayrılacak), 1 çay bardağı ılık süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı, 200 ml maden suyu, 1 paket instant maya, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı ka..

Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

Pankek Tarifi 02:51

Pankek Tarifi

Malzemeler: . 1 yumurta, . 1 su bardağı süt, . 1 çay kaşığı sıvı yağ, . 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, . 1 silme çay kaşığı tuz, . 2 çay kaşığı şeker, .1,5 su bardağı un. Amerikalıların meşhur kahvaltısı Pankek. Her şeyi..

Fatih Çölgeçen - Düş Bahçeleri 04:11

Fatih Çölgeçen - Düş Bahçeleri

Fatih Çölgeçen - Düş Bahçeleri Dinle Yürüyorum düş bahçelerinde Gördüm, düşümden büyük bahçe yok Yüreğimin kuşları konmuş telgrafın tellerine Neşesi gurbet selamlarından çok A benim dilsiz dillerim A benim sessiz ..

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video) 03:37

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video)

Söz : Patron / Müzik : Uğur Öztürk Elektro Gitar : Halil Can Yıldırım Elektro Bağlama : Caner Yılmaz Ebow : Deniz Pektaş Mix & Mastering : Kupa-A Video Production : Utku Kundakçı Patron Sosyal Medya ; https://www.insta..

Ebru Gündeş - Cennet (Lyric Video) 03:33

Ebru Gündeş - Cennet (Lyric Video)

CENNET (Şarkı Sözleri) Ben gözü görmeyene resim gösteremem Değerimi bilmeze değer öğretemem O önce, e haddini öğrensin Biten sevgiye imrenip özenemem Boş sözü duyup düstur edinemem Eden, kendine ah etsin Bildim lakin s..

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum 06:26

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum

Bakırköy'de eşinden 2 yıl önce boşanan 29 yaşındaki Rüya K., eski eşi Tarık K. tarafından önce işyerinde daha sonra evinde darp edildi. Kadının darp edilme anları iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İdd..

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür 03:25

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür

Ankara Ticaret Odası (ATO) eski başkanı ve CHP eski milletvekili Sinan Aygün, Ayasofya'daki ilk cuma namazı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öpüp sözünü yerine getirmek için davet beklediğini söyledi. Aygün, Aya..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi 03:10

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi

Film Gibi şarkı sözleri ile UĞRULHAN (NAKARAT) Bayadır fazla durgun hayatım efes almak sanki ölüm gibi bayadır fazla zordu kararım sanki karanlık bir cehennemin dibi gibi yaşarken tadtık biz de vedayı Kötü sonlu güze..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Oğuz Taha - Aşk dersi 02:58

Oğuz Taha - Aşk dersi

Aşk dersi şarkı sözleri ile Kalmadı ölüden bir farkım Yaşamadım hayatımı Ruhlar bölgesi, her yerde onun izleri O gitti dönmedi Sorsalar hep iyiyim derim İçim parçalanırken gülerim aman aman Bir aşk acısı yüreğimde o..

Sagopa Kajmer & Go-Khan  -  Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

40 Yaşında Aldığı İlk Oyuncağı İlham Kaynağı Oldu, Evini Oyuncaklarla Süsledi 03:58

40 Yaşında Aldığı İlk Oyuncağı İlham Kaynağı Oldu, Evini Oyuncaklarla

İlk oyuncağına 40’lı yaşlarda sahip olan Ecevit Çalışkan Kadıköy’deki evinin dış cephesini oyuncaklarla süslüyor. İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Yeldeğirmeni Mahallesi’nde yaşayan Ecevit Çalışkan isimli vatandaş evin..

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi 01:57

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi

İzmir'i vuran depremde Seferihisar ilçesinde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 10 saat sonra çıkarılan 15 yaşındaki Günay Özışık'ın kurtarılmayı beklerken yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği ortaya ..

HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..

Oğuzhan Kızıltan - Sorma 02:28

Oğuzhan Kızıltan - Sorma

Sorma şarkı sözleri ile... Gönlüm kaç parça ya bölündü Sorma beni yorma Kokunla dolu torbam bana yoldaş olur yollar Bana uzak sana tuzak yollar Geçmişi sormaz karakollar Yaran olsa saran olmaz Yarın olsa sa sabah o..

Betonda Domates 02:00

Betonda Domates

Balıkesir’in Kepsut ilçesi yakınlarında faaliyet gösteren et entegre tesisinde 30 santimetrelik betonda yetişen fide görenleri şaşırtıyor. Et entegre tesisinde üzerinde toprak bulunmayan betonda işçilerin yedikleri organ..

Sezen Aksu - Affet (Official Video) 03:10

Sezen Aksu - Affet (Official Video)

Sezen Aksu - Affet (Official Video) Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Okay Barış Yönetmen: Tolga Çetin Kurgu: Serkan Sümeli ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Şarkı sözleri: Senden daha öncesi yok ki Çoktan kaldırdım çatıy..

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu 03:36

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu

Bursa’dan, pandemi sürecinde memleketi Şırnak’ın Uludere ilçesine gelen Yekta Ürün, kaymakamlık ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün desteği ile sera kurdu. Yüzde 70 hibe desteği alan Ürün, kiraladığı 16 dönüm arazinin ..

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı 03:18

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı

Denizli’de horozunun öterken bayıldığını fark eden gencin sosyal medyaya yüklediği video, dünya genelinde ülkeden ülkeye yayılmaya başladı. Çin ve Japon medyasında günlerce konu olan ve son olarak İngiltere’deki bir şov ..

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi 03:07

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Cansu Hatipoğlu, 11 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmak için gitmedik tedavi merkezi bırakmadı. Tedavilerde olumsuz sonuç alan Hatiploğlu, arkadaş tavsiyesi üzeri..

Bilal Sonses & Arda Han - Dayanırım (Official Video) 03:46

Bilal Sonses & Arda Han - Dayanırım (Official Video)

Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Kemal Yıldız Gitar: Cem Şengül Klavye: Davut Samet Sarıhan Yaylı Grup: İstanbul Strings (Özdemir Güz) Buzuki: Mustafa İpekçioğlu Yap..

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor 07:09

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor

Bursa'da, pandemide işsiz kalan organizatör, mezar bakım işine girdi, şimdi taleplere yetişemiyor. Uzun yıllar büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan bir firmanın yöneticiliğini yapan Ebubekir Yüce, pandemi döneminde ..

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü 02:56

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü

Karadeniz Bölgesi'nin ve insanlık tarihinin en eski yerleşim yeri olarak bilinen, geçmişi M.Ö. 60 binli yıllara kadar uzanan Samsun'daki arkeolojik sit alanı Tekkeköy Mağaraları, harabeye döndü. Tarihi mağaranın kirletil..

Demet Akalın, Fatma teyzenin haline kayıtsız kalamadı! Manavgat'ta evi yanan kadının evini yaptırdı 03:40

Demet Akalın, Fatma teyzenin haline kayıtsız kalamadı! Manavgat'ta evi

Şarkıcı #DemetAkalın, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki büyük yangında evi yanan Alzheimer hastası Fatma Öksüzoğlu için verdiği sözü tutarak prefabrik ev yaptırdı. Haftaya tamamlanması beklenen evin girişine 'Demet Akalın..