#Rüyamda seni gördüm

Denizli'de 2 yaşındaki bebek, 12 metre yükseklikten beton zemine düştü! 01:18

Denizli'de 2 yaşındaki bebek, 12 metre yükseklikten beton zemine düştü

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, apartmanın üçüncü katındaki balkondan sarkan Afganistan uyruklu ailenin 2 yaşındaki bebeği, yaklaşık 12 metre yükseklikten beton zemine düştü. Talihsiz bebek, bir vatandaşın yaptığı ka..

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada! 02:13

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada!

Bursa'nın İnegöl ilçesi kırsal Tüfekçikonak Mahallesi'ne inen ayı panik yaşattı. Vatandaşlar araçla kovalayarak yolunu kaybetmiş olan ayıyı ormanlık alana yönlendirdiler. Olay gece saatlerinde İnegöl'ün kırsal Tüfekçiko..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

Mustafa Ceceli & Nigar Muharrem- Salıncak 02:48

Mustafa Ceceli & Nigar Muharrem- Salıncak

Prodüktör: Samsun Demir- Tolga Aykut Söz & Müzik: Doğanay Karadeniz & Alaaddin Ergün Düzenleme : Mustafa Ceceli Ney & Kaval : Vedat Aygıran Vokaller : Kurtuluş Kuş , Burak Bulut , Alaaddin Ergün Gitar, Percussion: Mus..

Senfo - Son Durak 02:39

Senfo - Son Durak

Son Durak şarkı sözleri ile Değiştiniz hepten, Hala kıpkırmızı gözler, Yaşıyorum her şeyi bir bilsen Gördüm yüzünüzü çok iğrenç, çok iğrenç Sövdüm hepsine çok içten Yazmak istedim hep yeniden Kurtulamadım hiç kad..

KAPO - ZARAR 01:56

KAPO - ZARAR

Söz & Müzik: Kapo Düzenleme: Deslow Yönetmen: Seyithan Kartal ZARAR şarkı sözleri ile olsanda olmuyo olmasan da içim içimi yer sensiz kaldığımda hadi tut elimi götür uzaklara beni bataklıktan çıkmak için tüm bu çaba..

Semicenk & Mustafa Ceceli - Dayan 02:53

Semicenk & Mustafa Ceceli - Dayan

Söz/Müzik : Semicenk (Cenk Baş) Düzenleme : Mustafa Ceceli Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Batıkan Hitay Video Edit : Eva Yapım Color : The post brothers Make Up : Kübra Bayram Semicenk Styling : Geco Styli..

Yakında Saklanılan Türk Ortaya Çıkartılacak - İbrahim Ufuk Kaynak - SON33 46:29

Yakında Saklanılan Türk Ortaya Çıkartılacak - İbrahim Ufuk Kaynak - SO

Orhan Karaağaç’ın hazırlayıp sunduğu “Son 33” farklı konu ve konuklarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Son 33’ün bu haftaki konuğu Stratejist/Analist İbrahim Ufuk Kaynak oldu. Son 33’ün bu bölümünde başlıca şunlar konuş..

  • PengoTV tarafından
  • 11.125 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ender AYAN - GÖKYÜZÜ 02:49

Ender AYAN - GÖKYÜZÜ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; MASKENİ ÇEK SURATA ..

  • Ender AYAN tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Muti & Azer Bülbül  - İlle de Sen (Official Video) 02:37

Muti & Azer Bülbül - İlle de Sen (Official Video)

Azer Bülbül Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcarcasına Deliler gibi muhtacım sana İlle de sen ille de sen Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcarcasına Deliler gibi aşığım sana İlle de sen ille de ..

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan Gencebay Rap Versiyon 05:16

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan

Orhan Gencebay Rap Versiyon 'Tövbekar' Yayında ! Tüm Dijital Platformlarında ! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar ol..

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan Gencebay Rap Versiyon 05:16

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan

Orhan Gencebay Rap Versiyon 'Tövbekar' Yayında ! Tüm Dijital Platformlarında ! Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/Fw6LU0qX Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtub..

Serenay Sarıkaya - Telefonun Başında 01:56

Serenay Sarıkaya - Telefonun Başında

Serenay Sarıkaya - Telefonun Başında Şarkı Sözleri Telefonun başında çaresiz bekliyorum Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum Yüreğim diyor ki boşuna bekleme Aramaz gururundan seni çok sevse de Herşeye sahip olabilirsin am..

  • Cowboy tarafından
  • 1.757 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hande Yener - Dön Bana 04:17

Hande Yener - Dön Bana

Geceler zor Işığım yok Yalanım yok Seni özledim Heceler çok Tek bir cümlem yok Yattığım yerde Seni düşledim Şimdi şehri gezme vakti Yalnız başıma Yalnız başıma Ne olur sanki aynı yerde Çıksan karşıma Çıksan karşıma D..

Soner Sarıkabadayı & Ozan Çolakoğlu - Unuttun Mu Beni_ (Official Video) 04:00

Soner Sarıkabadayı & Ozan Çolakoğlu - Unuttun Mu Beni_ (Official Video

Herhalde yalnızım yine uzunca bir süre, Bu halimi sevdiğim söylenemez. Hasret ağır ağır gider alınmaz kötü söze, Sanki sağır olmuş kimseyi dinleyemez. Tutulacak sözüm de yok benim, Unutulacaklar kapıya dayandı. Senin bi..

Özgün - Şeytan 04:40

Özgün - Şeytan

Kırk canım olsa Birini vermem Sen değmezsin,değişmezsin Seni sahibin sevsin Hangimiz haklı Dünyalar farklı Bu alemde işim olmaz Yaram kalbimde saklı Bu gece kalbimi evde bıraktım Ruhumu artık şeytana sattım Seni sevmekle..

Hakan Altun - Telefon 05:10

Hakan Altun - Telefon

Hakan Altun - Telefon Şarkı Sözleri Telefonun başında çaresiz bekliyorum Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum Yüreğim diyor ki boşuna bekleme Aramaz gururundan seni çok sevse de Herşeye sahip olabilirsin ama Aşkımız serve..

  • PengoTV tarafından
  • 1.833 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Hain Geceler 04:11

Cengiz Kurtoğlu - Hain Geceler

Geceler düşmandır, bundan sonra bana Yaşamak artık haram sensiz buralarda Hayaller kurardık, günlerce başbaşa Seni alıp götürdüler kaldım bir başıma Kadehlerde mutluluğu aradım günlerce Tek dostum meyler oldu sensi..

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra(VOL-2) 03:50

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra(VOL-2)

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra Şarkı Sözleri Bu aska hiç kimse engel olamaz Ben seni, sen beni sevdikten sonra Denizler asilir, daglar delinir Bizdeki bu yürek olduktan sonra... Ask kolay degil Bir emek gerek Aski y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zara - Bir Gülü Sevdim 04:42

Zara - Bir Gülü Sevdim

Zara - Bir Gülü Sevdim Şarkı Sözleri Bu son buluşmamız Bu son görüşmemiz Kimbilir bir daha karşılaşmayız Belki de bir daha görüşmeyiz Ayrılmalıyız... ayrılmalıyız..... Bir gülü sevdim bir seni sevdim Bir mevsimlik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.753 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi(VOL-9) 05:03

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi(VOL-9)

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi Şarkı Sözleri Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en güzel uykulardasın Şimdi sen kim bilir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.490 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ece Seçkin - Olsun 04:51

Ece Seçkin - Olsun

Uzadı günler, uzadı geceler Saymadım bir saatten sonra Doydum doydum, usandım Kapalı kapılar, denedim, zorladım açamadım Olsun olsun sana bağladım Ah benim o gözünün içine bakarken kendimi kaybettiğim sevgilim Unutuluyor..

TURKAN SORAY SEVEMEDIM KARA GOZLUM 04:05

TURKAN SORAY SEVEMEDIM KARA GOZLUM

Sevemedim kara ğözlüm Seni duyuncaaa Hep kıskandım seni elden Ömür boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca Aramıza kimse gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca Ba..

CİGULİ _BİNNAZ_ KLİP 03:08

CİGULİ _BİNNAZ_ KLİP

Binnaz Bari binnaz sen bu gece kudurdunmu Delirdinmi Şaşırdınmı Binnaz Çalgıcı karısı binnaz Esnaf karısı binnaz Kumarcı karısı binnaz Binnaz seni cesur kadın gördüler Bütün alem seni sevdiler Çalgıcı karısı binnaz Esnaf..

Serkan Kaya - Zor Bela 04:25

Serkan Kaya - Zor Bela

' Her ihtimali düşündüm bulamadım çaresini Ya seni terk etmeliydim ya vurmalıydım kendimi Körmüşüm, cahilmişim Sen kimmişsin seni sevmişim ben (neyse boş ver) Zor bela unutabildim her şeyi Zor bela avutabildim k..

Yav Şu Tipe Bak Ya 00:11

Yav Şu Tipe Bak Ya

Cok tatli ya tipe bak maşallah Oyşş yerim seni minnak..

Turaç Berkay feat. Belma Şahin - İki Cihan 03:27

Turaç Berkay feat. Belma Şahin - İki Cihan

ben gidiyorum seni sende bırakarak kalmamış ki yok yüreğimde beklenecek yaşanacak ben gidiyorum seni sende bırakarak çözülmüş tüm bağlar aramızda yerimiz yok tutunacak e varsa aklında benim hakkımda hiç kusura bakma bır..

Fener Ağlama Şarkısı - Galatasaray 01:52

Fener Ağlama Şarkısı - Galatasaray

Şarkı Sözleri: Akıp giden sel gibi Esip geçen yel gibi Neden yoksun yanımda Bir sen yoksun Arar gözler hep seni Neden yoksun yanımda Bir sen yoksun Sorar gönlüm hep seni Bir gün gelip de karşıma çıkınca Başk..

  • Ömer tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atiye - Abrakadabra 03:34

Atiye - Abrakadabra

Beni böyle kabul et Olduğum gibi Tanımaya çalış bir müddet Çöz, hadi.. Aklım haylaz Farksız çocuktan Kalbim doyumsuz Mevzu aşksa, Sev seveceksen şartsız koşulsuz… Seni severim ama kendimi daha çok Benimle iyi geçin havay..

Ferhat Göçer - Kızım 04:12

Ferhat Göçer - Kızım

Beni affet kızım Gözümün önünde büyüdün göremedim Beni affet kızım Nasıl sevdim seni gösteremedim Beni mahvet kızım Bir lafın yeter buna, sana söylemedim Hadi vazgeç kızım Benim gözümde hiç büyüyemedin. Evlendi..