#Rüyamda seni gördüm

İbo Show  Küçük İbo Ayrılık Acısı 04:08

İbo Show Küçük İbo Ayrılık Acısı

Evlerin önünden geçtim dün gece Seni son defa görmek istedim Ayrılıp gitmeden sen buralardan Sesini son defa duymak istedim Kapılar kapalıydı perdeler örtük Odalar karanlıktı ışıklar sönük Çaresiz ayrıldım boynum bükük ..

Bülent Ersoy'dan Büyüleyen Ses 03:32

Bülent Ersoy'dan Büyüleyen Ses

Ölesiye sevmiştim seni kalbimin kızı Ne çare kopardılar gönül bağlarımızı Maziye gömülsede içimizdeki sızı Bu şarkı yaşatacak ölmeyen aşkımızı Yüzünü göremeden geçsede uzun yıllar Yinede seveceğim seni ölene kadar Maz..

Zeki Müren  Annem 1964 04:08

Zeki Müren Annem 1964

Mazide kalan hatıra gibi Şevkatli kollarını aç bana anne Geceler çok soğuk, sessiz ve karanlık Üşüdüm, üstümü örtsene anne Anne, anne, anneciğim Yanımda olmanı ne çok isterdim Dizine yatıpta uyurdum anne Dilimde..

Hakan Girit - Aşk 04:53

Hakan Girit - Aşk

yine sen gül sen seslen bana beni başka aşklara bırakma bu gece gel kollarıma bıraktım sanma seni yollarda aşk sen demek aşk biz demek Düş yollarında gezer oldum Aşk sarhoşu kalbim yorgunum Düş yollarında kaybo..

Yarim Senden Ayrılalı - Erkan Oğur 05:11

Yarim Senden Ayrılalı - Erkan Oğur

yarim senden ayrılalı hayli zaman oldu, gel gel bak gözümden akar yaşım ab-ı revan oldu gel gel... böyle m'olur küsüp gitmek seni seveni terk etmek haram oldu yemek, içmek işim figan oldu gel gel.... kul aşık b..

Cengiz Coşkuner Bu Akşam Bütün Meyhanelerini Dolaştım 03:10

Cengiz Coşkuner Bu Akşam Bütün Meyhanelerini Dolaştım

Bu akşam bütün meyhanelerini dolaştım İstanbul' un Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde Canım doya doya sarhoş olmak istiyordu Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde..

Ali Güven Yolcu 03:32

Ali Güven Yolcu

Gideceksin, e vakit ayrilik vakti Bugün hergünden daha uzun sanki Bitti aşkımız yolun sonundayız Herşey söylendi sirada susmak var Bitti aşkımız yolun sonundayız Hersey yaşandı sirada gitmek var Ardina bakma yol..

Ciguli Binnaz Klip 03:08

Ciguli Binnaz Klip

Binnaz Bari binnaz sen bu gece kudurdunmu Delirdinmi Şaşırdınmı Binnaz Çalgıcı karısı binnaz Esnaf karısı binnaz Kumarcı karısı binnaz Binnaz seni cesur kadın gördüler Bütün alem seni sevdiler Çalgıcı karısı binnaz ..

Kenan Doğulu - Aklım Karıştı 04:10

Kenan Doğulu - Aklım Karıştı

Hangi rüzgar attı seni Niye döndün ki geri Kimseler seni sevmedi mi ? Umduğun gibi deli deli Küllenip giderken acılar Kendi kendime yaşamaya Donmuş bir göz yaşı gibi Akmayan şu yaşantıma Alışıyordum, öğreniyordum Savaşıy..

  • ANKA tarafından
  • 1.267 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Ersoy - Bu Gece Bir Başka 05:27

Bülent Ersoy - Bu Gece Bir Başka

Bu gece bir başka çöktün içime Seni andım durdum sabaha kadar Okudum bendeki tüm mektupları Okudum ağladım sabaha kadar Anılarla doldu taştı boş odam Andıkça kanadı içimde yaram Bir hayalin vardı birde sigaram Seni içti..

Barış Manço - Gülme Ha Gülme 02:55

Barış Manço - Gülme Ha Gülme

Turnalardan haberimi aldığın gün Sevdiceğim gülme sakın gülme ha gülme Anlıma bir karayazı yazılmış ki yok ilacı Sevdiceğim gülme ha gülme Yağmur ince ılır ağlar her damlası yüreğimi dağlar Seni bana çok görenler n..

Yilmaz Güney Umutsuzlar 03:52

Yilmaz Güney Umutsuzlar

Fira : sen gideli cok oldu cigdem sen gideli 467 gün oldu her kursun deligi bir gün icindir niye kursun söküp atmak icin kurtulmak icin belki Lakin seni öldürmek capasi bosmus sen ölmezmisin 467gün seni hergün kursuladim..

Alişan - Bitanem 02:23

Alişan - Bitanem

Bir türküm olsun ağıtlar yakan Bir sözüm olsun destanlar yazan Bir gülüm olsun solmadan dursun Hiç kırılmasın koparılmasın Bi tanem deli gibi severim seni ben Özüm gibi severim seni ben Bu canıma can ederim inan b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Altuğ - Sevdikten Sonra 03:47

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra

Bu Aşka Hiç Kimse Engel Olamaz Ben Seni, Sen Beni Sevdikten Sonra Denizler Asilir, Dağlar Delinir Bizdeki Bu Yürek Olduktan Sonra… Aşk Kolay Değil Bir Emek Gerek Aşkı Yaşatan Sadece Sevmek… Bu Aşka Hiç Kimse Engel Olamaz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş  Ahdım Olsun 04:02

Ebru Gündeş Ahdım Olsun

Hayat kadere inat seni Sil baştan yaşayacağım Ahdım olsun. Geçti yıllar ah geç aydım Anladım ki boşa gün saydım Baka kaldım giden güne Ben hep düne ait kaldım Çocukluğum kavruk Gençliğim savruk Yetişkinliğimden hiç hayır..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yakup Ekin - Yıkılsın Dünya 04:45

Yakup Ekin - Yıkılsın Dünya

İki lafımdan bir tanesi sensin Seviyorum seni aşkım sen bilmezsin Sevmiyorsan beni git gözüm görmesin Seni sevdiğimi unut kimse bilmesin Yıkılsın dünya. Koymaz ki bana. Ölϋm olsa da sonunda. Sensiz mi asla. Doymadım ki ..

  • Candy tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eylem Aktaş - Söyleyemedim 05:02

Eylem Aktaş - Söyleyemedim

Eylem Aktaş - Söyleyemedim Şarkı Sözleri Dinle Lyrics: Düşlerde sevdim seni,söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini,söyleyemedim Sana ben şiirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummalı gizler büyüt..

  • Candy tarafından
  • 1.875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demir Demirkan - Belki 04:15

Demir Demirkan - Belki

Gizlice buluştuk seninle Bilmedi bilmedi kimse Gizlice ayrıldık seninle Duymadı duymadı kimse Bilinmez nerde nasıl Başka yerlerde buluruz birbirimizi Aynı zamanlarda Belki bir başka yüzde Belki bir başka seste ..

Kedili Masa  Siyahlardan 04:14

Kedili Masa Siyahlardan

Bakarlar, seni duyarlar, insanlar.. Sıkılırlar boşluktan.. Her gün, biraz daha geçer zaman Boğarlar, seni kırarlar... Bilmediğin o kadar çok şey var ki içimde kalan, Hayatlardan... Yeni insanlar doğar. Büyür gözümde her..

Deniz Tekin Senden Başka Kimse Yok İçimde 01:53

Deniz Tekin Senden Başka Kimse Yok İçimde

Şarkı sözleri: İnanki senden başka senden başka senden başka Hiçkimse yok içimde Kimse yok içimde Yüzüne bakmasamda Başımı çevirsemde Seni her gördüğümde Seni her gördüğümde İnanki senden başka senden başka senden başk..

Yalın - Güle Güle 03:58

Yalın - Güle Güle

Sonsuz mutluluklar dilerim Seni bir yerden tanımıyor gibiyim Elimde cephanelerim Gerisi boşver ben hallederim Kim olduğuna emin mi yüreğin Seni buralarda unutuyor gibiyim Kalbimde meyhanelerim Ben eğlenirim, içimd..

Dilek Arman - Annem 03:44

Dilek Arman - Annem

Mazide kalan hatıra gibi Şevkatli kollarını aç bana anne Geceler çok soğuk, sessiz ve karanlık Üşüdüm, üstümü örtsene anne Anne, anne, anneciğim Yanımda olmanı ne çok isterdim Dizine yatıpta uyurdum anne Dilimde d..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doruk - Biri Aldı 03:18

Doruk - Biri Aldı

Şarkı Sözleri Durdum yanaşmadım Sevdim savaşmadım Herkesin derdine Çare olamam ya Güldün mü yoksa ağladın mı Seçemedim Sevmedim bu işi Net ol bana güzelim Biri aldı, elimdeki sevdayı Biri aldı, kaçırıp da götürdü beni ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayşe Hatun Önal - Olay 03:01

Ayşe Hatun Önal - Olay

Yaşadığımı sakın sorma Ne duvara ne yazılır ne de kağıda Dokuna dokuna zora dokunur Deliye akıllı sarılmaz ya Sen ateşten bile olsan Soyunup soyunup giyinirdin Zehirli bir ok bile olsan Yoluna eğilir serilirdim Nakarat..

  • Ömer tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Melisa - Bu Gece Kaç Şişe Eder Teaser 00:31

Melisa - Bu Gece Kaç Şişe Eder Teaser

Bu Gece Kaç Şişe Eder Hayatım Zaten Keder Kanıyorum Ah Çok Beter Seviyorum Seni Desen Gelmesende Bile Bana Yeter Bu Gece Kaç Şişe Eder Hayatım Zaten Keder Sebiyorum Seni Desen Gelmesende Bile Bana Yeter..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdo Tatlıses - Ya da Boşver 02:53

İdo Tatlıses - Ya da Boşver

Yarınlar çok güzel olacak Diye kandırdın beni Bugünde dünün Yarını değil mi Oyun gibi birşeydi sanki Ama hiç eğlendirmedi Şimdi sonumuz ayaklar altında Hepsi birlikte tükendi gitti Acımı da gömdüm içime Yine seni ektim..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.803 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Melisa - Bu Gece Kaç Şişe Eder 03:33

Melisa - Bu Gece Kaç Şişe Eder

Bu Gece Kaç Şişe Eder Hayatım Zaten Keder Kanıyorum Ah Çok Beter Seviyorum Seni Desen Gelmesende Bile Bana Yeter Bu Gece Kaç Şişe Eder Hayatım Zaten Keder Sebiyorum Seni Desen Gelmesende Bile Bana Yeter..

Gökhan Ay Feat Can Genç - Bir Daha Remix 03:41

Gökhan Ay Feat Can Genç - Bir Daha Remix

Ansızın çıkma benim karşıma Unuttum gözlerinin rengini Umutlarıma bir çizik çektim Bitirdin kalbimdeki sevgini Hayallerime bir çizik çektim Bitirdim bende olan sevgini Bir daha çıkma karşıma yarim Bakma gözüme kalbim un..

Elvan Günaydın - Gidiyorum Aşkım 03:09

Elvan Günaydın - Gidiyorum Aşkım

Yine Bir Sonbahar Akşamıydı Aşk Sessizce Kapımı Çaldı Bu Aşkın Sonu İmkansızdı Gidiyorum Aşkım Gidiyorum Aşkım Gidiyorum Aşkım Seni Kırmadan Masum Aşkın Gülleri Solmadan Son Gecenin Sabahı Olmadan Yokluğumun Fark..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.345 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feride Hilal Akın İntihaşk 03:15

Feride Hilal Akın İntihaşk

Yarın olmaz bugün Yarım olmaz bütün Benim ol bu gece Yazı görse gözüm Kışı unutmaz özüm Bitmez bu gece Ötesi mi var? Yalnızlığı yalnız Seninle aldattım Kıskandı yıldızlar Aşka inanmayanlara Seni anlattım Karardı ay Bırak..