#Rüyasında hasta yatağından kalkıp abdest alan eli Öpülesi dede

Londra Borsası_ Ftse 100 Endeksi 12'nci Gün Rekor Seviyede Yükseldi 00:32

Londra Borsası_ Ftse 100 Endeksi 12'nci Gün Rekor Seviyede Yükseldi

Londra Borsası’nda işlem gören piyasa değeri en büyük 100 İngiliz şirketinin listelendiği FTSE 100 (The Financial Times Stock Exchange) endeksi üst üste 12’nci günde rekor seviyede yükseldi, endekste yer alan hisseler ka..

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi 01:38

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi

Duayen oyuncu Yasemin Yalçın, yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün 25 Ocak’ta vizyona girecek olan yeni filmi ‘Vezir Parmağında yine oyunculuğuyla uzun süre konuşulacak. Boyut Film/ Murat Tokat yapımcılığında vizyona girecek ol..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Iggy Azalea’dan Bol Twerk'li Klip: Mo Bounce 03:23

Iggy Azalea’dan Bol Twerk'li Klip: Mo Bounce

Hong Kong sokakları Twerk'e doydu! Digital Distortion albümünde yer alan Mo Bounce şarkısına video klip çeken Iggy Azalea, bol Twerk'li bir video yayınladı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 11.Bölüm 13:59

İstanbul Muhafızları 11.Bölüm

Bizans resim sanatının en son ve en önemli eserlerini içerisinde bulunduran mozaikleri ile ünlü Kariye müzesinin temeli 6.yy 'a kadar dayanmaktadır. Osmanlı devletinin İstanbul'u fethinden sonra 1511 yılında Kariye Camii..

Ozan Tufan'ın Kaslı Vücudu Görenleri Şaşkına Çevirdi 01:33

Ozan Tufan'ın Kaslı Vücudu Görenleri Şaşkına Çevirdi

Fenerbahçe'de kilo problemi yaşadığı için tepkilerin odağında yer alan Ozan Tufan, kaslı vücuduyla görenleri şaşkına çevirdi...

Damla Sönmez Kimdir? 00:45

Damla Sönmez Kimdir?

Türk televizyonunda birçok yapımda yer alan Damla Sönmez, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda yarı zamanlı 2 yıl keman 1 yıl piyano dalında öğrenim gördü..

Sekiz şehir hastanesi bu yıl kapılarını açacak 01:25

Sekiz şehir hastanesi bu yıl kapılarını açacak

Kamu-özel ortaklığı modeli ile yapılan, toplamda yaklaşık 41 bin yataklı şehir hastaneleri çalışması kapsamında, bu sene 8 şehir hastanesi kapılarını açacak. ANKARA - YEŞİM SERT KARAASLAN Kamu-özel ortaklığı modeli il..

AP'de Devir Teslim 01:15

AP'de Devir Teslim

Avrupa Parlamentosu’nun (AP) yeni başkanı Antonio Tajani, Strazburg’da düzenlenen törenle görevi Martin Schulz’dan devraldı. Avrupa Halk Partili Tajani, dördüncü tura kalan oylamada 282 oy alan rakibi Gianni Pittella’ya..

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp 01:30

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp

İtalya’nın orta kesiminde meydana gelen depremin ardından bölgede yaşanan çığ felaketinde kayıp 25 kişiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Pescara kentinin batısındaki Rigopiano mevkisinde bulunan Rigopiano Oteli sism..

Pakistan'da saldırı- En az 22 ölü 00:45

Pakistan'da saldırı- En az 22 ölü

Pakistan'ın kuzeybatısındaki Paraçinar kentinde Şiileri hedef alan bombalı saldırıda en az 22 kişi hayatını kaybetti. Aşiretler Bölgesi Kurram'ın başkentinde bir Şii camisi yakınlarında Cuma namazı sırasında düzenlenen s..

Dünya Haber: İsrailli Askerler 8 Yaşındaki Çocuğu Zorla Alı Koydu 01:20

Dünya Haber: İsrailli Askerler 8 Yaşındaki Çocuğu Zorla Alı Koydu

İşgal altındaki Batı Şeria'da işlenen insan hakları ihlâllerini kayıt altına alan insan hakları örgütü B'tselem, İsrailli askerlerin El Halil'de 8 yaşındaki Filistinli Sufian Abu Hitah'ı, kendilerine taş atan çocukları b..

Kıvılcım: Bir Uzay Kuyruğu Fragmanı 02:20

Kıvılcım: Bir Uzay Kuyruğu Fragmanı

PARK (Jace Norman), arkadaşları Chunk ve Vix'le birlikte terk edilmiş bir gezegende yaşayan, düşüncesizce yüzen bir genç. Onüç yıl önce, iktidara acayip olan General Zhong, gezegen Beta'nın kontrolünü eline aldı ve Spark..

Meryem Uzerli'nin 20 Yaşındaki Hali 02:39

Meryem Uzerli'nin 20 Yaşındaki Hali

ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan güzel oyuncu Meryem Uzerli, Instagram hesabı üzerinden 20 yaşındaki döneme ait bir fotoğrafı paylaştı...

  • ANKA tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüm Yolu Belgeseli izle 26:30

Ölüm Yolu Belgeseli izle

Açıklama: Sırpların Bosna'da başlattıkları soykırımı konu alan Ölüm Yolu belgeseli. Bu soykırım sırasında hayatta kalan Mevludin Oric ile yaşadıkları ve kaçış hikayesi hakkında yapılan röportaj...

Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor 01:15

Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor

Amerikan Başkanı Donald Trump yemin törenine katılanların sayısıyla ilgili medyada yer alan haberlere sert çıktı. Törende 1.5 milyon kişinin bulunduğunu öne süren Trump, basını yalan haber üretmekle suçladı ve gazetecil..

Formula 1'de Ecclestone Dönemi Kapandı 00:38

Formula 1'de Ecclestone Dönemi Kapandı

Bernie Ecclestone’un Formula 1’in tepe yönetimindeki 40 yıllık serüveni son buldu. Dünyanın en büyük motor sporları organizasyonunun sahibi Liberty Media, 86 yaşındaki Ecclestone ile yollarını ayırdı. Formula 1’i yakın ..

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim 03:33

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim

Biraz Pop Biraz Sezen - Üfle de Söneyim Durumumuz malum kimileri karun Kimisi yokluktan bir lokmadan mahrum Kimi ağlaşıyor kimi kıs kıs gülüyor Kimi yolunu buluyor, yalan dünya dönüyor Benim de boğazıma diziliyor l..

Enkaz (2017) Kısa Fragman 00:29

Enkaz (2017) Kısa Fragman

ENKAZ | Kısa Fragman | HD (2017) Akasya Asıltürkmen ve Berke Üzrek’in başrollerini paylaştığı Alpgiray M. Uğurlu’nun ikinci uzun metrajlı filmi ENKAZ 10 Şubat 2017'de sinemalarda. Depremde betonların altında kalan Nisa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candan Jüriden O Sözleri Duyunca Çıldırdı! 08:29

Bahar Candan Jüriden O Sözleri Duyunca Çıldırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 110. bölümünde Deniz Serkanova, Bahar Candan'ı taklit ederek cevap verince herkesi güldürdü. Yarışmacılardan iyi eleştiriler alan Bahar'ın keyfi yerine gelinc..

  • ANKA tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 110.Bölüm 02:44

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 110.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 110. bölümünde gün sonunda jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu? 05 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanacak olan 111. bölümünde ne..

  • ANKA tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 111.Bölüm 03:27

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 111.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 111. bölümünde eldiven kombinleriyle jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu?..

  • ANKA tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tescilli Güzel Iris Mittenaere Zor Anlar Yaşadı 01:21

Tescilli Güzel Iris Mittenaere Zor Anlar Yaşadı

Miss Universe yarışmasında derece alan Iris Mittenaere katıldığı televizyon programında zor anlar yaşadı. Fransız güzel yarışma boyunca verdiği frikiklerle de dikkat çekti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti 00:50

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı’nda görevli dört üst düzey diplomat istifa etti. Amerikan basınında yer alan haberlere göre, Dışişleri Bakanlığı müsteşarlarından Patrick Kennedy, bakan yardımcıları Joyce..

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti 02:42

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz Gazisi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonla görüntülü olarak görüştürdü. Başbakan Binali Yıldırım, Şişli'deki özel bir hastanede tedavisi devam eden 15 Temm..

Hz. Muhammed - 18. Bölüm 48:48

Hz. Muhammed - 18. Bölüm

Hz. Muhammed - 18. Bölüm HD izle. Hazret-i Muhammed (sav)’in hayatını ve İslamiyet’in yayılışının öyküsünü konu alan muhteşem bir yapım Suriye yapımı olan televizyon dizisi, Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki ola..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.304 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hz. Muhammed - 19. Bölüm 49:05

Hz. Muhammed - 19. Bölüm

Hz. Muhammed - 19. Bölüm HD izle. Hazret-i Muhammed (sav)’in hayatını ve İslamiyet’in yayılışının öyküsünü konu alan muhteşem bir yapım Suriye yapımı olan televizyon dizisi, Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki ola..

Hz. Muhammed - 20. Bölüm 49:02

Hz. Muhammed - 20. Bölüm

Hz. Muhammed - 20. Bölüm HD izle. Hazret-i Muhammed (sav)’in hayatını ve İslamiyet’in yayılışının öyküsünü konu alan muhteşem bir yapım Suriye yapımı olan televizyon dizisi, Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki ola..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Böyle Forvet Düşman Başına 00:23

Böyle Forvet Düşman Başına

İskoçya Ligi'nde oynanan Aberdeen - Inverness karşılaşmasında Miles Storey'in kaçırdığı pozisyon kale arkasında yer alan taraftarları kahretti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ekrandan Lezzet Fışkırtan, Food Porn'un Zirvesi Kanaldan 23 Yemek Videosu-4 05:40

Ekrandan Lezzet Fışkırtan, Food Porn'un Zirvesi Kanaldan 23 Yemek Vide

4. Balığın efsane kokusunu alan bir tek ben olamam herhalde...

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Ersoy Aşık Olursa 00:43

Bülent Ersoy Aşık Olursa

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..