#Sabah alatar tesbah ala kheir müzik dinle

Kar Yağışı Sonrası Tablo Gibi Görüntüler 02:26

Kar Yağışı Sonrası Tablo Gibi Görüntüler

Bursa'da etkili olan kar yağışı sebebiyle Kestel'de oluşan kartpostallık görüntüler, görenleri hayran bıraktı. Bursa'da dün akşam saatlerinde başlayan ve sabah saatlerine kadar devam eden kar yağışı, kentin tamamında etk..

Evine göktaşı düştü! 01:29

Evine göktaşı düştü!

İDDİASINA GÖRE BİR GECE YARISI EVİNİN ÇATISINA BİRİ TAŞ ATTI... DAHA DOĞRUSU O ÖYLE SANDI... AMA SABAH OLUNCA KENDİNCE GERÇEĞİ ANLADI... ONA GÖRE ÇATISINA DÜŞEN BİR GÖK TAŞIYDI....

Hırsızla göz göze geldi! 02:09

Hırsızla göz göze geldi!

KAĞITHANE'DE SABAH ALTIDA YANİ HERKES MIŞIL MIŞIL UYURKEN İKİ HIRSIZ UYANIKTI. GİRDİKLERİ APARTMANDA KAPILARI TEK TEK YOKLADILAR AMA, SON KAPIDA EV SAHİBİYLE KARŞILAŞTILAR. İŞTE O ANLAR..

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi 12:01

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir mi? Cinlerin insanlara zarar vermeleri mümkündür. ancak bu zarar, filmlerde geçen çarpılma ve benzerleri gibi değildir. Bu güne kadar binlerce insan biyolojik hastalıklarını ci..

  • ZULMA tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinlerin Düğününe Katılan Adam  Müslüman Cinler 01:03

Cinlerin Düğününe Katılan Adam Müslüman Cinler

Yaşlı adam, köyde yaşayan bir insan olduğundan mısır unu yapmak için değirmene gider. Fakat sırayla yapıldığı için en sona kalır ve gece gec saatlerde dönüş yoluna çıkar .Ama yolculuğu sırasında ormanda bir düğüne rastla..

  • ZULMA tarafından
  • 2.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eğlenerek Dezenfeksiyon Yapan Sağlık Çalışanı 00:10

Eğlenerek Dezenfeksiyon Yapan Sağlık Çalışanı

Diş hekiminin yanında çalışan sağlık çalışanı sabah saatlerinde hastalar gelmeden dişçi koltuğunu böyle dezenfekte etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 4 yıl önce
 'Uzun yıllardır görmediğimiz' kar yağışı kapıda 02:49

'Uzun yıllardır görmediğimiz' kar yağışı kapıda

Ülke genelinde cuma gününden itibaren yaklaşık 10-12 gün boyunca etkili olacak soğuk hava İstanbul'a kar bırakacak. Cuma sabah saatlerinde yağacak kar İstanbul'da öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybedecek. Ancak paz..

Esenyurt'ta sürücülerin kar yağışı imtihanı 01:44

Esenyurt'ta sürücülerin kar yağışı imtihanı

Bu sabah saatlerinde aniden etkisini artıran kar yağışı kısa sürede yerde beyaz örtü bırakırken Esenyurt'ta ara sokaklarda birçok araç sürücüsü zor anlar yaşadı...

Çocuklarını Okula Gönderen Babanın Sevinci 00:51

Çocuklarını Okula Gönderen Babanın Sevinci

Corona virüs dünyayı etkisi altına aldığından beri herkesin evinde geçirdiği bir süreç oldu. Vakaların azalması ile baz ülkelerde okullar açıldı. Okulların açılmasıyla çocuklarını sabah okula gönderen bir baba, çocukları..

  • PengoTV tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ormandan Gelen Kafir Cinler 01:58

Ormandan Gelen Kafir Cinler

Soğuk bir kış gecesi köyümüzdeki evde uyurken kapımız çaldı. Kimse o saatlerde acil bir hasta olmadığı sürece birbirinin kapısını çalmazdı korkarak kapıyı açtım. Kapıda hiç tanımadığım yaşlı bir adam vardı. Bu s havada ş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bolu Dağı’nda kar yağışı şiddetini artırdı 01:33

Bolu Dağı’nda kar yağışı şiddetini artırdı

Bolu’da, D-100 karayolu ve TEM Otoyolu Bolu Dağı kesiminde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini artırarak devam ediyor. Kar yağışının etkili olduğu bölgelerdeki yeşil alanlar dakikalar içinde beyaz örtüyle kapl..

Anadolu Yakası'nda kar yağışı etkili oldu 03:03

Anadolu Yakası'nda kar yağışı etkili oldu

AKOM'dan daha önce İstanbul'da karla karışık yağmur uyarı yapılmıştı. İstanbulun bazı bölgelerine ise dün kar yağmıştı. Bu sabah ise kar yağışı yeniden başlayarak Anadolu Yakasına lapa lapa yağmaya devam etti...

Ölmüş Yakınlarını Görenlerin Anlattıkları 10:04

Ölmüş Yakınlarını Görenlerin Anlattıkları

Korkunç gerçekler.Ölen insanların 40 gün boyunca evlerinde olduğuna yada bu süre içinde evlerinde ögrüldüklerine dair inanışlar vardır. Anadolunun heryerinde ölen yakınlarını gördüğünü söyleyen insanlar yada korkularını ..

  • ZULMA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Can Ataklı Kimdir? 01:39

Can Ataklı Kimdir?

(d. 1956, Diyarbakır), Türk gazeteci, haber sunucusu. İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler'den mezun olan Ataklı, Gazeteciliğe Yeni Ortam gazetesinde başladı. Vatan, Günaydın, Dü..

Başbakan Binali Yıldırım Sanatçılarla Bir Araya Geldi 09:26

Başbakan Binali Yıldırım Sanatçılarla Bir Araya Geldi

Başbakan Binali Yıldırım'ın, çeşitli sanat dallarında çalışmalarını sürdüren yaklaşık 90 sanatçıyla bir araya geldiği toplantı sona erdi. Yıldırım, Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi'nde farklı alanlarda çalışmalarını sürdüren..

  • ANKA tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anneye Yumurtadan Civciv Çıkarma Şakası 00:21

Anneye Yumurtadan Civciv Çıkarma Şakası

Sabah kahvaltısını hazırlamakta olan annelerine küçük bir şaka yapmak isteyen kardeşler. Annelerini yumurtadan civciv çıkıyor diyerek fena trollemişler...

  • PengoTV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Paspas Hırsızı Kadın 00:17

Paspas Hırsızı Kadın

Sabah uyandığında kapı önünde duran paspasın yerinde olmadığını fark eden ev sahibi, güvenlik kamerasını incelediğinden gerçeği öğrenmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Minibüs sürücüsü taksiciye saldırdı! 02:31

Minibüs sürücüsü taksiciye saldırdı!

İSTANBUL TAKSİM'DE HAREKETLİ ANLAR YAŞANDI BU SABAH... BİR MİNİBÜS ŞOFÖRÜ, OTELİN ÖNÜNDE DURAN TAKSİCİYE SALDIRDI, KÜFÜR VE HAKARET YAĞDIRDI...

Sokağa çıkma kısıtlaması başladı 01:26

Sokağa çıkma kısıtlaması başladı

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında bu akşam saat 19.00’dan sabah 05.00’e kadar sürecek olan sokağa çıkma kısıtlaması başladı. İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı'nda polisler megafonlarla vatandaşları evlerine gi..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Boşanma aşamasındalardı 02:03

Boşanma aşamasındalardı

BIRAKIN KADINLARI KATLEDİP BUNDAN UTANÇ DUYMAYI BİR DE İŞİ ŞOVA DÖKENLER TÜREDİ..BURSA'DA BİR ANNE BABA BU SABAH ACILARIN EN BÜYÜĞÜNÜ YAŞADI. EŞİNDEN BOŞANMA AŞAMASINDA OLAN KIZLARINI KANLAR İÇİNDE GÖREN ÇİFTİN ACI FERYA..

Fabrikada büyük patlama! 02:29

Fabrikada büyük patlama!

BAĞCILAR'DA BU SABAH BİR MAHALLEYİ UYKUSUNDAN UYANDIRAN KORKUNÇ BİR PATLAMA MEYDANA GELDİ.... AMBALAJ ÜRETİMİ YAPAN FABRİKADAKİ PATLAMADA MUCİZE ESERİ KİMSE YARALANMADI. OLAYIN ARDINDAN ENKAZA DÖNEN BİNAYA GİREN EKİBİMİZ..

Dijital skandalda bugün! 02:06

Dijital skandalda bugün!

TÜRKİYE GÜNLERDİR DİJİTAL SKANDALLA ÇALKALANIYOR. ARNAVUTLUK'A KAÇAN KRİPTO PARA BORSASI SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'DEN HALA HABER YOK. ABİSİ DÜN GECE, KIZ KARDEŞİ DE BU SABAH YAKALANDI. ONLAR İFADE VERİRKEN ÖZER'İN O FİRAR..

Garaj Kapısını Fark Etmeyen Adam 01:06

Garaj Kapısını Fark Etmeyen Adam

Sabah sporundan eve dönen adam dalgınlıkla garaj kapısını fark etmeyince feci şekilde kafasını vurmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Şiddetli yağmur bastırınca... 01:04

Şiddetli yağmur bastırınca...

YAĞMUR SABAH SAATLERİNDE BAŞLADI, AKŞAM ÜZERİ ŞİDDETİNİ ARTIRDI. İSTANBUL MALTEPE'DE ÇOK SAYIDA İŞ YERİNİ SU BASTI, ESNAF BİNLERCE LİRALIK ZARARA UĞRADI.....

Durağı arılar bastı! 01:09

Durağı arılar bastı!

BU SABAH İSTANBUL EYÜPSULTAN'DAKİ TRAMVAY DURAĞINA GELENLER BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADI. DURAĞI ARILAR BASMIŞTI. KABUS UZUN SÜRE DEVAM ETTİ...

Demek Sen Filiz Akın & Ediz Hun 01:03

Demek Sen Filiz Akın & Ediz Hun

Nevin Rauf ve Ekrem arasındaki peri masalı aşkı anlatan Türk filmi. Filmin Adı: Sabah Yıldızı Yönetmen:Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ediz Hun Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1968 Abone O..

İkinizi De Geberteceğim  Kartal Tibet Filiz Akın 01:16

İkinizi De Geberteceğim Kartal Tibet Filiz Akın

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip erdoğan Taşardı kubbelerden Tekbir, Dolardı kubbele..

  • PengoTV tarafından
  • 2.421 görüntüleme
  • 7 yıl önce