#Sabah kuşağı

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı 02:02

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı

Antalya’da şapka ve maskeyle kendisini kamufle eden şüpheli, genç bir kadının işine gelip giderken kullandığı elektrikli bisikletini çaldı. Bisikleti 2 ay önce taksitle aldığını ifade eden genç kadın, “Güvenlik kamera gö..

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

64 yıldır arıcılık yapıyor 06:03

64 yıldır arıcılık yapıyor

Ardahan’da cumhuriyetle yaşıt 97 yaşındaki emekli öğretmen Kazım Arıcı, ilerleyen yaşına rağmen yıllara meydan okuyarak, soyadını aldığı arıcılık mesleğini sürdürüyor. Kazım Arıcı, uzun ve sağlıklı yaşamını arılara, bala..

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması 05:17

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan karara göre İstanbul'da sanayi sektöründe ve kamuda esnek mesai uygulaması bugün itibarıyla başladı. Sanayi sektöründe çalışanlar ..

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekileri Uzaklaştırmış 01:42

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekil

Zeytinburnu'nda bir temizlik görevlisinin 5 katlı binanın yıkılmasından kısa süre önce çevredeki vatandaşları uyararak olası bir faciayı önlediği ortaya çıktı. Dün, Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde önceki gece gelen sesle..

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi 00:38

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi

Mersin'in Aydıncık ilçesindeki yangın karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Aydıncık ile Gülnar ilçesi arasında yer alan Pembecik Mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için böl..

ÖZDEMİR BAYRAKTAR HAYATINI KAYBETTİ 00:39

ÖZDEMİR BAYRAKTAR HAYATINI KAYBETTİ

Sabah saatlerinde hayatını kaybeden iş insanı Özdemir Bayraktar’ın cenazesi Hadımköy’de bulunan Baykar Tesislerine getirildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve taziye için tes..

Özlem Özdil - Yarım Kalan Sevda 05:00

Özlem Özdil - Yarım Kalan Sevda

Yarım Kalan Sevda Bu Gece Hüzünlüyüm Gözlerim Semaya Daldı Bir Gönül Var Vurgun Yemiş Kırık Bir Gül Dalım Kaldı Geceler Bana Suskun Yıldızlar Bana Küsmüş Savrulurum Acılarla Her Sabah Güneş Doğanda Bir Umut Taşır Yür..

Suret34 - Maşallah 02:16

Suret34 - Maşallah

Maşallah şarkı sözleri ile Şarjör dolu hey, bang bang, Mekan nirvana, may day, Kapılar açık bana, yok key.. Duyuyon mu beni, hey hey.. Umrun dışında gerçekler, (Umrun dışında gerçekler,) Farkında yok ki ödlekten,..

Halil Özçelik - Bad-ı Saba 04:22

Halil Özçelik - Bad-ı Saba

Bad-ı Saba şarkı sözleri ile Badı sabah selam selam söyle o yâre Badı sabah selam selam söyle o yâre Mübarek hatırı yâr yâr hoş mudur nedir Nideyim yitirdim yâr yâr, bulamam çare Mestane gözleri de yâr yâr yaş mıdır ne..

Putin'den AB liderlerine yaptırım şartı... Konuklardan dikkat çeken açıklamalar 18:32

Putin'den AB liderlerine yaptırım şartı... Konuklardan dikkat çeken aç

Canan Barlas ve Cemil Barlas moderatörlüğünde A Haber ekranında yayınlanan 'Canan Barlas ile Gündem' programında konuklar ile gündemdeki sıcak gelişmeler masaya yatırıldı. Konuklar ; Sabah Gazetesi Haber Müdürü Nazif K..

Ankara'da ByLock Operasyonu 02:13

Ankara'da ByLock Operasyonu

Ankara-da ByLock Operasyonu FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sabah saatlerinde operasyon başlatıldı...

Burası Kars Kent Merkezi... Kar kalınlığı 10 cm'yi Buldu 02:12

Burası Kars Kent Merkezi... Kar kalınlığı 10 cm'yi Buldu

Burası Kars Kent Merkezi... Kar kalınlığı 10 cm'yi Buldu DOĞU Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte birçok yerde kar yağışı başladı. Gece yarısı kar yağışının başladığı Kars'ta sabah uyananlar kenti ..

Daha Dün Annemizin - Çocuk Şarkısı 01:46

Daha Dün Annemizin - Çocuk Şarkısı

Daha Dün Annemizin Şarkısı Sözleri: Daha dün annemizin kollarında yaşarken Çiçekli bahçemizin yollarında koşarken Şimdi okullu olduk,sınıfları doldurduk Sevinçliyiz hepimiz,yaşasın okulumuz Daha dün bir bebekken,şimdi öğ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu 01:59

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu Bursa'da bylock kullandıkları tespit edilerek gözaltına alınan 26 polis hakim karşısına çıkmak üzere adliyeye sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle ..

Cumhuriyet ve Zaman Arasındaki Müthiş Benzerlik 02:52

Cumhuriyet ve Zaman Arasındaki Müthiş Benzerlik

Cumhuriyet ve Zaman Arasındaki Müthiş Benzerlik Cumhuriyet Gazetesi yöneticilerine terör örgütleri FETÖ ve PKK adına faaliyette bulunmak suretiyle suç işledikleri gerekçesi ile operasyon başlatıldı. Cumhuriyet ve Zaman ..

Diyarbakır Halkı Sokağa Çıktı Hdp Binasını Taşlamak İçin 00:45

Diyarbakır Halkı Sokağa Çıktı Hdp Binasını Taşlamak İçin

Diyarbakır Halkı sokağa çıktı ama bu sabah patlatılan bombadan sonra HDP BİNASİNİ TAŞLAMAK İÇİN..

Diyarbakırlı Esnaf Pkk'ya İsyan Etti 01:08

Diyarbakırlı Esnaf Pkk'ya İsyan Etti

Diyarbakırlı Esnaf Pkk'ya İsyan Etti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde esnaf PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıya isyan etti. Merkez Bağlar ilçesinde sabah Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binasına yakın bir noktada, PKK'l..

Metrobüs Durağı Doldu Taştı 00:45

Metrobüs Durağı Doldu Taştı

Zeytinburnu'nda metrobüs durağının dün yaşanan yoğunluğun ardından bu sabah da benzer görüntüler Merter Metrobüs durağında yaşandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Kuzucuk Rüzgar Gülü 03:44

Kuzucuk Rüzgar Gülü

Kuzucuk sabah kalkıp sütünü içer ve dışarı çıkar. Dışarıda güzel bir rüzgâr vardır, eline rüzgârgülünü alır ve uçurarak koşturmaya başlar. Ancak ayağı takılınca düşer ve rüzgârgülü uçarak gider, kuzucuk da peşinden koşar..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika! Genelkurmay Başkanı Akar, Şırnak'taki Birlikleri Denetleyecek 01:24

Son Dakika! Genelkurmay Başkanı Akar, Şırnak'taki Birlikleri Denetleye

Son Dakika! Genelkurmay Başkanı Akar, Şırnak'taki Birlikleri Denetleyecek Sabah Anıtkabir'deki anma törenlerine katılan Genelkurmay Başkanı Org. Akar, kuvvet komutanlarıyla denetleme yapmak üzere Şırnak'a gitti. Program..

Cem Belevi- Günaydın Sevgilim 04:20

Cem Belevi- Günaydın Sevgilim

Günaydın Sevgilim Tatlı Uykudan Uyandın Mı Benden Ayrı Bu Sabah Güllere Boyandın Mı Yalan Mı Söyledin Yoksa Kendini Kandırdın Mı Ayrılık Son Kelime Sen Buna İnandın Mı..

KoYu KaHVeReNGi 03:55

KoYu KaHVeReNGi

Kaderime yazılı silemem seni gönlümden Bakışıma bakışın değer mi artık bilemem Her gecede hayalin, korkum geriye dönmezsin Sana geliyorsam seve seve ölürüm yar bunu bil Yollarına her sabah çıkan sevdan da bendim Ya..

İstanbul'da Fetö Operasyonu 01:22

İstanbul'da Fetö Operasyonu

İstanbul'da FETÖ operasyonu!.. Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyonlar devam ediyor. Sabah saatlerinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Örgütsel toplantılarını yasal gösterebilmek adına kurduğu v..

Erdal Tosun: 01:06

Erdal Tosun: "Hayallerimizi De Satmadık Ya!"

Oyuncu Erdal Tosun Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti 2016'da kaybettiğimiz isimlere bugün bir yenisi eklendi. Bu sabah diyalize gitmek için yola çıkan usta oyuncu Erdal Tosun, korkunç bir trafik kazasında hayatını kayb..

Üşengeçler İçin Kendi Kendini Toplayan Yatak 00:41

Üşengeçler İçin Kendi Kendini Toplayan Yatak

Akşam bozulacak yine sabah toplamanın ne anlamı var deyip işi üşengeçliğe vuranlar için müthiş bir teknoloji. İşte size elinizi sürmeden sadece tek bir tuşla yatağınızı toplattıracak o muhteşem teknoloji.....

  • Cowboy tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsrailliler Netanyahu'nun Heykelini Yıktı 01:14

İsrailliler Netanyahu'nun Heykelini Yıktı

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun Tel Aviv'deki Rabin Meydanı'na sabah saatlerinde dikilen altın kaplama heykeli bir grup İsrailli tarafından yıkıldı..

Serdar Ortaç - Bana Göre Aşk 04:04

Serdar Ortaç - Bana Göre Aşk

Delidir gönlüm, laf dinlemez Neler anlattım ona, söz geçmedi Bulamadım hiç aşkı, bulduramadım Nerede akşam, orada sabah, tutturamadım Duydum ki aşk benden düpedüz korkarmış Bu küskün hâlimden, pişmanım çok Kalbimi..

İrem Derici - Bir miyiz 03:38

İrem Derici - Bir miyiz

Olmuyor bu sabah güneş bile tuhaf doğmuyor Kafam hayli karışık gözlerim aynada Beni bile görmüyor bil ki zorluyor Bu kadar belirsizlik bizi zorluyor..