#Sabah saatlerinde konvoy halinde tugay komutanlığından çıkan askeri araçlar

Bodrum'da Fırtına Kabusu 01:53

Bodrum'da Fırtına Kabusu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkisini arttıran fırtına nedeniyle balıkçı tekneleri batarken, yelkenli bir tekne karaya sürüklendi. Şiddetli fırtına nedeniyle Torba Mahallesi’nde bulunan dev rekl..

9 Yaşındaki Kız Çocuğunu Öldüren Kobra Yılanı 01:17

9 Yaşındaki Kız Çocuğunu Öldüren Kobra Yılanı

Büyükanne sabah okula göndermek için yatağına gittiği torununu ölmüş olarak buluyor. Tayland'da yaşanan olayda kobra yılanı küçük çocuğun yatağında böyle yakalandı...

  • JET TV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Günlüğüne Karşı Cinsten Olsan 02:19

Bir Günlüğüne Karşı Cinsten Olsan

Bir sabah uyandın, aynaya baktın ve karşı cinsten olduğunu gördün. Bir gün boyunca karşı cinsten olma hakkın var ne yaparsın?..

Dua İçin Hastane Önünde Çorba Dağıtan Dayı 01:23

Dua İçin Hastane Önünde Çorba Dağıtan Dayı

Lokman Yıldız, eşinin yaptığı 150 kişilik çorbayı, haftanın 3 günü sabah erken saatlerde hayır için hastane önünde vatandaşlara dağıtıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.301 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Obüsleri Afrin'de Fırtınalar Estiriyor 01:45

Türk Obüsleri Afrin'de Fırtınalar Estiriyor

Türk Silahlı Kuvvetleri, Türkiye'ye taciz atışları yapan Afrin'deki PYD/PKK hedeflerini fırtına obüsleriyle sabah saatlerinden bu yana vurmaya devam ediyor. Fırtına obüslerinin Afrin hedeflerini vurması anbean görüntülen..

  • JET TV tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı 03:17

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı

Gaziantep'te Tarihi Bakırcılar Çarşısı esnafı sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından bıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olaylarından şikayetçi olan esnaf, zanlıların bir an önce yakalanarak, çarşıdaki güvenl..

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı 00:35

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı

Paris'te Charlie Hebdo saldırısının ardından başlatılan Sentinelle (Nöbetçi) operasyonunda görev yapan bir askere bıçaklı saldırı düzenlendi. Paris Valiliği'nden yapılan açıklamada, saldırganın Chatelet bölgesindeki metr..

Zeytin Dalı Harekatı Için Fetih Suresi Okundu 02:09

Zeytin Dalı Harekatı Için Fetih Suresi Okundu

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'lı teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı nın zaferle sonuçlanması için sabah namazında Fetih Suresi okun..

Londra'da Buzlanmış Yolun Üzerinde Kayan Okul Otobüsü 00:24

Londra'da Buzlanmış Yolun Üzerinde Kayan Okul Otobüsü

Sutton'da gerçekleşen sabah öğrencileri alırken buzlu yol yüzünden kontrolü kaybeden sürücünün adeta iple çekiliyormuş gibi kayması...

  • JET TV tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanal Darlığı Ameliyatı Sonrası Hastayı Nasıl Bir Süreç Bekler 03:35

Kanal Darlığı Ameliyatı Sonrası Hastayı Nasıl Bir Süreç Bekler

Kanal darlığı operasyonlarında hastaya platin veya vida takılmadan sadece delik genişletildiyse hasta sabah ameliyat olup öğlen taburcu edilir. Yaşı ilerleyen kişilerde eğer hastanın şeker, tansiyon gibi hastalıkları var..

  • NABIZ tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsanı Gece Uyutmayan 14 Şey 02:32

İnsanı Gece Uyutmayan 14 Şey

Bu videomuz da insanı gece uyutmayan sebepler var. Komşudan gelen gürültü, bebek sahibi olmak, içerideki sivrisinek, sabah için heyecanlanmak, sokaktan gelen sesler... Bu nedenler maalesef insanı uykusundan ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Efsane Spiker Tuna Huş Hayatını Kaybetti 01:17

Efsane Spiker Tuna Huş Hayatını Kaybetti

Eski TRT spikeri Tuna Huş bu sabah hayatını kaybetti...

  • BETA tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otobüs Şoförlerinden Mehmetçiklere Şafak Vakti Dua 01:54

Otobüs Şoförlerinden Mehmetçiklere Şafak Vakti Dua

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri'nde (MOTAŞ) görevli sürücüler, her sabah Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla dua ediyor...

ABD Vize Kararına Gözaltları Neden Oldu 02:49

ABD Vize Kararına Gözaltları Neden Oldu

ABD'nin dün gece Türkiye'ye vizeleri durdurmasının, ikinci bir konsolosluk çalışanı hakkında FETÖ gerekçesiyle tutuklama kararı alınmasından kaynaklandığı ortaya çıktı. ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin To..

Müslüm Gürses - Evlat 06:00

Müslüm Gürses - Evlat

Bugün batarsa güneş yarın yeniden doğar Her gecenin sonunda bir sabah vardır evlat Sakla umutlarını yıkılıp kalma sakın Ümitsiz ve gayesiz yaşamak zordur evlat Sev bütün insanları say bütün insanları Kin gütme unut..

Selami Şahin  Alışmak Sevmekten Daha Zor 04:56

Selami Şahin Alışmak Sevmekten Daha Zor

Alıştım sana birtanem Alıştım hergün görmeye Bir nefes gibi muhtacım Sevilmeye sevmeye Her sabah uyandığımda Seni bulurdum yanımda Yokluğun bir zehir gibi Dolaşıyor kanımda Alışmak sevmekten daha zor geliyor Alı..

Sadri Alışık Şimdi Geçti Buradan... 01:34

Sadri Alışık Şimdi Geçti Buradan...

Sadri Alışık şimdi geçti buradan.. (5 Nisan 1925, Paşabahçe, Beykoz İstanbul - 18 Mart 1995, İstanbul) paşabahçede doğmuşum sayı bilmişim sünnet olmuşum koynumda pabuçlarım uyanık uykular uyumuşum arife geceleri kamalı..

Sürücünün Park Halindeki Araçlara Çarpıp Yoluna Devam Etmesi 00:59

Sürücünün Park Halindeki Araçlara Çarpıp Yoluna Devam Etmesi

Sabah saat 6 civarında gerçekleşen olayda Nissan Pathfinder araçla son sürat park halindeki iki araca son sürat çarpıp sonra hiç bir şey olmamış gibi kaçan sürücü...

  • JET TV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüzüne Kartuş Yetmeyen Zavallı Kedi 00:11

Yüzüne Kartuş Yetmeyen Zavallı Kedi

Sevimli kedinin sabah esneme germe hareketlerini tüm minnoşluğu ile izliyoruz efendim. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Hasan Şaş Florya'da Kendimize Yer Bulamadık 00:14

Hasan Şaş Florya'da Kendimize Yer Bulamadık

Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bu sabah yaptığı idman sırasında kameramanlara dönerek, 'Önünüzü kapatıyor muyum?' diye soran Hasan Şaş, kameramanlardan 'evet hocam' diye karşılık alınca bombayı patlatıyo..

  • JET TV tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kapadokya'da Erkek Arkadaşını Tokatlayan Kırgız Kadın 03:52

Kapadokya'da Erkek Arkadaşını Tokatlayan Kırgız Kadın

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya’da her sabah yüzlerce kişinin gökyüzündeki balonların dansını izlemek için geldiği Göreme’de ki Aşıklar Tepesi bu kez ilginç bir olaya sahne oldu. Kırgız kızın erkek ark..

  • JET TV tarafından
  • 1.261 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rus Gazeteci Çalıştığı Radyoda Boğazından Bıçaklandı 01:07

Rus Gazeteci Çalıştığı Radyoda Boğazından Bıçaklandı

Moskova'da bir radyo kanalında gazeteci olarak çalışan Tatiana Felgengauer boğazından bıçaklandı. Rusya’nın başkenti Moskova’da bir radyo kanalında gazeteci olarak çalışan Tatiana Felgengauer kimliği belirlenemeyen bir s..

Birkaç Güzel Gün İçin 1984 Cüneyt Arkın  Necla Nazır Türk Filmi İzle 1:20:43

Birkaç Güzel Gün İçin 1984 Cüneyt Arkın Necla Nazır Türk Filmi İzle

Birkaç Güzel Gün İçin - Cüneyt Arkın & Necla Nazır (1984 - 81 Dk) Film, milyoner bir kızla kardeşinin tedavisi için para temin etmeye çalışan fakir bir adam arasındaki sahte evliliği konu alır. Kemal Polat küçük bir tekn..

Müslüm Gürses - Neredesin Firuze 00:56

Müslüm Gürses - Neredesin Firuze

Bu sabah yalnız uyandım Sensiz olmaz, sensiz olmaz Tanıdık kokular yok Sensiz olmaz Kahvaltım anlamsızdı Sensiz olmaz, sensiz olmaz İlk sigaram bile tatsızdı Sensiz olmaz Anlaşılan alışmışım Sensiz olmaz, sensiz..

Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu 04:01

Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu

Ankara Üniversitesi(AÜ) Tarih Bölümünden mezun olup öğretmenlik için formasyonunu da alan Ayşegül Başar (25) iki defa girdiği KPSS’den atanamayınca eline satır ve bıçağı alıp kasaplığa başladı.Antalya’nın Aksu ilçesinde ..

Cano Türkçe Altyazılı Teaser 00:59

Cano Türkçe Altyazılı Teaser

İbrahim, bir sabah gelen telefonla yakın arkadaşı Cano’nun kaybolduğunu öğrenir. Başlarda durumu çok ciddiye almaz. Fakat zaman geçip Cano ortaya çıkmayınca ve kimse bu konu ile ilgilenmeyince İbrahim araştırma yapmaya b..

Gün Akşam Oldu 1974  Ümit Tokcan  Aysun Güven Türk Filmi İzle 1:23:16

Gün Akşam Oldu 1974 Ümit Tokcan Aysun Güven Türk Filmi İzle

Film, uyuşturucu ve kumar bataklığına saplanan bir gencin hikâyesini konu alır. Emre, mütedeyyin ve zengin bir ailenin çocuğudur. Babası Kerim ile beraber çalıştıkları bir ticarethaneleri vardır. Nişanlısı Meral ile evli..

Horozumu Kaçırdılar - Tom Çocuk Şarkıları - Okul Şarkıları 03:12

Horozumu Kaçırdılar - Tom Çocuk Şarkıları - Okul Şarkıları

Horozumu kaçırdılar Damdan dama uçurdular Suyuna da pilav pişirdiler Bili gah bili gah bili bili gah gah Küpeli horozum Kar beyazım (Bağlantı) Bir sabah kalktım Avluya baktım Aradım taradım bağırdım çağırdım ..

  • PengoTV tarafından
  • 3.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ütopya Nedir 02:31

Ütopya Nedir

Ütopya Nedir? Ütopya Yunanca olmayan yer demektir. Yani gerçek olamayacak kadar güzel ve ideal olan, hayali yer. Ne? Anca rüyamda mı görürüm? Ben biraz deli yatıyorum. En fazla kıçım açıkta kalır, o da distopya olur...