#Sabah saatlerinde konvoy halinde tugay komutanlığından çıkan askeri araçlar

Selin Ciğerci Demet Akalın İle Cengiz Semercioğlu'nu Barıştırdı 13:51

Selin Ciğerci Demet Akalın İle Cengiz Semercioğlu'nu Barıştırdı

tv100 ekranlarında yayınlanan Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti programına konuk olan ünlü youtuber ve şarkıcı Selin Ciğerci Türkiye'nin ilk fenomeninin kendisi olduğunu söyledi. Ciğerci, Demet Akalın ile Cengiz Semer..

  • BETA tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aydilge'den Çok Çarpıcı Beren Saat Sözleri 16:21

Aydilge'den Çok Çarpıcı Beren Saat Sözleri

tv100 ekranlarında yayınlanan Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti'nin 18 Temmuz konukları Yonca Evcimik - Aydilge ve Bülent Yar oldu. Programın en dikkat çeken kısımlarından biri Beren Saat'in olay olan paylaşımıydı. Ay..

  • BETA tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mahmut Tuncer Capslerini Yorumladı İki De Bilmece Sordu 08:48

Mahmut Tuncer Capslerini Yorumladı İki De Bilmece Sordu

Mahmut Tuncer, Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti programına katıldı. Tuncer, internetteki popüler capslerini fotokopi çektirip yayına getirdi. 200 lira harcadım diyen Mahmut Tuncer paranın yarısını Cengiz Semercioğl..

  • BETA tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Seray Sever - Fasulye Pahalıysa Yemeyeceksi̇n 18:55

Seray Sever - Fasulye Pahalıysa Yemeyeceksi̇n

Seray Sever, sunuculuğunu yaptığı TV8'in sabah programı Gel Yazın Konuşalım programında söylediği “Fasulye Pahalıysa Yemeyeceksi̇n!” sözleriyle gündeme geldi. Kısa sürede 'Trend Topic' listesine giren Seray Sever, başta ..

  • BETA tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Güllü - Full Karışık 25 Harika Eser 1:59:35

Güllü - Full Karışık 25 Harika Eser

Arabesk müziğin efsanelerinden olan Güllü'nün yaklaşık 2 saat boyunca dinleyeceğiniz birbirinden güzel tam 25 eserini sizlerle paylaşıyorum... Keyifli dinlemeler arkadaşlar... İŞTE ŞARKI LİSTESİ: 1) 00:00 SABAH OLMADAN..

Hatay Yöresine Ait Kahvaltılık Çeşitleri (Biber Ezmesi, Zahter Salatası,Sürk Salatası,Humus) 18:22

Hatay Yöresine Ait Kahvaltılık Çeşitleri (Biber Ezmesi, Zahter Salatas

Taze zahter(kekik) salatasi Kekigin almancasi *Thymian * Yapilisi Bir avuc kadar zahterimizi iyice yikiyalim.guzelce dograyip.2 tane taze sogan az birsey maydonoz,biber ve 2 tane domatesi dograyip icine katalim.pulbiber..

Stalin'in Ölümü Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:33

Stalin'in Ölümü Türkçe Altyazılı Fragmanı

70'li yaşlarının ortasındaki SSCB lideri Joseph Stalin'in sağlığı gayet yerindedir. Paranoyak yapısı ile düşmanlarına kök söktürmeye, acımasızlığı ile en yakınlarının bile gözünü korkutmaya devam etmektedir. 20 milyon in..

Tavada Kadayıf Böreği 10:53

Tavada Kadayıf Böreği

300 gr. Taze Kadayıf 2 büyük boğum Dil Peyniri 2 adet Yumurta 1 çorba kaşığı Yoğurt ⅓ bardak Süt ⅓ bardak Zeytinyağı 1 çay kaşığı Tuz Akçaağaç Şurubu Boş bir kavanoza önce 1 çorba kaşığı yoğurdu, 2 adet yumurtayı, 1/3 s..

Okan Bayülgen Breaking Bad'deki Walter White'a Mı Benzedi 02:05

Okan Bayülgen Breaking Bad'deki Walter White'a Mı Benzedi

Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti programına katılan Okan Bayülgen, Breaking Bad dizisindeki Walter White karakterine benzetilmesiyle ilgili konuştu...

  • BETA tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İvana Sert'in Kıyafetine 10 Üzerinden Kaç Puan Verirsiniz 22:24

İvana Sert'in Kıyafetine 10 Üzerinden Kaç Puan Verirsiniz

tv100 ekranlarında yayınlanan Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti programının konuklarından biri de Ivana Sert oldu. Milliyet gazetesinde moda yazılarında ünlülerin kıyafetlerine 10 üzerinden verdiği kıt puanlarla tanın..

  • BETA tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek 07:36

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek

500 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik. 1 çorba kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı şeker 15 ince dilim sucuk- 100 gr 250 gr kaşar 1 çorba kaşığı tereyağı 1 diş sarımsak ma..

Onur Bayraktar - Bu Benim Öyküm 02:36

Onur Bayraktar - Bu Benim Öyküm

▶️Söz & Müzik : Tuğçe Kandemir ▶️Altyapı : DJ Sözer Sepetçi ▶️ https://goo.gl/onvV9t ▶️Düzenleme Editör : Yusuf Ekşioğlu ▶️ https://goo.gl/oPdDAH _ ???? SOSYAL MEDYA HESAPLARIM ???? ►Instagram : https://goo.gl/Djkeu5 ►..

Etli Kuru Fasulye Tarifi 05:50

Etli Kuru Fasulye Tarifi

Malzemeler 2 su bardagi kuru fasulye Yarim kilo kemikli kuzu eti 1 tane kuru sogan 1 tane yesil biber 1 bucuk yemek kasigi domates salcasi Yarim cay bardagi siviyag Tuz karabiber kimyon Pisirmek icinde 1 litre su Hazirl..

Norm Ender Canlı Yayında Diss Attı 35:20

Norm Ender Canlı Yayında Diss Attı

Mekanın sahibi rap müziğinin en çok saygı duyulan isimlerinden biri olan Norm Ender Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti programına konuk oldu. İşte o bölümün tamamı...

  • BETA tarafından
  • 198 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Oğuzhan Atmaca - Sensizlik Her Şeyden Beter 02:56

Oğuzhan Atmaca - Sensizlik Her Şeyden Beter

SENSİZLİK HER ŞEYDEN BETER Bir sabah uyanınca Bazen yatağa uzanınca Geçer gibi gelir sana Geçer mi hiç ? Bir gece dolanınca Bazen içip dağıtınca Biter gibi gelir sana Biter mi hiç ? Ah , senle her şey çok güzel (Yin..

Tayvan 'da Köprünün Çökme Anı 00:50

Tayvan 'da Köprünün Çökme Anı

Tayvan'ın güneyinde yer alan Yilan bölgesindeki Nanfagao kasabasında bulunan bir köprü çöktü. Sabah 9:30 sıralarında yaşanan olayda 6'sı ağır, 10 kişi yaralandı. Yaralılar ekiplerce hastaneye sevk edildi. İtfaiyenin yap..

  • JET TV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şambali Tarifi 06:40

Şambali Tarifi

Malzemeler Su bardagi ölcüm 250 ml 3 su bardagi irmik 1 su bardagi şeker 1 bucuk su bardagi yogurt 1 yemek kasigi silme karbonat Şerbeti icin gerekenler 5 su bardagi su 4 su bardagi seker Bir kac damla limon(benim ..

İsmail Altunsaray - Asker Kınası 05:01

İsmail Altunsaray - Asker Kınası

İsmail Altunsaray - Asker Kınası Sözleri Dinle: Dün gece rüyamda yavrumu gördüm Yün çorap istedi, o sabah ördüm Zarfa, Şırnak yazıp, postaya verdim Askerin anası, erinmez imiş. İzinden dönerken gününü saymış Az değ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Öpücük Hd İzle 1:53:15

İlk Öpücük Hd İzle

Hakan kadınlarla uzun süreli ilişki kurmakta problem yaşayan genç bir çapkındır. Yaşadığı sahil beldesine gelen turistlerle kısa süreli ilişkiler yaşar, bağlanmaktan hep kaçınır. Ablasının terk ettiği eniştesi ve 5 yeğen..

Yusuf Güney Biletli Konsere Karşıyım 04:12

Yusuf Güney Biletli Konsere Karşıyım

Yusuf Güney Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı. Yusuf Güney Bir Sabah Uyandığında Kendini Nasıl Nepal'de Buldu? Neden Biletli Konser Yapmak İstemiyor?..

  • BETA tarafından
  • 167 görüntüleme
  • 5 yıl önce
haşlanmış yumurtanın kabuğunu böyle basitçe soymak 00:21

haşlanmış yumurtanın kabuğunu böyle basitçe soymak

Yarın sabah ilk iş; haşlanmış yumurtanın kabuğunu böyle soymak olacak???????????? #yumurta #pratikbilgiler #elbecerisi #mutfak..

  • PengoTV tarafından
  • 152 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nuray Hafiftaş - Aklı Yok - 1987 06:19

Nuray Hafiftaş - Aklı Yok - 1987

Nuray Hafiftaş - Her Sabah - 1987 Söz : Ali Tekintüre Müzik : Yavuz Taner Yönetim : Yavuz Taner Ses Teknisyeni : Sıtkı Acim Albüm : Asker Mektubu - Şah Plak..

Nuray Hafiftaş - Köşe Kapmaca - 1987 04:02

Nuray Hafiftaş - Köşe Kapmaca - 1987

Nuray Hafiftaş - Her Sabah - 1987 Söz : Ali Tekintüre Müzik : Yavuz Taner Yönetim : Yavuz Taner Ses Teknisyeni : Sıtkı Acim Albüm : Asker Mektubu - Şah Plak..

Çin, Bir anlık Dalgınlık ve 6 Ölümü getirdi 00:17

Çin, Bir anlık Dalgınlık ve 6 Ölümü getirdi

19 Nisan günü sabah 8: 47'de Jiangxi Eyaleti, Jingdezhen'den Yingtan'a giden bir yolcu otobüsü Leping, State Road 206 bölgesinde yanlara doğru devrildi ve araçta 6 kişiyi öldü ,13 kişiyi yaraladı ve sürücüyü yaralandı ...

Kuru Fasülye Tarifi 04:15

Kuru Fasülye Tarifi

Lezzetli Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler: 2 su bardağı kuru fasülye (5-6 kişilik) Akşamdan veya 5-6 saat önce bol suda ıslatılmış 300-400gr. arası kuşbaşı dana veya koyun eti 1 büyük boy soğan 4-5 yemek kaşığı zeytin..

Öksüz 1968 Türk Filmi İzle 1:17:32

Öksüz 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, doktor bulmak için İstanbul’a gelen evli bir çiftin başına gelenler anlatılır. Ali ile Kezban mutlu bir hayat sürerken bir sabah Kezban hastalanır. Doktora gitmek için nehrin üstündeki telden geçmeleri ..

Kadınlar Ne İster ( What Women Want ) Türkçe Dublaj Hd İzle 2:06:39

Kadınlar Ne İster ( What Women Want ) Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Nick Marshall (Mel Gibson) kendisine güvenen ve neredeyse bunu bir abartı ögesi olarak psikopatlık haline getirmiş iyi bir reklamcıdır. Kendisine olan güveni o kadar fazladır ki kendisini insan üstü bir varlık..

  • Tv Series tarafından
  • 20.768 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Küçükçekmece'de Balıklar Neden Ölüyor- 01:40

Küçükçekmece'de Balıklar Neden Ölüyor-

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Küçükçekmece Gölü’nde yaşanan balık ölümleri sonrası harekete geçti. Sabah erken saatte göle gelen bakanlık çalışanları, balık ölümlerinin nedeninin araştırılması için numune aldı...

Tan Taşçı - Yalvarırım (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 03:06

Tan Taşçı - Yalvarırım (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Sensizliğe Her Sabah Uyanır Sadece Bakarım Gözlerimi Sımsıkı Kapar Çaresiz Allaha Haykırırım Yalvarırım Yanarım Kim Ne Dese Kanarım Kaybetmem Umutlarımı Yine Açar Yine De Bakarım Sığınıp Yağmura Yağarım Beraber Damlala..

Aşure dağıtırken can verdi 01:50

Aşure dağıtırken can verdi

20 YAŞINDAKİ EDA MÜDÜROĞLU BİR GÜN ÖYLE SIKILDI Kİ SOSYAL MEDYA HESABINA ''İÇİMDEKİ SIKINTININ HADDİ HESABI YOK'' DİYE YAZDI. SABAH UYANDI. KARA BULUTLAR DAĞILDI SANDI. BAŞINA ÖYLE BİR ŞEY GELDİ Kİ TÜM TÜRKİYE O'NA AĞLAD..