#Sabah saatlerinde konvoy halinde tugay komutanlığından çıkan askeri araçlar

TSK ile ÖSO Harekete Geçti 03:45

TSK ile ÖSO Harekete Geçti

TSK ile ÖSO Harekete Geçti Fırat Kalkanı Operasyonunun 61’ıncı gününde El Bab ile Tel Rıfat bölgesinde DEAŞ’a son darbeyi indirmek için Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu yığınak yaparken, Tanklar TIR’lar ..

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği 02:02

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği

Antalya'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın ev sahipliğinde ABD ile Rusya Genelkurmay Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen Suriye ve Irak zirvesinde akşam saatlerinde hareketlilik yaşandı. Genelkurmay Başk..

Askerlere Anne Sürprizi 00:51

Askerlere Anne Sürprizi

Denizli İl Jandarma Komutanlığı’nda vatani görevini yapan askerlere anneler günü nedeniyle bir sürpriz yapıldı. Huzur evindeki yaşlılara anneler günü kapsamında bir ziyaret gerçekleştirilmesi için tugay komutanlığından ç..

  • En Yeniler tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

Araç fiyatlarında fırsatçılık mı yapılıyor- Galerilerdeki fiyatlar neden bayilerden daha yüksek 04:18

Araç fiyatlarında fırsatçılık mı yapılıyor- Galerilerdeki fiyatlar ned

Oto galerilerde satılan araçların fiyatı bayileri geride bıraktı. Galericiler bayilerde sıfır araç bulunamadığı için fiyatların kendilerinde daha yüksek olduğunu belirtiyor. Peki gerçekte bu fiyat farkının nedeni ne? Ayr..

Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu 03:29

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, gece saat 02.30 sıralarında Okmeydanı'nda bulunan Gençlik Federasyonu Derneği binası..

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi 02:12

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi

Demiryolu ile Gaziantep'e getirilen İstanbul 66.Mekanize Tugayına ait zırhlı araçlar, Suriye sınırına doğru yola çıktı İstanbul 66. Mekanize Zırhıl Tugayı'ndan demir yolu ile gönderilen zırhlı muharabe araçları (ZMA) ve ..

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem 01:40

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçe Kaymakamı Kadir Güntepe, son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için ilçe girişlerine ve güvenlik bina..

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanmadan ilerliyor 05:46

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanma

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Teknofest kapsamında gerçekleştirilen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması na katılan üniversite öğrencileri, sürücüsüz gidebilen arazi aracı geliştirdi. Aracın daha da geliştirilmesi ile bi..

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek 01:18

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyec

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek Irak ordusu, IŞİD'in Musul'un güneyindeki son kalesi olarak bilinen Hammam el-Alil'e girmeye başladı. Ninova Ortak Operasyonlar Komutanı, Haşdi ..

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı 04:20

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı

Muş’un 1600 rakımlı Yukarıyongalı köyü sakinleri, etkili olan kar yağışı nedeniyle güne metrelerce kar sürpriziyle uyandı. Merkeze 50 kilometre mesafede bulunan Yukarıyongalı köyü, akşam etkili olan kar yağışıyla kara gö..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

İstanbul'a kar ne zaman geliyor 02:16

İstanbul'a kar ne zaman geliyor

Tüm yurt için fırtına uyarısı, bazı bölgelerde de sel alarmı var. İstanbul'da ise yeniden #kar yağışı bekleniyor. NTV Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan, Edirne, Çanakkale, Ayvalık, Dikili, İzmir, Muğla ve Bodrum’da gece..

Volkswagen Tarihi 03:08

Volkswagen Tarihi

Volkswagen İlk Kuruluşu Ve Tarihi 1930 17 Ocak 1934’te, yeni Alman yönetimi Ferdinand Porsche’nin “Volkswagen”(halk otomobili) adını verd..

  • JET TV tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı 01:22

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı

Fransa’nın başkenti Paris’te hava kirliliğini azaltmak amacıyla alınan yeni bir önlem daha uygulanmaya başlandı. Hava kirliliği oranının tekrar yükselmesinin ardından pazartesi günü gri renkli etiketi olan araçların tra..

Bmw Honda Düğün Konvoyu - Adana 04:55

Bmw Honda Düğün Konvoyu - Adana

Adana'da yapılan Düğün Konvoyu BMW, Honda gibi bir çok modifiyeli aracın buluştuğu konvoy görüntüleri..

  • JET TV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Mesaj Attı 1000 Kişilik Ailesi Oldu 01:33

Bir Mesaj Attı 1000 Kişilik Ailesi Oldu

Düğününde yalnız olmak istemeyen genç sosyal medyasından yaptığı ailem olurmusunuz cağrısı sonrası düğününe 100 araçlık bir konvoy oluştu...

Keçiören’de Klasik Otomobillerden “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” Konvoyu 02:35

Keçiören’de Klasik Otomobillerden “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” Konvoyu

Ankara’da klasik otomobiller, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yollara çıktı. Türk bayraklarıyla süslenen 50’tan fazla klasik otomobilin katıldığı konvoy vatandaşlara nostaljik anlar yaşattı. Başkent’te 29 Ekim Cum..

Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Musul Harekâtı İkinci Gününde 01:08

Musul Harekâtı İkinci Gününde

Musul Harekâtı İkinci Gününde VE PEŞMERGE AÇIKLADI: 24 SAATTE… Peşmerge güçleri harekâtın ilk saatlerinde üç koldan saldırarak, bazı köyleri ele geçirdi. Dün akşam saatlerinde, 24 saat içerisinde 200 kilometrekare alan..

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada! 02:13

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada!

Bursa'nın İnegöl ilçesi kırsal Tüfekçikonak Mahallesi'ne inen ayı panik yaşattı. Vatandaşlar araçla kovalayarak yolunu kaybetmiş olan ayıyı ormanlık alana yönlendirdiler. Olay gece saatlerinde İnegöl'ün kırsal Tüfekçiko..

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti 05:28

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti

Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla Türkiye’nin en büyük bayrağı olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, bakımdan geçirildikten sonra yeniden göndere çekildi. Bu ana tanıklık eden ..

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu 03:49

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 30. günde devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’daki paralı askerlerin bulunduğu bölgeye İskender balistik füzeleriyle saldırı gerçekleştirildiği be..

 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

İstanbul'da 37 Kişinin Yakalanması İçin Birçok Adrese Eş Zamanlı Operasyon 01:48

İstanbul'da 37 Kişinin Yakalanması İçin Birçok Adrese Eş Zamanlı Opera

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyona helikopter, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri, çevik kuvvet ve çok sayıda sivil ekip destek verdi. Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet ..

Fransız Askerleri Estonya'da 01:00

Fransız Askerleri Estonya'da

NATO, Rusya'ya komşu özellikle Baltık ülkelerinde askeri gücünü arttırırken, en son 50 askerden oluşan Fransız birliği Estonya'nın Amari askeri üssüne indi. Öncü birlik, 300 Fransız askerin yer alacağı 1200 kişilik yen..

Tank Teknolojisinin Geldiği Son Nokta Dünyanın En Modern 11 Tankı 05:06

Tank Teknolojisinin Geldiği Son Nokta Dünyanın En Modern 11 Tankı

Sizlere Dünyanın En iyi 11 Tankını Hazırladım Bazıları Seri Üretime Geçmesede Prototipleriyle Hayran Bırakıyor İyi Seyirler..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..