#Sabah saatlerinde konvoy halinde tugay komutanlığından çıkan askeri araçlar

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

Son Dakika Suriye İsrail Uçağını Vurdu 01:04

Son Dakika Suriye İsrail Uçağını Vurdu

Suriye devlet televizyonunun haberine göre İsrail uçakları bu sabah bir askeri üssü vurmak üzere Suriye hava sahasına girdi. Haberde Suriye hava savunma sistemlerinin bir İsrail uçağını düşürdüğü iddia edildi. İsmini açı..

Gazi Mustafa Kemal 10.Bölüm izle 27:58

Gazi Mustafa Kemal 10.Bölüm izle

Belgeselin 10. bölümünde; Mustafa Kemal'in 7. Yıldırım Orduları Komutanlığından istifası, Fevzi Çakmak Paşa ile 2. Ordu Komutanlığı Halef selefliği, Osmanlı veliahtı Vahdettin ile Almanya seyahati konu edilmektedir. Prog..

Güvenlik Ekipleri, Göçmeni Dev Dalgalardan Böyle Kurtardı 00:35

Güvenlik Ekipleri, Göçmeni Dev Dalgalardan Böyle Kurtardı

Sahil Güvenlik Komutanlığından, Kocaeli/Kefken açıklarında içerisinde göçmenlerin bulunduğu bir balıkçı teknesinin batması sonucu 15 kişinin hayatını kaybettiği, arama faaliyetlerinde 40 göçmenin kurtarıldığı, 13-15 dola..

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi 00:38

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi

Mersin'in Aydıncık ilçesindeki yangın karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Aydıncık ile Gülnar ilçesi arasında yer alan Pembecik Mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için böl..

Toplu taşımada koronavirüse yer yok 02:14

Toplu taşımada koronavirüse yer yok

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, korona virüse karşı alınan önlemler kapsamında sabah sabah saatlerinde toplu taşıma araçları ve ticari taksilerdeki denetimleri sürüyor...

Hırsızın Ev Sahibine Bıçak Çektiği Anlar Kamerada 00:43

Hırsızın Ev Sahibine Bıçak Çektiği Anlar Kamerada

İstanbul Avcılar'da bir hırsız, girdiği binada yakalandığı ev sahibine bıçak çekti. Olay, 07 Ekim günü sabah saatlerinde Avcılar Denizköşkler Mahallesinde bulunan bir sitede meydana geldi. Hırsızlar Münif ve Firdevs Bent..

 6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı 00:31

6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı

Güney Kore, Kuzey Kore Kuzey Kore'nin bugün Japonya üzerinden geçen füzesinden 6 dakika sonra Güney Kore'nin de 2 adet Hyunmoo-2 füzesi fırlattığı aktarıldı. Kuzey Kore füze - Japonya © REUTERS/ ISSEİ KATO Kuzey Kore, J..

Köy Kadınlarının Zorlu Tandır Ekmeği Yapma Telaşı 06:28

Köy Kadınlarının Zorlu Tandır Ekmeği Yapma Telaşı

Doğu ve Güneydoğu’nun özellikle kırsal bölgelerinde ve köylerinde yaşayan kadınlar geçmişten günümüze kadar gelen zorlu tandır ekmeği yapımı telaşını sürdürüyor. Bitlis’te de köyde yaşayan kadınlar, kendi ürettikleri buğ..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı 03:29

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı TSK: Afrin'den havan mermisi atıldı, karşılık verildi. 20 Ekim 2016 12:24 Türkiye'ye Afrin'den havan mermileri atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder TSK:..

Herkes Mi Aldatır 2010 Türk Filmi İzle 1:34:57

Herkes Mi Aldatır 2010 Türk Filmi İzle

Konusu: Evli ama tipinden beklenmeyecek kadar çapkın bir adam! Zengin ve yakışıklı kocası tarafından sürekli aldatılan mutsuz ve öfkeli bir kadın! Bu iki insanın yolları farklı sebeplerden dolayı, bir gece aynı otelde ke..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar 06:06

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar

Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler tarafından koronavirüs salgınına karşı ateş ölçümü yapan, dezenfekten sıkan ve maske veren 'koronasavar' robot tasarlandı. Dış kapıya bağlı ol..

1. Dünya Savaşında Askerler izle 03:33

1. Dünya Savaşında Askerler izle

Askeri teçhizat taşıyan ve top atışı yapan askerler. Askeri araç ve araçtan çıkan askerler...

İsrail Basını Obama'nın,  Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı 00:43

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımın

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı Obama'dan Gider Ayak YPG'ye Son Kıyak! Silah Yardımını Yeniden Başlattı İsrail basını, Trump'ın başkanlık yarışını kazanmasının a..

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı 00:51

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı

Paris’te Tam 26 Araç Birden Kundaklandı Fransa’nın başkenti Paris’te, aynı sokaktaki tam 26 araç kundaklandı imliği belirsiz kişilerce molotofkokteyli atılmak suretiyle kundaklanan araçlar alev alev yandı. İtfaiye ekipl..

15 Araç Birbirine Girdi! 00:23

15 Araç Birbirine Girdi!

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaklaşık 15 aracın karıştığı bir zincirleme kaza meydana geldi. Yoğun trafikte bir aracın ani fren yapmasıyla birlikte, arkadan gelen araçlar birbirine girdi. Trafiği kilitleyen kaza anı g..

  • Cowboy tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şanlıurfa’ya Zırhlı Araç Sevkiyatı 01:00

Şanlıurfa’ya Zırhlı Araç Sevkiyatı

Tamamlanan Fırat Kalkanı Harekatı nedeniyle Kilis’te bulunan zırhlı personel taşıyıcı ve zırhlı araçlar, Şanlıurfa'ya gönderiliyor...

Brezilya Sokakları Savaş Alanına Döndü 01:48

Brezilya Sokakları Savaş Alanına Döndü

Brezilya halkı 20 yıldan uzun bir sürenin ardından genel greve gitti. Ülke genelinde düzenlenen grev, sokak eylemlerine dönüştü. Sokaklar savaş alanına döndü, onlarca iş yeri yağmalandı. Araçlar ateşe verildi....

Arabayı Çeken Oyuncak Tank 01:39

Arabayı Çeken Oyuncak Tank

RC araçlar yani uzaktan kumandalı araçlar yetişkinler tarafından oldukça ilgi çekiyor. İşte rc bir tankta sahibi tarafından güçlendirilmiş ve bir arabayı çekecek hale gelmiş...

  • JET TV tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :) 00:59

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :)

230 bin liralık BMW’yi taksi yaptıTicari araçlara tanınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetiyle birlikte Adana’da da taksiciler lüks araç alımlarına başladı. 4 yıldır taksi şoförlüğü yapan Murat Çakır, piyasa değeri 23..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kırmızı Işıkta Birdirbir Oynamak 00:31

Kırmızı Işıkta Birdirbir Oynamak

Isparta'da bir grup genç araçlar kırmızı ışıkta beklerken yaya geçidinde birdirbir oynayıp, takla attı. Gençlerin tehlikeli oyunu bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Isparta'nın araç trafiğinde en işlek n..

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bartın'da yaşanan sel felaketinin ardından korkunç görüntüler! 03:40

Bartın'da yaşanan sel felaketinin ardından korkunç görüntüler!

Bartın'da şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanın yol açtığı hasar drone ile görüntülendi. Bartın Karabük yolu Bahçecik mevkisinde bir köprü sel nedeniyle çöktü. Yağış nedeniyle Bartın-Karabük kara yolu Yenihan m..

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gitmeseydi 02:00

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gi

#Kastamonu'nun #Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde ölü sayısı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda ölen 1 kişi ile birlikte 25'e yükseldi. İlçede arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Kentte çarşamba günü etkili ..

Almanya'dan Bir Skandal Daha 01:24

Almanya'dan Bir Skandal Daha

Terör örgütleri ve teröristlere her fırsatta destek veren Almanya, bir skandala daha imza attı. Geçtiğimiz ay, ülkenin önde gelen gazetelerinden biri olan Bild, ırkçı ve küstah bir manşet atmış, Sabah Avrupa da, o manşet..

Cinsellikte Kaynana Sendromu 17:32

Cinsellikte Kaynana Sendromu

Sabah Gazetesi Yazarı ve Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği Başkanı Psikoterapist Cem Keçe, Sabah Gazetesi Sağlık Yazarı Esra Tüzün'ün -Cinsellikte 'kaynana' sendromu- sorularını Sabah TV'de yanıtladı..

  • NABIZ tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canozan - Ön Koltuk 02:40

Canozan - Ön Koltuk

Şarkı Sözleri: Güneye giderken otoyolda Sağım tarla, solum tarla Parfüm kokan bir arabada Orta yaşlı kadınlarla Geziyoruz ama yanımda Param yok, pulum yok Nedense ödüyor gibiler Maddelerle dolu kanımdan geçiyor Kafamda y..

Ahmet kaya - günaydın anneciğim 05:09

Ahmet kaya - günaydın anneciğim

Dardayım yalanım yok Baskın yedim gün gece, gün gece, gün gece Örselendi aşklarım üstelik Bir uzak diyardayım, diyardayım diyardayım. Günaydın anneciğim, günaydın babacığım Yine sabah oluyor Evde sabah olmaz deme Orda g..