#Sabah saatlerinde konvoy halinde tugay komutanlığından çıkan askeri araçlar

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu 01:59

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu Bursa'da bylock kullandıkları tespit edilerek gözaltına alınan 26 polis hakim karşısına çıkmak üzere adliyeye sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle ..

İstanbul'da Fetö Operasyonu 01:22

İstanbul'da Fetö Operasyonu

İstanbul'da FETÖ operasyonu!.. Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyonlar devam ediyor. Sabah saatlerinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Örgütsel toplantılarını yasal gösterebilmek adına kurduğu v..

İsrailliler Netanyahu'nun Heykelini Yıktı 01:14

İsrailliler Netanyahu'nun Heykelini Yıktı

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun Tel Aviv'deki Rabin Meydanı'na sabah saatlerinde dikilen altın kaplama heykeli bir grup İsrailli tarafından yıkıldı..

Irak'ta çifte saldırı can aldı 00:53

Irak'ta çifte saldırı can aldı

Irak'ın başkenti Bağdat yılın son gününde yine kana bulandı. Başkentin merkezinde, bir pazar yerinde meydana gelen çifte bombalı saldırıda en az 21 kişi yaşamını yitirdi. Kanlı eylemde 50'den fazla kişi de yaralandı. Öl..

Orgeneral Akar’dan Kardak’a Sürpriz Ziyaret 01:33

Orgeneral Akar’dan Kardak’a Sürpriz Ziyaret

Sabah saatlerinde sürpriz bir program ile Bodrum’a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bir savaş gemisine binip peşindeki iki hücum botu ile yaklaşık 21 yıl önce krize neden olan Kardak Adası’nda incelemeler..

Fetö Operasyonunda 11 Polis Memuru Adliye Sevk Edildi 00:58

Fetö Operasyonunda 11 Polis Memuru Adliye Sevk Edildi

Kocaeli’de FETÖ/PDY’ye yönelik operasyonlar devam ediyor. Kocaeli Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen operasyonlar kapsamında görevden ihraç edilen 11 polis memuru gözaltına alınmıştı. Gözaltı işlemleri tamamlanan ..

Çalışan Kadınlar İçin Pratik Saç Modelleri 01:29

Çalışan Kadınlar İçin Pratik Saç Modelleri

İş hayatında kullanılan saç modellerinin başında topuzlar geliyor. Sabah saatlerinde uykunun da verdiği etkiyle bayanlar saçlarını çabuk yapıp çıkma telaşına düşerler ve bu durumda topuz saç modelleri ideal seçimdir. İşe..

  • Kadınca tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda Sandık Başında 01:27

Hollanda Sandık Başında

Hollanda, Türkiye ile yaşanan diplomatik gerilimin gölgesinde genel seçimler için sandık başında. Sabah saatlerinde başlayan oy verme işleminde katılımın 2012'deki genel seçimlere göre çok daha yüksek olduğu açıklandı. ..

Dolardaki Düşüş Sürecek mi 04:36

Dolardaki Düşüş Sürecek mi

Doların FED'in ve Merkez Bankası'nın hamleleri sonrasındaki düşüşü sürecek mi? Sabah saatlerinde 3,60'ı gören dolar da son durum nasıl? A Haber muhabiri Aslı Bilger Kutludağ'ın konuğu Para ve Piyasalar Uzmanı Volkan Kuğu..

Kuzey Kore bu kez başaramadı 01:08

Kuzey Kore bu kez başaramadı

Kuzey Kore'nin yaptığı son füze denemesinin başarısız olduğu öne sürüldü. Mart ayı başında yaptığı başarılı füze denemeleriyle dikkat çeken Kuzey Kore, sabah saatlerinde yeni bir füze fırlattı. ABD ordusu, füzenin fırl..

May: İnsanların Günlük Hayatına Devam Etmesi Teröre Verilen En İyi Cevap 01:13

May: İnsanların Günlük Hayatına Devam Etmesi Teröre Verilen En İyi Cev

Londra'da dün meydana gelen terör saldırısının ardından parlamento sabah saatlerinde toplandı. Parlamenterlerin saldırıyla ilgili yaptıkları konuşmaların ardından sözü İngiltere Başbakanı Theresa May aldı...

Uzun Zamandır Aranan Kedi Çetesi 00:26

Uzun Zamandır Aranan Kedi Çetesi

Dün sabah saatlerinde görüntülendi. Bu 4 lü Acaba yine neyin peşinde. Kapınızı bacanızı iyi kitleyin. Görürseniz hemen bana haber verin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ: Berlin Bode Müzesi'ndeki 100 Kiloluk Saf Altın Sikke Çalındı 01:00

DÜNYA HABERLERİ: Berlin Bode Müzesi'ndeki 100 Kiloluk Saf Altın Sikke

Berlin’deki Bode Müzesi'nde sergilenen 100 kilogram ağırlığındaki saf altın sikke çalındı. Alman polisi 53 santimetre çapında, üç santimetre kalınlığındaki Kanada Doları altın sikkenin pazartesi sabah saatlerinde çalındı..

FETÖ'cü Emniyet Müdürü Yakalandı 03:17

FETÖ'cü Emniyet Müdürü Yakalandı

Ankara Çankaya'da sabah saatlerinde polisin 'dur' ikazına uymayarak kaçmaya başlayan bir kişi bacağından vurularak yakalandı. A Haber muhabiri Sercan Bilgi detayları aktardı....

Sözcü Gazetesinin Sahibi Burak Akbay Hakkında Yakalama Kararı Çıkartıldı 02:41

Sözcü Gazetesinin Sahibi Burak Akbay Hakkında Yakalama Kararı Çıkartıl

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında bu sabah saatlerinde Sözcü Gazetesine FETÖ operasyonu yapıldı. Hakkında gözaltı kararı bulunan gazetenin imtiyaz sahibi Burak Akbay evinde b..

Nihat Hatipoğlu - Uyuyarak Oruç Tutmak Günah Mı! 01:31

Nihat Hatipoğlu - Uyuyarak Oruç Tutmak Günah Mı!

Nihat Hatipoğlu: Kişi oruçluyken uyuyabilir, geç kalkmıştır, işten geç gelmiştir veya sabah tatildir gitmemişti bir yere uyuyabilir. Öğle saatlerinde eve geldiğinde vücut hantallaşmış ihtiyacı vardır, burada ölçü olan şu..

  • ANKA tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tanju Çolak Gözaltına Alındı 05:00

Tanju Çolak Gözaltına Alındı

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, sabah saatlerinde eski Milli Futbolcu Tanju Çolak'ın Beşiktaş'ta gözaltına aldı. Çolak'ın gözaltına alınmasına yönelik kararın Ankara Cumhuriyet Başsa..

Fatih’te Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu 03:47

Fatih’te Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Fatihte birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi...

İstanbul'da Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu 03:15

İstanbul'da Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Gaziosmanpaşa’da birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi...

Yenibosna'da Palalı Genç Alarmı 01:42

Yenibosna'da Palalı Genç Alarmı

Yenibosna'da sabah saatlerinde işe gitmek isteyen vatandaşlar otobüs durağında eli palalı yarı çıplak genci görünce panik yaşadı. O anlar kameralara saniye saniye yansırken, palalı gence silah çeken polis bir süre sonra ..

Üsküdarlı Esnafın İşe Yüzerek Gitmesi 00:16

Üsküdarlı Esnafın İşe Yüzerek Gitmesi

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşatırken, bir vatandaşın sel sularında yüzmesi dikkat çekti...

  • JET TV tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bombaya Tekme Atan Adanalı 01:40

Bombaya Tekme Atan Adanalı

Adana'da sabah saatlerinde biri yol kenarına atılan diğeri ise yol ortasına konulan el yapımı bombayı tekme atarak yoldan uzaklaştırdıktan sonra çöp bidonuna atan genç, İnsanlar ölmesin diye tekme attım dedi...

  • JET TV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkan Hırsızın Kendini Susturması 01:46

Korkan Hırsızın Kendini Susturması

Eskişehir'de sabah saatlerinde bir kafeye giren hırsız içeri girdikten bir süre sonra kendi kendine sus işareti yapmış. İçeride hırsızdan başka kimsenin olmaması da görüntüleri izleyenlerin aklında soru işareti uyandır..

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaçkar Dağı'na İlk Kar Düştü 01:35

Kaçkar Dağı'na İlk Kar Düştü

Türkiye’nin en yüksek dağlarından olan 3932 rakımlı Kaçkar Dağı’na kar yağdı. Sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı ile Kaçkar Dağı beyaza büründü.Gelen yerli ve yabancı turistler gördükleri manzara ile şok olurken, K..

Metrobüs Durağında İnsan Seli 03:21

Metrobüs Durağında İnsan Seli

2017-2018 eğitim öğretim yılının sabah saatlerinde başlamasıyla birlikte trafiğe kalmak istemeyen vatandaşlar metrobüse akın etmesiyle duraklarda uzun kuyruklar oluştu. Yenibosna’da vatandaşlar metobüs durağına ulaşabilm..

Fatih’te Narkotik Operasyonu 02:45

Fatih’te Narkotik Operasyonu

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Fatih’te birçok adrese eş zamanlı ortak operasyon düzenledi..

Kars'ta Alacak Verecek Sebebli Meydan Muharebesi 01:21

Kars'ta Alacak Verecek Sebebli Meydan Muharebesi

Kars'ta alacak verecek yüzünden sabah saatlerinde meydan gelen ve kalabalık grupların karıştığı kavgada sopaların kullanıldığı feci kavga gösterisini izlicez..

  • JET TV tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzunun Başında Sabaha Kadar Nöbet Tuttu 01:00

Kuzunun Başında Sabaha Kadar Nöbet Tuttu

Erzincan Başpınar köyü mezrasında koyunlarını otlatmaya çıkaran Celal Gül isimli sürü sahibi, gece sürünün arkasında doğuran koyunu fark etmedi. Sürü sahibi kuzuyu göremeyince kangal çoban köpeği savunmasız kuzunun başın..

İstanbul Boğazı’nda Sis Kartpostallık Manzara Oluşturdu 03:36

İstanbul Boğazı’nda Sis Kartpostallık Manzara Oluşturdu

İstanbul Boğazı’nda sabah saatlerinde etkili olan sis, kartpostallık manzara oluşturdu. 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün ayağının kaybolduğu sis manzarasında bazı vatandaşlar balık tuttu, bazıları da özçekim yaptı...

Boş Bir Yolda Kaza Olmaz Diyenler İçin 00:08

Boş Bir Yolda Kaza Olmaz Diyenler İçin

Rusyada sabah saatlerinde boş yolda araçların kazaları mobesa kayıtlarına yansıdı, keyifli seyirler...

  • PengoTV tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 7 yıl önce