#Sabah saatlerinde konvoy halinde tugay komutanlığından çıkan askeri araçlar

Gurur Aydoğan'dan Hilal Altınbilek açıklaması- Şehir dışından geldiğinde görüşüyoruz 03:41

Gurur Aydoğan'dan Hilal Altınbilek açıklaması- Şehir dışından geldiğin

Annesi Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından Oya Aydoğan’ın izinden giden ve oyunculuğu seçen Gurur Aydoğan Bebek’te kameralara takıldı. Karantina konusunda artık tecrübe sahibi olduğumuzu anlatan Aydoğan “İnşallah bu son..

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor 03:57

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor

Küresel iklim değişikliğinin etkisi altında olan Türkiye’de 2021 yılında sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi arıcılığı da etkiledi. Van’da istenilen yağışların olmaması, havanın aşırı ısınmasıyla birli..

Dezenfektan üretilen iş yerinde yangın! 30 dükkan ve çok sayıda araç yandı... 02:31

Dezenfektan üretilen iş yerinde yangın! 30 dükkan ve çok sayıda araç y

Başakşehir'de bulunan İkitelli Çevre Sanayi Sitesi'nde dün akşam çıkan yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşlar sonucu yaklaşık sekiz saat sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın dün akşam 21.00 sıralarında Ba..

17 yaşındaki Cemile'nin katili yakalandı! Acılı anne A Haber'e konuştu- Evladım elimden kayıp gitti 02:11

17 yaşındaki Cemile'nin katili yakalandı! Acılı anne A Haber'e konuştu

Sultangazi’de Cemile Şenel'in öldürülmesiyle ilgili aranan firari Nusret T. yakalandı. Olay, 3 Ağustos günü saat 23.00 sıralarında Sultangazi 50.Yıl Mahallesinde meydana gelmişti. Cemile Şenel (18) arkadaşlarıyla evde o..

Canim Kardeşi̇m 9.bölüm Tavşan Bana Baksana 09:01

Canim Kardeşi̇m 9.bölüm Tavşan Bana Baksana

Lale hanım çocuklar için havuç yemenin önemini anlatır. Havuç çocukların kafasında tavşan ile özleşmiş bir simgedir. Bölüm sonun da sürekli hayaller kuran Mine havuç ve tavşan şarkısını dans ederek bir gösteri halinde ok..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.214 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Yüzme 03:32

Kuzucuk Yüzme

Sıcak bir sabahta kuzucuk, yüzmek ister. Bunun için şişme ördeğini almak üzere deposuna gider ancak deposu çok dağınık olduğundan biraz sıkıntı yaşar. En sonunda ördeğini bulup şişirir ama özensizce kullandığı için yıpra..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Çin'de Feci Kaza Kamerada 00:20

Çin'de Feci Kaza Kamerada

Çin'de Feci Kaza Kamerada Sorumsuz sürücü kazaya neden oldu. Çin’de bir kamyon sürücüsünün, araç kasasına yüklediği inşaat demiri feci bir kazaya yol açtı. Seyir halinde olan bir otomobil, o sırada dönüş yapmakta olan..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Buza Yapışmış Vücudu ile Hareketsiz Bir Şekilde Duran Kediyi Kurtaran Güzel İnsanlar 07:34

Buza Yapışmış Vücudu ile Hareketsiz Bir Şekilde Duran Kediyi Kurtaran

Soğuk Rusya ikliminde buzlu bir alana hapsolan kedi güzel insanlar tarafından kurtarıldı. Buzun vücudunun bir kısımını esir alması ile hareket edemeyen kedi sıcak su yöntemi ile buzlar eritilerek kurtarıldı...

  • Cowboy tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nijerya'da kilisenin çatısı çöktü- En az 60 ölü 00:34

Nijerya'da kilisenin çatısı çöktü- En az 60 ölü

Nijerya'nın Akwa Ibom eyaletinin başkenti Uyo'da bir kilisenin çatısı çöktü. Yerel medya olayda 50 ile 200 arasında ölü olduğunu aktardı. Ayinin yapıldığı kilisenin çatısının henüz inşaat halinde olduğu bildirildi. B..

Musullular kentten ayrılıyor 01:08

Musullular kentten ayrılıyor

Musul'u IŞİD'in elinden kurtarmak için düzenlenen operasyonlar kentteki sivillerin kitleler halinde göç etmesine yol açıyor...

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule The Lord of the Rings: The Two Towers 2:59:24

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule The Lord of the Rings: The Two Towers

Özet ve Detaylar Yüzük Kardeşliği adındaki ilk film, Tolkien fanatikleri ve hikayeyle yeni tanışanlar tarafından çok beğenilmiş ve yönetmeni Peter Jackson’ı roman hayranlarının gözünde zirveye taşımıştı. İkinci film ise ..

  • Film İzle tarafından
  • 14.227 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi 04:00

Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi

Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi Yaklaşık 3 yıl önce yapımına başlanan Gaziantep Arena için TOKİ tarafından görevlendirilen geçici kabul heyeti dün stada gelerek raporunu hazırlamaya başladı. Yaklaşık 3-4 gün sü..

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı 00:31

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı Ankara Valiliği, güvenlik gerekçesiyle bugünden başlayarak 30 Kasım'a kadar her türlü toplantı, miting ve yürüyüşü yasakladı. Büyük tepki gören kararı sosyal medyada eleştiren v..

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR 01:45

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR

Nerde birlik, orda dirlik diye boşuna dememişler. Gruplar halinde seyahat ederek zekice davranış gösteren hayvanlar izlenmeye değer....

  • PITIRCIK tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kiralık Aşk 68. Bölüm 2. Fragman 00:50

Kiralık Aşk 68. Bölüm 2. Fragman

Kendi halinde yaşayan Defne’nin birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri... Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülk..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurtulmuş_ Erken Seçim Yok Türkiye Referanduma Gidiyor 03:39

Kurtulmuş_ Erken Seçim Yok Türkiye Referanduma Gidiyor

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, erken seçim tartışmalarıyla ilgili, Şu aşamada erken seçimi telaffuz etmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Türkiye referanduma gidiyor. dedi. Kurtulmuş, anayasa t..

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Kendi Düşen Ağlamaz 55.Bölüm Fragmanı 00:29

Kendi Düşen Ağlamaz 55.Bölüm Fragmanı

Kurunun yanında yaşın da kazandığı yarışma… Okaliptus Medya tarafından hazırlanan Kendi Düşen Ağlamaz, eğlenceli bir bilgi yarışmasıdır.Sunuculuğunu Ertem Şener'in üstlendiği yarışmada, katılımcılar 3 kişilik gruplar hal..

  • PITIRCIK tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hz. Muhammed - 5. Bölüm 48:37

Hz. Muhammed - 5. Bölüm

Kainatın yaradılış sebebi olan Hz. Muhammed’in örnek hayatını destansı bir dille anlatan duygusal yapım otuz bölüm halinde ekrana gelecek… Mohammad Sheikh Najib tarafından çekilen dizide Suriye, Lübnan ve Ürdün’den ünlü ..

Hz. Muhammed - 30. Bölüm 51:08

Hz. Muhammed - 30. Bölüm

Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki olaylarla başlayıp ebedi aleme göç edişine kadar hayatının her safhasını itinalı bir yapımla ekrana getiriyor. Kainatın yaradılış sebebi olan Hz. Muhammed’in örnek hayatını des..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alev Alev Yanan Adamın Anlamsız Rahatlığı 00:29

Alev Alev Yanan Adamın Anlamsız Rahatlığı

New York sokaklarında ilginç bir olay yaşandı. Bir adam alevler içinde yanarken sokakta sakin bir şekilde yürüyor, bu adamı görenler ise panik halinde ona iyi olup olmadığını soruyor fakat yanan adam sakinliğini koruyup ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi 07:52

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi

Geoduck :, ilginç bir deniz canlısıdır. Gerek görüntüsü, gerek nasıl avlandığı, gerekse yüksek fiyatlara restoranlarda satılması durumları ile, oldukça ilgi çekicidir. Bilhassa Asya topraklarında, büyük restoranlarda bir..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
GRIMM 6.SEZON 1.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE 42:54

GRIMM 6.SEZON 1.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE

Grimm Breakfast in Bed YABANCI DİZİLER NBC yapımı bir dizidir. IMDB puanı 7.8 olan dizinin ilk bölümü 28 Ekim 2011 tarihinde yayınladı. Dizi şuan 6. sezon da olup 43 dakikalık bölümler halinde yayınlanıyor. Polis dedekti..

  • Tv Series tarafından
  • 3.209 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız 01:22

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmaya

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız Kolombiya'yı 3-0 yendikleri maçın ardından Arjantinli oyuncular, Lavezzi'nin uyuşturucu kullandığı iddiaları üzerine medyaya boykot uygulama ka..