#Sabah saatlerinde konvoy halinde tugay komutanlığından çıkan askeri araçlar

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki 01:06

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye’ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi. Askerlerin iadesi hakkında üç farklı mahkemede görülen davaların ikisinde 5 ask..

Bu Da Motosikletli Maganda 00:24

Bu Da Motosikletli Maganda

Bostancı sahil yolunda motosiklet sürücüsü yolda seyir halindeyken tek tekerlek üzerinde şov yaptı. Yaptığı şovla hem kendi, hemde diğer sürücülerin hayatını tehlikeye atan motorcu, yolda seyir halinde olan başka bir sür..

Kafa Kafaya Çarpışan Motosikletler 00:09

Kafa Kafaya Çarpışan Motosikletler

Hindistan'da yaşanan inanılmaz kazada hareket halinde bulunan motosikletler kafa kafaya çarpışmış. O anlar cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye böyle görüntülenmiş...

  • JET TV tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşlı Adam Metrelerce Havaya Uçtu! 00:20

Yaşlı Adam Metrelerce Havaya Uçtu!

İstanbul Kağıthane'de yolun karşısına geçmeye çalışan adama seyir halinde olan otomobil çarptı...

Türkiye'den Darbeci Askerleri İade Etmeyen Yunanistan'a Sert Tepki 00:59

Türkiye'den Darbeci Askerleri İade Etmeyen Yunanistan'a Sert Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi’nin darbeci askerlerin iadesini reddeden kararı Türkiye’de tepkiyle karşılandı. Dışişleri Bakanlılığı mahkemeyi siyasi karar vermekle suçlarken, darbeci askerlerin iade edilmemesinin Atina – A..

Hz. Muhammed - 18. Bölüm 48:48

Hz. Muhammed - 18. Bölüm

Hz. Muhammed - 18. Bölüm HD izle. Hazret-i Muhammed (sav)’in hayatını ve İslamiyet’in yayılışının öyküsünü konu alan muhteşem bir yapım Suriye yapımı olan televizyon dizisi, Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki ola..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.304 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hz. Muhammed - 19. Bölüm 49:05

Hz. Muhammed - 19. Bölüm

Hz. Muhammed - 19. Bölüm HD izle. Hazret-i Muhammed (sav)’in hayatını ve İslamiyet’in yayılışının öyküsünü konu alan muhteşem bir yapım Suriye yapımı olan televizyon dizisi, Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki ola..

Hz. Muhammed - 20. Bölüm 49:02

Hz. Muhammed - 20. Bölüm

Hz. Muhammed - 20. Bölüm HD izle. Hazret-i Muhammed (sav)’in hayatını ve İslamiyet’in yayılışının öyküsünü konu alan muhteşem bir yapım Suriye yapımı olan televizyon dizisi, Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki ola..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı 01:23

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde freni patladığı iddia edilen bir kamyonun 12 araca çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre, 1 kişi öldü, 10’dan fazla kişi yaralandı. Kaza, Gebze E5 k..

Barzani'ye Son Uyarı  Referandumu İptal Edin 02:42

Barzani'ye Son Uyarı Referandumu İptal Edin

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulundu. Bozdağ IKBY'nin referandum yapması halinde uygulanacak yaptırımları açıkladı. Bekir Bozdağ 'Referandum yeni sorunlar doğurmaya adaydır. Barış or..

Kazanın Böylesi Pes Dedirtti 00:26

Kazanın Böylesi Pes Dedirtti

Eyüp'de üç tekerlekli olarak tabir edilen bir araca binmeye çalışan adam, yanlışlıkla gaza basınca araç yola fırlayarak seyir halinde olan bir otomobile çarptı. Yaşanan o anlarda güvenlik kameraları tarafından saniye san..

Şişli'de Dikkatsiz Yaya İki Yönden De Gelen Araçların Altında Kaldı 00:31

Şişli'de Dikkatsiz Yaya İki Yönden De Gelen Araçların Altında Kaldı

Şişli'de bir anda koşarak yolun karşısına geçmek isteyen adama seyir halindeki taksi çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanarak karşı yola uçan talihsiz adam, burada da seyir halinde olan başka bir araca çarparak yere savru..

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler 00:50

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler

Keçi ya da evcil keçi (Capra aegagrus hircus), boynuzlugiller (Bovidae) familyasının sığırlar (Bovinae) alt familyasından Capra cinsini oluşturan memelilere verilen ad. Elde edilen kürke post adı verilir. Sarp yamaçlara..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
THE 100 4.SEZON 2.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI 41:49

THE 100 4.SEZON 2.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI

THE 100 4.SEZON 2.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE YABANCI DİZİLER CW yapımı bir dizidir. IMDB puanı 7.7 olan dizinin ilk bölümü 09 Mayıs 2013 tarihinde yayınlandı. Şuan 4. sezonu gösterimdedir. The 100 43 dakikalık bölüm..

  • Tv Series tarafından
  • 3.505 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sinan Engin Derbi Şampiyonu Belirler (Beyaz Futbol - 19 Şubat 2017) 05:57

Sinan Engin Derbi Şampiyonu Belirler (Beyaz Futbol - 19 Şubat 2017)

Süper Lig'de bu hafta oynanan maçların ardından lider Beşiktaş'la diğer takımlar arasındaki puan farkı iyice açıldı. Alınan sonuçların ardından Fenerbahçe ile 10 puan, Galatasaray ile arasında 7 puan fark oluştu. Gelec..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.829 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Vampire Diaries 8.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 00:45

The Vampire Diaries 8.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD)

Elena'nın küçük erkek kardeşi,sonradan ortaya çıktığına göre aslında kuzeni, Jeremy Gilbert'ı Steven R. McQueen; Jeremy ve Elena'nın teyzesi ve yasal vasisi Jenna Sommers'ı ise Sara Canning canlandırır.[8] Katerina Graha..

Sultanbeyli'de Plaka Hırsızları Kamerada 00:31

Sultanbeyli'de Plaka Hırsızları Kamerada

Sultanbeyli'de gece yarısı mahalleye gelen 2 kişi sokakta park halinde bulunan 3 aracın plakasını çaldı. Hırsızların rahat tavırlarıyla dikkat çektiği o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı...

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı 03:49

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı

Adana Valiliğine bombalı araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin yaralandığı saldırının planlayıcısı olduğu ileri sürülerek tutuklanan Halo dayı lakaplı teröristin Adana'da geçtiğimiz yıllarda ..

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD) 01:29

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD)

Nina Dobrev, hikayenin ana kahramanı Elena Gilbert 3. sezon finalinde vampire dönüşmüştür. Nina Dobrev, aynı dizide ikiden fazla karakteri canlandırmıştır. Amara, Tatia, Katherine Pierce ve Elena Gilbert. Hikayenin en kö..

Ünlü Besteci Ozan Musluoğlu Beşiktaş'ta Motosikletiyle bir Kadına Çarptı 01:20

Ünlü Besteci Ozan Musluoğlu Beşiktaş'ta Motosikletiyle bir Kadına Çarp

İstanbul Beşiktaş’ta motosikletiyle cadde üzerinde seyir halinde olan caz sanatçısı ve besteci Ozan Musluoğlu, yolun karşısına geçmeye çalışan genç bir kadına çarptı..

Şişli'de Otobüsün Altında Kalmaktan Son Anda Kurtuldular 00:26

Şişli'de Otobüsün Altında Kalmaktan Son Anda Kurtuldular

Şişli'de kaldırımda yürüdüğü esnada bir anda koşarak yolun karşısına geçmeye çalışan çifte seyir halinde olan belediye otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan ve otobüsün altında kalmaktan kıl payı kurtulan çif..

Milyonlarca Yavru Yengeç İstilası 01:42

Milyonlarca Yavru Yengeç İstilası

Avustralya'ya bağlı Noel Adası'nda (Kırmızı Yengeç Adası), her yıl yengeçler karadan denize göç ederler. Yine bir göç anında çekilen bu görüntülerde 50 milyonun üzerinde yengeç denize ulaşmak için hareket halinde...

  • JET TV tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi 04:41

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi

Evet sevgili dostlar son zamanlarda Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar. Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Park Edilen Arabayı Tek Başına Kaldıran Çılgın Türk! 00:46

Park Edilen Arabayı Tek Başına Kaldıran Çılgın Türk!

Dünya basının “Türk Hulk” olarak tanıttığı vücut geliştiricisi Hakan Acar, arabayı park alanından çekmeyeceğini savunan komşusuna sinirlenerek park halinde el freni çekik arabayı kaldırarak kenara çekti...

  • JET TV tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaldırımda Duran Genç Kızı Metrelerce Sürükledi! 00:50

Kaldırımda Duran Genç Kızı Metrelerce Sürükledi!

Beşiktaş Ortaköy'de seyir halinde olan bir otomobil, otoparka girmek için aniden dönüş yapan başka bir otomobile çarparak kaldırımda bekleyen yolcuların arasına daldı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce uzağa savrulan genç k..

Şemdinli'de 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 01:07

Şemdinli'de 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan bilgilendirmede ; Hakkari Şemdinli'de, üs bölgelerine silahlı saldırı için hareket halinde oldukları keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen silahlı iki teröristin hava h..

LPG'li Araç Bomba Gibi Böyle Patladı 00:52

LPG'li Araç Bomba Gibi Böyle Patladı

Kağıthane'de park halinde bulunan LPG'li araç alev alarak bomba gibi patladı. Patlama nedeniyle çevredeki ev ve araçlarda maddi hasar meydana gelirken patlama anı kameralara yansıdı...

Cinayet Gibi Kaza Kamerada! 00:25

Cinayet Gibi Kaza Kamerada!

Rusya'da bulunan Tataristan'daki Zainsk kasabasında, bir otobanda seyir halinde bulunan 80 yaşındaki otomobil sürücüsü iki kamyonun arasında kaldı. Otomobil sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirirken, kamyon sürücüleri ha..

Üniversiteye Giriş Sistemindeki Değişiklikler Açıklandı 01:04

Üniversiteye Giriş Sistemindeki Değişiklikler Açıklandı

Yüksek Öğretim Kurumu Başkanı Yekta Saraç, milyonlarca insanın merakla beklediği üniversiteye giriş sistemindeki değişiklikleri açıkladı. Yüksek Öğretim Kurumu Başkanı Yekta Saraç, 2018-2019 eğitim yılında yükseköğretime..

Ay'a İlk Turistik Yolculuk 2018'de 00:40

Ay'a İlk Turistik Yolculuk 2018'de

Dünya’nın uydusu Ay’a ilk turistik yolculuk, 2018’in ikinci çeyreğinde gerçekleştirilecek. Haberi, uzay aracı ve roket üreticisi SpaceX firmasının sahibi Elon Musk, Twitter’dan duyurdu. Kişisel hesabından, ‘Beni Ay’a u..