#Sabah saatlerinde konvoy halinde tugay komutanlığından çıkan askeri araçlar

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977 03:10

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 53:03

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler

DEXTER'LA TANIŞIN... KARANLIK DÜŞLERİNE ŞAHİT OLUN. Gündüzleri adli tıp polisi, geceleri ise seri katil, üstelik ikisinde de çok başarılı. Bir katili bir başka katilden daha iyi kim anlayabilir! Öldürme arzusu dışında i..

  • Tv Series tarafından
  • 1.377 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump;Nükleer Anlaşmanın Kusurları Giderilmezse Anlaşmayı Sonlandıracağım 01:11

Trump;Nükleer Anlaşmanın Kusurları Giderilmezse Anlaşmayı Sonlandıraca

Donald Trump İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmayla ilgili yeni stratejisini açıkladı. Trump, söz konusu anlaşmanın kötü bir anlaşma olduğunu ve İran’a nükleer silah programına devam etmek için bir fırsat sundu..

Sihir Nedir Ve Nasıl Yapılır 11:37

Sihir Nedir Ve Nasıl Yapılır

Sihirli hileler! How To Magic adlı bu bölümde, EvanEraTV'den Evan Era, DANIRE ROYY ile nasılPRANKitup'tan takımlar halinde bir araya geliyor ve 5 Tehlikeli Sihirbazlık Püf Noktası ve Şans! Gösterir! Bu videoyu kolayca y..

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy 04:34

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy

Kırklareli - Samandağ Köyü 1982 yılında köyde gizemli bir şekilde çocuklar kaybolmaya başlar. Olayların büyümesi üzerine köylülerden ikisinin jandarmaya verdiği ifade aynen şöyledir. Köyün Muhtarı Cengiz S’nin ifadesi. ..

  • ZULMA tarafından
  • 4.498 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan: İstifa Etmeyenler İçin Gereği Yapılır 00:54

Erdoğan: İstifa Etmeyenler İçin Gereği Yapılır

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan istifasını istediği belediye başkanlarının direnmesi halinde gerekli adımların parti içinde atılacağını duyurdu...

Şabaniye Yerli Film Hd İzle 1:36:28

Şabaniye Yerli Film Hd İzle

Şabaniye, yönetmenliğini Kartal Tibet'in üstlendiği, 1984 yapımı bir Türk filmidir. Güldürü türündeki bu sinema filminin başrollerini Kemal Sunal ve Çiğdem Tunç paylaşmıştır. Şaban, beceriksizliği ve saf haliyle dikkatle..

  • dizi tarafından
  • 3.470 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafikte Tartışan Kadınların Yol Ortasında Kavga Etmesi 02:18

Trafikte Tartışan Kadınların Yol Ortasında Kavga Etmesi

Trafikte seyir halinde tartışmaya giren iki kadının araçlarından inerek yol ortasında kavga etmeleri araç içi kamerasına böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklarını Sepette Taşıyan Motosiklet Sürücüsü 00:36

Çocuklarını Sepette Taşıyan Motosiklet Sürücüsü

Kırıkkale'de bir aile motosikletin arkasındaki plastik kasaya çocuklarını koyarak, çocuğun hayatını tehlikeye attı.Zafer Caddesi üzerinde seyir halinde olan bir motosikletle yolculuk yapan iki kişi, motosikletin arkasına..

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor 03:35

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy 02:31

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy

Muğla’nın Kıbledere Köyü’ndede yaşananlar gazetelere çıkmış daha sonrada filmlere konu olmuştu. Köy artık bomboş bir harabe halinde. Köyü terkedenler ise hala bu konu üzerine konuşmak istemiyor. Hepsinin belli nedenlerle..

  • ZULMA tarafından
  • 15.352 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Battal Gazi Kimdir? 01:45

Battal Gazi Kimdir?

Battal Gazi veya Seyyid Battal Gazi, 8. yüzyılda yaşadığı tahmin edilen ve hakkında çeşitli inanışlar bırakmış bir liderdir. Malatya Serdarı Hüseyin Gazi'nin oğludur. Annesi Saide Hatun Türk asıllıdır. Battal Gazi Malaty..

Mardin'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu 01:28

Mardin'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 31 kilo 850 gram eroin ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, terör örgütünün finans kaynaklarının kesilmesi ve uyuşturucu ticaretinin önlenmesi amacıyla Kızıltepe'd..

Alaska'lı Geyik Arabayı Boynuzladı 04:53

Alaska'lı Geyik Arabayı Boynuzladı

Abd, Alaskada Evin önünde park halinde duran arabayı boynuzlayan Geyiğin videosu tıklanma rekoru kırdı. Daha sonra Posta kutusunu boynuzlayan kızgın geyik, her ne kadar nahoş olan bir durum oluştursa bile hoş bir video b..

  • JET TV tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çok Nizami Şekilde Karşıdan Karşıya Geçen Kazlar 00:39

Çok Nizami Şekilde Karşıdan Karşıya Geçen Kazlar

Yolda Tek Sıra Halinde Yürüyen Kazlar.Trafik kurallarına tabi uymak gerek ama tabi uyanlar başka cinsten olunca iş biraz tuhaf oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geçiçi Olarak Devre Dışı Olmak (psikoz) 07:48

Geçiçi Olarak Devre Dışı Olmak (psikoz)

Psikotik olmak demek, geçici olarak gerçeklerden kopmak demektir, bu rahatsızlık algılamayı ve algıları işlemeyi değiştirir. Öncelikle anlam algılamaları (idrak etme) özgün idrak haline gelir ve düşünce çağrışımsal atl..

Bu Robot Zeybek Oynuyor 04:46

Bu Robot Zeybek Oynuyor

Zeytinburnu Bilgi Evleri’nde üretilen Türk robot şınav, mekik çekiyor, takla atıyor, futbol oynuyor. Türkçe konuşup, dans eden robot oynadığı zeybek ile görenleri şaşırtıyor. Zeytinburnu Bilgi Evleri Türkiye’de bir ilke..

  • JET TV tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Derbi Öncesi Seferberlik İzle 01:04

Derbi Öncesi Seferberlik İzle

Fenerbahçe'de Beşiktaş ile Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak derbi öncesi Jeremain Lens seferberliği yaşanıyor. Derbide sağ kanatta Lens'e forma vermek isteyen teknik direktör Dirk Advocaat, yıldız oyunc..

Levent Yüksel - Hor Görme 04:21

Levent Yüksel - Hor Görme

Levent Yüksel - Hor Görme Şarkı Sözleri Nerde boynu bükük bir garip görsen Hor görme kim bilir ne derdi vardır O garip halinde ne sırlar gizli Onu bu hallere bir koyan vardır Belki benim gibi sevdiği vardır Ümitsiz..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.326 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahramanmaraş’ta Minibüs Tarlaya Uçtu 8 Yaralı 01:24

Kahramanmaraş’ta Minibüs Tarlaya Uçtu 8 Yaralı

Edinilen bilgiye göre, Onikişubat ilçesine bağlı Barbaros Mahallesinde Mehmet Kaplan (22) yönetimindeki 46 LB 072 plakalı minibüs, önünde seyir halinde olan otomobile çarpmamak için yaptığı manevra sonrası yoldan çıkarak..

Pikachu'nun Masum Spearow'a Saldırması 00:40

Pikachu'nun Masum Spearow'a Saldırması

Kendi türüne saygısı olmayan Pikachu'nun ormanın yeşilliklerinde kendi halinde takılan masum Spearow'a saldırması ve onu öldürecek derecede elektrik şoku vermesini izleyelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seyir Halindeyken Trafiği Kapatan Tır Şoförü 00:31

Seyir Halindeyken Trafiği Kapatan Tır Şoförü

Görüntüde seyir halinde giden tır sürücüsünün trafiği kapattığı o korkunç anlar..

  • JET TV tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarıyer’de Temizlik İşçisine Silahlı Saldırı 02:46

Sarıyer’de Temizlik İşçisine Silahlı Saldırı

Sarıyer’de bir firmada temizlik işçisi olarak çalıştığı öğrenilen bir şahıs, kendisini iş için buluşmaya davet eden motosikletli ve maskeli kişinin park halinde beklediği araçta silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda 2 ku..

İstanbul’da Motosikletlilerin Ölümden Kıl Payı Kurtuluşları 01:29

İstanbul’da Motosikletlilerin Ölümden Kıl Payı Kurtuluşları

İstanbul’un çeşitli ilçelerinde trafikte seyir halinde olan motosiklet sürücüleri, kaza sonucu araçların altında kalmaktan kıl payı kurtuldu. Bağdat Caddesi’nde kırmızı ışıkta bekleyen motosikletliye bir otomobilin arkad..

HSYK'dan Son Dakika FETÖ İhraç Kararı 01:46

HSYK'dan Son Dakika FETÖ İhraç Kararı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), 'Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)' soruşturması kapsamında, 107 hakim ve savcıyı meslekten ihraç etti. Son dakika habere göre, ihraç edilen hakim ve savcılar hakkında gözaltı kar..

Fransa'da Milletvekili Seçimlerinin İlk Turu 00:49

Fransa'da Milletvekili Seçimlerinin İlk Turu

Fransa, ulusal meclisin yeni üyelerini belirliyor. Fransa’nın denizaşırı topraklarında oy verme işlemi, aradaki zaman farkından ve seçmenin Fransa’da açılan sandıklardan etkilenmemesi için bir gün öncesinden başladı. An..

Ben Bilmem Eşim Bilir - Erkeklerin Kadın Kankası Olur Mu! 01:27

Ben Bilmem Eşim Bilir - Erkeklerin Kadın Kankası Olur Mu!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 1 Temmuz bölümü yarışmacılarından Tuğçe'nin kıskançlığı Ufuk Özkan'ı bile illallah ettirdi! Tuğçe Hanım'ın eşi Mert'in işi barmenlik. Mert Bey 19 yıldır bu işi yapıyor. Bu yüzden müşterileri ile ..

  • ANKA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Semih Kaya Resmen Sparta Prag'da! İşte Maliyeti 00:31

Semih Kaya Resmen Sparta Prag'da! İşte Maliyeti

Galatasaray'dan ayrılan Semih Kaya, Sparta Prag ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Galatasaray'dan transfer edilen 26 yaşındaki savunma oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzalan..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır'da Kamyonetin Demir Profillerine Gizlenmiş 50 Kilo Esrar Ele Geçirildi 00:51

Diyarbakır'da Kamyonetin Demir Profillerine Gizlenmiş 50 Kilo Esrar El

Diyarbakır’da bir kamyonette dedektör köpek eşliğinde yapılan aramada, demir profiller içerisine kaynak ve boya yapılarak gizlenmiş 100 paket halinde 50 kilogram esrar maddesi ele geçirildi...