#Sabah saatlerinde konvoy halinde tugay komutanlığından çıkan askeri araçlar

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD Teröristleri Değil, Çiftçileri Katletti 01:00

ABD Teröristleri Değil, Çiftçileri Katletti

ABD Afrika Komutanlığı (AFRICOM), Somali'de muz üreticisi çiftçileri katletti. Görgü tanıkları Perşembe gecesi askeri helikopterden inen özel birliklerin tarladaki çiftçileri ve sığır besicilerini vurduğunu aktardı. Bölg..

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu 06:16

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürü

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu Binali Yıldırım, Suriye'de Türk askerine yönelik saldırının Suriye rejimi tarafından gerçekleştirildiği mesajını verdi Başbakan Binali Yıldırı..

Muharrem İnce'yi Çıldırtacak Görüntüler 01:45

Muharrem İnce'yi Çıldırtacak Görüntüler

2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, Zeytin Dalı Harekatı sırasında terörden arındırılan Burseya Dağı'nda askerlerle iftar yaptı. Korgeneral Temel, beraberinde askeri yetkililerle Kilis Valiliğince organize ed..

Tabuta Sığmayanlar: Şehit Erdem Ertan (10. Bölüm) 05:35

Tabuta Sığmayanlar: Şehit Erdem Ertan (10. Bölüm)

'Şehit olduğunda eşi henüz 3,5 aylık hamileydi.' Tabuta Sığmayanlar programının bu haftaki bölümünde Şehit Astsubay Erdem Ertan'ın aziz hatırasını yâd ediyoruz. Astsubay Üstçavuş Erdem Ertan(27), Hakkari'nin Yüksekova il..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Yabancı Müzik ile Oyun Havası Oynayan Asker 00:53

Yabancı Müzik ile Oyun Havası Oynayan Asker

Doğuda askeri görevini yapan asker yabancı müzik eşliğinde oyun havası oynamayı denemiş ve ortaya güzel görüntüler çıkmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Günlerdir İsrail Zindanlarında: Ebru Özkan 01:13

Günlerdir İsrail Zindanlarında: Ebru Özkan

İsrail askeri mahkemesi, Kudüs'e yaptığı ziyaretin ardından 11 Haziran'da Türkiye'ye dönmek için geldiği Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'nda gözaltına alınan Ebru Özkan'ın gözaltı süresini 3 Temmuz'a kadar uzattı. Eb..

Ghoul Türkçe Altyazılı Fragman 01:28

Ghoul Türkçe Altyazılı Fragman

Ruhlar Bölgesi, Get Out ve Udta Punjab'ın yaratıcılarının tüyler ürperten yeni dizisi Ghoul, ücra bir askerî sorgulama merkezine getirilen ve sorgulayıcılarının en utanç verici sırlarını ortaya çıkararak avantajı kendi l..

Overlord Türkçe Altyazılı Fragman 02:10

Overlord Türkçe Altyazılı Fragman

İkinci dünya savaşında, müttefik güçlerin Normandiya'ya asker çıkarması yapacağı günün arifesinde, bir grup Amerikalı paraşütçü, düşman hattının arkasında bırakılır. Askerlerin buraya bırakılmasının amacı saldırının başa..

İşgalci İsrail Gazze'ye Saldırdı 00:55

İşgalci İsrail Gazze'ye Saldırdı

İsrail ordusunun Gazze şeridini bombalamaya başladığı bildirildi. Gazze şeridinin farklı bölgelerinde onlarca patlama sesi duyuldu. Öte yandan, İsrail ordusu da askeri operasyon başlattığını duyurdu...

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Mehmetçik'ten Dağcılara Yardım Eli 00:55

Mehmetçik'ten Dağcılara Yardım Eli

Mehmetçik'ten dağcılara yardım eli Genelkurmay Başkanlığından, Hakkari'deki Sümbül Dağı'na tırmanırken rahatsızlanan iki dağcının bölgeye sevk edilen askeri helikopterle tahliye edildiği bildirildi...

Filistinli Cesur Kız Temimi Serbest Bırakıldı 01:35

Filistinli Cesur Kız Temimi Serbest Bırakıldı

Filistinli cesur kız Temimi serbest bırakıldı İsrail'de, yaklaşık 7 aydır askeri hapishanede tutulan Filistinli cesur kız Temimi ile annesi serbest bırakıldı...

Beyin Sarsıntısı Geçiren CHP'li Vekil Helikopterle Elazığ'a Sevk Edildi 00:24

Beyin Sarsıntısı Geçiren CHP'li Vekil Helikopterle Elazığ'a Sevk Edild

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu Tunceli'de bulunduğu sırada rahatsızlanarak devlet hastanesine kaldırıldı.Hastanede ilk müdahalesi yapılan Şaroğlu'nun beyinde oluşan pıhtılaşma nedeniyle sarsıntısı geçirdiği ve du..

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

El Bab’ta Yaralanan 2 Asker Gaziantep’e Getirildi 01:47

El Bab’ta Yaralanan 2 Asker Gaziantep’e Getirildi

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El-Bab operasyonunda yaralanan 2 asker, helikopterle Gaziantep’e getirilerek tedavi altına alındı. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Özgür Suriye Ordusu ile birlikte yürütülen..

Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasyonu: 18 Gözaltı 01:03

Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasyonu: 18 Gözaltı

Samsun merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Samsun merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Sam..

Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığı'nda Mezuniyet Heyecanı 01:51

Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığı'nda Mezuniyet Heyecanı

Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığı'nda mezuniyet heyecanı Türk Silahlı Kuvvetlerinin yurt dışındaki en büyük askeri eğitim merkezi Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığı'ndaki (STGK) eğitimlerini başarıyla tamamlayan 4..

İsrail'den Gazze'ye Saldırr 2 Şehit 00:47

İsrail'den Gazze'ye Saldırr 2 Şehit

İsrail'den Gazze'ye saldırı: 2 şehit İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi sınırında Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kasım Tugaylarına ait askeri noktaya düzenlediği saldırıda 2 Filistinli şehit oldu...

Kamapp Messenger 30 Ağustos Zafer Bayramında Hazırız 00:18

Kamapp Messenger 30 Ağustos Zafer Bayramında Hazırız

Türkiye'nin ilk Milli ve yerli Messenger'ı Kamapp Messenger 30 Ağustos Zafer Bayramında Sizlere Daha İyi Hizmet İçin, Daha Çok Çalışıyor Olacağız. Süngülerle, silahlarla ve kanla kazandığımız askeri zaferlerden sonra, kü..

Arap Şeyhinin 10 Tekerlekli Devasa Arazi Aracı 02:14

Arap Şeyhinin 10 Tekerlekli Devasa Arazi Aracı

24 ton, uzunluğu ise neredeyse 11 metre olan devasa arazi aracı, askeri çekici Oshkosh M1075 şasisinde üretildi. Dev aracı harekete geçirmek için üzerinde 600 beygir gücündeki 15.2 litrelik Caterpillar motor bulunduğu öğ..

  • JET TV tarafından
  • 179 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rusya Caddelerinde Sıradan Bir Gün 01:46

Rusya Caddelerinde Sıradan Bir Gün

Rusya'dan yine sıradışı bir görüntü. Askeri sevkiyat için şehrin sokaklarından geçen bir tank geri geri manevra yapınca arkasındaki arabayı harcamış...

  • JET TV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik 01:00

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik

Beyaz Saray’a taşınmaya hazırlanan Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, Amerikan ordusunun nükleer kapasitesini artırması gerektiğini belirtti. Trump sık sık yaptığı gibi yine Twitter hesabından se..

Caber Kalesi IŞİD Örgütünden Temizlendi 00:52

Caber Kalesi IŞİD Örgütünden Temizlendi

Rusya, Suriye’deki askeri varlığını azaltma kararı aldı. Duyurunun ardından Suriye Genelkurmay Başkanı Ali Abdullah Eyüp, misyonunu tamamlayan Rus gemilerini ziyaret etti. Eyüp, Suriye’den ilk ayrılacak olan Amiral Kuzn..

Madde Madde Cumhurbaşkanlığı Sistemi 01:56

Madde Madde Cumhurbaşkanlığı Sistemi

Cumhurbaşkanlığı sistemine ilişkin Anayasa değişiklik teklifi, özetle şu başlıkları içeriyor: Milletvekili sayısı 550'den 600'e çıkarılacak. Milletvekili seçilebilme yaşı 25'ten 18'e indirilecek. Cumhurbaşkanlığı ve Gene..

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da 00:43

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da

NATO tatbikatı dikkatleri Polonya’ya çevirdi. Orta Doğu’da yaşanan sürecin yanısıra Amerika Birleşik Devletleri’ndeki başkan değişimi döneminde Rusya ve Avrupa’ya dönük politikaların yüksek sesle tartışılması devam ederk..

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı 01:57

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı

İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen Kıbrıs konferansı sona erdi. Birleşmiş Milletler’in ev sahipliği yaptığı toplantılara Kıbrıslı Türk ve Rum liderler Mustafa Akıncı ile Nikos Anastasiadis’in yanı sıra garantör devl..

Türk Komando Eğitimine Katıldım!! 19:30

Türk Komando Eğitimine Katıldım!!

TÜRK KOMANDO EĞİTİMİNE KATILDIM!! videomuz sizlerle. Arkadaşlar bugün İstanbul Şile'de AirSatAcademy de Emekli Sat Komandosu Bülent Kuru'dan Sat Komandosu eğitimi aldık ve videosunu sizler için hazırladık iyi seyirler. ..

  • JET TV tarafından
  • 434 görüntüleme
  • 5 yıl önce