#Sadece

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez 02:25

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Dilipak, ABD, İngiltere ve Fransa derin devletlerinin operasyon üssü Almanya'dır dedi. Dilipak ayrıca, Almanya'nın içinde birçok güç olduğu için Merkel'..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

AB Sığınmacı Rotalarını Kapatmaya Çalışıyor 07:39

AB Sığınmacı Rotalarını Kapatmaya Çalışıyor

Avrupa Birliği göçmen krizi konusunda bölünmüş durumda. Sığınmacıları üye ülkelere dağıtma konusunda ilerleme sağlanamıyor. Avrupa Komisyonu’nun son raporunda bu bilgelere yer verildi. Birliği’n durumu programına hoşgeld..

Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi 01:00

Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi

Panda, kordalılar şubesinden, memeliler sınıfından ve otçullar takımından bir hayvandır. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayv..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.190 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı 01:17

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Başbakanı ile Bahreyn Veliaht Prensini kabulünün ardından basın toplantısında konuştu. Erdoğan, Bu coğrafyada kaderimiz de kederimiz de ortaktır. Bu topraklarda mazimiz de istikbalimiz de ..

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

Cihan Güçlü -Seni Çok Özledim 04:07

Cihan Güçlü -Seni Çok Özledim

Ayrıldık evet yıllar önce Çok zor bir karardı Beraberdik yıllar boyu Mutlu bir hayattı Bugün hala yalnızsam Bunca zaman haklı olmalı Olmadı Seni çok özledim Unuttum bütün kırgınlıkları Olmuyor böyle hiç senden ..

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

Duyunca Şok Olacağınız Hindistan Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek 03:33

Duyunca Şok Olacağınız Hindistan Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek

Belgesel tadındaki yeni kısa videolardan anında haberdar olmak ve diğer tüm gelişmeleri takip etmek için kanalıma abone olmayı unutmayın. Konu Metni ; 5 - Tükürme Geleneği : Mumbaide tüküren insanların yakalanması içi..

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez 06:12

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez

Mihrez.. İblisin soyundan gelen onun çocuklarından biri olan Mihrez. Cin padişahları arasında en güçlü en tehlikeli olanıdır. Ve şeytanın peşinden giden kafir cinnilerdendir. Bu güçlü cini padişahı bütün cin kabilelerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! 01:15

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! "Rusya Dizlerinin üstüne koymadı!"

Kalmuk, Sasha Dzhevakov yetenekli çocuklar. O sadece 6 yaşında, ama o zaten vatandaşlarımıza ve internet kullanıcılarının milyonlarca binlerce kalbini kazandı. O ustalıkla samimiyetle Puşkin'in şiirlerini, yılbaşı, Prota..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vikings 5 sezon Fragmanı 00:38

Vikings 5 sezon Fragmanı

Vikings 5 sezona ait tarih vermek gerekirse dizinin yeni sezonun ne zaman başlayacağı konusunda en çok ortaya 2017 yılının Mart – Nisan ayları ortaya çıkıyor. x Vikings hakkında merak edilenler ve 5 sezona ait bilgileri..

  • Tv Series tarafından
  • 1.975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan 1979 Yılında Mitingde Konuşuyor 01:02

Recep Tayyip Erdoğan 1979 Yılında Mitingde Konuşuyor

Recep Tayyip Erdoğan, 11 Ekim 1979 tarihinde, İstanbul'da düzenlenen Milli Selamet Partisi mitinginde konuşuyor. Ardından da Necmettin Erbakan konuşma yapıyor. Bu açıdan belki de internetteki en eski renkli videosu. Miti..

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano 04:03

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano

La Casa della Mamma Tulipano Corre un fiume fra quelle montagne li c'e un fiore della casa grande ti offiera il vino se lo chiederai e ti sentirai bene perche tu sei bello e giovane come il suo grande amor puvi sog..

İrem Derici - Tektaş 03:32

İrem Derici - Tektaş

Yıldızlar yanında sönük Aşkı kalbi kadar büyük Bir gün kapımı çalacak biliyorum Elinde tek taş bi yüzük İş işten geçmeden olsa Bir gün yanımda uyansa Yüreğimden yüreğine yollar var ya Hepsi tebessüm sana Sadece sen ol ya..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bi..

Ölüm Kalim Evi İzle 1:22:44

Ölüm Kalim Evi İzle

Kelly, erkek arkadaşının korunaklı evine gece vakti tehlikeyi göze alarak bir gölge gibi gizlice sızar. Amacı sevgilisinin 18. yaşgününü sürpriz bir şekilde kutlamak ve geceyi onunla odasında başbaşa geçirmektir. Önce te..

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali 03:52

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali dinle bir sevda masali Sevgilim yanlızlık kor bana Gördüğüm bütün düşlerimde Nefes alıp veren her günümde Aşkını solundum sadece Ama yoksun gülüm seni gördüğüm o yerde Daha zormuş gülüm se..

  • Candy tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Ben Olamazdım 03:52

Yalın - Ben Olamazdım

Yalın Ben Olamazdım Şarkı Sözleri Kıyısında ağladığın efkara bağladığın Sımsıcak kuytu bir liman Üzgünüm ben olamazdım Kıyısında ağladığın efkara bağladığın Sımsıcak kuytu bir liman Üzgünüm ben olamazdım Dinle ne var..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezar Şifresi 02:56

Sezar Şifresi

Brit ilk popüler yerine koyma şifresi olan Sezar şifrelemesini açıklar, ve frekans analizi ile nasıl kırıldığını gösterir . Hazırlayan: Brit Cruise. kriptografide kirilmasi kolay sifrelerden biri. adindan da anlasilac..

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama 03:24

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama

İngiliz hükümetinin, Türkiye’den Birleşik Krallık'a doğrudan yapılan uçuşlarda, yolcuların cep telefonundan büyük elektronik cihazlarının kabine alınmasını yasaklamasının ardından Türk Hava Yolları yeni güvenlik önlemler..

Hande Yener  Bakıcaz Artık 03:42

Hande Yener Bakıcaz Artık

Kalp kırılır korkma Yapıştırıcısı da zaman Ve taht alır adını Üstüne oturandan Senin ki sandalye özetten Fazla da yayılma istersen Bi git (bakıcaz) Bi git (bakıcaz) Restine rest jestine jest Bundan sonra böyle Empati m..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Kerem Bürsin: Hayalim Apple’da Çalışmaktı 00:47

Kerem Bürsin: Hayalim Apple’da Çalışmaktı

Kerem Bürsin, Los Angeles’ta pazarlama okurken hayalinin Apple’da çalışmak olduğunu söyledi Los Angeles’ta pazarlama eğitimi alıp ardından oyunculuğa yönelen Kerem Bürsin, GQ dergisine samimi açıklamalarda bulundu. Ünive..

  • ANKA tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle 1:50:35

Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle

Haluk Bilginer, Ben Kingsley ve Josh Hartnett gibi çok güçlü bir oyuncu kadrosu ile karşımıza çıkan The Ottoman Lieutenant yani Osmanlı Subayı filminde sadece Amerikalı bir hemşire olan Lillie ile Osmanlı ordusu subayı İ..

Sinan Özen  Hala Seviyorum 03:44

Sinan Özen Hala Seviyorum

Söyle ne güzel diilmiydi O günler inkar etme lütfen soyle Sadece bir anlık hevesmıydin Yoksa benmi yanıldım soyle Seviyorum seviyorum seni Terkedip gitsende gizlice Yanarım aglarım halıme İnsafa gel söyle Söyle..

Greenpeace Teröristlere Karşı Alarm Çalışmasında 01:03

Greenpeace Teröristlere Karşı Alarm Çalışmasında

Greenpeace uyarıcı olarak adlandırılan Fransız Nükleer Güvenlik raporunu yeniden düzenliyor. Greenpace çevreci eylemciler geçtiğimiz 18 ay boyunca Fransa'nın 19 nükleer reaktör alanının sadece çevre kirliliği ve radyoakt..

Trolley İkilisi Dünyanın en Hızlı Alışveriş Sepeti İnşa Kapalı 01:37

Trolley İkilisi Dünyanın en Hızlı Alışveriş Sepeti İnşa Kapalı

A PETROLHEAD has built what he believes is the world’s fastest shopping trolley, which he has affectionately dubbed the ’Shopper Chopper’. The custom creation, made by US patent office clerk Calvin VanSant, 52, from Penn..

  • BETA tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..