#Sadece eğleniyoruz amerikada bir ada

Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay 47:19

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay

Bursanın X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı Bursa Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 2.563 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sen Hiç Gördün Mü 3 Kulaklı Bir Adam Şarkısı 02:32

Sen Hiç Gördün Mü 3 Kulaklı Bir Adam Şarkısı

Vücudumuz (Sen Hiç Gördün mü?) Şarkı Sözleri İki elim, iki kolum, bacaklarım var Her insanda bir burun bir de ağız var Her insanda bir burun bir de ağız var Sen hiç gördün mü, üç kulaklı bir adam Sen hiç gördün mü, üç ..

Küba'da bir ilk daha 01:10

Küba'da bir ilk daha

Küba'da halk artık internete evinden erişim sağlayabilecek. Kapılarını açarak, dış dünya ile bağlantı kurmaya başlayan Küba'da bir ilk daha yaşanıyor. Havana hükümeti, ülke nüfusunun sadece yüzde 5'lik bir kısmının evden..

Yok Böyle Bir Voleybol Maçı 02:02

Yok Böyle Bir Voleybol Maçı

Yok boyle bir basket üçlük kapışması. Giresunspor K.Erciyes Maçı Sonu. ilginç görüntüler yaşanmıştır. bunlar sadece bir kısmı.. Bayern Munich 9-2 Hamburg 30.03.2013 Yok boyle bi maç :..

Ağacın Efsane Bir Zamanlama İle Yola Yıkılması 00:31

Ağacın Efsane Bir Zamanlama İle Yola Yıkılması

Ne geç ne erken, tam zamanında yıkılan ağaç olası bir feci kazayı önledi diyebiliriz. Sadece bir aracın hasar görmesi ve yaşanılan paniği izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Evden 130 Tane Kedinin Çıkması 02:37

Bir Evden 130 Tane Kedinin Çıkması

Evini sadece kedilere ayıran bir kadın, 130 kedi ile dış dünyaya kendini kapatmış olacak ki komşularına sürekli kötü davranıyormuş. Komşularının şikayeti üzerine, zavallı kediler özgürlüğüne kavuşmuş.....

  • JET TV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haberler Bir Araya Gelince Gerçek Ortaya Çıkar 04:53

Haberler Bir Araya Gelince Gerçek Ortaya Çıkar

Ezeli ve ebedi' müttefikimiz olarak yıllarca konumlandırılan ABD, tüm Türk milletini 'cezalandırmak' üzere bir karar aldı. Bu kararın nedenini sadece bir iki kişiye karşı yürütülen yasal işlemler olarak düşünmek ne kadar..

Alzheimer Nasıl Bir Hastalıktır 00:38

Alzheimer Nasıl Bir Hastalıktır

Alzheimer beyindeki nöron hücrelerinin ilerleyen, dejeneratif bir hastalığı. Alzheimer, sadece nöronlarla ilgili bir hastalık. Zaman içinde ilerleme gösterir, hiçbir zaman aniden başlamaz...

  • NABIZ tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alerjik Rinit Nasıl Bir Hastalıktır 03:07

Alerjik Rinit Nasıl Bir Hastalıktır

Alerjik rinit burnu tutan bir hastalık. Alerjik rinit burunda tıkanıklık, kaşıntı, hapşurma, akıntıyla kendini gösterir. Hasta arka arkaya defalarca hapşurabilir. Geceleri horlama ve nefes alamama gibi sıkıntılar olabili..

  • NABIZ tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanal Darlığı Ameliyatı Sonrası Hastayı Nasıl Bir Süreç Bekler 03:35

Kanal Darlığı Ameliyatı Sonrası Hastayı Nasıl Bir Süreç Bekler

Kanal darlığı operasyonlarında hastaya platin veya vida takılmadan sadece delik genişletildiyse hasta sabah ameliyat olup öğlen taburcu edilir. Yaşı ilerleyen kişilerde eğer hastanın şeker, tansiyon gibi hastalıkları var..

  • NABIZ tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd Polisi Yine Masum Bir Siyahiyi Katletti 01:00

Abd Polisi Yine Masum Bir Siyahiyi Katletti

Geçtiğimiz Pazar günü, Californiya eyaletinin başkenti Sacramento'da 22 yaşındaki siyahi Stephon Clark suçsuz yere öldürüldü. Clark'ın bir arabayı soyduğuna dair ihbarla harekete geçen ABD polisi, elindeki telefonu silah..

Kendini GTA'da Zanneden Motorcuya Aşırı Sakin Bir Şekilde Tepki Veren Arkadaşı 00:21

Kendini GTA'da Zanneden Motorcuya Aşırı Sakin Bir Şekilde Tepki Veren

YES! Kendini GTA'da zanneden motorcu yol kenarındaki TIR rampasından atlıyor. Arkadaşı ise o anlara sadece bir yes demekle yetiniyor. Reddit'te de başlığı açılan video için sayfalarda 'yes' yazıldı. Oldukça ilginç anlara..

  • JET TV tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 24 Haziran'da Ülkemizin Gelecek Bir Asrının Tercihini Yapacağız 01:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 24 Haziran'da Ülkemizin Gelecek Bir Asrının Ter

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran'da sadece cumhurbaşkanı, milletvekili seçmekle kalmayacak, aynı zamanda ülkemizin gelecek bir asrının tercihini de yapacağız. dedi...

Sıfır Bir 4. Sezon Teaser 00:59

Sıfır Bir 4. Sezon Teaser

Bu hapishanede kendini padişah ilan edenin saltanatı kanlı biter! SıfırBir 4. sezon ilk bölümüyle 7 Haziran’da sadece blutv’de!..

Şule Karaok Bir Klasik Kızıl Kahve Makyaj 08:58

Şule Karaok Bir Klasik Kızıl Kahve Makyaj

Bir klasik! Sadece benim için olduğunu düşünmüyorum. :) Kızıl kahve, hafif dumanlı göz makyajım için iyi seyirler! :*..

Bir konferans sırasında  belediye başkanı  Oynaşmaları 00:46

Bir konferans sırasında belediye başkanı Oynaşmaları

Bir konferans sırasında Yuzhno-Kurilsk belediye başkanı Vyacheslav Vlasenko, kameraları unuttu ve yardımcısı Elizaveta Andreeva'nın kasabasına ulaştı. Kahramanların aileleri var ve olay hakkında yorum yapmayı reddediyorl..

  • PengoTV tarafından
  • 164 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hayvanlarla aynı ahırda bir klasik… 03:01

Hayvanlarla aynı ahırda bir klasik…

Abdullah Özyetiş hayvancılıkla uğraşan bir Ankaralı... Ama Özyetiş'in ahırında sadece hayvanları yok. Bir de klasik otomobili var. 1955 model aracını kendi restore eden Özyetiş, hayvanlarına da aracına da evladı gibi bak..

Alman Merkez Sağ Partiler Bir Kez Daha Merkel Dedi 01:01

Alman Merkez Sağ Partiler Bir Kez Daha Merkel Dedi

Alman muhafazakar partiler, Başbakan Angela Merkel’in 24 Eylül’de yapılacak seçimde dördüncü kez aday olması üzerinde anlaştı. Hristiyan Demokrat Birliği Başkanı Angela Merkel ve ortağı Hristiyan Sosyal Demokrat Parti B..

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi 06:27

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi

Şeftalili Alt Üst Kek için malzemeler: üst katmanı için: yaklaşık 2 buçuk adet çok sert veya olgun olmayan şeftali yarım yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı tozşeker keki için: 2 yumurta yarım su bardağı şeker 100ml (y..

Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın 04:48

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın

Çıldırmış bir vaşak gibi Kaybediyorum Artık seni bir çiçek yerine Kopartmak istiyorum İşte indim sahneden Öpüyorum ağzından Büsbütün kaybettim Bana dokunmayın sakın Bunların düzenine sokayım Büsbütün kaybettim Bana..

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar 40:18

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar

Geçmiş yıllarda yetim kalmış, evden kovulmuş çocuklar için bir yetimhane açılmış.Amaç çocuklara eğitim vermek, iyi bir gelecek sağlamakmış.Fakat zaman geçtikçe hiç bir şey düşünüldüğü gibi gitmemiş.Okuldan kaçan öğrencil..

  • ZULMA tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem 01:30

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem

Vurgun başrollerinde Cüneyt Arkın ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1973 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Gönül (Gönül Yazar) ünlü ve çok zengin bir şarkıc..

RTE Göklerden Gelen Bir Karar Vardır 02:10

RTE Göklerden Gelen Bir Karar Vardır

Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yar vardır Yoktan da vardan da ötede bir ..

FingerPow  Daha Küçük ve Daha 02:56

FingerPow Daha Küçük ve Daha "Taşınabilir" Bir Powerbank mi Arıyorsun

Günümüzde akıllı telefonlar günlük hayatın ayrılmaz bir parçasıdır. ve bataryaları hızlı tükenmektedir. (FingerPow ) Parmak Batarya sayesinde tüm şarj işlemini kolaylaştırır ve benzersiz taşınabilirlik sunar! Kickstarte..

  • PengoTV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:39

Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 2. Fragmanı

Bir Mucize Olsun yakında FOX'ta başlıyor! Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 1. Tanıtımı yayında hemen izle! Çukurdere'nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude'nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi gibi b..

Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle 1:12:03

Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, hırsızlık çetesini çökerten bir adamın mücadelesi anlatılır. Hüseyin bir kadeh içki içmek için bara gider. İçeride sarhoş bir müşteriden başka kimse yoktur. Biraz sonra gelen esrarengiz bir adam yeşil g..

Paranormal Olaylar Kanlı Köşkte Bir Gece 48:44

Paranormal Olaylar Kanlı Köşkte Bir Gece

Köşke ilk taşınan ailenin 11 yaşında ufak bir kız çocuğu varmış.Aile bireylerinden anne büyü işleri, fal işleri ile uğraşırmış.Bir zaman sonra küçük kız evde farklı olaylar yaşamaya başlamış.Kendi odasında uyuyor, köşkün..

  • JET TV tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 6 yıl önce
MAĞARADA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay (Kilise) 44:52

MAĞARADA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay (Kilise)

DİKKAT! Videoyu izlemeye başlamadan önce bu kısımı okumanızı istiyoruz.En iyi deneyim ve detaylar için kulaklık kullanmanızı öneriyorum veya yüksek ses ile izlemenizi.100.000+ Beğeni gelirse bizi çok mutlu etmiş olursunu..