#Sadece yemek yemek için izmirden nusrete gitmek

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Sami Yusuf - Salaam 04:18

Sami Yusuf - Salaam

Sami Yusuf - Salaam Watch Sami's Official YouTube playlist http://smarturl.it/SYplaylist Buy Salaam album now on iTunes http://bit.ly/vf1MKX Amazon http://amzn.to/x42Z2U SYO Store http://goo.gl/GnYSVz Doğum 21 Temmuz..

  • Dini Mubin tarafından
  • 3.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Turkcell Lifecell Athena Reklamı 01:13

Turkcell Lifecell Athena Reklamı

Lifecell: Sadece internet var! Lifecell, alışkanlıklarınızı değiştirmek için geldi. Lifecell'de her şey internetten! Gerçekten! Lifecell ile 1 GB interneti bir liranın altında fiyatla sunan Turkcell abonelerine internet ..

 Fish&Chips'i Evde Yaparım 04:14

Fish&Chips'i Evde Yaparım

Fish & Chips Malzemeler: 1 adet levrek fileto 1 su bardağı un 1 paket kabarma tozu 1,5 su bardağı dark bira 1 tutam tuz 1 tutam ak biber 1 tutam toz sarımsak Kızartmak İçin; Ayçiçek yağı Patates kızartması için; 1 ad..

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır 02:07

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır

Köfteli Yoğurt Kebap Tarifi İçin Malzemeler 1 kase yoğurt pide Köftesi için; 300 gram kıyma 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 adet yumurta Maydanoz Galeta unu Tuz, karabiber, kırmızı biber Sıvı yağ Üzeri için; Domates ve b..

Ispanaklı Beşamelli Fırında Patates Tarifi 04:20

Ispanaklı Beşamelli Fırında Patates Tarifi

Ispanaklı Beşamel Soslu Fırında Patates Püre için malzemeler: Püre için 5-6 adet patates 2 yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağından az süt tuz, arzuya göre karabiber Ispanaklı harç için: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet ..

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri 01:10

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri

Şakşuka tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Gayet kolay bir anlatıma sahip videolarımız kesinlike şakşukanın nasıl yapıldığı konusunda aklınızda hiç bir soru işareti bırakmayacak. Şakşuka yemeği tarifi aslı..

Çikolatalı Tart Tarifi 04:21

Çikolatalı Tart Tarifi

Malzemeler:Tabanı için; 20 adet petit beurre bisküvi, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 tepeleme yemek kaşığı kakao. Üzeri için; 200 gr Çikolata (damak zevkinize göre bitter veya sütlü olabilir), 100 gr tereyağ, 3 yemek..

Etimek Tatlısı Tarifi  Vişneli Etimek Tatlısı Nasıl Yapılır 04:02

Etimek Tatlısı Tarifi Vişneli Etimek Tatlısı Nasıl Yapılır

MALZEMELER 1 paket tuzsuz etimek ŞERBETİ İÇİN 1.5 su bardağı şeker 1.5 su bardağı su MUHALLEBİ İÇİN 3 su bardağı süt 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket vanilya VİŞNELİ SOS İÇİN..

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Evde Kolay Lahmacun Tarifi 07:45

Evde Kolay Lahmacun Tarifi

Malzemeler : Hamuru İçin; 2 su bardağı un ¾ su bardağı su Tuz İç Harcı İçin; 250 gr kıyma / orta yağlı 1 adet sivri biber 1 adet kapya biber 1 adet kuru soğan 2 tutam maydanoz ½ domates / çekirdeksiz 1 yemek kaşı..

Lebeniye Çorbası İftar Menüsüne Enfes Köfteli Yoğurtlu Çorba Tarifi 05:48

Lebeniye Çorbası İftar Menüsüne Enfes Köfteli Yoğurtlu Çorba Tarifi

Lebeniye Çorbası için malzemeler: (4-6 kişilik) Köftesi için: 250gr. kıyma 1 adet soğan 1er tatlı kaşığı tuz ve karabiber serpmek için un (Bu malzemelerle yaptığınız köftelerin 4-6 kişi için yarısını kullanın gerisini d..

Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

Bajrangi Bhaijaan Türkçe Altyazılı Fragman 01:51

Bajrangi Bhaijaan Türkçe Altyazılı Fragman

Bajrangi Bhaijaan, konuşamayan küçük bir kız ile yolları kesişen bir adamın hikayesini anlatıyor. 5 yaşında bir kız olan Shahida doğuştan konuşamıyordur. Kızının konuşması için elinden geleni yapan annesi, Shahida’yı ted..

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı 04:40

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı

Türkiye’de ‘kabak’ denince akla gelen şehir Sakarya’da, lezzetiyle ve büyüklüğüyle ön plana çıkan balkabağının hasadı başladı. Kış aylarının vazgeçilmez sebzelerinden biri olan hem tatlı yapımında hem de çeşitli yemek ya..

Tabii ki Evet (Orjinal) 02:21

Tabii ki Evet (Orjinal)

Büyük bir millet güçlü bir devlet Son güne kadar biz varız elbet Haydi büyük ülkem haydi tam gayret Gelecek nesiller için tabii ki evet Tek millet tek vatan için toprağında yatan için Tüm ecdanın vatan için tabii ki..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.226 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evde Hamburger Ekmeği Tarifi 01:29

Evde Hamburger Ekmeği Tarifi

Malzemeler; 600 gr un (3 tam dolu, 1 tane iki parmak eksik dolu büyük çay bardağı) 120 gr tereyağı (margarin) 2 çay kaşığı tuz 220 ml ılık süt (1 büyük çay bardağı) 150 ml ılık su(1 büyük çay bardağından iki parmak az) 1..

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ 03:52

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ

Thrift Shop Hey, Macklemore! Can we go thrift shopping? What, what, what, what... [x7] Bada, badada, badada, bada... [x9] [Hook:] I'm gonna pop some tags Only got twenty dollars in my pocket I - I - I'm hunting, lo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.329 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor 01:55

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor

Uluslararası yardım kuruluşu Oxfam, bir kez daha zenginle fakir arasındaki uçurumun gün geçtikçe derinleştiğine dikkat çekti. Oxfam’ın Davos’ta yapılacak Dünya Ekonomi Forumu öncesinde yayınladığı raporda, 8 milyarderin..

Kutsi - 20'li Yaşlar 04:16

Kutsi - 20'li Yaşlar

Sadece bilmeni istedim ki Sen 20'li yaşlarımdaki en güzel şeydin Ve hala benimsin Bugün otuzuma giriyorum canım 20'li yaşlarımın son sabahındayım Ellerim telefona gitmiyor canım Otuz yaşımın sabahındayım İçimde ..

Simli Göz Makyajı 00:56

Simli Göz Makyajı

Bu yaz podyumlardan bir misafirimiz daha var: Simli makyajlar! Kullanım kolaylığı ve yakışma miktarı düşünüldüğünde simleri en rahat gözlere uygulayabileceğimizi söyleyebiliriz. Neredeyse her markada makyaj simleri bula..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Agnotoloji Nedir 02:41

Agnotoloji Nedir

Agnotoloji Nedir? Hatalı ya da yanıltıcı bilimsel veri yayınlayarak, bilgisizliği ve şüpheyi teşvik etmeyi inceleyen bir bilim. Kısaca, cehalet bilimi. İyisin he sana göre bile bilim var. Okuyon? E tamam işte, bu kad..

Echa - Hodri Meydan 03:50

Echa - Hodri Meydan

Hodri Meydan şarkı sözleri ile... Körfesin suyu gibi mevzum derin bu kaleme sadece menzil verin Bu kaleme sadece menzil verin Para pula düşkün bencil herif Cahil biri Delil mi istedin ? yaptığın sadece basit bi flow K..

Cevizli Kolay Baklava Tarifi 06:24

Cevizli Kolay Baklava Tarifi

Malzemeler: . 18 adet hazır baklava yufkası, . 3 su bardağı çekilmiş ceviz, . 200 g tereyağ (eritilmiş halde 1,5 su bardağı), Şerbeti için; . 3 su bardağı şeker, . 3 su bardağı su, . 1 ince dilim limon. Birçoğumuz fa..

KaburgaDolması ve Beytülham.Mardin'den.. - Davetsiz misafir 19:04

KaburgaDolması ve Beytülham.Mardin'den.. - Davetsiz misafir

Efsanevi ve Tarihinde beğenilmediği hiç görülmemiş bir yemek Mardinden....