#Sadri alişik

Şeytan Cafer Cadillac Leyla 00:19

Şeytan Cafer Cadillac Leyla

Çeşitli tiplere giren Racon Ömer'in öyküsü. Sadri Alışık, Sevda Ferdağ'dan romantik bir komedi. Yönetmen koltuğunda Aram Gülyüz, yapımcı Türker İnanoğlu...

Yeşilçamın Dayanılmaz 5 İşkencesi 01:27

Yeşilçamın Dayanılmaz 5 İşkencesi

Yeşilçam'ın en özel anları, Yeşilçam yıldızlarının unutulmaz oyunculukları. Komedisi, dramı, macerası. Kemal Sunal'ı, Gülşen Bubikoğlu'su, Tarık Akan'ı. Siyah Beyaz yılları. Yok Artık dedirten sahneleri. Oh Olsun çek..

Küpe Modasını Başlatan Türk 00:26

Küpe Modasını Başlatan Türk

Yeşilçam'ın en özel anları, Yeşilçam yıldızlarının unutulmaz oyunculukları. Komedisi, dramı, macerası. Kemal Sunal'ı, Gülşen Bubikoğlu'su, Tarık Akan'ı. Siyah Beyaz yılları. Yok Artık dedirten sahneleri. Oh Olsun çek..

Hadi Hüsam Üzme Yengeni 00:50

Hadi Hüsam Üzme Yengeni

Yeşilçam'ın en özel anları, Yeşilçam yıldızlarının unutulmaz oyunculukları. Komedisi, dramı, macerası. Kemal Sunal'ı, Gülşen Bubikoğlu'su, Tarık Akan'ı. Siyah Beyaz yılları. Yok Artık dedirten sahneleri. Oh Olsun çek..

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça 04:28

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça Şarkı Sözü Dinle Albüm Adı : Beyaz Köpükler Gönderen : deli sevda Düzelten : Caesar Kapın her çalındıkça, o mudur diyeceksin Beni kaybettin artık, sen çok bekleyeceksin Hele bir yal..

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım Replikler 02:19

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım Replikler

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım SAdri Alişık..

  • PengoTV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haraç Değil Bu Sigorta Primi Replikleri 01:15

Haraç Değil Bu Sigorta Primi Replikleri

Haraç Değil Bu Sigorta Primi Repliği Sadri Alişık..

  • PengoTV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O... Çocuğu Canum Evladum Replikler 01:54

O... Çocuğu Canum Evladum Replikler

baş belası filminden sadri alışık..

  • PengoTV tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayıkana İyiyim Ayıkamayana Halüsinasyon Gardaş 00:15

Ayıkana İyiyim Ayıkamayana Halüsinasyon Gardaş

Sadri Alışık turist ömer filmlerinden fırlamış gibi duran ama sanırım allakası bile olmayan iki arkadaş arasında geçen lakırdıyı izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 3.557 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fıstık Gibi Maşallah 1970 Türk Filmi İzle 1:40:10

Fıstık Gibi Maşallah 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Gazinoda çalışan iki arkadaş patronlarının işlediği bir cinayete şahit olurlar. Durum fark edilince sıra kendilerine gelmiştir. Patron ve adamları peşlerine düşerler. Onlar da kadın kılığına girerek sırf kadın..

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik 03:11

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik

Neden Yeşilçamı Çok Sevdik? #Yeşilçam bi mutlu sonlar silsilesi. 1980'e kadar çekilen filmler Türk sinemasının altın çağı olan Yeşilçam dönemine ait. Öyle ki 1960-70 yılları arasında toplam 1700 sinema filmi çekilmiş. Ş..

Karakolda Ayna Var 1966 Türk Filmi İzle 1:15:26

Karakolda Ayna Var 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Amiri tarafından gizli bir operasyon için görevlendirilen Demir Çiçek lakaplı Ferhunde. Hızır Paşa semtinde yaşanan cinayet ve kayıp olaylarını çözmek için gönderilir. Şüpheler ise semtin belalı serserisi Taşka..

Kendini Arayan Adam 1963 Türk Filmi İzle 1:40:46

Kendini Arayan Adam 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, en yakınları tarafından ihanete uğrayan Cevat’ın intikam mücadelesini anlatır. Cevat, babasından kalan fabrikanın tek varisidir. En yakın arkadaşı Necdet’i fabrikaya ortak yapar. Cevat’ın karısı Suzan ile..

Korkusuz Kabadayı 1963 Türk Filmi İzle 1:31:56

Korkusuz Kabadayı 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Suç Örgütü Lideri Ulvi kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabanca ile öldürülür. Vasiyetnamesi açılır. Bir hafta içinde katilini bulmak kaydı ile mirasını ve başkanlığı arkadaşı Fikret'e bırakmıştır. Yıl : ..

Küçük Hanım Avrupa'da 1962 Türk Filmi İzle 1:44:13

Küçük Hanım Avrupa'da 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki gemicinin aynı kıza âşık olması sonucu yaşadıkları olayları konu alır. Neriman bir gemi ile Avrupa seyahati yapar. Geminin süvari vekili Ömer ile ikinci çarkçı Bülent Neriman’a âşık olur. Ömer ve Büle..

Küçük Hanımın Kısmeti 1962 Türk Filmi İzle 1:30:00

Küçük Hanımın Kısmeti 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, kız olduğunu babasından saklayan Nermin’in komik hikâyesini anlatır. Feridun Bey, Samsun’un köklü bir ailesinden gelmektedir. Erkek çocuğunun da aile geleneğini devam ettirmesi ister. Ancak Feridun Bey’in ..

Maceralar Kralı 1963 Türk Filmi İzle 1:26:24

Maceralar Kralı 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, mafya lideri Erol ile savcı kızı Nevin’in aşkını anlatır. Erol, şartlı salıverilmiş eski bir mahkûmdur. Hapisten çıktıktan sonra dikkat çekmemek için taksici rolüne girer. Nevin, Erol’un hapse girmesine n..

Soytarı 1965 Türk Filmi İzle 1:34:04

Soytarı 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Ethem zamanında ünlü bir cambazdır lakin çaptan düşmüş kendini alkole vermiştir . Yaşam kaynağı oğlu Ali'dir . Ünlü bir türkücü olan ayrıldığı eşi M.Akgün yıllar sonra gelip çocuğunu ister . Ali babacıdır laki..

Turist Ömer 1964 Türk Filmi İzle 1:32:59

Turist Ömer 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Turist ömer serisinin ilk filmi olan bu filmde , tursit ömer'in maceraları dışında bedia ve horoz nuri'nin bir türlü evlenememeleri konu alınıyor. Yıl : 1964 Tür : Komedi Senaryo : Hulki Saner Yönetmen : Hulki..

Nazar Değmez İnşallah 1965 Türk Filmi İzle 57:31

Nazar Değmez İnşallah 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zorla evlendirilmek istenen bir kadına yardım eden iki arkadaşının hikâyesi anlatılır. Müzisyen olan Saim ve Nazım, İstanbul’a gitmek için gemi yolculuğu yaparlar. Gemide intihar etmek üzere olan Belma ..

Sana Layık Değilim 1965 Türk Filmi İzle 1:31:09

Sana Layık Değilim 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği kadına açılamayan Osman'ın, onu mutlu etmek için verdiği mücadele konu edilir. Osman ve Ekrem birbirinden çok farklı iki kardeştir. Şoförlük yapan Osman, zengin bir ailenin kızı olan Türkan’a âş..

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle 1:09:41

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir adamın sevdiği kadın için yaptığı fedakârlıkları konu edinir. Osman, hokkabazlık yaparak para kazanır. Beraber çalıştığı arkadaşı Fatma’yı sever ancak bunu ona bir türlü söyleyemez. Fatma’nın boncuk a..

Seviştiğimiz Günler 1961 Türk Filmi İzle 1:32:19

Seviştiğimiz Günler 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, beraber yaşayan üç arkadaşın aşkları konu edilir. Nilüfer, Lale ve Mine aynı pansiyonda kalan üç arkadaştır. Üçünün de hayali mutlu olacakları bir birliktelik yaşamaktır. Fakat bir türlü istedikleri kiş..

Şaka ile Karışık 1965 Türk Filmi İzle 1:39:38

Şaka ile Karışık 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, yoksul bir genç olan Osman’ın bir rastlantı sonucu zengin oluşu konu edilir. Ofsayt Osman hiçbir işi yolunda gitmeyen yoksul biridir. Bu sırada birbirine düşman iki zengin aileden gelen Ferhat ve Hurşit..

Şoför Deyip Geçmeyin 1966 Türk Filmi İzle 1:09:33

Şoför Deyip Geçmeyin 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirini seven iki gençle onların çocuklarına sahip çıkan bir şoförün hikâyesi anlatılır. Gül ve Selim birbirlerini severler. Ancak Gül’ün babası bu birlikteliği onaylamaz. İkisini ayırmak için bir plâ..

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle 1:18:29

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Ayşim liseyi bitirmiş Kartal’daki akrabalarının yanına geliyor. Biraz garip ama 5 yaşında gönderildiği okuldan dönüşü ancak şimdi. “14 sene tam bir manastır hayatı.” Arada bir bayılıvermesi bundan.Orhan Günşira..

Üç Kardeşe Bir Gelin 1965 Türk Filmi İzle 1:16:57

Üç Kardeşe Bir Gelin 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, ağabeyini evlendirmek istediği kadına âşık olan bir adamın hikâyesini anlatır. Sabri, Ekrem ve Turan kardeşler hurdacılık yaparak üç yıl içinde zengin olurlar. Bu süre içinde Sabri sevgilisi Leyla ile hiç..

Zalim 1970 Türk Filmi İzle 1:08:49

Zalim 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, babalarının intikamını almak isteyen siyam ikizi kardeşlerin öyküsünü konu edinir. Bizans tekfuru, Türklere vergi vermemek için Rus çarıyla anlaşır. Zalim’in öncülüğündeki Ruslar Amuryon şehrine saldırırl..

Bir Zamanlar Çukurovanın Fekelisi Kerem Alışıktan Annesi Çolpan İlhan İçin Yürek Burkan Sözler 17:20

Bir Zamanlar Çukurovanın Fekelisi Kerem Alışıktan Annesi Çolpan İlhan

Usta sanatçı Çolpan İlhan, vefatının beşinci yılında mezarı başında anıldı. Atv dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'da oynayan Kerem Alışık, annesi için duygusal bir yazı kaleme aldı. Alışık, annesiyle fotoğraflarını paylaşar..

  • BETA tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yalın - Sabır Taşı 03:13

Yalın - Sabır Taşı

Yalın Sabır Taşı Şarkı Sözleri Bi başlasam anlatmaya yol olur buradan uzaya Ne sevdim ne sevdim ne sevdim seni ben Bi çağırsan olmaz mı ya uçulur buradan yurduna Ne sevdim ne sevdim ne sevdim seni ben Sabır taşı mıyı..