#Saf

Yeni moda- Korona korunma kampı 01:50

Yeni moda- Korona korunma kampı

KİMİNE MASKE, MESAFE, HİJYEN YETİYOR. KİMİ DE KORONADAN KORUNMA KAMPINA GİRİYOR. GECELİĞİ KİŞİ BAŞI 11 BİN LİRA OLAN DETOKS PROGRAMINI, EN ÇOK BAKIN KİMLER TERCİH EDİYOR?..

 6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı 00:31

6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı

Güney Kore, Kuzey Kore Kuzey Kore'nin bugün Japonya üzerinden geçen füzesinden 6 dakika sonra Güney Kore'nin de 2 adet Hyunmoo-2 füzesi fırlattığı aktarıldı. Kuzey Kore füze - Japonya © REUTERS/ ISSEİ KATO Kuzey Kore, J..

 Banu Alkan'ın Yaka Paça Krakola Götürülme Anları! 00:59

Banu Alkan'ın Yaka Paça Krakola Götürülme Anları!

Dünya Güzellerim'de Afrodit Banu Alkan, Nepal'e doğru yola çıkarken pasaport polislerinin kontrolüne takıldı. Alkan'ın yaka paça götürülme anları ortaya çıktı. Show TV ekranlarında yayınlanan 'Dünya Güzellerim'in çekimle..

  • ANKA tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Böyle Av Görülmedi! 00:23

Böyle Av Görülmedi!

Örümcekten davetsiz misafirine şok saldırı anı kameraya böyle yansıdı. Ağına gelen kurbağayı saniyeler içinde sarıp sarmalayan örümceğin oluşturduğu görüntüler izleyenleri hayrete düşürüyor...

 Çilek Soslu Kadayıf Kafesleri 11:28

Çilek Soslu Kadayıf Kafesleri

Hep aynı tatlıları yapmaktan sıkılanlara aynısını hiçbir mekanda bulamayacağınız nefis bir önerimiz var: Çilek soslu kadayıf kaseleri! Dışı çıtır çıtır kadayıf, içi yumuşacık muhallebiden oluşan, şerbetiyle, nefis çilek..

 Deli Gönül -Kadir Kavgaya Son Anda Yetişti! 04:36

Deli Gönül -Kadir Kavgaya Son Anda Yetişti!

Fox Tv de yayınlanan dizi Deli Gönül 6.Bölüm-Kadir Şafak ve Selim arasındaki kavgaya son anda yetişti!..

  • ANKA tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Galatasaray  Beşiktaş Derbisinin Özeti 03:39

Galatasaray Beşiktaş Derbisinin Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Beşiktaş, Galatasary'ı TT Arena'da 1-0 yendi ve şampiyonluk yarışında avantajını korudu. Galatasaray ise liderin 10 puan gerisinde kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 22. haf..

 Hülya Koçyiğit'den İyi Haber 02:45

Hülya Koçyiğit'den İyi Haber

Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Hülya Koçyiğit, kanseri yendikten sonra Bodrum’da sahne alan Cenk Eren’i dinlemeye geldi. Koçyiğit, dualarla hayata geri döndüğünü ve sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirtti. Bodrum'de sah..

  • ANKA tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Irina Shayk ile Bradley Cooper'ın Bebekleri İlk Kez Görüntülendi 00:47

Irina Shayk ile Bradley Cooper'ın Bebekleri İlk Kez Görüntülendi

Ünlü top model Irina Shayk ile yakışıklı oyuncu Bradley Cooper'ın kızları Lea ilk kez görüntülendi. Ünlü çiftin bebeklerin dünyanın en güzel bebeği adının hakkını verdi. 31 yaşındaki Rus model Irina Shayk, önceki gün L..

  • ANKA tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Mazda MX-5 RF Test Sürüşü 10:05

Mazda MX-5 RF Test Sürüşü

Mazda MX-5 yeni neslinde RF isimli metal tavana sahip versiyonunu da satışa sundu. 2 kişilik saf sürüş makinası bu haliyle daha derli toplu efendi bir görünüme kavuşmuş. Metal tavan MX-5 sadece görüntüsüyle farklılık kat..

  • BETA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Selçuk Yöntem  Sevmek Neymiş Birgün Anlarsın 02:55

Selçuk Yöntem Sevmek Neymiş Birgün Anlarsın

Uykuların kaçar geceleri, bir türlü sabah olmayı bilmez. Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya, Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında Ne çarşaf halden anlar ne yastık. Girmez pencerelerden beklediğin o aydınlık. Onu..

  • Candy tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Sodalı Çıtır Çıtır Muska Börek 05:33

Sodalı Çıtır Çıtır Muska Börek

Yaptığım enn nefis böreklerden bir tanesi, misafirlerimden daima tam not alan şahane bir lezzet. Kahvaltı ve çay sofralarınız için mutlaka deneyin derim...

 Türk Malının Dev Kadrosu 07:34

Türk Malının Dev Kadrosu

Star tv ekranlarında yayın hayatına girecek olan Türk Malı dizisinde, Mehmet Ali Erbil ve Şafak Sezer bu dev kadronun içinde...

  • ANKA tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Yolanthe Cabau’dan Duygusal Veda 00:41

Yolanthe Cabau’dan Duygusal Veda

Galatasaray’dan ayrılan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder’ın eşi Yolanthe Cabau, Türkiye’den ayrılırken duygusal bir mesaj paylaştı. Yolanthe instagram sayfasından Türk bayrağı paylaşıp altına şu notu düştü: “Türkiyem;..

  • ANKA tarafından
  • 537 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Yusuf Hayaloğlu  Hangi Ayrılık 05:34

Yusuf Hayaloğlu Hangi Ayrılık

Hangi sevgili var ki, senin kadar duyarsız ve kalpsiz? Ve hangi sevgili var ki, benim kadar çaresiz? Hangi ayrılık var ki, böyle kanasın ve böyle acısın? Ve hangi taş yürek var ki, benim kadar ağlasın? Hangi gün karar ..

  • Candy tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

''Doğan görünümlü Şahin'' 01:46

''Doğan görünümlü Şahin''

İSTANBUL'DA YIRTICI BİR KUŞ BULDU..YARALI OLMASINA DAYANAMADI, EVİNDE MİSAFİR ETTİ..YETKİLİLER DE O KUŞUN DOĞAN MI YOKSA ŞAHİN Mİ OLDUĞUNA BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİ.....

''Yabancı uyruklulara 10 kat zam yapacağız'' 01:20

''Yabancı uyruklulara 10 kat zam yapacağız''

BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN, ŞEHİRLERİNDEKİ YABANCI UYRUKLU KİŞİLERİN SU FATURALARINA 10 KAT ZAM YAPACAKLARINI DUYURDU. ''BANA FAŞİST DİYECEKLER, UMRUMDA DEĞİL, BU MİSAFİRLİK UZADI'' AÇIKLAMASI YAPTI.....

'5 Ayda Tüm Dönemlerin Rekorunu Kırdık' 03:46

'5 Ayda Tüm Dönemlerin Rekorunu Kırdık'

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Yeni Şafak sosyal medya canlı yayınında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Kurtulmuş 2017 turizm açısından muhteşem bir geri dönüş oldu. 2017'de rakamlar toparlandı, 32 m..

'ABD Türkiye'nin Karşısında Duramaz' 02:08

'ABD Türkiye'nin Karşısında Duramaz'

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. ABD'nin bu bölgede Türkiye'nin kararlı müdahalesinin karşısında duramayacağını dile getiren Karagül 'Olağan dışı bölge..

'ABD'nin Ortadoğu Projesi İflas Etti' 01:55

'ABD'nin Ortadoğu Projesi İflas Etti'

TVNET'te Büyük Oyun programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, 'Zeytin Dalı Harekatı ABD ve İsrail'in projelerini iflas ettirdi. Asla o bölgede tutunamayacakl..

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım' 07:13

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım'

Hakkari'de vatandaşlarla bir araya gelen Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, PKK bize saldırınca devlet gelmiyor diyen köylüye Bir saat içerisinde burada olmazsam rütbelerimi söküp atacağım dedi. Hakkari İl Emniyet Müdürü Sül..

'İnce PKK'ya 'Sizin Tezinizi Savunuyorum' Mesajını Veriyor' 03:25

'İnce PKK'ya 'Sizin Tezinizi Savunuyorum' Mesajını Veriyor'

Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Muharrem İnce'nin Metin Temel Paşa'nın apoletlerini sökeceğim sözleriyle ilgili olarak 'Muharrem İnce'nin derdi..

'İş Bitmedi, Afrin Daha Başlangıç' 03:24

'İş Bitmedi, Afrin Daha Başlangıç'

TVNET'te Çanakkale'den Afrin'e Özel Programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, 'Bu coğrafyada herkes bizim milletimiz.Biz büyük bir millet etrafında düşünüyor..

'Kadınlardan Hoşlanıyorum' Diyen Kadına Nihat Hatipoğlu'nun Cevabı 02:31

'Kadınlardan Hoşlanıyorum' Diyen Kadına Nihat Hatipoğlu'nun Cevabı

Televizyon ekranlarında misafirlerinin sorularını cevaplayan Nihat Hatiopoğlu, kadınlardan hoşlandığını söyleyen bir kadın ziyaretçisinin sorusunu cevapladı. İşte o anlar.....

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 6 yıl önce
'Kandil Artık Uzak Hedef Değil' 03:13

'Kandil Artık Uzak Hedef Değil'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Soylu Kandil operasyonuyla ilgili 'Kandil hiç gündemimizden çıkmadı. Kim Türkiye'ye karşı haz etmiyorsa e..

'Kudüs'ten Sonra Sıra Mekke Ve Medine'ye Gelecek' 03:39

'Kudüs'ten Sonra Sıra Mekke Ve Medine'ye Gelecek'

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te yayınlanan Büyük Oyun programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karagül ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağı iddialarıyla i..

'Kudüs'ü Savunmayan Vatanını Da Savunmaz' 03:48

'Kudüs'ü Savunmayan Vatanını Da Savunmaz'

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül İHH İnsani Yardım Vakfı'nın 'İşgale karşı ses ver' sloganıyla Taksim'de düzenlediği protestolara katıldı. Karagül 'Bu Kudüs'ün ikinci kez işgalidir bu. Tam 101 yı..

'Tarih Bir Gecede Değişti' 02:58

'Tarih Bir Gecede Değişti'

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Çanakkale'den Afrin'e Özel Programında önemli açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz hain darbe girişiminin açıktan bir işgal girişimi olduğuna dikkat çeken Karagül '15 Temmuz'..

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin' 08:51

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin'

Ardahan'ın Göle ilçesinin 120 hane, 450 nüfuslu Dedeşen köyünde yaşayanlar köyün tarihi bir yerleşim yeri olduğunu söyledi. Ordusuyla Çaldıran seferine giderken Şeyh Ahmedi Kebir ve Şeyh Mehmedi Kebir isimli kardeşlerin ..