#Saf

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Başbakan Yıldırım Hiç Boşuna Heveslenmeyin 02:12

Başbakan Yıldırım Hiç Boşuna Heveslenmeyin

Başbakan Yıldırım, 15 Temmuz'da mesafe alamayanlar, bugünlerde başka bir film çeviriyorlar. 'Acaba ne yapar yaparız da 15 Temmuz'da beceremediğimiz işi sonlandırırız?' Hiç boşuna heveslenmeyin. dedi...

Başbakan Yıldırım In Belediye Başkanlığı Yorumu Kırdı Geçirdi 01:00

Başbakan Yıldırım In Belediye Başkanlığı Yorumu Kırdı Geçirdi

Beyoğlu Sohbetleri programında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, belediye başkanlığı yorumuyla misafirleri güldürdü..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Başbakan Yıldırım: 24 Haziran Bir Dönüm Noktasıdır 00:50

Başbakan Yıldırım: 24 Haziran Bir Dönüm Noktasıdır

Başbakan Yıldırım, 24 Haziran bir dönüm noktasıdır, terörün bir daha gelmemek üzere tarihin derinliklerine gömülme zamanıdır. Devlet ve millet arasındaki mesafenin tamamen kapanma zamanıdır. dedi...

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup 06:22

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup

Zindan iki hece Mehmedim lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam boynunda yafta... Halimi düşünüp yanma Mehmed im! Kavuşmak mı? ... Belki... Daha ölmedim! Avlu... Bir uzun yol... Tuğla döşeli, Kırmı..

Başlat Dreamer Fragmanı 02:22

Başlat Dreamer Fragmanı

Ailesini küçük yaşta kaybeden Wade Watts, gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için zamanını The Oasis adlı bir oyun evreninde geçirir. Oyunun milyoner kurucusu oyun evreninin içine bir anahtar saklamıştır ve öldüğünde..

Başlat Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Başlat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Başlat Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Ailesini küçük yaşta kaybeden Wade Watts, gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için zamanını The Oasis adlı bir oyun evreninde geçirir. Oyunun milyoner kurucusu oyun..

Batı Terörle Mücadele Adıyla İslamla Savaştı 01:47

Batı Terörle Mücadele Adıyla İslamla Savaştı

TVNET'te Büyük Oyun programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül 'Dünyada artık terörle mücadele diye bir kavram yok. Soğuk savaşın bitmesinden hemen so..

Batmanda Uluslararası Yarış  Maratonu düzenlendi 02:37

Batmanda Uluslararası Yarış Maratonu düzenlendi

Batman'da Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci yıldönümü nedeniyle uluslararası yarı maratonu düzenlendi. Maratona, 5 ülkeden 411 sporcu katıldı. Batman Belediyesi öncülüğünde, Gençlik Hizmetleri ve..

Baturalp – O Kız Beni Sevemez 04:48

Baturalp – O Kız Beni Sevemez

Uzaklarda bir kız bana benden daha yakın Tutunamıyorum ona tadı saklı yasak elma Gözleri safir üstü kırık kiremitli Uyuyamıyorum yanında rüyası bile haram bana O kız beni sevemez, o kız beni sevemez O kız bana günah, be..

Bayanlar Güldür Ma Çicektir 00:18

Bayanlar Güldür Ma Çicektir

Yurdumun İnsanı o kadar saf ve temizki...

  • PengoTV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bayhan - Sarı Gelin 06:02

Bayhan - Sarı Gelin

Düzenleme: Cihangir İncemen & Suat Selen Klavye: Suat Selen Saksafon: İman Jafari Pooyan Mix & Mastering & Recording : Emre Vural Yönetmen & Montaj: Mustafa Kalıpçıoğlu Menejer: bayhangurhanmusic@gmail.com..

Bebeklerin Emekleme Yarışmasında İlginç Görüntüler 05:39

Bebeklerin Emekleme Yarışmasında İlginç Görüntüler

Bilecik’te 7 ile 12 aylık bebekler arasında düzenlenen Emekleme Yarışması birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı. Bitiş noktasına büyük farkla gelen Asaf Ali bebek, bitiş noktasından bir adım kala geri döndü..

Beğenmedin Mi Yoksa Civanım 02:21

Beğenmedin Mi Yoksa Civanım

Benim de Kalbim Var, Bülent Oran'ın senaryosunu yazdığı, Türker İnanoğlu'nun yapım ve yönetmenliğini üstlendiği 1968 yapımı Türk filmidir.Zengin bir kadınla ona saf duygular besleyen fakir şöförün hikayesi...

Bekar Bekir Fragmanı 04:02

Bekar Bekir Fragmanı

BEKAR BEKİR 1 EYLÜL'DE SİNEMALARDA! Oyuncular: BEKTAŞ ERDOĞAN, İREM DERİCİ, BURÇİN BİLDİK, BENGİ ÖZTÜRK, MEVLÜT ACAROĞLU, MERVE SARITAŞ, AYFER ÇAKIR, PINAR ÜNSAL, BİLLUR YILMAZ, BUSE POPARA, SABRİYE KARA Bekir, 32 yaşın..

Bekiranlı Ayşe - Dile Xedar 05:57

Bekiranlı Ayşe - Dile Xedar

Dile Xedar şarkı sözleri ile Gönül ciğerim yanıyor Bana bir ilaç getirin Gidin gülümden getirin Yaramın üstüne serpin O güzel gülüşünle Beni kendine âşık ettin İki Karakaş gözünle Yaraladın gönül yaramı Ciğerd..

Bel Kaymasının Belirtileri Nelerdir 01:44

Bel Kaymasının Belirtileri Nelerdir

Bel kayması, omuriliğin sıkışmasıyla ve tahrip olmasıyla birlikte belirti verir. Bu tahribat belden başlayan ve topuğa kadar uzanan bacak ağrısına neden olur. Bel kayması, sinir sıkışmasından dolayı his kaybı, güç kaybı,..

  • NABIZ tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bel Kaymasının Belirtileri Nelerdir 01:44

Bel Kaymasının Belirtileri Nelerdir

Bel kayması, omuriliğin sıkışmasıyla ve tahrip olmasıyla birlikte belirti verir. Bu tahribat belden başlayan ve topuğa kadar uzanan bacak ağrısına neden olur. Bel kayması, sinir sıkışmasından dolayı his kaybı, güç kaybı,..

  • NABIZ tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı 02:09

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı

Avrupa'daki mülteci krizinin en önemli sembollerinden biri olan Fransa'nın Calais kentindeki mülteci kampının 2016 yılında kapatılması ile birlikte birçok sığınmacı Belçika'ya akın etti. Brüksel'de zor durumda bulunan sı..

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın 02:51

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın

Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deniz gezisi yaparken kadın berberi olan Erol'la (Ayhan Işık) tanışır. Aralarında başlayan yakınlık,..

Ben Fero - 3 2 1 [Official Video] - CJ 03:36

Ben Fero - 3 2 1 [Official Video] - CJ

Abone ol; https://bit.ly/2PVBqmLnnAlbümü Spotify'da Dinleyin: http://goo.gl/B1upLrnAlbümü Apple Music'te Dinleyin: http://goo.gl/mqWFQ3nAlbümü Fizy'de Dinleyin: http://goo.gl/DbNnXcnAlbümü Muud'dan Dinleyin: http://goo.g..

  • Cem Şenol tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Ben Palamut Sen Torik! 03:32

Ben Palamut Sen Torik!

Yemeğe çıkan Dünya Güzellerim'den Banu Alkan ve Safiye Soyman'ın arasındaki palamut ve torik muhabbeti Burcu Esmersoy'u gülme krizine soktu...

  • ANKA tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce