#Saf

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Cüneyt Arkın Amerikanvari Cezaevinde 00:50

Cüneyt Arkın Amerikanvari Cezaevinde

Şafakta Buluşalım başrollerini Gülşen Bubikoğlu, Cüneyt Arkın ve Eşref Kolçak'ın paylaştığı 1975 yapımı Türk filmidir...

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Damadın Makas Kesmiyor Adetinde Şok Eden İntikamı 00:41

Damadın Makas Kesmiyor Adetinde Şok Eden İntikamı

Hepimizin bildiği üzere nişan yüzüğü takılırken gelin ve damadın yüzüklerinin bağlı olduğu kurdele kesilir. Kesilmeden önce makas kesmiyor denilir ve damat para ikram edip kurdeleyi kestirir. Bu sefer bir farklılık olmuş..

  • JET TV tarafından
  • 1.314 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Damat ve Arkadaşlarından Gelini Etkileyen Dans 02:00

Damat ve Arkadaşlarından Gelini Etkileyen Dans

Damat ve arkadaşları hem gelin hem de düğüne gelen misafirlere eğlenceli twerk karışımlı dans koreografi hazırlamışlar...

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dansıyla Düğüne Neşe Katan Bağyan (Bulgar Düğünü) 11:26

Dansıyla Düğüne Neşe Katan Bağyan (Bulgar Düğünü)

Bulgar mahalle düğünleri her zaman eğlencenin ve görsel şölenin hat safhada olduğu şenlikler olarak beğeni topluyor. Buradaki mahalle düğününde muhacir kızımızın ve diğer davetli gençlerin yeteneklerine şahit oluyoruz. Y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.368 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dansıyla Düğüne Neşe Katan Bağyan (Bulgar Düğünü) 11:26

Dansıyla Düğüne Neşe Katan Bağyan (Bulgar Düğünü)

Bulgar mahalle düğünleri her zaman eğlencenin ve görsel şölenin hat safhada olduğu şenlikler olarak beğeni topluyor. Buradaki mahalle düğününde muhacir kızımızın ve diğer davetli gençlerin yeteneklerine şahit oluyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne 01:09

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İl

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nda konuşan İlker Başbuğ, CHP'li Tanrıkulu'nun 27 Nisan e-muhtırası ve Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili ..

Davaro   Yürü Ula Bokunu Çıkarttın 04:42

Davaro Yürü Ula Bokunu Çıkarttın

Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit ve Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı Davaro filminde Memo (Kemal Sunal) hapishaneye düşmüş ve Sülo (Şener Şen) onu kurtarmak için bir polim düzenlemiştir. Böreğin arasında kadın..

Davaro  Yürü Ula Bokunu Çıkarttın Kemal Sunal & Şen 04:42

Davaro Yürü Ula Bokunu Çıkarttın Kemal Sunal & Şen

Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit ve Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı Davaro filminde Memo (Kemal Sunal) hapishaneye düşmüş ve Sülo (Şener Şen) onu kurtarmak için bir polim düzenlemiştir. Böreğin arasında kadın ..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Davullu zurnalı düğüne polis müdahalesi 01:40

Davullu zurnalı düğüne polis müdahalesi

Arnavutköy'de site içinde gerçekleştirilen davullu zurnalı düğüne polis müdahale ederek durdu. Polis ekipleri, düğün sahipleri hakkında cezai işlem yaptı. Arnavutköy'de bulunan sitede davullu zurnalı düğün yapıldığı v..

Deli Aşk (2017) Fragman - Kur Dansı (10 Mart 2017) 01:03

Deli Aşk (2017) Fragman - Kur Dansı (10 Mart 2017)

Maraş Dondurmacısı Ekrem’in sevdiği kız Neşe’nin kalbini kazanmaya çalışırken başına gelen komik olayların anlatıldığı filmin oyuncu kadrosunda; Emrah Kaman’ın yanı sıra Toygan Avanoğlu, Pelin Akil, Nilperi Şahinkaya, Şa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.917 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deli Aşk Hd İzle 1:44:01

Deli Aşk Hd İzle

Deli Aşk, Maraş dondurmacısı Ekrem’in sevdiği kız Neşe’nin kalbini kazanmaya çalışırken başına gelen komik olayları konu ediyor. Emrah Kaman ve Murat Kaman'ın senaryosunu yazdığı, Cem Yılmaz'ın yapımcılığını yaptığı fil..

Delirttiniz Lan Beni 00:59

Delirttiniz Lan Beni

Askerde Patates Soymaktan İsyan Eden Şafak Sezer Komik Sahnesi İzle..

Demet Akalın - Nostalji 03:11

Demet Akalın - Nostalji

Nostalji şarkı sözleri ile Bakıyorum yine bi havalar Tam takır kuru bakır odalar Ben mesafeyi korudukça Bi daha bi daha demez mi bana Sebebi çok inan bana da Yeterim ona da, buna da Sözümün kadını, müziğin hanımı Ald..

Denizli Kebabı Nasıl Yapılır_ 14:43

Denizli Kebabı Nasıl Yapılır_

Davetsiz Misafir bu hafta, en güzel öten horozların şehri Denizli'yi ekrana getiriyor. Denizli'nin Nikfer kasabasına giden Davetsiz Misafir, bölge halkının uçurtma tutkusunu yöresel türküler eşliğinde ekrana getiriyor...

Deplasman Otobüsünde Dehşet Anları 01:54

Deplasman Otobüsünde Dehşet Anları

Artvin'in Hopa ilçesinde Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup'ta oynanan Artvin Hopaspor-Kelkit Belediye Hürriyetspor karşılaşmasının ardından ev sahibi takım taraftarı, misafir ekibin taraftarının bulunduğu otobüse taşlarl..

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !! 03:17

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !!

Yıl 1898 Nicola Tesla küçük boyutlarda bir osilatör geliştirdi ve bu cihazı inşaat halindeki bir binada denemiş ve şöyle söylemiştir; “Cihazı çalıştırdıktan sonra saniyeler içinde binanın titremeye başladığını hissettim...

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Derya Can'dan Buz Altında Yeni Dünya Rekoru 03:39

Derya Can'dan Buz Altında Yeni Dünya Rekoru

Dünya dalış rekortmeni milli sporcu Derya Can, buzla kaplı gölde 120 metrelik yatay dalışla yeni bir dünya rekoru kırdı. Avusturya'nın Weissensee kentinde 35 santimetre kalınlığındaki buzla kaplı Weissensee Gölü'nde reko..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Destici Maduro Arasında Samimi Diyalog 00:25

Destici Maduro Arasında Samimi Diyalog

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve başlama töreni için Türkiye'ye gelen Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, törene katılan misafirlerin onuruna verilen yemek programında, BBP Genel Başkanı Ankara Milletvek..

Deve Kuşunun Gazabına Uğrayan Adam 00:30

Deve Kuşunun Gazabına Uğrayan Adam

Safaride araçtan inen yürek yemiş adam deve kuşuna sarmış. Deve kuşu ne kadar sabretsede sonunda dayanamamış...

  • JET TV tarafından
  • 192 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Devrim Yakut Kimdir? 01:44

Devrim Yakut Kimdir?

Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü'nden 1992 yılında mezun oldu. DTCF Tiyatro Bölümü'nde önce tiyatro kuramları, sonra da oyunculuk eğitimi aldı. 1994 yılında Adana Devlet Tiyatrosu kadrosuna oyuncu olarak katıldı v..

Diary Of A Wimpy Kid_ The Long Haul Orijinal Fragman 02:37

Diary Of A Wimpy Kid_ The Long Haul Orijinal Fragman

Greg, kendisinden beklenmeyecek biçimde büyük büyükannesinin 90. doğum günü partisine gitmek ister; ve ailesi bu uzun yolculuğa ikna olur. Yine oyunlar çeviren Greg'in asıl amacı bambaşkadır. Büyük büyükannenin yaşadığı ..

Dımıdan 15.Bölüm İzle 30:32

Dımıdan 15.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 15. bölümünde; Edirne Keşan yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait misafir ağırlama töreni ile ilgili görüntüler yer almaktadır...

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Rejim Buraya (Afrin) YPG'yi Korumak İçin Giriyorsa, Türk Askerini Kimse Durduramaz 01:21

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Rejim Buraya (Afrin) YPG'yi Korumak İçin G

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen es-Safedi ile baş başa ve heyetler arası görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi...

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Diyaliz Odasında Aşık Olduğu Kıza Böbreğini Verecek 00:59

Diyaliz Odasında Aşık Olduğu Kıza Böbreğini Verecek

Filistinli genç diyaliz odasında tanıştığı kızla nişanlandı. Gazzeli genç Emir Ebraş, 19 yaşından beri böbrek hastası olan Safa isimli genç kıza böbreğini verecek. Filistinli genç, “Ailemi başta ikna etmem kolay olmadı. ..

Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü 00:26

Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü

Diyarbakır'da F-16 tipi savaş uçağı düştü. Pilot olaydan yara almadan kurtuldu. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Diyarbakır'da F-16 tipi bir savaş uçağının düştüğünü, pilotun ise olaydan yara almadan kurtulduğunu açıklad..