#Saf

Emre Akad - Yaz Bana 03:49

Emre Akad - Yaz Bana

Yaz Bana şarkı sözleri ile Çok heyecanlı bakışmalar Nerde kaldı o yazışmalar Şimdi dize dize mesafe yerinde Sonrası büyük muharrebe Hadi aşka dokunsa Hadi korkma bıraksana Bir de yansa Alevler nasıl çıkar yukarıya Şi..

Emre Aydın Konserinde Yumruklar Havada Uçuştu 01:14

Emre Aydın Konserinde Yumruklar Havada Uçuştu

Ünlü şarkıcı Emre Aydın Safranbolu Belediyesi tarafından bu yıl 18.'si düzenlenen Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında konser verdi. Konser sırasında alkollü bir grup genç genç kızlara rahatsızlık..

  • ANKA tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Çok Dinlenen 10 Hit Türkçe Slow Şarkılar-2017 43:08

En Çok Dinlenen 10 Hit Türkçe Slow Şarkılar-2017

2017 yılında sosyal paltformda en çok dinlenen en hit slow şarkıları sizler için derledik. -Musafa Ceceli&İrem Derici-Kıymetlim -Harun Kolçak-Gökhan Türkmen-Yanımda Kal -Demet Akalın-Hayalet -Ebru Gündeş&mUrat Boz-Gün Ağ..

  • ANKA tarafından
  • 10.593 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Fazla Evi Terkederim 04:14

En Fazla Evi Terkederim

Duymayan Kalmasın programına konuk olan Faik Öztürk Safiye Soymanla olan özel yaşantısıyla ilgili bilinmeyenlerini anlattı...

  • ANKA tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Sevimli Haka Dansı 00:33

En Sevimli Haka Dansı

Yeni Zelanda çıkışlı olan bu dans Maori yerlilerine özgüdür. Haka dansı sanılanın aksine sadece savaş dansı değildir; saygı değer bir misafirin karşılanması, kazanılan bir başarının kutlanması ve cenaze törenleri gibi bi..

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 6 yıl önce
En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez 06:12

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez

Mihrez.. İblisin soyundan gelen onun çocuklarından biri olan Mihrez. Cin padişahları arasında en güçlü en tehlikeli olanıdır. Ve şeytanın peşinden giden kafir cinnilerdendir. Bu güçlü cini padişahı bütün cin kabilelerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Tehlikeli Cinler  Zuzula Cin Kabilesi 09:05

En Tehlikeli Cinler Zuzula Cin Kabilesi

Zuzula Cinleri. Şeytanın fikirlerini benimsemiş fakat ona tabi olmamış bir cin kabilesidir. Genellikle insanlara karşı en insafsız olmalarıyla bilinirler. Çoğu yerde bu kabilenin adı bile geçmez. Hatta bazı kaynaklarda s..

  • ZULMA tarafından
  • 4.686 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Endişelendiren koronavirüs tablosu 01:43

Endişelendiren koronavirüs tablosu

ARTAN HASTA SAYILARI NEDENİYLE, GÜNÜN KORONAVİRÜS TABLOSU ENDİŞE VERİRKEN, SAĞLIK BAKANI DURUMU KRİTİK İLLERİN SAĞLIK MÜDÜRLERİ İLE GÖRÜŞTÜ. ÜNLÜ KOMEDYEN CEM YILMAZ'DAN İSE SALGININ EN ÖN SAFINDA MÜCADELE EDEN SAĞLIK ÇA..

Engelli Aile Hayallerindeki Eve Kavuştu 01:00

Engelli Aile Hayallerindeki Eve Kavuştu

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde harabe bir evde yaşayan fiziksel engelli Turan ailesinin ev hayali bir yıl sonra gerçek oldu. İsafakılı köyü Durabeyli Mahallesi'nde yaşayan engelli İsmail Turan (47), eşi ve 3 çocuğu için A..

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip 04:18

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip

KLİP KÜNYESİ: Yapım: Autonomy Yönetmen: Berent Baytekin Yapımcı: Mustafa Şafak Sezgin Görüntü Yönetmeni: Firar Güney Kayran Yardımcı Yönetmen: Aslı Çelikel Yönetmen Asistanları: Begüm Bakırcı, Ali Öğüt Yapım Koordinatör..

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na İzmir ve Şişli Çıkışı 01:31

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na İzmir ve Şişli Çıkışı

Isparta'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sözde adalet yürüyüşü düzenleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıktı. Erdoğan, Siz önce İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Şişli Belediye..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Ergin Ataman'a Verilen Cezaya Sert Tepki 01:00

Ergin Ataman'a Verilen Cezaya Sert Tepki

TBF, Darüşşafaka Doğuş maçında hakeme küçük düşürücü söz ve hareketlerde bulunduğu belirtilen Galatasaray Odeabank koçu Ergin Ataman'a 3 maç men ve 20 bin TL para cezası verdi. Yazarımız Yalçın Dümer verilen bu kararı se..

Erik Dalı Oynayan Robot Sanbot 02:40

Erik Dalı Oynayan Robot Sanbot

Yağlı güreş, safran çiçeği toplama, çizgi çizme, sumo güreşi gibi farklı becerilerde 217 robotun mücadele edeceği Uluslararası Robot Yarışması'nda, insansı robot Sanbot, erik dalı oyunu oynadı..

  • JET TV tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erik Dalı Oynayan Transformers 00:15

Erik Dalı Oynayan Transformers

Ankara'da yapılan bir düğünde Transformers elbisesi giyen adam Erik Dalı şarkısıyla misafirleri coşturmuş..

  • JET TV tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkan Oğur - İki Keklik Bir Derede (Elazığ) 04:42

Erkan Oğur - İki Keklik Bir Derede (Elazığ)

Erkan Oğur'un Bir Ömürlük Misafir albümünden olağanüstü güzel bir türkü...

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Eşeğin Saman Yediği Gibi Ekmek Yiyeceğim 00:36

Eşeğin Saman Yediği Gibi Ekmek Yiyeceğim

Oruç tutan ufaklık öğretmenine iftarda yapacaklarını söylemiş.Eşeğin aynı saman yediği gibi ekmek yiyecem Hoşaf tasını alacam depeme bi dikecem Ondan sonra tatlıya sarılacam onu yiyecem Cebimi öteberi dolduracam yiyecem ..

  • JET TV tarafından
  • 503 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Esengül Zalim 05:03

Esengül Zalim

Ümit veren sen Cefa çeken ben Vefasızsın sen İnsafsızsın sen Taş kalplisin sen zalim x 2 [Nakarat] x 2 Anlamıyorsun gönül derdinden Çıkarıyorsun çabuk kalbinden Böyle giderse seni sevemem zalim Bilmem ki sen..

Eser ve İbrahime Benzerliği İle Şaşırttı!  3 Adam 03:36

Eser ve İbrahime Benzerliği İle Şaşırttı! 3 Adam

3 Adam çalışanlarından Safa'nın Eser ve İbrahime olan benzerliği dikkat çekti ve bunla ilgili yapılan yorumlar izleyenleri kahkahaya boğdu...

  • ANKA tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ETİ'nin Kurucusu Firuz Kanatlı: FETÖ Benden Haraç İstedi 03:44

ETİ'nin Kurucusu Firuz Kanatlı: FETÖ Benden Haraç İstedi

ETİ'yi kuran ve büyük bir marka haline getiren Firuz Kanatlı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İlk ve tek röportajını 2014'te Yeni Şafak'a veren Kanatlı, 1996'da FETÖ'nün kendisinden haraç istediğini açıklamış..

Etimek Tatlısı Tarifi (Ekmek Kadayıfı Niyetine!) 01:48

Etimek Tatlısı Tarifi (Ekmek Kadayıfı Niyetine!)

Etimek tatlısı, hem şerbetli hem muhallebili, her damak tadına uygun bir tatlı. Çay saatlerine, yemeğin üzerine çok yakışan etimek tatlısında tuzsuz etimek dilimleri, koyu hazırlanan bir şerbet, cevizli elma püresi, pürü..

Evde paketleme işi yalan çıktı! 01:58

Evde paketleme işi yalan çıktı!

EV KADINLARININ KABUSU OLAN SAHTEKARLAR BU KEZ ANKARA'DA YAŞAYAN SAFİYE BOZKURT'U TUZAĞA DÜŞÜRDÜ. EVDE PAKETLEME İŞİYLE AYDA 2 BİN 500 LİRA KAZANMAYI BEKLEYEN KADIN, PARA KAZANMAK BİR YANA, DOLANDIRICILARA PARA KAPTIRDI...

Evde Sinema Keyfi 00:30

Evde Sinema Keyfi

Son Mektup, Safa Önal'ın senaryosunu yazdığı, Türker İnanoğlu'nun yapım ve yönetmenliğini üstlendiği 1969 yapımı Türk filmidir. Filmin başrollerdeki oyuncuları Filiz Akın ve Ediz Hun'dur...

Evde Sinema Keyfi 00:30

Evde Sinema Keyfi

Son Mektup, Safa Önal'ın senaryosunu yazdığı, Türker İnanoğlu'nun yapım ve yönetmenliğini üstlendiği 1969 yapımı Türk filmidir. Filmin başrollerdeki oyuncuları Filiz Akın ve Ediz Hun'dur...

Evim Lokanta - Şebit Yağlaması 04:05

Evim Lokanta - Şebit Yağlaması

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 33. Bölüm'de, misafiri Feyza Hanım ile birlikte Şebit Yağlaması tarifi verdiler...

  • ANKA tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 23.Bölüm- Tarçınlı Köfte 02:25

Evim Lokanta 23.Bölüm- Tarçınlı Köfte

Şef Burak Zafer Sırmaçekici ve misafiri 23. Bölüm'de Tarçınlı Köfte tarifi verdiler! Tarçınlı Köfte MALZEMELER 3 Adet Kuru Soğan 1 Kase Bayat Ekmek 1 kg Dana Kıyma 1 Tatlı Kaşığı Tuz 1 Tatlı Kaşığı Karabiber 1 ..

  • ANKA tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce