#Saf

Gelin Ve Damadın Arabadan Düşmesi 00:58

Gelin Ve Damadın Arabadan Düşmesi

Üstü açık arabaya binen gelin ve damat misafirleri selamladıktan sonra şoförün gaza basmasıyla taklaya gelmiş...

  • JET TV tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gelin Ve Damattan Muhteşem Çiftetelli 04:35

Gelin Ve Damattan Muhteşem Çiftetelli

Düğünlerinde oynamaya doymayan gelin ve damat misafirleri dağıldıktan bile kurtlarını dökmeye devam etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.394 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gelinciğin Yılanı Avlaması 01:18

Gelinciğin Yılanı Avlaması

35 yaşındaki Delia Bronkhorst Güney Afrikada bulunan Kruger National Park'ta safari yaparken gelinciğin yılanı avlama anlarını böyle kayda almış. Gelincik Yılanı avlayabilmek için çok uğraşmış ve sonunda amacına ulaşmış...

  • JET TV tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geliyorum Diyen Tır Kazası 01:26

Geliyorum Diyen Tır Kazası

Afrin harekatına destek için Konya'da oluşturulan TIR konvoyunda gerekli takip mesafesini bırakmayan TIR sürücüsü kazaya neden oluyor. Kullandığı aracın eski nesil olması da bir diğer neden...

  • JET TV tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gen 2006 Türk Filmi İzle 1:38:13

Gen 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Psikolojik gerilim unsurlarının had safhada kullanıldığı bu yerli yapım korku filmi Gen'de, Psikiyatr Doktor Deniz'in yeni görev yeri olan, dağlık ve tenha bir bölgedeki akıl hastanesinde geçen tuhaf olaylar akta..

Genç Kızın Dudağından Çıkan Larva 01:32

Genç Kızın Dudağından Çıkan Larva

Oraya nasıl girdi bilinmeyen doktor tarafından alınan larvayı izlerken tüyleriniz diken diken olacak... Larva nedir? Yumurtadan yeni çıkan böceklere verilen addır. Larva dönemi, böceklerin başkalaşım önemlerinden ilkidir..

  • JET TV tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gevrek Sokak Simidi Tarifi - Evde Simit Nasıl Yapılır 02:03

Gevrek Sokak Simidi Tarifi - Evde Simit Nasıl Yapılır

Herkesin bildiği sokaklarda gevrek simit satıcılarından alınan acele gidilen okul ve iş yollarında ellere alınıp ısıra ısıra gidilen o simidin tadını kimse unutamaz. Çıtır çıtır, bol susamı ağızda dağılan lezzetli bu sim..

Giresun Toz Bulutu Altında 00:20

Giresun Toz Bulutu Altında

Suriye'den gelerek Türkiye'nin güney bölgelerinde etkili olan toz bulutu Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer alan Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde de etkili oldu. Şebinkarahisar ilçesinde etkili olan toz bulutu, gör..

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Go Pro Eşliğinde Köprü Kirişlerinden Motosiklet İle Geçmek 00:29

Go Pro Eşliğinde Köprü Kirişlerinden Motosiklet İle Geçmek

Go Pro teknolojisi artık deyim yerindeyse karınca gibi çoğalıyor. Ortaya da birbirinden garip, eğlenceli ve heyecanlı videolar düşmeye devam ediyor. Bu videoda çüşş dedirtecek cinsten. Köprüyü normal yollarla değil, kiri..

  • JET TV tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökben  Lafımı Olur 03:46

Gökben Lafımı Olur

Gökben - Lafımı Olur Şarkı Sözleri Bişey mi oldu neden değiştin Terk ettin beni Cilveli gözler boş bakar oldu Kahrettin beni Kimde ne duydun kimlere uydun Nası inandın elleri boşver bende yalan yok Seninim seninim senin..

Gökben  Şiribim Şiribom 1974 01:56

Gökben Şiribim Şiribom 1974

Şiribim şiribom şiribim bom bom bom bobobom şiribim şiribom şiribim bom bom bom... aşk kalbimin saygısız bir misafiri sanki. bir gün sormadan gelir, sormadan gider belki. altın değil, gümüş değil, saklanmaz kimseden..

Gokhan Ozen - Sonlardayim 04:24

Gokhan Ozen - Sonlardayim

Gokhan Ozen - Sonlardayim dinle Yollardayım yine hüznün içimde Sonlardayım yollarım sensizliğe Bekleye bekleye bir gün döneceğini Beklenen kimbilir şimdi kiminle Bak aylarım sene oldu Bak gözlerim yaşla doldu Ziyan olur..

  • Candy tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Özen - Yanlış Numara ( Klip ) 04:05

Gökhan Özen - Yanlış Numara ( Klip )

Gökhan Özen - Yanlış Numara Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sana verdigim deger kulliyen bir israf Iliski durumumuz sen planci ben saf Bugun gunlerden seni terk ettigim gun Kafada bitmis askin tadilati olmaz, tamirati olma..

Gönüllü Nedir 02:16

Gönüllü Nedir

Bir işi yapmayı hiçbir yükümlülüğü yokken isteyerek üstlenen kişi. Birleşmiş Milletler gönüllülerinin tanımına göre ise Gönüllülük; bireyin kendi özgür iradesiyle, maddiyata dayanmayan bir motivasyon ile ailesi ya da ..

Googoosh - Eshgh 05:03

Googoosh - Eshgh

Googoosh - Eshgh Şarkı Sözleri Eshgh, zakhme amighi ke hargez khoob nemishe Eshgh, yani tamoome zendegit too aatishe Eshgh, aashki ke daare bi eraade mirize Eshgh, baaghi ke dige taa galoo too paayize Eshgh... Maa, ke o..

Görevimiz Tatil 2. Fragmanı 01:00

Görevimiz Tatil 2. Fragmanı

4 ferdi olan Mutlu ailesinin aile reisi Sıtkı, cimriliğiyle bilinen bir adamdır. Eşi Türkan ise yaşadığı hayattan bıkmış, kocasının aileye olan ilgisizliğinden şikayetçidir. Yıllardır tatile gitmemiş olan çift, terapistl..

Görevimiz Tatil Fragman 02:09

Görevimiz Tatil Fragman

4 ferdi olan Mutlu ailesinin aile reisi Sıtkı, cimriliğiyle bilinen bir adamdır. Eşi Türkan ise yaşadığı hayattan bıkmış, kocasının aileye olan ilgisizliğinden şikayetçidir. Yıllardır tatile gitmemiş olan çift, terapistl..

Görevimiz Tatil Hd İzle 1:37:53

Görevimiz Tatil Hd İzle

4 ferdi olan Mutlu ailesinin aile reisi Sıtkı, cimriliğiyle bilinen bir adamdır. Eşi Türkan ise yaşadığı hayattan bıkmış, kocasının aileye olan ilgisizliğinden şikayetçidir. Yıllardır tatile gitmemiş olan çift, terapistl..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - İlhan Talu 02:09

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - İlhan Tal

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Gözünü Aç Da Atlama Sakın 00:53

Gözünü Aç Da Atlama Sakın

Kadın Berberi başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1964 yapımı Türk filmidir. Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deni..

Gringo Fragmanı 02:49

Gringo Fragmanı

Yumuşak huylu iş adamı Harold Soyinka için işler pek iyi gitmemektedir. Kimi olaylar sonucunda Harold kendini, sırttan bıçaklayan meslektaşlarının, yerel uyuşturucu baronlarının ve yozlaşmış paralı askerlerin insafına ka..

Gringo Fragmanı 01:45

Gringo Fragmanı

Yumuşak huylu iş adamı Harold Soyinka için işler pek iyi gitmemektedir. Kimi olaylar sonucunda Harold kendini, sırttan bıçaklayan meslektaşlarının, yerel uyuşturucu baronlarının ve yozlaşmış paralı askerlerin insafına ka..

Grown-ish 1. Sezon 11. Bölüm Fragmanı 00:30

Grown-ish 1. Sezon 11. Bölüm Fragmanı

Grown-ish 1. Sezon 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 14 Mart Çarşamba Günü Freefrom'da Grown-ish 1x11 Promo/Preview Safe and Sound Grown-ish Season 1 Episode 11 Promo Grown-ish 1x11 Promo Safe and Sound (HD)..

Gül Böreği Tarifi 04:46

Gül Böreği Tarifi

Malzemeler: 3 adet yufka, 300 g beyaz Peynir veya lor peyniri, 1 su bardağı kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı süt, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 yumurta sarısı, Çörek otu. Börek güzel şey. İster kahvaltıya yap, ister 5 çay..

Gülben Ergen - Sen 03:58

Gülben Ergen - Sen

Hakkını Vermeli Aşık Olunca Yanmalı Çıra Misali Kolay Kurulmuyor ilişki Dediğin işledim Oya Misali Bendekş Sabrın Yarısını Gösterene Evliya Diyorlar Sende Birazcık Çabalasan Artık Bak Geldi Geliyor Kutu Kutu Düşleri içi ..

Gülizar 3. Tanıtım Fragmanı 00:50

Gülizar 3. Tanıtım Fragmanı

Gülizar Fragmanı - 3 yayında! Başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat, Ebru Cündübeyoğlu ve Berkay Ateş’in paylaştığı Gülizar güçlü kadrosu ve hikayesi ile yakında Kanal D'de! Gülizar ve başarılı veteriner hekim..

Gülizar 4. Bölüm Fragmanı 01:05

Gülizar 4. Bölüm Fragmanı

Gülizar 4. Bölüm Fragmanı yayında! Gülizar, Murat'a aşık mı oldu? Gülizar yeni bölümüyle 10 Şubat cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Suzan'a yardım için Murat ile birlikte İzmir'e giden Gülizar değişik duyguları..

Güllü Acımıyorsan 04:46

Güllü Acımıyorsan

tek tesellim kaldı oda hayalin onuda al eğer acımıyorsan hiç düşünme beni ne olur halim hep uzaklarda kal acımıyorsan yaktın sevgi denen duyglarımı yıktın dağlar gibi umutlarımı çaldın bu günümü yarınlarımı gel c..

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi 01:27

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi Gümüşhane’nin Kelkit ilçesindeki Yeşilova köyüne gündüz vakti ayı indi. Ayıyı köyden uzaklaştıramayan vatandaşlar yetkililerden yardım istedi. İlginç olay bugün akşam saatlerind..