#Saf

Hz. Muhammed - 18. Bölüm 48:48

Hz. Muhammed - 18. Bölüm

Hz. Muhammed - 18. Bölüm HD izle. Hazret-i Muhammed (sav)’in hayatını ve İslamiyet’in yayılışının öyküsünü konu alan muhteşem bir yapım Suriye yapımı olan televizyon dizisi, Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki ola..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hz. Muhammed - 19. Bölüm 49:05

Hz. Muhammed - 19. Bölüm

Hz. Muhammed - 19. Bölüm HD izle. Hazret-i Muhammed (sav)’in hayatını ve İslamiyet’in yayılışının öyküsünü konu alan muhteşem bir yapım Suriye yapımı olan televizyon dizisi, Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki ola..

Hz. Muhammed - 20. Bölüm 49:02

Hz. Muhammed - 20. Bölüm

Hz. Muhammed - 20. Bölüm HD izle. Hazret-i Muhammed (sav)’in hayatını ve İslamiyet’in yayılışının öyküsünü konu alan muhteşem bir yapım Suriye yapımı olan televizyon dizisi, Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki ola..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hz. Muhammed - 28. Bölüm 50:14

Hz. Muhammed - 28. Bölüm

Hazret-i Muhammed (sav)’in hayatını ve İslamiyet’in yayılışının öyküsünü konu alan muhteşem bir yapım Suriye yapımı olan televizyon dizisi, Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki olaylarla başlayıp ebedi aleme göç ed..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hz. Muhammed - 30. Bölüm 51:08

Hz. Muhammed - 30. Bölüm

Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki olaylarla başlayıp ebedi aleme göç edişine kadar hayatının her safhasını itinalı bir yapımla ekrana getiriyor. Kainatın yaradılış sebebi olan Hz. Muhammed’in örnek hayatını des..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim 03:51

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

İbrahim Başaran - Karlar Altında 03:00

İbrahim Başaran - Karlar Altında

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

İbrahim Başaran - Uyuyamam 03:47

İbrahim Başaran - Uyuyamam

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

İbrahim Başaran - Yeniden Yak 04:49

İbrahim Başaran - Yeniden Yak

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

İbrahim Karagül Kudüs Sizi Yakar 01:46

İbrahim Karagül Kudüs Sizi Yakar

Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sunumuyla Sosyal Yorum yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Arap ülkelerinin yöneticilerini eleştirer..

İbrahim Karagül Önümüzdeki Yıl Hac Yapılamayabilir 00:53

İbrahim Karagül Önümüzdeki Yıl Hac Yapılamayabilir

Yeni Şafak sosyal medya yayınında soruları cevaplayan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Suudi Arabistan'daki gelişmeleri de değerlendirdi. İbrahim Karagül ABD ve İsrail, tehlikeli bir plan yapıyor. ABD ..

İbrahim Karagül'ün Ağabeyi Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:01

İbrahim Karagül'ün Ağabeyi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'ün ağabeyi Ekrem Karagül (60) dün sabah geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Karagül'ün cenazesi bugün Trabzon'un Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Camii'nde öğle ..

İbrahim Karagül: 1. Dünya Savaşı'mız Yeni Bitiyor 03:20

İbrahim Karagül: 1. Dünya Savaşı'mız Yeni Bitiyor

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Çanakkale'den Afrin'e Özel Programında TVNET canlı yayınında konuşmada Afrin Harekatı'nda elde edilen zafer için 'Türkiye 7 düvele karşı savaşıyor. 1. Dünya Savaşı'mız ye..

İbrahim Karagül: Afrin Bir Vatan Savunmasıdır 00:49

İbrahim Karagül: Afrin Bir Vatan Savunmasıdır

TVNET'in sınır hattından yaptığı Afrin Özel programına konuk olan Yeni Şafak Gazetesi ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Afrin harekatını ve bölgedeki son durumu değerlendirdi. Karagül: Bu bir vatan savunma..

İbrahim Karagül: Afrin Zaferinin En Önemli Sonucu... 03:08

İbrahim Karagül: Afrin Zaferinin En Önemli Sonucu...

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te Afrin Özel Programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Afrin operasyonunun en önemli sonucunun Türkiye'nin bir terör örgütü üzerinden tehdit edilemeyeceğinin görül..

İbrahim Karagül: İran'dan Sonra Türkiye'ye Açıkça Saldıracaklar 01:52

İbrahim Karagül: İran'dan Sonra Türkiye'ye Açıkça Saldıracaklar

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te gündemi değerlendirdi. İran'daki olaylar dışarıdan desteklendiğini dile getiren Karagül 'Bu iş İran'da başarılı olursa bunun bir adım sonrası Türkiye'dir. Açık bi..

İbrahim Karagül: Karşımızda PKK Değil ABD Var 01:25

İbrahim Karagül: Karşımızda PKK Değil ABD Var

TVNET'in sınır hattından yaptığı Afrin Özel programına konuk olan Yeni Şafak Gazetesi ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Afrin harekatını ve bölgedeki son durumu değerlendirdi. İbrahim Karagül, PKK bir dış ..

İbrahim Karagül;Türkiye Kendi Tarihsel Perspektifini Bugüne Taşıdı 01:48

İbrahim Karagül;Türkiye Kendi Tarihsel Perspektifini Bugüne Taşıdı

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, TVNET'te Nedret Ersanel'in sunduğu Büyük Oyun programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu...

İdam Mahkumu 03:49

İdam Mahkumu

İdam Mahkumu, Safa Önal'ın senaryosunu yazdığı, Türker İnanoğlu'nun yapım ve yönetmenliğini üstlendiği başrollerinde Ayhan Işık ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1966 yapımı Türk filmidir...

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman-Bedirhan Gökçe 05:00

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman-Bedirhan Gökçe

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman Dilimde sabah keyfiyle yeni bir ümit türküsü Kar yağmış dağlara , bozulmamış örtüsü Rahvan atlar gibi ırgalanan gökyüzü Gözlerimi kamaştırsa da geleceğim sana Şimdilik bağlayıcı bir takvim ..

  • Candy tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İkbal Aferin - Cemşit 03:30

İkbal Aferin - Cemşit

Cemşit şarkı sözleri ile Geldim,baktım,yoktun sen de Bir şeyler eksik bende Kurtulmadın da sayemde Haa, haa ! Gittiğimde görmeliydin Beyaz buharlarını Tesafüfe inanır mıyız? Asla! Fotoğraflar acımasız Kalibrem ço..

İki Aslana Av Olmaktan Kurtulan Antilop 02:06

İki Aslana Av Olmaktan Kurtulan Antilop

Güney Afrika'da bulunan Kruger Ulusal Parkında iki dişi aslana av olmaktan kurtulan antilop, safari yapan turistlerin kamerasına böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İkimiz De Bedbaht Olacaktık... 03:27

İkimiz De Bedbaht Olacaktık...

Son Mektup, Safa Önal'ın senaryosunu yazdığı, Türker İnanoğlu'nun yapım ve yönetmenliğini üstlendiği 1969 yapımı Türk filmidir. Filmin başrollerdeki oyuncuları Filiz Akın ve Ediz Hun'dur...

İlk Defa Yürüyen Arkadalarını Coşkuyla Motive Eden Sınıf 00:42

İlk Defa Yürüyen Arkadalarını Coşkuyla Motive Eden Sınıf

İnsanın en saf duygulara sahip olduğu yaşlardaki çocuklardan büyüklerine ders niteliğinde bir görüntü. Yürüme engeli bulunan çocuk ilk defa yürüdüğü anda arkadaşları tarafından büyük bir coşkuyla cesaretlendiriliyor...

  • Cowboy tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlk ihracat treni Çin’de resmi töreni bekliyor 02:58

İlk ihracat treni Çin’de resmi töreni bekliyor

Türkiye-Çin ilk ihracat blok treni, toplamda ise 8 bin 963 kilometre mesafe kat etmesinin ardından Çin'in Xian kentine ulaştı. Tren, Xian kentinde 23 Aralık’ta yapılacak resmi töreni bekliyor...

İlk Kez Maça Giren İranlı Kadınların Stattan Kovulması 01:19

İlk Kez Maça Giren İranlı Kadınların Stattan Kovulması

biliyorsunuz İran'da ilk kez kadınlara kendi başına stada girip yalığız futbol izleme hakkı tanındı. Koyu bir İstiklal kulübü taraftarı olan Seher Hudayari adlı genç bir İranlı kız ise kulübünün Asya Şampiyonlar Ligi maç..

  • JET TV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İlyas Yalçıntaş - Dönebilsen (Live) 04:22

İlyas Yalçıntaş - Dönebilsen (Live)

Söz & Beste: Göksel Aktaş Saksafon&Soprano: Anıl Şallıel Elektro Gitar: Aytun Gelgin Bas Gitar: Emre Türkmen Davul : Alper Celbiş Keyboard: Koray Üsgülen Mix & Master: Uğraş Çömez & Emir Kazanç Studio & Recording : Cana..

İmran Hanım'ın Altın Çatal Testi 01:23

İmran Hanım'ın Altın Çatal Testi

Gelin Evi'nin 516. Bölümünde; 7 aylık evli, 29 yaşında, ev hanımı Elif Uçun’un evine konuk olundu. Elif Hanım'ın masa düzenini hazırlarken altın rengi kullanmasını fırsat bilen dış ses, gelinleri kandırmak için çatal bıç..

  • BETA tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu 09:37

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu

Ankara'nın Polatlı ve Haymana ilçelerinde etkili olan kum fırtınası hayatı felç etti. Bir anda gökyüzünü kaplayan toz bulutu nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kum fırtınası Ankara merkezde de etkili oldu. Hayman..

İnci Mercan - Yanarım 03:07

İnci Mercan - Yanarım

Yanarım ( Şarkı Sözleri ) Sen Bana Aklımla Başım Arasındaki Mesafe Kadar Yakınsın Sen Bana Aklımda Başım Arasındaki Mesafe Kadar Da Uzaksın Sen Bana Haramsın Tövbe Tutmaz İflah Olmazsın Sen Asla Sen Benim Kanayan Yar..