#Saf

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video) 02:45

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video)

Music Produced by: Ramiks & Roselilah Mixed by: Chopz Mastering Engineer: Chopz Vocals: Murda / Ezhel Video Director: Neldrick Martis Co-director: Nidal Lakrouz Producer: Daisy Hardenbol & 5ive Brothers Co-Producer: Rob..

Musa Aslanyürek - Sol Yanım 05:55

Musa Aslanyürek - Sol Yanım

Söz & Müzik: Benhur Düzenleme: Şafak Bozacıoğlu Yönetmen: Yekta Özbilen..

Music of the Orient Turkish Arabic and Persian Relax and Chillout Mix 1:01:48

Music of the Orient Turkish Arabic and Persian Relax and Chillout Mix

1. Lena Chamamyan - Love In Damascus (0:00) 2. Caleludemco - Antonio Polichiso ( 4:10) 3. Khan Kalima – Nour (7:38) 4. Wadih Alsafi - Al Lailu Ya Laila (11:15) 5. Holy Gnawas by Arnaud Gauthier (ca. 14:45) 6. Angel Tears..

  • PengoTV tarafından
  • 1.403 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim 06:10

Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim

Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim Dinle Şarkı Sözleri : Bir gençlik rüzgarıdır eser deli deli başımda Başım öne eğilir kalırım yalnız başıma Bir gençlik rüzgarıdır eser deli deli başımda Başım öne eğilir kalırım yalnı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses Animasyonundan Teaser Geldi 00:19

Müslüm Gürses Animasyonundan Teaser Geldi

Koff Animation tarafından hazırlanan ve Müslüm Gürses'in ölümünün dördüncü yıldönümü olan 3 Mart 2017’de yayınlanacak olan animasyondan teaser yayınlandı. Teaser'da Müslüm Gürses “Hor görenlere inat isyan etti düzene. Tu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var 03:27

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var

Alacağım Var şarkı sözleri ile Mustafa Ak: Gaipten sesleri dinlemekten yoruldum Çünkü hepsi boş ve de kuruntu Eski neşem yok, bu ara duruldum Boşuna bağırma, çığlıkların uğultu Aptal ol, düşünme ve sorgulama Haklı olsan..

Mustafa Ceceli & Bilal Sonses - Müzik Müzik Nereye Kadar- #BilalSonses 10:43

Mustafa Ceceli & Bilal Sonses - Müzik Müzik Nereye Kadar- #BilalSonses

Müzik müzik nereye kadar? dedik. Bilal Sonses ile bir araya gelmişken sosyal mesafemizi koruyarak güzel bir sohbet gerçekleştirdik.....

Musul Harekâtı İkinci Gününde 01:08

Musul Harekâtı İkinci Gününde

Musul Harekâtı İkinci Gününde VE PEŞMERGE AÇIKLADI: 24 SAATTE… Peşmerge güçleri harekâtın ilk saatlerinde üç koldan saldırarak, bazı köyleri ele geçirdi. Dün akşam saatlerinde, 24 saat içerisinde 200 kilometrekare alan..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Musul'da kan kaybeden IŞİD, Necef'te intihar saldırısı düzenledi- 9 ölü 01:04

Musul'da kan kaybeden IŞİD, Necef'te intihar saldırısı düzenledi- 9 öl

Irak güvenlik güçleri Musul'u IŞİD militanlarından temizleme operasyonunun ikinci safhasında şehrin doğu kısmında yer alan üç mahalleyi daha kontrolü altına aldı. Operasyonun dördüncü günü geride kalırken sivillerin bö..

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı 04:20

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı

Muş’un 1600 rakımlı Yukarıyongalı köyü sakinleri, etkili olan kar yağışı nedeniyle güne metrelerce kar sürpriziyle uyandı. Merkeze 50 kilometre mesafede bulunan Yukarıyongalı köyü, akşam etkili olan kar yağışıyla kara gö..

Mutlaka Sahip Olunması Gereken, Daha Üretken Olmanızı Sağlayacak 15 Uygulama 11:11

Mutlaka Sahip Olunması Gereken, Daha Üretken Olmanızı Sağlayacak 15 Uy

Nasıl Daha Üretken Olunur. Çoğu mobil uygulama zamanımızı çalsa da, daha üretken olmanızı sağlayabilecek bazı uygulamalar da söz konusudur. Mutlaka sahip olmanız gereken uygulamalardan birini indirin ve değerli zamanınız..

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nancy Ajram- Mestaneyak -Bekliyorum Seni Sevgilim -Türkçe Altyazılı-نانسي عجرم - مستنياك 03:24

Nancy Ajram- Mestaneyak -Bekliyorum Seni Sevgilim -Türkçe Altyazılı-نا

Arapça çok aşk Şarkısı : haydi Seyredelim :-D Bekliyorum Sevgilim Şarkı Sözleri: Sevgilim , Ne kadar gitsen , ne kadar uzaklaşsan Ne kadar kabolsan da Ey ruhum benden... Yakınsan bana. Yolculuğun ne kadar uzarsa uzasın b..

Napoli'nin Sırrı Orijinal Fragman 01:11

Napoli'nin Sırrı Orijinal Fragman

Napoli'nin Sırrı, beklenmedik bir andan hayatına giren bir aşk ile işlenen bir suç arasında sıkışan Adriana adındaki bir kadının hikayesini anlatıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Karşı Pencere, Şahane Misafir, İstanbul Kı..

Nashe Si Chadh Gayi Song - Befikre - Ranveer Singh - Vaani Kapoor - Arijit Singh 02:34

Nashe Si Chadh Gayi Song - Befikre - Ranveer Singh - Vaani Kapoor - Ar

Nashe Si Chadh Gayi Lyrics Ton sourire m'ensorcelle Je suis fou de toi Le désir coule dans mes veines Guidé par ta voix (French Lyrics Translation) Your smile enchants me I am crazy about you The desire in my veins Guid..

  • PengoTV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
NATO - Chor Javon 03:39

NATO - Chor Javon

Ravaan shodan tschaar javaan, har tschar giriftan kamaan Manhaar shodan pur armaan, ya mavlaan, ya mavlaan, ya mavlaan? Manhaar shodan pur armaan, ya mavlaan, ya mavlaan, ya mavlaan? Nanaj naa nana nanaj na naj Nanaj na..

NATO Zirvesine Damga Vuran Görüntü 01:15

NATO Zirvesine Damga Vuran Görüntü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı için geldiği Brüksel'de, yeni NATO Karargah binasında düzenlenen çalışma yemeğine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İngiltere Dışişleri B..

Ne İş Yaptığını Merak Ediyorum 02:50

Ne İş Yaptığını Merak Ediyorum

Kadın Berberi başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1964 yapımı Türk filmidir. Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deni..

Nepotizm Nedir 03:07

Nepotizm Nedir

Akraba kayırma, yakın kayırma demektir. (Dalga geçerek) Akraba kayırma, yakın kayırma TDK ‘da pek kibar. Bu bizim hemşericilik, toprakçılık, torpilcilik. Geldiğin yeri unutmayacaksın; Bir de böyle bir şey var değil mi? e..

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neslihan Doğrusöz Sesiyle Adeta Büyüledi! 10:09

Neslihan Doğrusöz Sesiyle Adeta Büyüledi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 21 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 125. bölümünde Öykü Serter, Neslihan Doğrusöz'ün elbisesini çok beğendiğini söyleyince Bahar Candan'da Öykü Serter'e katıldı. Neslihan yarışmacılardan sonra j..

  • ANKA tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
New Girl 6.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Cubicle 21:35

New Girl 6.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Cubicle

New Girl, genç kadrosuyla taze ve çirkin modern kadın/erkek ilişkisi görüntüsünü içeren Liz Meriwether (No Strings Attached)?den yeni komedi dizisi. Jess Day (Zooey Deschanel, ?(500) Days of Summer?), kötü bir ayrılıştan..

  • Tv Series tarafından
  • 3.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Nikah Masasın Buluşan Fanatikler 02:47

Nikah Masasın Buluşan Fanatikler

Hayatlarını birleştiren AA Aydın Muhabiri Ferdi Uzun ile Yasemin Özdemir, nikah masasına Beşiktaş forması giyerek oturdular. Gelin ve damadın şahitleri ile nikaha katılan misafirlerde tuttukları takımın formalarını giyer..

  • JET TV tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nöbet Değişiminde Havasını Atan Asker (Anıtkabir) 02:31

Nöbet Değişiminde Havasını Atan Asker (Anıtkabir)

Anıtkabir'de iki saatlik nöbetleri süresince hareket etmeyen, nöbet değişimleri ilgiyle izlenen saygı nöbetçileri özel olarak seçiliyor. İşte bu askerlerden biri son nöbet değişimi vukuat yoktur diye bağırmasının ardında..

  • JET TV tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nohut Yemeği Tarifi 02:08

Nohut Yemeği Tarifi

Anadolu'nun topraklarında yetişen nohut yaklaşık 8.000 yıllık tarihe sahip. Çok eski bir besin kaynağıdır. Nohutun bir çok faydası vardır. A vitamini açısından zengin. Bol miktarda mineral , kalsiyum ,magnezyum ve potas..

Nokıa 3310 - Drone İle Sağlamlık Testi # 36 03:49

Nokıa 3310 - Drone İle Sağlamlık Testi # 36

Nokıa 3310 - Drone İle Yüksek Mesafeden Atılması Sonucu Oluşan Hasarları İzliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nuri Alço'nun Yavrusu 00:50

Nuri Alço'nun Yavrusu

Şahin (Tarık Akan) kadın tacirlerinin peşinde yürekli, atak bir polis komiseridir. Yıllar boyunca peşinde olduğu beyaz kadın ticareti yapan çetelerin korkulu rüyasıdır adeta. Toplum vicdanını yaralayan yasadışı suç şebek..

Nusret Bu Seferde Sergio Agüero'yu Besledi 01:13

Nusret Bu Seferde Sergio Agüero'yu Besledi

Ünü dünyaya ulaşan sosyete kasabı Nusret Gökçe, Manchester City'nin Arjantinli yıldızı Sergio Agüero'yu dubai'de bulunan restoranında misafir etti...

  • JET TV tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nusret'in Son Konuğu Diego Armando Maradona Oldu 01:00

Nusret'in Son Konuğu Diego Armando Maradona Oldu

New York ve Dubai'de bulunan restoranları birçok ünlü isim tarafından ziyaret edilen Nusret'in misafiri bu kez efsane futbolcu Diego Maradona oldu. Nusret, Maradona'nın saltbae hareketi yaptığı görüntüleri sosyal medyada..

  • JET TV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 6 yıl önce