#Safarmuhammed bile müzik dinle

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Çok Kolay Bayram Tatlısı Şambali Tarifi 07:10

Çok Kolay Bayram Tatlısı Şambali Tarifi

Ramazan yaklaşıyor, Ramazan geldi, iftara ne pişirsek, misafirleri nasıl ağırlasak derken bayram geldi bile. Şimdi bayram tatlısını düşünme zamanı. Bazılarınız hafta sonunda hazırladı bile belki de tatlısını. Benim sözüm..

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ece Erken'den Adnan Oktar Açıklaması 03:04

Ece Erken'den Adnan Oktar Açıklaması

dnan Oktar, çocuk istismarından alıkoymaya, devlet sırlarını başka ülkelere vermekten tehdit ve şantaja kadar sayısız suçlama ile gözaltına alınmıştı. Oktar, tutuklandı ve Silivri Cezaevi'ne götürüldü. Ünlü sunucu Ece E..

  • BETA tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 6 yıl önce
YKKE - Ufo361 x Ezhel 03:34

YKKE - Ufo361 x Ezhel

Ezhel ve ufo361 ait bir şarkı Yağmur yağsa bile yine güneş doğuyor Yağmur yağsa bile durmadan aşağı Yağmur yağsa bile yine güneş doğuyor Her gün hep aynı saatte yine güneş doğuyor Her gün, ja, ja Ja-ah, mmh-mmh Yağmur ..

Yıllardır Temiz Suya Hasretler 05:18

Yıllardır Temiz Suya Hasretler

Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi sakinleri yıllardır temiz su içemediklerinden yakınarak sorunun bir an önce çözülmesini için yetkililerden yardım istedi. Mahallelerine yakın olan yerlerde muslukla..

Oğuzhan Koç - Neşeli Ayrılık Şarkısı 03:10

Oğuzhan Koç - Neşeli Ayrılık Şarkısı

Oğuzhan Koç - Neşeli Ayrılık Şarkısı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneş battı yine Kollarımda bir boşluk kaldı Bu bankta zamanında gülümseyen biri vardı Simit attım yine Besleyip baktığım martılara Bir daha bakmam y..

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek 03:00

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek Müzik Dinle Şarkı sözleri Yabancı gibisin uzun zamandır Bilmediğim bir şey olabilir mi? Sormadım çok korktum Ya bir şey varsa İnsan bile bile duymak ister mi? Ayrılık bekçisi bekliyo..

Aynur Aydın - Düşüne Düşüne 03:47

Aynur Aydın - Düşüne Düşüne

Aynur Aydın - Düşüne Düşüne Müzik Dinle Şarkı Sözleri Burаdа oturup böyle konuşurken, içime bir şey dert oluyor Sorun değil isteksiz olmаn, hаngi dаlı tutunsаm kuruyor Düşünmeden konuşmаk fаydаsız Amа biliyorum sen..

Gripin - Arkadaş 03:42

Gripin - Arkadaş

Gripin - Arkadaş Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir Kıvılcım Düşer Önce, Büyür Yavaş Yavaş Bir Bakarsın Volkan Olmuş, Yanmışsın Arkadaş Dolduramaz Boşluğunu Ne Ana Ne Gardaş Bu En Güzel, Bu En Sıcak Duygudur Arkadaş Ort..

Serdar Ortaç - Sürgün 03:51

Serdar Ortaç - Sürgün

Serdar Ortaç - Sürgün Dinle SÜRGÜN Benden geçti, olacak bunun bir bedeli. Şimdi arasın dursun, aramak zoruna mı gitti? Hayırdır beni mi andın, Çınlar oldu kulağım. Pişmansan, yol aldıysan, Ben senden çok uzağım. Seni..

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık 04:00

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık Dinle Gecem Karanlık şarkı sözleri ile Gecem karanlık sorsan da bulamazsın Günahlar içinde asla koşamazsın sen benden farksızsın biz mi hiç olamayız elmaslar yanımda onla tanışama..

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem 03:17

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem Dinle Ölene Kadar Öpsem şarkı sözleri ile Gidiyoruz nereye, koşuyoruz aynı yöne. Aynı anda kesiliyor nefesimiz bile. Seviyoruz ölümüne, kopmak isterken belki de, Aynı yerden bağlanıyor..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ayla Çelik - Daha Bi Aşık 03:09

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık Müzik Dinle Şarkı Sözler Ben senden bi’ adım öteye bile gidemem Sevda bu Başka bi’ şey diyemem Her sabah Daha bi’ âşık uyanıyorum Seviyorum, seviyorum Doyamıyorum Dünyada başka bi’ şey di..

Zeynep Bastık - Yol Akustik ( Fikri Karayel Cover) 04:12

Zeynep Bastık - Yol Akustik ( Fikri Karayel Cover)

Zeynep Bastık Yol Akustik Fikri Karayel Cover Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bariz telaşım, saydam yaralarımla Senden saklanmadım, yol arkadaşım Şimdi yollar daralır çıkmaz sokaklarında Tutma bırak içinde kalmayayım... Geç..

Velet - Çatla 02:17

Velet - Çatla

Velet - Çatla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Elim avucuma sığmıyo ki bu derdim İnadına inadına yaşarım İnadına da yaparım, yapıp bidaha yanarım Sıfırım ben, noktayı da ben koyarım Zorla, şeytanla meleği de bi arada, tutma Y..

Sura İskəndərli - Sonumu var 03:16

Sura İskəndərli - Sonumu var

Sura İskəndərli - Sonumu var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Benim aşktan görmüyor gözlerim Sen görüyorsan bak sonumu var sonumu var Ben seni yanımda bile özlerim Yalnışlarını susar gizlerim Söyle başka yolumu var Söyle b..

Kahraman Deniz - Böyle Sever 04:07

Kahraman Deniz - Böyle Sever

Kahraman Deniz - Böyle Sever Müzik Dinle Şarkı Sözleri tam da terk etmek üzereydim bu şehri ait olmadığım sokaklara dönmek için aniden sen geldin ve mahvettin beni ben böyle güzel bir hata hiç görmemiştim her şeye hil..

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Kahraman Deniz - Lapa Lapa 03:21

Kahraman Deniz - Lapa Lapa

Kahraman Deniz - Lapa Lapa Müzik Dinle Şarkı Sözleri sonunu bile bile bu sınırı geçtim ikimize de göre olanını seçtim hiçbir hayalim tabiatına uymaz onun yalnızca kendine faydası bu sefer kesin gidişim, dönüşü olmaz b..

İpek & Mert - Ayrılığın Kitabı (Akustik) 03:04

İpek & Mert - Ayrılığın Kitabı (Akustik)

İpek & Mert - Ayrılığın Kitabı (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Anlamıyor sevdam hayırlardan olmazlardan Koşa koşa kaçıyor aşkı fısıldayan kucaklardan Bir meçhule gidiyor gemileri kalbimin limanlardan Sonu da yok g..

Tuğçe Kandemir - Yelkovan 04:02

Tuğçe Kandemir - Yelkovan

Tuğçe Kandemir - Yelkovan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yıkadıkça geçmiyor, anıların izleri. Parçaladım peş peşe, söylediğin sözcükleri Pembe değil bu rüya, göre göre gerçeği Konu değil ayrılık bile bile seçmedim. Zaten ya..

Melisa - Bu Gece Kaç Şişe Eder Teaser 00:31

Melisa - Bu Gece Kaç Şişe Eder Teaser

Bu Gece Kaç Şişe Eder Hayatım Zaten Keder Kanıyorum Ah Çok Beter Seviyorum Seni Desen Gelmesende Bile Bana Yeter Bu Gece Kaç Şişe Eder Hayatım Zaten Keder Sebiyorum Seni Desen Gelmesende Bile Bana Yeter..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezo - Saf Kalbim 03:56

Ezo - Saf Kalbim

Gününü görecek mi? Acıdan ölecek mi? Kadere küsecek mi? Küsmez… Sesimi duyacak mı? Yerimi bulacak mı? Yine de susacak mı? Konuşmaz… Canımı yakacak mı? Uzaktan bakacak mı? Sözünü tutacak mı? Tutmaz… Birini bulacak mı? ..

Melisa - Bu Gece Kaç Şişe Eder 03:33

Melisa - Bu Gece Kaç Şişe Eder

Bu Gece Kaç Şişe Eder Hayatım Zaten Keder Kanıyorum Ah Çok Beter Seviyorum Seni Desen Gelmesende Bile Bana Yeter Bu Gece Kaç Şişe Eder Hayatım Zaten Keder Sebiyorum Seni Desen Gelmesende Bile Bana Yeter..

Yasin Keleş Ft. Aşkın Nur Yengi - Ay İnanmıyorum 04:15

Yasin Keleş Ft. Aşkın Nur Yengi - Ay İnanmıyorum

Bir volkan kopuyor yine bedenimde Anlamsız sızılar içimde Saklarım sevdamı gücüm yetmese bile Yangınımın içinde Bir hasret büyüyor yine yüreğimde Sebepsiz heceler dilimde Tutardım sevdamı kalbim ağlasa bile Gözyaş..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.362 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nefes - Dandini Dandini 03:52

Nefes - Dandini Dandini

Hangi ruha sahibim, Dünyada daha iyi miyim.? Kendini çok beğenmiş, Gerçekten zor biriyim… Aaaaahhh… Hangi ruha sahibim, Dünyada daha iyi miyim.? Kendini çok beğenmiş, Gerçekten zor biriyim… Aaaaahhh… Açarım sayfayı alırı..

Ece Gürsel - Yarı Farkında 04:48

Ece Gürsel - Yarı Farkında

Her fırtına diner güneş açar en büyük aşklar Gün gelir dosttan öteyi yaşar yada düşmandan Öte bakar o deli kalp çarpmaları bir zaman Sonra uzak bir merhaba ile canı yakar canı yakar Dostum deyip ağladığın adam gün gelir ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ados - İsyan 03:33

Ados - İsyan

Ados - İsyan Dinle Bir yanlışın içindeyim zamana yenildim hep Kaybedensem kaybetmek istiyorum kendimi Dünyanın derdini sıtlandım o bile çökertemedi Dizlerimin üstüne, şu son bi' gelmedi Baharda gülemedim sonbahar ya med..

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..