#Safarmuhammed bile müzik dinle

Ayben Rap Rap 03:21

Ayben Rap Rap

Ayben Rap Rap Dinle Hanimini hüppen Dezigi banna rap rap Kefeşte tayyuş İllede kıtmir rap rap Alavere dalavere Kim alada kim vere rap rap Köşeleri möşeleri Dön baba dönelim rap rap Raptiye rap rap Zaptiye zap zap rap rap..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.880 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Omar Souleyman - Warni Warni Kürtçe Halay 07:09

Omar Souleyman - Warni Warni Kürtçe Halay

Omar Souleyman - Warni Warni (Official Video) Kürtçe Kurdi Kurmanci Kurdish Halay Dewat govend Müzik Dinle Listen Ömer Süleyman varni varni Omar Souleyman, Suriye'nin kuzeydoğu bölgesinde bulunan Resulayn şehri yakınla..

  • PengoTV tarafından
  • 4.330 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Akça - Sevenler 03:05

Gökhan Akça - Sevenler

Sevenler şarkı sözleri ile Sevenler Yarınlarından tez vazgeçerler Seven ben Gözlerini kapat ben senden geçerken Gözden uzak, kalbe yakınım Yine gelme tuzağa, karalara sarınırım Bana yazma birdaha, çok alınırım Dönüp ..

Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) 04:04

Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra)

Somebody That I Used To Know Now and then I think of when we were together Like when you said you felt so happy you could die Told myself that you were right for me But felt so lonely in your company But that was love a..

  • PengoTV tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deniz Tekin Senden Başka Kimse Yok İçimde 01:53

Deniz Tekin Senden Başka Kimse Yok İçimde

Şarkı sözleri: İnanki senden başka senden başka senden başka Hiçkimse yok içimde Kimse yok içimde Yüzüne bakmasamda Başımı çevirsemde Seni her gördüğümde Seni her gördüğümde İnanki senden başka senden başka senden başk..

Ayşe Hatun Önal - Olay 03:01

Ayşe Hatun Önal - Olay

Yaşadığımı sakın sorma Ne duvara ne yazılır ne de kağıda Dokuna dokuna zora dokunur Deliye akıllı sarılmaz ya Sen ateşten bile olsan Soyunup soyunup giyinirdin Zehirli bir ok bile olsan Yoluna eğilir serilirdim Nakarat..

  • Ömer tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülden Mutlu  Açık Yara  Teaser 00:37

Gülden Mutlu Açık Yara Teaser

A canım, sevdin mi gittiğin yeri? Ne diye bizi bir tek ihtimale bıraktın Gözyaşı bu bilir mi akacağı yeri? Beni bilmediğim omuzlarda bile ağlattın.. Arada bir selam yolla Kaldıysa içinde yerim, yurdum.. Çok zaman oldu A..

  • Ömer tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağrı Telkıvıran - Üstünü Çizerek 02:57

Çağrı Telkıvıran - Üstünü Çizerek

Üstünü Çizerek şarkı sözleri ile Üstünü Çizerek Vur hadi yüzüme eski defterleri Ne var ne yoksa durma Kalmadı içimde senden birileri Öyle durup bana susma Yorma Gidiyorum ben bilerek severek Ağlama karşımda ne va..

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 03:05

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim Şarkı Sözleri Hayat bu kadar mı? Bence değil Bir kaç sözüm var Biraz senin gibi Yıkılmayan duvarları var Bazen esintili Bazen uzak yakınlarım var Ben ben böyleyim kendi yolumda Bırak..

  • PengoTV tarafından
  • 1.931 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Artık Sevmeyeceğim  Yunanca Türkçe 05:20

Artık Sevmeyeceğim Yunanca Türkçe

Şarkı Sözleri artik sevmeyecegim butun kabahat benim e kadar yalvarsan bos e kadar aglasan bos sana donmeyecegim bitsin artik bu cile cekemem bile bile sen ne soylersen soyle bu hayat gecmez boyle sana donmeyecegim umi..

Petek Dinçöz - Kısmetsizim 04:41

Petek Dinçöz - Kısmetsizim

Petek Dinçöz – Kısmetsizim Yanarım ağlarım kaderime Bir sevgili bulamadım diye Ki sorarım hep kendime niye Kısmetsizim OOO… OOO… Birini beğensem çıkar evli Bekarlar da var ama hercai Kimisi de beni bulur zilli Kısmetsi..

  • Candy tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslı Güngör & Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı 04:20

Aslı Güngör & Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı

Kalp kalbe karşı Uyandım birden seninle Gece üçü bulmamış Bir bulut durdu gözümde Hasret bize uymamış Kalp kalbe karşı derler Sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider Geceyi düşündün mü? Yalnızlık bende saklı Çıkmaz bi..

Berkay - Ağla Gözüm 05:17

Berkay - Ağla Gözüm

Berkay - Ağla Gözüm dinle şarkı sözleri Lyrics: Söz - Müzik: Metin Işık Şarkı Sözleri: Ağla gözüm ağla ağla gülemem bugün Kana yaram kana kana sızlarsın bugün Dertli sazım dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm ağla a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

StreetMelodeez - Hasta Yanım 03:50

StreetMelodeez - Hasta Yanım

(No.1 Verse) Senide üzecek hasta yanım beni ben bile bazen anlamadım saplanırsam ruha ben bir ceset misali.. Kumda kulaçları boş yere at can atabilir ölmeye gelmedi zam saçmalık hepsi saçma lan sen zarfın için de ..

  • No.1 tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio) 02:59

Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio)

Reynmen'in yeni albümü RNBESK, HOUZE Istanbul etiketiyle yayında! Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio) Dur dedim ama kalbim, Dedi beni yolla Yolla yollara düşsün, Aşk yokuşlara küskün, Gitme kalbim sen beni bir ba..

Erol Evgin feat. Farah Zeynep Abdullah - Sen Unutulacak Kadın Mısın 04:23

Erol Evgin feat. Farah Zeynep Abdullah - Sen Unutulacak Kadın Mısın

Erol Evgin & Farah Zeynep Abdullah Sen Unutulacak Kadın Mısın şarkı sözleri: Usandım eskimiş yalnızlığımdan Söyle neredesin can yoldaşım Çok şeyler silinmiş hatıralardan Bir tek seni hiç unutamadım Geceler arkadaş se..

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım 03:31

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım

Yok Sanayım; Gün biter,çilem dolar Yaram bağlar kabuk Gül solar,bülbül susar Odam kuru soğuk Yetmedi ne aldığım, Ne verdiğim sana. Bitmedi bu aşk, Bence yaIk olur bana Beni artık yorma kurbanın olayım Hamdım düştüm da..

Yalın - Halbuki 03:22

Yalın - Halbuki

Halbuki şarkı sözleri ile Gördün mü aşkım Biz o güvercin kadar bile cesur olamadık Gördün mü aşkım O gurur dağının eteğinden bir türlü dolanamadık Halbuki İste ömrümü İste gönlümü İste yoluna sereyim İçkiyi unuttum..

Ece Seçkin - Acayip İyi 02:40

Ece Seçkin - Acayip İyi

Acayip İyi şarkı sözleri ile Anladım ki böylesiyle uğraşılmaz beni aşar (Gel otur da bir zahmet sor sorun ne diye) En sonunda bak ne oldu aşkımı da ettin yalan (Ne umdun buldun yani kimi koydun yerime) Bile bile göre g..

Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video) 03:14

Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video)

SÖZLER Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Lyrics) Prod. Michel Beats ---------------------- Geçiyo bu Bahar, (Bahar) Arınıyo, korunan o Yalan, (Yalan) Kanadını Yine Kıran ayağa ve Biz uyudukça yine falakalar atılacak...

Deeperise & Cem Adrian & Şanışer - Kara Toprak (Official Video) 03:29

Deeperise & Cem Adrian & Şanışer - Kara Toprak (Official Video)

Şarkı Sözleri: Dost dost diye nice nicesine sarıldım Benim sadık yârim kara topraktır Beyhude dolandım ey yar boşa yoruldum Benim sadık yârim kara topraktır Tüm kusurlarımızı toprak gizler Tok varisler Yol kavisler Fili..

Diyar Pala - Uzak Ol (Official Music Video) 03:47

Diyar Pala - Uzak Ol (Official Music Video)

(Lyrics) Kimisi yüzüme dost Kiminin kafada şeytanı çok Bu yüzden yanıma yanaşır Sorsan bi çıkarı yok yok yok yok Görünen ooo, çevremde keneler cirit atar Pastadan pay için seni satar Yalnız takılmak en doğru karar En di..

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen 03:26

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen

Özlersen şarkı sözleri ile Sensizim yine bu gün de Yokluğun esir bıraktı gidince Bir kafeste kanadı kırıktım ben Yokluğun esir bıraktı gidince Bir enkazın içindeyim ben Kurtarılmayı çaresiz bekleyen Tut elimden gidel..

Heijan feat. Muti - KEKE 02:39

Heijan feat. Muti - KEKE

Keke şarkı sözleri ile; Heijan; Zamanım tükeniyor her yolu deniyorum Bi sokak köşesinde birikirken umutlar Sonumu bile bile bu yolu yürüyorum belki bi çare bulur belki de vururlar Umudum yok kimse saramadı hiç yaramı B..

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Ezhel - Allah'ından Bul 03:03

Ezhel - Allah'ından Bul

Lyrics: Kötü insanlar kötü Bunu aklım almaz hiç Otu boku yargılarlar Bizi kötü algılarlar Hatta ne yaparsan yap Memnun edemezsin kimseyi aynı anda Bir sürü küfür de saydım ama Hiçbiri bir türlü etmez fayda Yani ne desem..

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım (Akustik) 03:08

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

Erkin Koray -  Seni Her Gördüğümde (lyrics_sözleri) 03:15

Erkin Koray -  Seni Her Gördüğümde (lyrics_sözleri)

Erkin Koray - Seni Her Gördüğümde (lyrics/sözleri) İnan ki senden başka Senden başka, senden başka Hiç kimse yok içimde Kimse yok içimde Yüzüne bakmasam da Başımı çevirsem de Seni her gördüğümde Seni her gördüğümde ..

Selen Uçer  Cennet 03:43

Selen Uçer Cennet

Cennet şarkı sözleri ile Beraber cennetten kovulduk buralara geldik, nerdesin? Dünya hapishanesinde bir tek sana güvenirdim, kimlesin? Ve ben bir kırılgan serseriydim, seni sevdim Yalancı, yılandan neler öğrendim… Bell..