#Safarmuhammed bile müzik dinle

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

İrem Derici - Bir miyiz 03:38

İrem Derici - Bir miyiz

Olmuyor bu sabah güneş bile tuhaf doğmuyor Kafam hayli karışık gözlerim aynada Beni bile görmüyor bil ki zorluyor Bu kadar belirsizlik bizi zorluyor..

Kutsi Feat.Meral Kendir - Söz Konusu Aşk 03:16

Kutsi Feat.Meral Kendir - Söz Konusu Aşk

Aslında Her Şey Senindir Bu Kalp Bile… Şu Son Birkaç Gün Ağır Geçti Sadece Belki Tesadüf Değildir Bu Aşk Bile… Ben Biraz Çekingenim Ulu Orta Anlatamam Yaklaştın, Canıma Kastetme Bari… Hani Nefesindim Senin? Ahh Ahhh ..

Sen Hiç 'Allahû Ekber' Dedin Mi 04:28

Sen Hiç 'Allahû Ekber' Dedin Mi

Kainati bilmiyor ve dusunemiyorum bile,butun bildiklerimiz bile aklimiza hayret verirken Rabbim senin buyuklugunu idrak edip anlayabilmeyi nasip et bize.Acizligimizi görüp daima seni zikreden ve sana sukredenlerden eyle...

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE 03:46

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE

Bir yağmur olsam göklerde Bir deniz olsam Ele güne sorup anlaşsak Ve ben mesut olsam Yüreğim acılara körebe gibi Yolunu bulamadı göçebe gibi Sen onu acıtanı gençliğine ver Sonra da oku bana talebe gibiAcılarımız bir, yaz..

Onlarda Mahallenin Delisi 00:40

Onlarda Mahallenin Delisi

Bu trafik tescil nasıl yola çıkacağız adamların delı sı bıle modern bu delinin otoparkını merak eden tek ben..

Tam Olarak Açıklanamayan 5 Gizemli Keşif 04:14

Tam Olarak Açıklanamayan 5 Gizemli Keşif

Gizemli keşifler her zaman ilgimi çekmiştir. Özellikle, keşfinden uzun yıllar sonra bile tam olarak açıklanamayanlar. Bu videomda, sizler için, gizemli bulduğum ve günümüzde bile tam olarak açıklanamayan 5 gizemli keşfi ..

Şarkini Söyle Fragman 02:24

Şarkini Söyle Fragman

Bir insancıl hayvanlar kentinde, tiyatro göstericisinin bir tiyatro kaydetme girişiminde bulunduğu şan yarışması, finalistlerinin hayatlarının asla aynı olmayacağını bile bile beklediğinden daha da belirginleşiyor...

Baykal'a Kaset Kumpası Kuran Fetö'cü Polisler Cezaevinde 03:29

Baykal'a Kaset Kumpası Kuran Fetö'cü Polisler Cezaevinde

A Haber'de yayınlanan Arka Plan programında 2010 yılında FETÖ'cü polisler tarafından eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a kurulan kumpas ele alındı. Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, Baykal'a ses..

Ağacı Gediğine Oturtan Usta 00:28

Ağacı Gediğine Oturtan Usta

İki evin arasında duran ağacı kesmek isteyen kişi en ufak hatasında evlerin üstüne ağacın devrileceğini bile bile ağacı kesti ve bakın ne oldu...

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8 Aylık ama Tam 20 Kilo! 01:36

8 Aylık ama Tam 20 Kilo!

Batman'da Yıldız ailesinin 8 ay önce normal doğumla 3,5 kilogram olarak dünyaya gelen çocuğu Yakup, obezite hastalığına yakalandı. Yakup bebek, geçen süre zarfında tam 20 kilograma ulaştı. Anne Çiğdem Yıldız, Onu dışarı..

Turist Gören Ankara Bebesi 03:45

Turist Gören Ankara Bebesi

El memleketlerinden başkentimizi gezip görmeye gelen, Ankara'nın kalesini, kültürünü gözlemlemeye, gözlemlediklerini kayda almaya çalışan turistlerimizin; Ankara bebelerinin elinde harcanışı. Bu turistleri geneleviyle me..

  • JET TV tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reyting Kurbanı Olan Yerli Diziler 01:55

Reyting Kurbanı Olan Yerli Diziler

Türk televizyon tarihinde kimi diziler vardır adından çok konuşulur, diğer ülkelerde bile reyting rekorları kırar. Bir de öyle diziler vardır ki televizyon ömrü 10 bölümden yukarı çıkamamıştır. İşte televizyon tarihinin ..

  • ANKA tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harun Kolçak  Bana Ellerini Ver 03:56

Harun Kolçak Bana Ellerini Ver

Belki sürecek, ömür boyu Bilmiyorum Belki de sona erecek Olsun seviyorum Bana ellerini ver Rüya olsa bile değer Yalnızım ve korkuyorum Saçlarımı okşa yeter Yıllar birer birer Eskiyerek değiştiler Oysa bir zam..

Gönül Yazar   Seni Sordum 03:48

Gönül Yazar Seni Sordum

Seni sordum geçen yıllara Bir haber vermediler Seni sordum hatıralara Bilmiyoruz dediler Nasıl gittin nasıl birden Bak herşey yoksun senin sevginden Zaman durmuş dünya durmuş Dön bana başlasın hayat yeniden Döneceksin ..

Canına Susamış Sakar İnsanlar 01:41

Canına Susamış Sakar İnsanlar

Bile bile kendilerini hem komik hemde sakar hale sokuyorlar ...

  • JET TV tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Ses Türkiye-Sevgi Bonabian Sesiyle Herkesi Hayretlere Düşürdü! 02:36

O Ses Türkiye-Sevgi Bonabian Sesiyle Herkesi Hayretlere Düşürdü!

Sevgi Bonabian, Bile Bile şarkısını seslendirdi. Sevgi Bonabian, sesini beğenen Hadise ve Murat Boz ikilisinden Hadise'yi seçti...

  • ANKA tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşık Oldum Şener Şen Türk Filmi İzle 1:37:01

Aşık Oldum Şener Şen Türk Filmi İzle

Şakir aslında evine karsına çoluğuna çocuğuna bağlı, işinde başarılı sade bir vatandaştı. Ama karşısına o vahşi güzelliği ile Sibel çıkmaz mı...? Biraz da çapkın arkadaşlarının gazıyla Sibel'le bi ravdevu almaya çalışır ..

  • PengoTV tarafından
  • 5.528 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusyada İstasyonda Tren Bekleyen Yolcuların Islak Sonu 00:15

Rusyada İstasyonda Tren Bekleyen Yolcuların Islak Sonu

Rusyada tren beklerken üstlerine karların geleceğini bile bile beklemesi, keyifli seyirler...

  • PengoTV tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahallece Denize Giren Romanlar 13:22

Mahallece Denize Giren Romanlar

Romanlar dünyamızın neşe kaynağı kapı gıcırdısında bile oynarlar hele bile bütün mahalle denize gidip eğlencenin dibine vururlarsa ortaya bu görüntüler çıkar...

  • JET TV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsanların Kaydettiği 10 Şok Edici Şimşek Çakması 04:07

İnsanların Kaydettiği 10 Şok Edici Şimşek Çakması

Dünyadaki Birçok Kişi Şimşek Ve Gök Gürültüsünden Çok Fazla Korkarlar Hatta Şimşeğin Çaktığını Görmemek İçin Korkudan Dışarıya Bile Bakamazlar. Fakat Bazı İnsanlar Da Tam Tersi Şimşeğin Çakmasını Kameralarına Kaydedebilm..

  • JET TV tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku İle Fobi Arasındaki Farklar Nelerdir 00:43

Korku İle Fobi Arasındaki Farklar Nelerdir

Korku gerçekçidir ve kişiyi korur. Örneğin kişinin sokakta üzerine saldırganca koşarak gelen bir köpekten korkması ve ondan kaçacak bir yer araması korkudur ve kişiyi koruyan bir şeydir. Fobi ise sokakta bir köpekle karş..

  • NABIZ tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakanla Tartışan Robota Ne Oldu Stolk 04:37

Bakanla Tartışan Robota Ne Oldu Stolk

Dünya ve ülke gündemi teknoloji haberleriyle doldu. Bakanla tartışan robotlardan, uzaya roketle Tesla gönderen Elon Musk'a, henüz araba bile üretmesek bile, soy ağacı sorgulama yapacağımız e devlet sistemlerine kadar tüm..

  • JET TV tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1 Yıl Boyunca 42.000 Kibriti Yapıştırdı, Sonra Böyle Ateşe Verdi 04:49

1 Yıl Boyunca 42.000 Kibriti Yapıştırdı, Sonra Böyle Ateşe Verdi

Çok iyi ya yaptığın işin sonunda bir kül olacağını bile bile 1 yıl boyunca uğraşmak Hangimiz bunu yapardı ki .Ya topu yapıp bırakıldık kıyamazdık çünkü ya da bu işe hiç başlamazdık..

  • JET TV tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nikahlar Korona Önlemleri ile Başladı 02:17

Nikahlar Korona Önlemleri ile Başladı

Koronavirüs salgını nedeniyle yapılamayan nikah törenleri yeniden başladı. Çiftler tören boyunca maskelerini bir an olsun bile çıkarmadı. Hatta bazı çiftler imza atacakları kalemi bile kendileri getirdi. Sayı sınırlaması..

Balon balığındaki zehir! 01:26

Balon balığındaki zehir!

ADANA'DA BİLİM İNSANLARI LABORATUVARDA ZEHİR MESAİSİNDE. BALON BALIĞINDA BOLCA BULUNAN SİYANÜRDEN BİLE DAHA ETKİLİ O ZEHİRİN 1 GRAMI BİLE SERVET DEĞERİNDE...ÇÜNKÜ AĞIR HASTALIKLARIN TEDAVİSİNDE KULLANILAN İLAÇLARIN YAPIM..