#Safarmuhammed bile müzik dinle

Murat Dalkılıç - Son Liman 02:56

Murat Dalkılıç - Son Liman

Murat Dalkılıç - Son Liman Dinle SON LİMAN Süren doldu mu seni alır giderler Bu kalpten götürürler Aklını çelen bazı düşünceler Tamamen silinirler Senden kalanlara dokunmadım Asla soluma koymadım Aklımdan geçenleri t..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar

Alişan & Furkan Özsan Yağmurlar Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüya..

Murat Boz - Aşk Bu 04:23

Murat Boz - Aşk Bu

Murat Boz Aşk Bu Müzik Dinle Şarkı Sözü İstediğinde kop gel yanıma konuşalım Aramızda bişeyler canlansın Aklın karıştığında, kendine kaldığında Bahaneler bul ortak olalım Ama sen beni bağışla Her yanım sana koşarken ..

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı 02:46

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Aklıma sorular geliyor Zehirliyor duyguları Bıraksan göz yaşı sel olur Ama gururda var Tersine akıyor yıllar İlk günden bile yabancısın ..

Buray - Tac Mahal 04:00

Buray - Tac Mahal

Buray - Tac Mahal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ben hiç sevilmedim ki sevmeyi nereden bileyim Acımaz oldu belki canım, katılaştım buz kestim Bana hiç dokunan olmadı seni söyle nasıl sarayım Bir gecelik kaçamaklar bile uğra..

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Sura İskəndərli - Gelme Artık 03:10

Sura İskəndərli - Gelme Artık

Sura İskəndərli - Gelme Artık Müzik Dinle Şarkı Sözleri Emr et kendimi yitireğim, Alıp canımı burdan götüreyim. Hadi anlat nasıl ettin? Ben de senin gibi bitireyim. Kaderim kara yazdı yazılarımı, Hayatta sevda gibi ac..

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak 03:52

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne zaman aynayı sevmezsen Sana birde gel benden bak Eğer ateşin yetmiyorsa buyur gel Bizi birde burdan yak Bu duyguyu tarif edemiyorum Yok işe yarar bir tek..

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

Merve Özbey - Helal Ettim  (Akustik) 03:56

Merve Özbey - Helal Ettim (Akustik)

Merve Özbey - Helal Ettim (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ayrılığın günahı, aşkın sevabı büyük. Senden kalan acılar, sanma ki gönülde yük. Kalma gitme sorgusu bölük bölük, Bendeki bu yürek, senin bile korkundan bü..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Sancak - Yağmur 02:57

Sancak - Yağmur

Sancak - Yağmur Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana bu sözleri yazdıran o kadın kimdi? Geceleri yağmura nispet olan o gözyaşları dindi. İnanır mısın bir evim bile var, bir düzenim de şimdi. Ve acı olan da; odalarıma başka k..

İkikardesh & Eza - Çukur 04:09

İkikardesh & Eza - Çukur

İkikardesh & Eza - Çukur Müzik Dinle Şarkı Sözleri VERSE Mahalleme küstüm geldim Tüm yanlışlarım hüznümdendir Koy bir kadeh daha giden gitsin Son kez çalsın Müslüm Ferdi Yine döndüm geldim Sırtladı bak gönlüm der..

Bora Duran - Sana Doğru 04:20

Bora Duran - Sana Doğru

Bora Duran - Sana Doğru Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buralardan geçiyordum seni gördüm. Artık aşktan kaçıyordum geri döndüm Sordum kimdir bu güzellik insan olamaz Öldüm sanki cennet böyle güzel olamaz. Yürüyorum sana do..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam 05:44

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seni Üzen Beni Bile Bana Düşman Bilirdim Senin Ruhun Duymadı Kaç Kere Ayna Kırdım Güneş Doğmak Bilmez Artık Diken Olur Yastığım Güya Ben Olacaktım Ayağına Ba..

Ufuk Çalışkan - Unutmak İstiyorum 04:05

Ufuk Çalışkan - Unutmak İstiyorum

Ufuk Çalışkan - Unutmak İstiyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üç yıl olmuş artık ayrıldığımız. Dönüşü olmayan yollardayız. Üç yıl olmuş artık son bakışmamız. Ne ayı kaldı şimdi, ne haftası. Gözlerimden uzaklarda, Benim ..

Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..

Cüneyt Yalmaz - Aşkım Sende Kalsın 03:51

Cüneyt Yalmaz - Aşkım Sende Kalsın

Sen ilacım olmuştun susuz yuttuğum Yüksek doz aşk alıp kalbinde boğulduğum Sevmek çok kişiye değerde ayrılığa değer mi Çekip gittiğinde yüreğini deler mi Senden öncede yoktum senden sonrada yokum Meğer sensiz dünya boşmu..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soner Gerçeker Ft. Rafet El Roman - Hak Etmedim Seni 04:11

Soner Gerçeker Ft. Rafet El Roman - Hak Etmedim Seni

Biliyorum çok hatalıydım Sana bu yanlışı başta yaptım Beni sevdin, değerini bilemedim Aslında ben seni hiç hak etmedim. Ne olur bir söz söyle Yüzüme bakma böyle Suskunluğun yakar beni Karşımda durma öyle Hiç sevmedim de,..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halil Kurt - Senden Başka 04:33

Halil Kurt - Senden Başka

Aldım aşkımı düştüm yollara Deli gibi keyfim yok…tesellim yok…yoruldum… Geçecek gibi değil bu perişan halim Anılarım yakamı bırakmıyor Elimden gelen tek şey anılarla avunmak O güzel yıllar artık yaşanmayacak Senden başka..

Ece Gürsel - Aptal Olma 03:35

Ece Gürsel - Aptal Olma

Aşktan ölen var mı oğlum aptal olma Isındı suyun kurusun huyun Körelmez aklın gözü çoktan tanıdık bu oyun Canını yakarım aklını alırım Gel iyisi mi biz bu işi sulhle çözelim Yıkanır ve ahlar temize çekilir günahlar Yeter..

Zeynep Casalini - Refakatçı 04:17

Zeynep Casalini - Refakatçı

Güneş geceleri doğsa da Yağmur göğe doğru yağsa da Bülbül sonsuza dek sussa da Günler bir çuvala dolsa da Melekler bile Kötülük yapsa da Onlara uyma Her daim yalnız Sevdiğim olma Sevgilim ol Ziyaretçim olma Re..

Ebru Yaşar - Güz Gülleri 02:55

Ebru Yaşar - Güz Gülleri

Ebru Yaşar - Güz Gülleri Şarkı Sözleri İnan ki ağlamadım Hüzünlüyüm sadece Gözlerimdeki nemler çığ gibi Yağar böyle her gece Güz gülleri gibiyim Hiç bahar yaşamadım Ya sevmeyi bilmedim yıllarca Ya sevince geç kaldım Şi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahadır Tatlıöz -  Beni Yak 04:43

Bahadır Tatlıöz - Beni Yak

Bir Tek Sen Ağlarsın Ardımdan Annemden Sonra Ardımdan Bir Tek Sen Ağlarsın En Çok Sen Seversin Canından Kendinden Bile Yeri Gelir Sakınırda Saklarsın Hırçınlığım Sana Değil Kızgınlığım Kendime Alışkın Değilim Ne Sevmey..

Badem & Zeynep Casalini - Gittiğinden Beri 03:58

Badem & Zeynep Casalini - Gittiğinden Beri

Yokluğun yakın, varlığın uzak Gittiğinden beri geceler kör tuzak. Göz göre göre gönderdim ellere Vazgeçmedin sen hep döndün bu kalpsize Soldu gözlerim, ve bitti sözlerim Gittiğinden beri yolunu gözlerim. Kapandı kapılar,..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/I8piYkCG Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

İdo Tatlıses - İşimi Bilirim 03:47

İdo Tatlıses - İşimi Bilirim

Daha Şimdi Kalktım Ben Yataktan Neler Söylemişsin Sen Arkamdan… Sana Bunları Var Mı Hiç Yaşatan Dünyada Cenneti Senin Önüne SunanDur Beni Bekle Bir Tek Sözüne… Dünyayı Durdururum Ben Gel Kız Etme Kalbini Dinle Bir Gün Bi..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.680 görüntüleme
  • 7 yıl önce