#Safarmuhammed bile müzik dinle

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor! 03:35

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor!

Balıkesir'de yaşayan Ümran Dut'u sosyal medyada gören kimse inanmıyor... Genç kızın gözleri yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle çocukluğundan beri yüzde 5 görüyor. Ümran Dut, yetkililerden yardım bekliyor. Sosyal medyada p..

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitmekkapıda #kemalsunal Tribute 04:36

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitm

Kemal Sunal Tribute Rap Versiyon Yeni Şarkı Yayında Hayalperest 2021 Göçüp Gitmek Kapıda İyi Dinlemeler Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En gü..

Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş 03:42

Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş

Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Senden ayrılmadan önce bilmiyordum hiç Hayatın anlamsızlığını En güzel şeylerin bile yavan kaldığı Aklımın ucundan geçmezdi Senmis..

  • Candy tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ceyhun Damla - Saygılarımla 04:20

Ceyhun Damla - Saygılarımla

Bir nefes gibi sevmek Çok gerekli çok özel Bu yasak aşkımızda Son nefes bile güzel(2) Sen de ben de çaresiziz ahh Çıkmazdayız yolumuz yok Sevmek hakkımız da olsa Biliyorsun biliyorsun biliyorsun Sonumuz yok Ben yaşarım ..

TNK - Söyle Ruhum 04:15

TNK - Söyle Ruhum

Derindeyim çok derindeyim Çok karanlık bu ben miyim Tutun beni son nefesteyim Söyle ruhum söyle Hiç yenildin mi böyle? Düşmemek için Hiç atladın mı söyle? Söyle sen de söyle Hiç yenildik mi böyle? Acılar biter..

Mustafa Sandal - Pazara Kadar 03:28

Mustafa Sandal - Pazara Kadar

Aşkına kurban olayım, olayım Mahşere gel de geleyim, geleyim Tek sözün yeter can feda sana Herşeyim senin, uğruna öleyim Canımı vereyim Tek sözün yeter can feda sana Herşeyim senin, uğruna öleyim Canımı vereyim ..

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı 03:01

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı

Döndük bir dinleyin Anlatacaklarım var Bağla kemerleri Gideceğimiz bir yer var Ama yol yakın Geldik bir bakın Söyle gördüklerini rüya değilde gerçekse Artık duramazsın görüyorum gözlerinde Bizdensin sende yazıyo..

Nazlı Öksüz - Arzuhalim Sana Ey Kaşı Keman (Bozlak) 05:59

Nazlı Öksüz - Arzuhalim Sana Ey Kaşı Keman (Bozlak)

Arzuhalim sana ey kaşı keman, Dara düştüm Kerem eyle al beni, Od düştü sineme aman ha aman, Aşkın ateşine etme kül beni, Neredeysen kömür gözlüm bul beni, Harami de deli gönül harami, O dost açtı şu sineme yaremi, Lokma..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Özyılmazel - Zaman Olur 04:06

Zeynep Özyılmazel - Zaman Olur

Dursa, nefes kadar derin bir boşluk bulsa Akıp giden zaman her şeye rağmen Sonra koşsa, kalbim bir telaşın peşinde koşsa Gerçek nedir, gerçek bile unutsa Yola çıksam ardıma bakmadan Oysa gözler, içi gülsün diye bir ömür..

  • Ömer tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hüseyin Kağıt Ben Yarla Bir Olmazsam Official Video 05:35

Hüseyin Kağıt Ben Yarla Bir Olmazsam Official Video

BEN YARLA BİR OLMAZSAM O zalim sevgilim benle de çok yorulmuş Onun bunun lafıyla çıkmış yola koyulmuş Ben hayaller kurarken kalemimiz kırılmış Sensiz ölürüm derdi düğün dernek kurulmuş Ben yarla bir olmazsam,lan yerle b..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seninle Başlıyor - Beşiktaş Marşı 03:59

Seninle Başlıyor - Beşiktaş Marşı

SENİNLE BAŞLIYOR Doğduğum gün uzattım elimi, tutundum kanadına En ilk sana aşık oldum, hayatın inadına Duvarımda bir sevgilimin, bir de senin resmin Bir gün bile düşmedi düşmez dudaklarımdan ismin Seninle başlıyor biti..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.248 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Akkor  Beterin Beteri Var 06:01

Gönül Akkor Beterin Beteri Var

senin derdin dert midir benim derdim yanında hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi anlatınca ağlama deşme benim derdimi beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutlul..

Esengül  Beterin Beteri Var 04:13

Esengül Beterin Beteri Var

Senin derdin dert midir benim derdim yanında Hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında Otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi Anlatınca ağlama deşme benim derdimi Beterin beteri var haline şükret dostum Yıllardır mutl..

Paradoks Nedir 04:27

Paradoks Nedir

Paradoks, aykırı düşünce, çelişki, karşıtlık demek. Beyin yakan bir videoya ne dersin? Yanıtın evetse, Paradoks Nedir? tam sana göre! Teklifimize yanıtın hayırsa bile Paradoks Nedir'i zihnini açmak, eğlenmek, boş zaman..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

Millet Yenilmez Türkiye Bölünmez 16:07

Millet Yenilmez Türkiye Bölünmez

Millet Yenilmez Türkiye Bölünmez Başbakan Binali Yıldırım: 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ilk istişare toplantımızı yeni bir ümit ve heyecanla yapıyoruz. Rabbim bizleri millete hizmet davamızdan bir an bile geri..

BU VİDEO  İZLEDİKTEN SONRA KENDİNİZE BİR DAHA BAKIN MUTLAKA SONUNA KADAR SEYREDELİM 45:43

BU VİDEO İZLEDİKTEN SONRA KENDİNİZE BİR DAHA BAKIN MUTLAKA SONUNA KAD

Eğer Bir tam ve Mükemmerl bir Vücuda Sahipseniz O kadar şanslısınız.... Başka bir şeye gerek yok. Nick Vujicic sahip olduklarına bakıp , bunlarla bile mutlu olduğunu düşündükten sonra. YA bizler !..

  • PengoTV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Maşa ile Koca Ayı 7. Bölüm - Mawa Kawa 07:13

Maşa ile Koca Ayı 7. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter Mawa Kawa bu bölümde kurtlar ile bir araya geliyor.Ormanın derinliklerinde tutsak alınan bu sevimli minik kurtları bile bezdirmeyi başarıyor. Keyifli seyirler :)..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Canim Kardeşi̇m 20.Bölüm Ai̇lemi̇zi̇n Robotu 10:32

Canim Kardeşi̇m 20.Bölüm Ai̇lemi̇zi̇n Robotu

Galip bey eve mutfak robotu alır. Çocuklar bu küçük aletin yerine büyük bir robotları olmasını isterler. Mine hayalinde kendisi ve müge için bir robot hayal eder. Bu robot ödevlerini bile yapacaktır. Mine hayal dünyasınd..

  • ÇocukTV tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 32.Bölüm Eyvah Mete Nerede 10:54

Canim Kardeşi̇m 32.Bölüm Eyvah Mete Nerede

Mete evde oyun oynamaktadır. Oyuncakları ile vakit geçirir. Ama Mete ev halkının gözü önünde oynarken ortadan kayıp olur. Mine, Müge, Galip ve Lale hanımı büyük bir telaş alır. Mete yoktur… Mine kardeşinin kayıp olması ü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 73.Bölüm Yangın Var 10:26

Canim Kardeşi̇m 73.Bölüm Yangın Var

Mine ve Müge okulda yapılan İtfaiye gösterisinin etkisinde kalırlar. İtfaiyecilerden öğrendikleri bilgileri evde tek tek test ederler. Bunu eğlenceli bir oyun haline getirirler. Evdeki tüm yangın tedbirlerini teker teker..

  • ÇocukTV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayla Celik - Altın Sarısı 03:57

Ayla Celik - Altın Sarısı

Birer ikişer yandı Karşı kıyının ışıkları Bütün sırlarıyla meydanda Şehrin aşıkları Işıl ışıl bildiğin Kuytularda bile sevda Unutupta sildiğim e varsa şimdi karşımda Kimi evlerde kimi yollarda Kimi yabancı kollarda Kim..