#Safarmuhammed bile müzik dinle

Kazazedeye sigorta şoku! 01:53

Kazazedeye sigorta şoku!

OTOMOBİLİNİ SİGORTALATANLAR DİKKAT! EN KAPSAMLI PAKETİ SEÇİP ARACINA KASKO YAPTIRAN ADAM, KAZA SONRASI BİR KURUŞ ALAMADI... 90 BİN LİRALIK ZARAR YÜZÜNDEN EVLİLİK PLANI BİLE SUYA DÜŞTÜ.....

Terk edilmiş binayı pavyon yapmışlar 02:16

Terk edilmiş binayı pavyon yapmışlar

Polisin baskını güvenlik güçlerini bile şaşkına çevirdi. Pavyona dönüştürülen mekan bu kez metruk bir mekandı..

Mustafa Ceceli - Anmam 03:43

Mustafa Ceceli - Anmam

En başa dönmeye hiç gerek yok anladım, anladım Giderken bile arkama hiç bakmadım, bakmadım Nelerden vazgeçtim pişman olmadım, olmadım Sonunu düşünen kahraman olamaz korkmadım, korkmadım Demedim mi dünya güzeli Aşk bitin..

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı 00:47

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı

Kısmetse Olur 12 Şubat 2017'de yayınlanacak olan haftanın finali fragmanında, Aycan'ın olmaması dikkat çekiyor! Onur, Aycan ile olan ilişkisinde ne kararı alıyor? Aycan, neden evde değil? Kısmetse Olur'da Onur ve Aycan a..

  • ANKA tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Kınık - Koca Reis 05:10

Ali Kınık - Koca Reis

Hani derdik; hayat yalan Ölüm bize oyuncaktı Dünyada tek kalsak bile Asla yılmak olmayacaktı Biz ne günler gördük Reis Ne kavgalar verdik Reis Gelen vurdu yıkılmadık Bu da geçer hey koca Reis Şehitleri düşün Re..

BLOODRUNNERS Trailer (2017) Ice-T Vampire Horror Movie 02:11

BLOODRUNNERS Trailer (2017) Ice-T Vampire Horror Movie

Bloodrunners Filmi Orijinal Fragman Hakkında 1933 yılına gelindiğinde, Yasaklama, ortalama vatandaşların yasayı çiğnediği, gölgelerde saklandığı ve gece çalıştığı patlayan bir girişim olduğunu kanıtladı. Yeni dünya düzen..

  • PITIRCIK tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi 01:16

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi

Güney Sudan hükümeti ülkenin Unity eyaletine bağlı birçok bölgesinde kıtlık ilan etti. Hükümetin yaptığı açıklamada yaklaşık 100 bin kişinin kıtlıkla karşı karşıya olduğu ve bunun yayılma tehlikesinin bulunduğu belirtil..

Bu kuşun içine insan kaçmış! 02:39

Bu kuşun içine insan kaçmış!

PAPAĞANLAR, MALUM ZEKALARIYLA MEŞHUR... ÖZELLİKLE DE JAKO'LAR... ŞİMDİ SİZİ, YÜZLERCE SÖZCÜK KULLANARAK ADETA İNSAN GİBİ KONUŞAN, MARŞ SÖYLEYEN HATTA DEDİKODU BİLE YAPAN ÇAKIL'LA TANIŞTIRACAĞIZ. ZEKASINA HAYRAN KALACAKSI..

Ekrandaki yangını gerçek sandı 01:21

Ekrandaki yangını gerçek sandı

KOMŞUSUNUN PENCERESİNDEKİ ALEVLERİ GÖRDÜ, PANİKLE İTFAİYEYİ ARADI... ANCAK BİR SORUN VARDI... ÇÜNKÜ O ADRESTE DEĞİL YANGIN DUMAN BİLE YOKTU... EKİPLER KAPIYI ÇALINCA, İLGİNÇ GERÇEK ORTAYA ÇIKTI.....

Çift mutantlı varyant cehennemi 01:53

Çift mutantlı varyant cehennemi

DÜNYANIN EN KALABALIK 2. ÜLKESİ HİNDİSTAN'DA DEĞİL YATAK, YOĞUN BAKIMDAKİLER İÇİN OKSİJEN BİLE KALMADI. ÜLKEDE,, BUGÜN KORONAVİRÜS 300 BİNDEN FAZLA KİŞİYE BULAŞTI. 3 BİNİN ÜZERİNDE DE CAN ALDI..

Bu sefer şaka çıkmadı! 01:54

Bu sefer şaka çıkmadı!

MAHMUT GÖKSU. ADIYAMAN'DAKİ ESKİSARAY MAHALLESİ MUHTARIYDI. 3 YIL ÖNCE KÖTÜ BİR ŞAKA YÜZÜNDEN HERKES ÖLDÜĞÜNÜ SANINCA YAŞADIĞINI İSPATLAMAK İÇİN CANLI YAYIN BİLE YAPMIŞTI. DÜN HAYATINI KAYBEDİNCE MAHALLELİ BU SEFER DE ÖL..

Eypio-Yoksun Başımda 01:38

Eypio-Yoksun Başımda

Yoksun başımda yalnızım yok sırdaşımda Kimse yokmu sen dışında Koydum altında elim taşında Göz yaşımda dert başımda Gönder beni burdan ışınla Yalnızım yazın kışında sordum yok dedi senin suçunda (2X)Gitsin diyo gözün a..

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017) 02:07

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017)

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Ülker Stadı'nda Krasnodar'ı konuk eden Fenerbahçe, birçok gol pozisyonundan yarararlanamadığı maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve Avrupa'ya veda etti. Maçın son dakikalarında ise Kadıkö..

  • Ömer tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erikler dalda kaldı 02:20

Erikler dalda kaldı

1 YIL BOYUNCA BU ANI BEKLEDİLER, 10 GÜN ÖNCE İSE GÜLE OYNAYA ERİK HASADINA BAŞLADILAR. AMA BEKLEDİKLERİ KARŞILIĞI ALAMADILAR; HALDE ERİĞİN KİLOSU 3 LİRAYA KADAR DÜŞTÜ. ÜSTELİK HALLERDE ERİK ALIMI DA DURDURULDU. MASRAFI..

Neden 'hayır' diyemiyoruz! 02:55

Neden 'hayır' diyemiyoruz!

HANİ; BİZ, HAYIR DEMEYİ, İŞİM VAR DEMEYİ, OLMAZ DEMEYİ BECEREMEYEN İNSANLARIZ... YORGUNLUĞUMUZ BİTMEZ BİZİM. DER YA USTA REŞAT NURİ GÜNTEKİN...İŞTE TAM DA BİZİ ANLATIR BU CÜMLESİYLE.. UZMANLARA GÖRE, TÜRK İNSANI KENDİ ..

Marmara öldü! 01:58

Marmara öldü!

DENİZ SALYASI KABUSU BÜYÜYOR, MARMARA'DAN ENDİŞE VERİCİ GÖRÜNTÜLER GELMEYE DEVAM EDİYOR... 'MARMARA DENİZİ ÖLDÜ, BU GÖRÜNTÜ DE CESEDİN ÇÜRÜMESİ' DİYEN BİLİM İNSANLARI BİLE VAR...

Evini başına çaldı! 02:22

Evini başına çaldı!

Show Ana Haber 2,08 Mn abone İDDİAYA GÖRE İKİ YIL BOYUNCA NE KİRA ÖDEDİ, NE DE APARTMAN MASRAFLARINI... EV SAHİBİ 'ÇIK' DEYİNCE DE SİNİRLENDİ... ADAMIN EVİNİ BASIP, CAMI ÇERÇEVEYİ İNDİRDİ... EVDE SAĞLAM TABAK ÇANAK BİLE ..

Game of Thrones 7. Sezon Tanıtım Fragmanı 02:02

Game of Thrones 7. Sezon Tanıtım Fragmanı

Game of Thrones 7. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı! Game of Thrones’un 7. sezon 1. bölümü Haziran 2017 tarihinde yayınlanacak. Game of Thrones Dizi Detayı: Krallık dediğin savaşsız olur mu? En güçlü krallığı kurup,..

  • Tv Series tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON 00:20

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Erkan Tan  Manşetlerle Hükümeti Değiştirmek İstediler 04:23

Erkan Tan Manşetlerle Hükümeti Değiştirmek İstediler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın terbiyesizlik ve seviyesizlik olarak nitelendirdiği Hürriyet'in Karagah Rahatsız haberi, akıllara gazetenin geçmişini getirdi. Hürriyet'in kirli geçmişini A Haber ekranlarında ya..

Bodrum'da kiralar uçtu 03:02

Bodrum'da kiralar uçtu

PANDEMİDE DAHA GÜVENLİ TATİL İÇİN VİLLA KİRALAMAK İSTEYENLERE KÖTÜ HABER VAR... SEZONLUK VİLLA KİRALARI NEREDEYSE YÜZDE 100 ARTTI... İŞİ FIRSATÇILIĞA ÇEVİRENLER DE ÇOK... BODRUM'DA ESKİ KİRACISINI ÇIKARIP, VİLLASINI 3 KA..

Doğacak bebeğinin nasibiymiş! 01:30

Doğacak bebeğinin nasibiymiş!

TELAŞLI BÜYÜKTÜ. BENZİN ALMAK İÇİN DURDUĞU İSTASYONDA CÜZDANINI ARACININ ÜZERİNDE UNUTTU. SONRA DA YOLA ÇIKTI. FARKINDA BİLE DEĞİLDİ AMA O ARACINI SÜRERKEN PARALAR DA YOLA SAÇILMIŞTI. NEYSE Kİ O PARALARI VİCDANLI BİRİ T..

Altında 'taklit' modası! 02:51

Altında 'taklit' modası!

ALTIN ALMIŞ BAŞINI GİDERKEN: ELE GÜNE KARŞI BAŞINIZI ÖNE EĞDİRMEYECEK ALTERNATİF DÜĞÜN TAKILARI VAR ARTIK....YANİ BİR ZAYTUNG HABERİ DAHA GERÇEK OLDU..ÇEYREK, GRAM, GRAMIN YARIMI DERKEN,,, İMİSTASYON ALTIN DA İLGİ GÖRMEY..

Sıra dışı tamirhane! 02:29

Sıra dışı tamirhane!

ANKARA'DAKİ SIRA DIŞI OTO TAMİRCİ DÜKKANINA GİRENLER GÖZLERİNE İNANAMIYOR. ÇÜNKÜ İÇERİDE BİLARDO MASASINDAN OYUN KONSOLUNA, KİTAP OKUMA KÖŞESİNDEN SİNEMA SALONUNA KADAR BİRÇOK AKTİVİTE İMKANI VAR... ARACINI TAMİRE GÖTÜRE..

Kiracı arkasında enkaz bıraktı! 01:58

Kiracı arkasında enkaz bıraktı!

SATIN ALDIĞI DAİREDEKİ KİRACIYI ANCAK AYLAR SONRA ÇIKARABİLDİ. EVE İLK GİRDİĞİNDE İSE KELİMENİN TAM ANLAMIYLA KÜÇÜK DİLİNİ YUTTU. KİNDAR KİRACI DUVARLARDA ÇİZİLMEDİK TEK BİR YER BİLE BIRAKMAMIŞTI!..

Wilders  Kur'an Hollanda'da Yasaklanmalı 01:29

Wilders Kur'an Hollanda'da Yasaklanmalı

Hollandalı İslam karşıtı siyasetçi Geert Wilders, Kur’an’ın Hollanda’da yasaklanması gerektiğini söyleyerek bir kez daha ileriye gitti. Wilders, Müslümanların kutsal kitabı Kur’an-ı Kerim’i Adolf Hitler’in ‘Mein Kampf’ ..

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık 03:38

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık

Yeryüzünün üstünde gökyüzünün altında Kim bilir nerde nasıl kaç yaşındasın? Biri bir masal okuyor kepçesinden kulaklarının Korkarım halâ o masaldasındır Umarım büyük yalnızlık vurmamıştır halâ kıyılarına (x2) Sabahının e..

Ev Usulu Tantuni 01:00

Ev Usulu Tantuni

Nasil yaptigimi kisaca tarif edyim.Sizde yapin arkadaslar cok lezzetli oluyor.Istiyenler tavuk etindende yapabilir illaki dana eti olmasi gerekmez. Lavas icin gereken malzemeler bu malzemeden yaklasik 12 adet lavas cikiy..

Şirinler çetesine operasyon! 02:16

Şirinler çetesine operasyon!

ŞİRİNLER DİYE BİLİNEN SUÇ ÖRGÜTÜNE 4 İLDE OPERASYON DÜZENLENDİ, ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ ADANA'DAKİ ADRESLERİN BİRİNDE İŞTE BU AKILALMAZ GÖRÜNTÜYLE KARŞILAŞTI. 2 KİŞİ DARACIK KAFESLERE KAPATILMIŞ, 20 GÜN BOYUNCA DIŞARI ÇIK..

Yılda 300 gün uyuyor 01:36

Yılda 300 gün uyuyor

Yılda tam 300 gün uyuyor temel ihtiyaçlarını bile yerine getiremiyor..