#Safarmuhammed bile müzik dinle

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle 1:16:27

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir erkek uzaktan gördüğü kızı kaçırır ve kızın gönlü olmamasına rağmen hayatına ortak eder, bu olay uzun soluklu, tutkulu ve nefret dolu bir ilişkiyi başlatır. Bu beraberlikte erkek-kadın arasındaki iktidar ve..

Ispanaklı Börek Tarifi 04:24

Ispanaklı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka, 1 baş soğan, 500 g ıspanak, 1 su bardağı lor peyniri veya ezilmiş beyaz peynir, 1 çay bardağı+4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 yumurta sarısı, Tuz, Susam. **..

Temel Omlet Tarifi 02:33

Temel Omlet Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı süt, 1 tatlı kaşığı un, 1 çay kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber. ************************* Hafta sonu kapıya geldiğine göre şöyle güzel bir kahvaltılık tarif iyi gider diye düşündüm..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Patates Kroket Tarifi  Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı 02:44

Patates Kroket Tarifi Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı

Bu kez sizlere vejetaryenlerin de yiyebileceği patatesle yapılan leziz bir köfte tarifi hazırladık. Hemde diğer köfteler gibi yağda kızarmıyor. Bu sayede gayet hafif ve lezzetli hemde patatesler fırında değil haşlanarak ..

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Brokoli Çorbası Tarifi 02:26

Brokoli Çorbası Tarifi

MALZEMELER 1 küçük baş (500 g kadar) brokoli, 1 yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağ, 5 su bardağı kaynar su, 1 su bardağı süt, Tuz. ********************* Brokoli Çorbası ise güzel bir alternatif olur mercimek, tarh..

Pratik Cezerye Tarifi 02:00

Pratik Cezerye Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı çekirdeksiz kuru üzüm, 3 adet kuru incir, 1/2 su bardağı fındık (ceviz veya badem de kullanabilirsiniz), 3 yemek kaşığı hindistan cevizi rendesi, 3 su bardağı kaynar su. ************************..

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi  Ev Yemeği Tarifleri 01:39

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi Ev Yemeği Tarifleri

Bugün yine sizlere normalde dışarıdan satın almak zorunda kaldığınız çikolata sosunun tarifini vereceğiz. Her tatlınızda kullanabileceğiniz bu lezzetli sosu yapmak hiç zor değil. İster dondurmanızın üzerine ister kekiniz..

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi 02:12

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi

Pek çok çeşit muhallebi bulunduğundan biz muhallebi tarifimize sade diyoruz. Çünkü artık bu harika sütlü tatlının tepsilerde bisküvili halleri bile yapılıyor. İçine kattığımız bol bol damla sakızı sayesinde harika bir le..

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi 04:51

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1/2 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2 yemek kaşığı ince rendelenmiş parmesan peyniri, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı pul biber,..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Adı Zehra 14. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Adı Zehra 14. Bölüm 1. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi 04:33

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 750 g dilimlenmiş bal kabağı, 1 su bardağı şeker, 2 paket (400 g) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı tarçın, Üzeri için hindistan cevizi. ******..

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi 02:02

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi

MALZEMELER 6 adet küçük boy kabuklu Patates, Haşlamak için su, Karabiber, Tuz, Zeytinyağ. ********************************** Et, tavuk, balık yemeklerinin en güzel garnitürüdür Patates. Salatası olur, püresi olur nasıl..

Havuçlu Mozaik Pasta Tarifi 04:30

Havuçlu Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 7 adet orta boy Havuç, 1,5 paket (300 gr) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı şeker, 100 g tereyağı, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 1 çay kaşığı tarçın. Üzeri için; 3 yemek kaşığı krema, 1 yemek kaşı..

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi 04:07

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi

MALZEMELER 15 adet dolmalık Biber, 1,5 su bardağı pirinç, 1 adet büyük boy soğan, 5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 yemek kaşığı çam fıstığı, 2 yemek kaşığı kuş üzümü, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı yenibahar, 1 çay kaşığı..

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi 03:35

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi

MALZEMELER 2,5 su bardağı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı yoğurt, 1 çay kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, Kızartmak için bolca yağ. ************************* Bugün de bizim ora..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Fırında Paçanga Böreği Tarifi  Pastırmalı Paçanga Böreği 03:52

Fırında Paçanga Böreği Tarifi Pastırmalı Paçanga Böreği

Sizlere bu videomuzda paçanga böreği nasıl yapılır detaylı olarak gösterdik. Aslında pastırmalı paçanga böreği tarifi hiçte zor değil. Bilgiğiniz normal börek tarifinden hiç bir farkı yok. Hatta tepsi böreğinden çok daha..

Sütlü Kolay Patates Püresi Tarifi  Patatesli Püre Nasıl Yapılır 01:46

Sütlü Kolay Patates Püresi Tarifi Patatesli Püre Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda detaylı olarak patates püresi tarifi vereceğiz aslında patates püresi yapmak hiçte abartıldığı kadar zor değil tek önemli nokta kıvamını tutturabilmek. Bir defa yaptıktan sonra hiç bir tarife bakmay..

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu 03:07

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu

Sizlere bu videoda nefis bir kandil simidi tarifi vereceğiz. Artık kandil simidinizi pastanelerden ve fırınlardan hangi yağlarla yapıldığını bilmediğiniz kandil simitlerini almanıza gerek kalmayacak bir tarif vereceğiz. ..

Kıymalı Börek Tarifi 03:49

Kıymalı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka. Sosu için; 3 adet yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ. İç harcı için; 300 gr Kıyma, 1 adet soğan, 1/2 su bardağı çekilmiş ceviz içi, 3 yem..

Pastane Açması Tarifi 05:18

Pastane Açması Tarifi

5-6 su bardağı un, 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 adet 42 g’lık yaş maya, 2 yemek kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, 100 gr oda sıcaklığında olduğundan daha yumuşak tereyağ, Üzeri ..

Sütlaç Tarifi 07:02

Sütlaç Tarifi

1 lt + 1 su bardağı süt 1/2 çay bardağı kırık pirinç (kırık yoksa normal pirinci bir miktar rondodan geçirebilir veya havanda dövebilirsiniz) 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı pirinç unu. ******************************..

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır 03:16

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifmizde sizlere Antakya yöresinin ünlü bir kebap tarifi olan tepsi kebabı nasıl yapılır detaylı bir biçimde anlatacağız. Diğer bir adı sini kebabı tarifi olan bu lezzetli kebabın yapımı çok kolay. Belki en nefis et..

Etli Ekmek Nasıl Yapılır  Kapalı Lahmacun Tarifi 04:04

Etli Ekmek Nasıl Yapılır Kapalı Lahmacun Tarifi

Sizlere bu tarifimizde lahmacun tarifine çok benzeyen etli ekmek tarifi vereceğiz. Yani lahmacunun üzeri kapalı hali. Yapımı çok kolay olan bu tarif için pekte fazla malzemeye ihtiyacınız yok. Farklı bir açıdan bakıldığı..

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı 02:35

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı

Bu tarifimizde sizlere ülkemizde yavaş yavaş ünlü olmaya başlayan noodle yani ünlü bir çin yemeği olan çin eriştesinin videolu tarifini paylaşacağız. Yapımı gayet kolay ve çok doyurucu bir yemek olan tavuklu çin makarnas..