#Safiye doğanay ayyaş koca müzik dinle

İstanbul değil ''Sistanbul!'' 01:41

İstanbul değil ''Sistanbul!''

BU SABAH SİSTEN BİR ÖRTÜ VARDI SANKİ İSTANBUL'UN ÜZERİNDE ... KARADA, HAVADA VE DENİZDE... KOCA ŞEHİRDE GÖZ GÖZÜ GÖRMÜYORDU... MASAL ŞEHİR SİSTANBUL DAN ŞAHANE MANZARALARI SİZİN İÇİN DERLEDİK.....

Deve ile Markete Giren Adam 00:30

Deve ile Markete Giren Adam

ABD'de devesi ile marketine giren şahıs, görenleri güldürdü. Adam koca deveyi evcil hayvan kabul etmiş herhalde.....

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koronavirüste Çin Aşısı Mı, Alman Aşısı Mı? 02:55

Koronavirüste Çin Aşısı Mı, Alman Aşısı Mı?

Çin aşısı yolda, Alman aşısı için anlaşma tamam. Peki, hangi aşıyı yaptıracağız? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iki aşıyı değerlendirdi. Risklerini ortaya koydu...

Lastik düşmanları! 01:38

Lastik düşmanları!

İSTANBUL KAĞITHANE'DE KOCA BİR MAHALLENİN YILBAŞI GECESİ ADETA ZEHİR OLDU... YENİ YILA DAKİKALAR KALA ORTAYA ÇIKAN İKİ MAGANDA, MAHALLEDEKİ ARAÇLARIN LASTİKLERİNİ KESTİ...

Bu da ''evlilik çetesi'' 01:28

Bu da ''evlilik çetesi''

DAMAT ADAYLARI EVLİLİK HAYALİ KURARKEN,, KIZ TARAFI SANDIKLARI KOCA BİR ÇETE ONLARI SOYUP SOĞANA ÇEVİRMENİN DERDİNDEYDİ. VAN'DA DA 3 KİŞİYİ YİNE AYNI YALANLA DOLANDIRAN ŞEBEKE ÇÖKERTİLDİ...

Otel odasında kadın cinayeti! 02:24

Otel odasında kadın cinayeti!

KADINLARIN NASIL BİR ŞİDDET SARMALININ HATTA VE HATTA GİRDABININ İÇİNDE BULUNDUĞUNU ANLAMAK İÇİN ÇOK ÇARPICI BİR HABER VAR SIRADA..KOCA ŞİDDETTİNDEN KAÇIP MALATYA'DAN İSTANBUL'A GELEN BİR KADIN, SIĞINDIĞI OTELDE BAŞKA Bİ..

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz, Covid-19 aşısı olduktan sonra hissettiklerini anlattı 03:30

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz, Covid-19 aşısı olduktan sonra hissettikle

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyeleri ile birlikte Covid-19 aşısı oldu. Aşı sonrası hissettiklerini anlatan Kayıpmaz, “Öncelikl..

Celladına aşık oldu 03:56

Celladına aşık oldu

CELLADINA AŞIK OLMAK DİYE BİR TABİR VAR YA...MELEK'İN HİKAYESİ DE ÖYLE..MELEK CELLADINA AŞIK OLDU, O CELLAT DA MELEK'İN AZRAİLİ OLDU..BUGÜN HEPİMİZİN CANINI YAKAN HİKAYE ŞÖYLE GELİŞTİ..DELİLER GİBİ AŞIK OLDUĞU KOCASI NE..

Ferdane Kurt neden öldürüldü- 02:16

Ferdane Kurt neden öldürüldü-

FERDANE KURT, KOCA ŞİDDETİNDEN KAÇARAK MALATYADAN İSTANBULA GELMİŞ, KALDIĞI OTEL ODASINDA BİR CANİ TARAFINDAN HUNHARCA KATLEDİLMİŞTİ... KILI KIRK YARAN POLİS KATİL ZANLISINI, ALTINŞEHİR'DE YAKALADI..

Mutasyon alarmı büyüyor! 02:30

Mutasyon alarmı büyüyor!

SAĞLIK BAKANI, MUTANT VAKALARIN ARTTIĞINI DUYURDU, KORONAVİRÜSTE MUTASYON ALARMI BÜYÜDÜ. UZUN BİR ARANIN ARDINDAN BİLİM KURULU TOPLANTISI SONRASI KAMERA KARŞISINA GEÇEN BAKAN KOCA, KISITLAMALARLA İLGİLİ İSE YENİ BİR SÜ..

Restoran ve kafeler açılacak mı? 02:07

Restoran ve kafeler açılacak mı?

AŞILANANLARIN SAYISI 3.5 MİLYONU AŞTI AMA MUTASYON ALARMI KISITLAMALARIN KALKMASINI ZORLAŞTIRDI. BUNDAN BÖYLE VAKA SAYILARINA BAKILARAK İLLERDE FARKLI KARARLAR GÜNDEME GELECEK. BAKAN KOCA'NIN İŞARET ETTİĞİ BU YERİNDE K..

Genç kadın kurtarılamadı! 01:41

Genç kadın kurtarılamadı!

BU SON OLSUN DİYORUZ AMA DAHA CÜMLEMİZ BİTMEDEN BİR YENİSİ EKLENİYOR..KADINA YÖNELİK ŞİDDET HABERLERİNİN BİRİ DE ANKARA'DAN GELDİ. CANİ KOCA EŞİNİ ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE BIÇAKLAYIP, KATLETTİ...

50'ye yakın ev küle döndü! 01:55

50'ye yakın ev küle döndü!

AHŞAP BİR EVDE YANGIN BAŞLADI... KISA SÜREDE KOCA KÖYÜ ATEŞ ALDI... 50'YE YAKIN EV, DEREİÇİ KÖYÜ SAKİNLERİNİN GÖZLERİ ÖNÜNDE CAYIR CAYIR YANDI... NEYSEKİ CAN KAYBI YOKTU... AMA KÖYLÜLERİN ÇOĞU EVİNDEN OLDU.....

Yerli burun spreyi aşı geliyor 02:11

Yerli burun spreyi aşı geliyor

Yeni teknik yerli burun spreyi aşı yıl sonunda hazır. Aşının ipuçlarını Sağlık bakanı Fahrettin Koca verdi...

Karısını başka biriyle bastı! 02:18

Karısını başka biriyle bastı!

ARNAVUTKÖY'DE İLGİNÇ BİR OLAY YAŞANDI... KARISINI BAŞKA BİRİYLE BASAN KOCA, ADAMI YATAK ODASINA KİLİTLEDİ.... PANİKLEYEN ADAM YAKALANMAMAK İÇİN KENDİNİ EVİN PENCERESİNDEN AŞAĞIYA BIRAKTI... İŞTE O ANLAR..

'Önlemleri gevşettik maalesef' 01:43

'Önlemleri gevşettik maalesef'

VAKA SAYILARI HIZLA ARTARKEN SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA TÜRKİYE'NİN 3. İSTANBUL'UN DA 4. PİKİNİ YAŞADIĞINI AÇIKLADI. YANİ MAALESEF VAKA SAYILARI ZİRVE YAPMIŞ DURUMDA..SAĞLIK BAKANI, ÇÖZÜM AŞILAMAYI HIZLANDIRMAK DEDİ,..

Risk haritası kırmızıya boyandı! 02:04

Risk haritası kırmızıya boyandı!

VAKA SAYISI 60 BİNE DAYANIRKEN, 273 HASTA DAHA VİRÜSE YENİK DÜŞTÜ. SAĞLIK BAKANI KOCA'NIN HAFTALIK VAKA VERİLERİNİ PAYLAŞTIĞI HARİTA KORKUTTU. TÜRKİYE'DE DÜŞÜK RİSKLİ ŞEHİR KALMAZKEN, VAKA SAYISINDA BİRİNCİ ŞEHİR KIRKLAR..

Tekstilkent'te boşanma aşamasında olduğu eşini silahla rehin aldı. 00:58

Tekstilkent'te boşanma aşamasında olduğu eşini silahla rehin aldı.

Esenler tekstilkent'te boşanma aşamasında olduğu eşini işyerine gelen kişi eşiyle tartıştığı sırada aynı işyerinde çalışan kadına ateş açtı olayda kadın bacağından yaralandı eşini rehin alan koca daha sonra polis ekipler..

Neron Ümit- tutuklandı! 02:22

Neron Ümit- tutuklandı!

'NERON ÜMİT' LAKAPLI BİR GENÇ... NE GÖRDÜYSE YAKMIŞ, KOCA BİR İLÇEYE, ÖZELLİKLE DE YAŞADIĞI SİTEYE KABUSU YAŞATMIŞTI... SHOW HABER'İN İSYANINI DUYURDUĞU O SİTENİN SAKİNLERİ SONUNDA RAHAT BİR NEFES ALDI... ÇÜNKÜ, 29 SUÇ K..

Türkiye Genelinde Tam Kapanma Olacak mı- İşte Detaylar 01:36

Türkiye Genelinde Tam Kapanma Olacak mı- İşte Detaylar

Türkiye Genelinde Tam Kapanma Olacak mı? İşte Detaylar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Koronavirüs tablosunda son verileri açıkladı! İşte Detaylar..

Eşini kurşun yağmuruna tuttu 02:26

Eşini kurşun yağmuruna tuttu

Tek istediği şiddetin bitmediği evliliğini sonlandırmaktı ama gözü dönmüş koca silahını çıkarıp dehşeti yaşattı...

Patikadan beter çarşı yolu! 02:19

Patikadan beter çarşı yolu!

BALIKÇILAR ÇARŞISI, İSTANBUL ÜSKÜDAR'IN EN KALABALIK YERLERİNDEN... AMA BUGÜNLERDE O ÇARŞIYA GİDEN BİN PİŞMAN... TÜMSEKLER, SU DOLU ÇUKURLAR, ETRAFA SAÇILMIŞ KOCA TAŞLAR ESNAFI DA MÜŞTERİYİ DE CANINDAN BEZDİRİYOR... O YO..

Günlük aşılamada yeni rekor! 01:11

Günlük aşılamada yeni rekor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir günde 1 milyon 416 bin 795 doz aşı yapıldığını bildirdi...

Sel gitti, çamur kaldı 02:13

Sel gitti, çamur kaldı

GENÇ KARI KOCA BİR ANDA DİZİNE KADAR SUYA BATTI. NE YAPSALAR OLMADI. ONLAR DA YAKINLARINI ARADI... HELALLİK ALDI. TAM UMUTLARININ TÜKENDİĞİ ANDA BİR İP İKİSİNİN DE HAYATINI KURTARDI. SELİN VURDUĞU ARTVİN'DEN GELEN GÖRÜNT..

Otobüste -maskeni tak- kavgası! 01:16

Otobüste -maskeni tak- kavgası!

İstanbul Başakşehir'de özel halk otobüsüne maskesiz binen karı koca yolcuların tepkisiyle karşılaştı. Maske takamamak için direnen çift daha sonra maskelerini taksada araçtan inmek zorunda kaldı. Maskeni tak tartışması ..

Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta sel felaketi- -Dere yatağına şehir kurulmaz- 09:49

Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta sel felaketi- -Dere yatağına şehir kurul

Kuvvetli sağanak yağışın etkisi altında olan Karadeniz Bölgesi'nde birçok ilde sel ve su baskınları oldu. Kastamonu ve Sinop'ta toplam 38 kişi hayatını kaybetti. Bartın'da ise bir kişi hâlâ kayıp. Sağlık Bakanı Fahretti..

Aşı 15'e indi! 01:50

Aşı 15'e indi!

AŞILAMADA YENİ SAFHAYA GEÇİLDİ. ARTIK 15 YAŞ ÜZERİ İLE KRONİK HASTALIĞI BULUNAN 12 YAŞ VE ÜSTÜ AŞI OLABİLECEK. AŞI PROGRAMI GÜNCELLENİRKEN 4. DOZ TARTIŞMASI DA YAŞANDI; KAFA KARIŞIKLIĞINI SAĞLIK BAKANI KOCA'NIN AÇIKLAMA..

Düşe kalka hırsızlık! 02:01

Düşe kalka hırsızlık!

İKİ KADIN HIRSIZ, İŞİ İYİCE ABARTTI. BİR DAİREDEN ÇALDIKLARI KOCA KASAYI KUCAKLADILAR. 4 KAT AŞAĞI, DÜŞE KALKA İNDİRİP GÖTÜRDÜLER. İKİ KADIN HIRSIZIN PES DEDİRTEN O GÖRÜNTÜLERİ VAR SIRADA...

Yolcusu kalp krizi geçiren uçak Edremit’e acil iniş yaptı 01:23

Yolcusu kalp krizi geçiren uçak Edremit’e acil iniş yaptı

Berlin'den İzmir'e giden uçağın yolcusu havada kalp krizi geçirdi. Uçak Edremit ilçesinde bulunan Balıkesir Koca Seyit Havalimanına acil iniş yaparken, ambulansla hastaneye kaldırılan yolcu hayatını kaybetti...

İstanbul’da korku dolu anlar kamerada- Otomobil çocuk parkına uçtu 04:14

İstanbul’da korku dolu anlar kamerada- Otomobil çocuk parkına uçtu

Kağıthane'de karlı yolda yokuş aşağıya kaymaya başlayan cip, kontrolden çıkarak çocuk parkına uçarken, bir başka sokakta ise kayan otomobil sivil polis otosuna çarptı. Korku dolu anlar kameralara yansırken, parka uçan ar..