#Sag olarak

Periscope Nedir 02:29

Periscope Nedir

Televizyonda izlediğini saniyesinde yazdığın site olarak bilinen Twitter kullanıcıları artık saniyesinde bunu canlı yayınla aktarabilecek. Türk kullanıcıların eline geçtiğinde çıkacak sonuçlar konusunda halk tedirgin değ..

Aksaray’da Otomobille Çarpışan Motosikletin Sürücüsü Hayatını Kaybetti 01:24

Aksaray’da Otomobille Çarpışan Motosikletin Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Aksaray’da otomobille motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsü kurtarılamayarak hayatını kaybetti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu İhanetin İçine Girmiş Herkes Cezasını Çekmeli 03:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu İhanetin İçine Girmiş Herkes Cezasını Çekmeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kadına yönelik şiddet asla kabul edilemez. Kadına şiddeti insanlığa ihanet olarak ilan etmiş bir Cumhurbaşkanı sıfatıyla diyorum ki, bu ihanetin içine girmiş herkes cezasını çekmelidir. dedi...

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek 04:15

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek Okan Üniversitesi ev sahipliğinde Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Türk-Çin Dostluk Vakfı işbirliğiyle Çin'den Türkiye'ye Yeni İpek Yolu fotoğraf sergisi açıldı. O..

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı 04:13

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı Nişantaşı Üniversitesi “Kıbrıs müzakerelerinde gelinen son durum ve İsviçre Görüşmeleri ne ilişkin gerçekleştirdiği konferansta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı M..

Soylu'dan Demirtaş'a Tokat Gibi Cevap 01:16

Soylu'dan Demirtaş'a Tokat Gibi Cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tutuklu Selahattin Demirtaş'ın hapishanede geliri eğitim gören çocuklara bağışlanması amacıyla kitap yazması ile ilgili olarak “6-7 Ekim'de bu ülkenin çocuklarının katledilmesi talimatını ..

Cash Ömer  Ayanım Şarkısı 02:21

Cash Ömer Ayanım Şarkısı

Ülkemizdeki saykolukta bugün cash ömer sizlerle birlikte eserinin adı ayanım klip yeri olarak sanırım bağcıların köpek bağlanmayan yerleri seçilmiş..

  • JET TV tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'a 725 Adet Otobüs 03:20

İstanbul'a 725 Adet Otobüs

İstanbul'a 725 Adet Otobüs İstanbul'un temel sorunlarından biri olan ulaşımın en önemli ayağı olan İETT'nin 2017 bütçesi açıklandı. İETT'nin 2017 bütçesi 2 milyar 900 milyon. Bütçenin 1 milyar 110 milyon liralık kısmı i..

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu 01:37

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Avrupa Parlamentosu'nun Rus basınıyla ilgili aldığı kararı, Batı toplumunun demokrasi anlayışındaki bozukluk olarak nitelendirdi. Mosk..

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 03:32

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Törene çok sayıda öğretmen ve öğrencinin yanı sıra İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Far..

Sivilceler Hakkında Bilgi 05:17

Sivilceler Hakkında Bilgi

Tam Olarak Bir Sivilcenin İçinde Ne Nasıl Oluşuyor Ve Asla Patlatmayın İzliyoruz Efendim..

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cübbeli Ahmet'in Cennetle Müjdelenmesi 00:58

Cübbeli Ahmet'in Cennetle Müjdelenmesi

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü sohbetinde bir hocasının uykusunda kendisini gördüğünü anlattı ve hocasının uykusundan 3 kez Cübbeli Cennetliktir diyerek bağırıp uyandığını aktardı..

  • JET TV tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mültecileri İstanbul Yerine Düzce’de Bıraktılar 02:00

Mültecileri İstanbul Yerine Düzce’de Bıraktılar

TEM otoyolu Düzce kesiminde yaya olarak yürüyen 115 mülteci yakalandı. Mültecilerin insan kaçakçıları tarafından İstanbul diye Düzce’de bırakıldığı öğrenildi...

Tır Dorsesine Arkadan Çarpan Sürücü Ölümden Döndü 01:39

Tır Dorsesine Arkadan Çarpan Sürücü Ölümden Döndü

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, kaza yapan tırın dorsesine arkadan çarpan otomobil sürücüsü, kazayı şans eseri yaralı olarak atlattı...

Leopardan İnanılmaz Atlayış 01:03

Leopardan İnanılmaz Atlayış

Güney Afrika'da iki leoparın yüksek bir ağaçtan atlama görüntüleri büyük ilgi çekiyor. Görüntüler 30 yaşındaki turist rehberi Warrick Davies tarafından çekildi. Davies çektiği görüntüleri şimdiye kadar vahşi doğada görd..

Denizdeki Atıkları ve Çöpleri Toplayan Akıllı Mucizevi Makine 01:05

Denizdeki Atıkları ve Çöpleri Toplayan Akıllı Mucizevi Makine

Deniz yüzeyinde biriken atıklar, daha önceki yıllarda gerektiğinde toplanırken, 2000 yılından itibaren çalışmalar düzenli hale getirilmiş, gerekli ekip ve ekipmanlar sağlanarak temizlik her gün düzenli olarak titizlikle ..

  • Cowboy tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı 00:44

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı Avrupa Parlamentosu oylama sonuçları günün en merak edileni zira Türkiye'nin AB müzakereleri AP oylaması sonucuna göre dondurulabilir. İşte AP Türkiye oylamasın..

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu 00:32

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu Gaziantep'te yaklaşık 300 polisin katıldığı dev bir terör operasyonu düzenlendi. Zırhlı araçların da destek verdiği eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı..

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı: 06:56

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı: "Eğitim Arttıkça Şiddetin Kalitesi Artıyor

Kadına şiddet konusunda farkındalık oluşturmak için konusunda uzman birçok kişiyi bir araya getiren Kadına Şiddetle Mücadele Çalıştayı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Av. Özlem Zengin “Eğitim arttıkça şiddetin kal..

Sonu Kötü Biten 10 Okul Gezisi 06:05

Sonu Kötü Biten 10 Okul Gezisi

Okul gezisine çıkan öğrenci grubu gittikleri okullara pişman olarak dönmüşler izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kilo Vermek Nedir 03:41

Kilo Vermek Nedir

Neden kilo verilir? Neden kilo vermeliyiz? Zorunda mıyız? Pound olarak versem burada geçerli mi? Size kaç lazım?..

Reenkarnasyon Nedir 03:09

Reenkarnasyon Nedir

Reenkarnasyon, ruhun sürekli olarak tekrar bedenlendiğine inanan spiritüalistlerin bu ruh göçüne verdiği isimdir. Ruh o bedenden bu bedene geçer, geçerken aktarma sırasında akbil basmazsa ruh polisi onu yakalar...

Feminizm Nedir 01:05

Feminizm Nedir

Feminizmin fıtratında kadın erkek eşitliği vardır. Feminizm erkek düşmanlığı değildir. Geçmişten günümüze toplumda kadın ve erkek arasındaki toplumsal eşitsizliğin giderek artması, feminizmin amacını kadının toplumdaki y..

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye Kararına Hükümetten Yanıt Geldi 04:08

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye Kararına Hükümetten Yanıt Geldi

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye Kararına Hükümetten Yanıt Geldi AP, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için bugün 'dondurulsun' kararı aldı. Hükümet'ten yanıt gecikmedi. AB Bakanı Ömer Çelik, Esasen bu kararı yok hü..

Vezir Parmağı  Fragman 02:18

Vezir Parmağı Fragman

Mahsun Kırmızıgül Yeni Filmi -Vezir Parmağı - Fragman (25 Ocak'ta Sinemalarda).Her filmiyle büyük gişe başarılarına imza atan Mahsun Kırmızıgül, 3 yıllık suskunluğuna Vezir Parmağı ile son veriyor. Kırmızıgül’ün yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 2.104 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Köksal Babanın 16 Yıl Önceki hali..hey gibi günler hey 10:40

Köksal Babanın 16 Yıl Önceki hali..hey gibi günler hey

Köksal baba şook 16 yıl önceki videosu Köksal Baba Kimdir? Köksal Bektaşoğlu namı değer ( Köksal Baba ) 10.02.1975 Trabzon Arsin Doğumlu.1990 yılında boks sporuna başlamış.1995-1996-1997-1998 yıllarında Gençler'de Türki..

  • PengoTV tarafından
  • 1.500 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayla Celik - Aşk Şarkıları 04:01

Ayla Celik - Aşk Şarkıları

Söylememem gereken her şeyi söyledim Yapmamam gereken her şeyi yaptım Ben yolcu olarak doğmuşum Peşimden gelme Say ki bugün karşılaşmadık Say ki bugün ne sen ne ben yaşadık Say ki hiçbir şeydik var olmadık Peşimden gelm..

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor 01:13

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor elçika ve Alman mahkemelerinin PKK'lı teröristleri serbest bırakmasının ardındaki hesap ortaya çıktı. Buna göre, Avrupa Adalet Divanı, PKK'yı terör örgütü listes..

Torpil Nedir 02:50

Torpil Nedir

Bilgi Embed Ekle Çalma Listeleri Ülkemizde genelde 4. anlamı kullanılmakta. 4. anlamı ne? Kayırma, kayırıcı. Biz 4. anlamını sevdik, kayırdık geçtik. Mesala bir reklam ajansında Photoshop bilmeden de Art Direktör olabili..

Troll Nedir 02:09

Troll Nedir

Troll, aslında İskandinavya sözlü kültründe genellikle dev ya da cüce olarak resmedilen ve mağaralarda yaşayan çirkin bir yaratıktır. Ancak son yıllarda özellikle Twitter gibi sosyal ağlarda, konular hakkında alaycı, miz..