#Sag olarak

Tüyleri Diken Diken Eden Kudüs Mesajı 02:45

Tüyleri Diken Diken Eden Kudüs Mesajı

Almanya'da Türkiye karşıtlarına verdiği cevaplarla Almanları susturan Türk olarak tanınan Tuğrul Selmanoğlu, bu kez Mescid-i Aksa'dan çektiği videoyla Müslüman alemine seslendi. Selmanoğlu'nun sözleri izleyenlerini tüy..

Uyanmak İstemeyen Tembel Köpek 01:05

Uyanmak İstemeyen Tembel Köpek

Sabah uyandığımda bende tam olarak öyle oluyorum ...

  • JET TV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
37 Yaşında 38 Çocuğu Olan Kadın Şimdilerde 02:31

37 Yaşında 38 Çocuğu Olan Kadın Şimdilerde

Afrika ülkesi Uganda'da yaşayan 38 yaşındaki Mariam Nabatanzi, aşırı doğurganlık hastalığından muzdarip. 12 yaşında ilk çocuğunu dünyaya getiren Nabatanzi'nin, en küçüğü 4 aylık en büyüğü ise 25 yaşında olmak üzere tam 3..

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyal Medyayı Sallayan Sincap 00:46

Sosyal Medyayı Sallayan Sincap

Ormanda gözlem yapan araştırma görevlisinin sabitlediği ağaçtaki kameraya atlayan sincap sosyal medyada tıklanma rekorları kırıyor. Sosyal medyada yeni yeni yayılmaya başlayan görüntü hafta sonu Ankara Ayaş'ta ormanlık b..

  • Cowboy tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canlı Yayında Beyin Kanaması Geçirdi (Mutlu Günler Türkiye) 01:20

Canlı Yayında Beyin Kanaması Geçirdi (Mutlu Günler Türkiye)

Çıkardığı 'Tek Başına' isimli kitaptan elde edeceği gelirle küçük bir ev alıp kiradan kurtularak, engelli iki çocuğuna bakmayı hayal eden Nazmiye Kocakulak'ı talihsizlikler bırakmıyor. Kitabının tanıtımı için Yılmaz Morg..

  • Cowboy tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
A2 Nasıl Ayarlanır (Bilmeyenler İçin) 02:18

A2 Nasıl Ayarlanır (Bilmeyenler İçin)

TEMA Vakfı için ünlüler bir araya gelip şarkı söyledi Ziraat Türkiye Kupası maçları artık A2 ekranlarında yayınlanacak. Peki A2 Frekansı ne, A2 frekans ayarı nasıl yapılır? Sorunun cevabı haberimizde... Yeni yayına başla..

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir 06:44

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, artık muhatap olarak görmediklerini söyledi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 30. Muhtarlar Toplantısı'nda ..

Yaz Nedir 04:04

Yaz Nedir

Kuzey yarım Kürede 21 Haziran - 23 Eylül arasındaki zaman dilimi. Bizde Game of Thrones'un bitimiyle başlar, yeni bi sultan sizi başlangıcı ile biter. Ayak fotoğraflarınız hazırsa 21 Haziran'a az kaldı. Resmi olarak onay..

Cumhurbaşkanı Erdoğan AA'nın Simge Fotoğrafını Gösterdi 02:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan AA'nın Simge Fotoğrafını Gösterdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AA'nın foto muhabiri tarafından çekilen ve direnişin simgesi haline gelen Filistinli çocuğun fotoğrafını göstererek, 14 yaşındaki çocuğu gözleri bağlı olarak bu teröristler bakın ne halde sürüklüy..

İmam Hatiplilerden Muhteşem 'Kudüs' Kareografisi 00:57

İmam Hatiplilerden Muhteşem 'Kudüs' Kareografisi

Karaman 15 Temmuz Şehit Muhammed Yalçın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan eden ABD'ye tepki olarak Özgür Kudüs kareografisi yaptılar...

Lübnan'da Kudüs Gösterisi 00:33

Lübnan'da Kudüs Gösterisi

ABD'nin Lübnan'daki Beyrut Büyükelçiliği önünde toplanan göstericiler, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararını protesto etti...

Köksal Babanın Çaycı Kenan İle Kavgası 04:43

Köksal Babanın Çaycı Kenan İle Kavgası

Köksal Baba Kimdir? Köksal Bektaşoğlu namı değer ( Köksal Baba ) 10.02.1975 Trabzon Arsin Doğumlu.1990 yılında boks sporuna başlamış.1995-1996-1997-1998 yıllarında Gençler'de Türkiye şampiyonu olmuş. 2010 da boksu bırakı..

  • Cowboy tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burun dansi - krali̇yet operasindan 03:30

Burun dansi - krali̇yet operasindan

Shostakovich'in Burun (Kraliyet Operası) filminden çıkan dev tap-dancing burunları, Shostakovich, opera başlangıcında The Nose yazmaya başladığında sadece 20 yaşındaydı. Gogol'un küçücük bir hikayesine döndü: absürd bi..

  • Cowboy tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bournemouth - Liverpool: 4-3 04:42

Bournemouth - Liverpool: 4-3

Premier Lig'de Liverpool, Borunemouth deplasmanında beklemediği bir yenilgi aldı. 76. dakikaya 3-1 önde giren Kırmızılar, sahadan yenilgi ile ayrıldı. Zirvedeki rakiplerinin mücadelesinin olduğu haftayı değerlendirmek i..

Çin, Titanik'in Replikasını Yapıyor 01:07

Çin, Titanik'in Replikasını Yapıyor

Çin, 1912’de bir buz dağına çarparak batan lüks yolcu gemisi Titanik’in tıpatıp aynısı üretecek. 145 milyon dolara mal olacak 'Çin yapımı Titanik', 2018 yılından itibaren müze olacak. Replika Titanik'in, İngiliz ve Ameri..

  • Cowboy tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Benin Cumhurbaşkanı Talon Anıtkabir’i Ziyaret Etti 01:44

Benin Cumhurbaşkanı Talon Anıtkabir’i Ziyaret Etti

Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Anıtkabir’i ziyaret etti. Atatürk Mozolesine çiçek bırakan Talon, Anıtkabir Özel Defterini imzaladı. Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Anıtkabir’i ziyaret etti. Kalkınma Bakanı Lütfi ..

Uçakta Rahatsızlanan Yaşlı Kadına İlk Müdahaleyi Bakan Kaya Yaptı 04:30

Uçakta Rahatsızlanan Yaşlı Kadına İlk Müdahaleyi Bakan Kaya Yaptı

Aile Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Almanya'da 1. Uluslararası Kadın Zirvesi'ne katıldı. Almanya'dan İstanbul'a dönüş uçağında rahatsızlanan yaşlı kadına Aile Bakanı, doktor olarak ilk müdahale de bulundu...

Tüfekle Ağaç Budayan Belediye Çalışanı 00:52

Tüfekle Ağaç Budayan Belediye Çalışanı

Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Bünyesinde Koordinatör Olarak Görev Yapan Adam Ağaçları Silahla Budarken Çekilmiş Görüntüleri Ortaya Çıktı..

  • JET TV tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafik Kazalarına Durun Diyen Sitemkar Şarkı 03:35

Trafik Kazalarına Durun Diyen Sitemkar Şarkı

İnsanlara dikkat et.Ama sonuçta teorik olarak, insanlar beyinsiz yaratıklar değil sürüş yapıyor olmalıdır diyen parça sizlerle. biraz rusça..

  • PengoTV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bütçe Görüşmelerinde 'Battal İlgezdi' Tartışması 07:47

Bütçe Görüşmelerinde 'Battal İlgezdi' Tartışması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Battal İlgezdi ile ilgili olarak, “Kim hırsızlık yaptıysa cezasını vermek temel sorumluluk. Genel başkanınızı yanıltmayın, bu işin arkasından..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Trump'ın Açıklaması Bizi De Kudüs'ü De Bağlamaz 02:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Trump'ın Açıklaması Bizi De Kudüs'ü De Bağlamaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, (ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması) ABD, Kudüs kararıyla dökülen kana ortak olmuştur. Biz bu kararı tanımıyoruz, tanımayacağız. Trump'ın açıklaması bizi bağlamaz, K..

Behzat Ç. 84. Bölüm Sansürsüz 1:13:42

Behzat Ç. 84. Bölüm Sansürsüz

Behzat Ç. 84. Bölüm Özeti : Rüstem Çam, 55 yaşında kendi halinde bir adamdır. Oğlu Umut’la birlikte yaşayan Rüstem, komşusu tarafından evinde öldürülmüş olarak bulunur. Olay yerine intikal eden cinayet büro elemanlarını..

  • dizi tarafından
  • 23.099 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Behzat Ç. 93. Bölüm Sansürsüz 1:06:45

Behzat Ç. 93. Bölüm Sansürsüz

Behzat Ç. 93. Bölüm Özeti : Sertan adında bir genç, evindeki bir masa üzerinde, vücudu, ameliyat edilmiş gibi, kesiklerle dolu olarak bulunur. Cinayeti aydınlatmak için ipuçlarını takip etmeye başlayan Behzat Ç. ve Cina..

  • dizi tarafından
  • 23.037 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Erdoğan: Kudüs Konusunda Benzer Yaklaşımlara Sahibiz 02:16

Erdoğan: Kudüs Konusunda Benzer Yaklaşımlara Sahibiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin'le yaptığı görüşme sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması bü..

Maltepe'den Gaziantep'e Askeri Sevkıyat Sürüyor 01:38

Maltepe'den Gaziantep'e Askeri Sevkıyat Sürüyor

İstanbul'un Maltepe ilçesinden Gaziantep'in İslahiye ilçesine askeri araçların taşınması sürüyor. İslahiye'ye son olarak 20 leopar tank ve askeri personel karayolu ile getirildi. İstanbul'un Maltepe ilçesinde konuşlu 2'n..

Almanya’da Kadına Tekmeli Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı 00:18

Almanya’da Kadına Tekmeli Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Almanya’da 26 Ekim gecesi bir metro istasyonunda genç bir kadına tekmeli saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Polis, üç kişi olduğu belirlenen saldırganları arıyor. Almanya, başkent Berlin’de Hermann Caddesi metro istas..

Yunanistan’da Hükümet Protestosu 02:28

Yunanistan’da Hükümet Protestosu

Yunanistan’da halk hükümetin kemer sıkma politikasını protesto etmek için Atina sokaklarına akın etti. Yunanistan’da işçiler kemer sıkma politikasını protesto etmek için 24 saatlik greve gitti. Kamu ve özel sektör çalış..

Darbe Araştırma Komisyonu Atatürk Havalimanı’nda 01:29

Darbe Araştırma Komisyonu Atatürk Havalimanı’nda

15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, darbeci askerlerin işgal ettiği Atatürk Havalimanında incelemelerde bulundu 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kalkışmayı tüm yönleriyle araştırmak ve alınması gereken ö..