#Sag olarak

Samsung Gear Vr İnceleme 01:39

Samsung Gear Vr İnceleme

Samsung Galaxy Note 4 ile uyumlu olan Gear VR, Oculus desteğiyle geliştirildiği için Oculus uygulama mağazasındaki oyun ve uygulamalara erişim sağlanabiliyor. 360 derece panoramik görüntü sağlayan Gear VR’ın satışa sunul..

  • BETA tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Devinin CEO’sundan TL’ye Destek 01:01

Dünya Devinin CEO’sundan TL’ye Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk Lirası kullanılması yönündeki çağrısı, Japon dünya devi Toshiba’da da yankı buldu. Toshiba Turkey CEO’su Hiroshi Tani, “Türkiye’yi ve TL’yi destekliyoruz, özel sektör ihalelerim..

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum 05:53

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Milli seferberlik ilan ediyorum' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap etti. C..

Fransız Vivendi ile Berlusconi'nin Mediaset'i Arasında Hisse Krizi 00:45

Fransız Vivendi ile Berlusconi'nin Mediaset'i Arasında Hisse Krizi

Avrupa’nın en büyük medya şirketlerinden Paris merkezli Vivendi, İtalyan medya grubu Mediaset’in yüzde 12,32 hissesini satın aldığını ve bu şirketteki hisselerinin oranını yüzde 20’ye çıkarmayı planladığını açıkladı. Yü..

Slovenya Cumhurbaşkanı Türkiye’de 05:18

Slovenya Cumhurbaşkanı Türkiye’de

Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlisi olarak geldiği Türkiye’de resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor’u Cumhurbaşkanlığı Külliy..

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı 01:28

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı

Halep’ten aralarında yaralıların da olduğu yaklaşık bin 200 kişiyi taşıyan ilk tahliye konvoyu muhaliflerin bölgesine ulaştı. Yeşil otobüslerden oluşan konvoy, Raşidin semti üzerinden Türkiye sınırında muhaliflerin kontr..

Cinsel Doyumsuzluk Nasıl Bir Sorundur 03:25

Cinsel Doyumsuzluk Nasıl Bir Sorundur

Cinsel doyumsuzluk, kişinin cinselliğiyle ilgili memnuniyetsizliği olarak tanımlanır. Bu memnuniyetsizlik, erken boşalma sorunu olan kişilerde sık görülür...

  • NABIZ tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öfkeyi Kontrol Etmenin Yolları Nelerdir 04:02

Öfkeyi Kontrol Etmenin Yolları Nelerdir

Öfke hem faydalı hem de zararlı bir duygu olarak nitelenebilir. Bazı durumlarda belli bir ölçüde öfkelenmek ve bunu dile getirmek sağlıklı bir davranış olur. Öfkenin miktarı ve süresi büyük önem taşır. Benliğini tanımaya..

  • NABIZ tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Borderline Kişilik Bozukluğu Nasıl Tedavi Edilir 01:46

Borderline Kişilik Bozukluğu Nasıl Tedavi Edilir

Borderline kişilik bozukluğunun tedavisi uzun zaman alır. İlaçla tedavisi mümkün olmaz; bazı durumlarda belli duyguları geçici olarak rahatlatma amacıyla ilaç önerilebilir. Deneyimli bir psikoterapist tarafından uzun sür..

  • NABIZ tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu 01:03

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu

Kıbrıslılar adada yaşayan iki halkın tek bir devlet çatısı altında birleşmesi için bir protesto gösterisi düzenledi. Geçtiğimiz çarşamba günü Lefkoşa’da gerçekleştirilen eyleme Türk ve Rum asıllı binlerce Kıbrıslı katıl..

Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD 1:04:11

Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD

Turgay Başyayla, bu hafta başkent Ankara’nın en özel ilçelerinden Kızılcahamam’a konuk oluyor. Ankara’da neler yenir diye merak edenlere özel lezzetler sunan Başyayla, Kızılcahamam’ın ormanlarında kasap köfte, beşi bir y..

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik 04:07

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik

Başkent’te Halep’te yapılan katliamlarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yürümek isteyen grup ile polisler arasında kısa süreli gerginlik y..

Türkiye'de Normal Dünyada Tuhaf Karşılanan 10 Türk Davranışı 06:32

Türkiye'de Normal Dünyada Tuhaf Karşılanan 10 Türk Davranışı

Kendinizi dünyanın en kibar insanı olarak tanımlıyor olabilirsiniz. Ama normal davranışlarınızın bir çoğu, Türkiye dışında başka ülkelerde oldukça kaba, görgüsüz karşılanıyor. Hatta bazıları var ki, bize normal gelen bu ..

  • JET TV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Putin’in Tatarca Kelimeyi Yanlış Anlaması Salonu Kahkahaya Boğdu 01:00

Putin’in Tatarca Kelimeyi Yanlış Anlaması Salonu Kahkahaya Boğdu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, yıllık basın toplantısında “baba” anlamına gelen kelimeyi “güle güle” olarak algılaması üzerine hem Putin'i hem de salondakileri güldürdü...

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı 00:58

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı

Kudüs’te ve birçok bölgede Müslümanlar tarafından ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararına ilişkin protestolar devam ediyor. Trump’ın Kudüs kararını protesto eden Filistinli gösterici..

Razer Ornata Chroma Oyuncu Klavyesi İncelemesi 19:19

Razer Ornata Chroma Oyuncu Klavyesi İncelemesi

Razer'ın, mekanik klavyeleri andıran ama membran tabanlı, oyuncu klavyesini inceliyoruz. Klavye, daha üst modellerinde gördüğümüz aydınlatma özellikleri ve yazılım özelliklerine sahip. Yapı kalitesi olarak da mekanik kla..

  • BETA tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Plantronics BackBeat 505 Kulaklık İncelemesi 10:46

Plantronics BackBeat 505 Kulaklık İncelemesi

Plantronics'in bluetooth destekli Backneat 505 kulaklığını inceliyoruz. Ses ve yapı kalitesi olarak oldukça tatmin edici olan kulaklıklar, mikrofon da içerdiğinden, oyunlarda ve telefon kullanımında iletişim kurmanızı da..

  • BETA tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD, Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı 01:45

ABD, Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı

CSHA Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı ABD Savunma Bakanlığı Çin, gözlerimizin önünde ABD sualtı drone çaldığını belirtti. Olay Güney Çin Çin Güneydoğu Asya ülkelerinde bir dizi adalarda rmeydana ge..

Davetsiz Misafir _ Mersin HD 1:02:22

Davetsiz Misafir _ Mersin HD

Turgay Başyayla, bu hafta Akdeniz’in güzel şehri, tantuninin başkenti Mersin’de 120 yemek çeşidini ekrana getiriyor. Davetsiz Misafir, yeni lezzetler keşfetmek isteyenleri, Akdeniz’in çeşidi bol yemeklerini merak edenl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Biz Daha Son Sözümüzü Söylemedik 03:04

Biz Daha Son Sözümüzü Söylemedik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Necip Fazıl Ödülleri'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 yıldır büyük Türkiye'yi, güçlü Türkiye'yi inşa etmeye çalıştığını dile getirerek. Biz şu veya bu gücün ne dediğine değil, sad..

Erdoğan Kudüs Mitingine Telekonferansla Bağlandı 02:09

Erdoğan Kudüs Mitingine Telekonferansla Bağlandı

Konya'da cuma namazı sonrası Mevlana Meydanı'nda toplanan sivil toplum kuruluşları üyeleri ve vatandaşlar, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ve Tel Aviv'deki büyükelçiliklerini Kudüs'e ..

2018 İnfiniti QX80 İç Dış Ve Sürücü İncelemesi 10:09

2018 İnfiniti QX80 İç Dış Ve Sürücü İncelemesi

Motor: 5.6 litre VVEL V8 benzin Tip: Doğal olarak aspirated V8 Yerinden Olma: 5,552 cc Delik ve strok: 98.0 x 92.0 mm Sıkıştırma oranı: 11.2: 1 Maksimum güç: 400 bg, 5.800 rpm Maks tork: 4.000 dev / dak'da 413 lb ft Valf..

  • BETA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti 01:30

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Karlov, Ankara’da katıldığı bir fotoğraf sergisinde konuşurken silahlı saldırıya uğradı. Kameralara yansıyan olay anında, tak..

Oxtail kebab,from Kayseri, a city of Anatolia.... 19:18

Oxtail kebab,from Kayseri, a city of Anatolia....

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Kayseri’yi ekrana getiriyor. Kayseri’de ilk olarak ilginç bir yemeğin peşine düşen Davetsiz Misafir, dananın kuyruk kısmından yapılan ..

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 73.Bölüm _Balıkesir_ 50:42

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 73.Bölüm _Balıkesir_

Davetsiz Misafir, Turgay Başyayla'nın keyifli sunumuyla bu hafta Türkiye'nin en çok adasını bünyesinde barındıran şehri olan Balıkesir'den ekrana geliyor. Davetsiz Misafir Balıkesir'de ilk olarak dillere destan Çavuşoğl..

Harika Ölü Takli Yapan Papağan 00:57

Harika Ölü Takli Yapan Papağan

Papağan, papağansılar (Psittaciformes) takımını oluşturan kıvrık gagalı, etli ve kalın dilli, parlak tüylü, sıcak yerlerde yaşayan kuş türlerine verilen ad. Ayrıca bu kuşların bazı türleri söylediğiniz bazı şeyleri tekra..

  • Cowboy tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2018 Kia Stinger Sağlamlık Testi 02:57

2018 Kia Stinger Sağlamlık Testi

Euro NCAP Cephe Etkisi 64 Km / s'de gerçekleşir, aracın genişliğinin% 40'ı deformable bir bariyere çarpar. Tam Genişlik testinde, aracın genişliğinin% 100'ü 50 Km / s'de sert bir bariyer etkiler. Yan etki olarak, hareket..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm Fragmanı 00:54

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı'dan tokat gibi sözler! Aslı, Ferhat ve Namık'ın ayrı düşmesine sebep mi olacak? Namık, Ferhat'ta olan değişimden memnun değildir. Ferhat'ta olan tüm değişimin suçlusu ola..

Gerçek Öpücük - Never Been Kissed Film İzle 1:47:28

Gerçek Öpücük - Never Been Kissed Film İzle

Gerçek Öpücük Film Konusu Başarılı bir metin yazarı olmasına rağmen Josie asıl isteğinin muhabirlik olduğunu söyleyince ona bir teklif gelir. Hayalini kurduğu işte ilk görevi eski okuluna gidip öğrenci kılığında dönemin ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce