#Sag olarak

Halep'te Noel Kutlamaları Sırasında Yaşanan Patlama 00:59

Halep'te Noel Kutlamaları Sırasında Yaşanan Patlama

Halep’teki Noel kutlamaları sırasında patlama yaşandı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Cihatçılardan kurtarılan Halep’te çatışmaların ardından ilk kez yapılan Noel kutlamalarında patlama yaşandı. Patlamanın kutlamala..

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi 04:26

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi

Amasya’da yaşayan 11 yaşındaki Emirhan Gedizli, katıldığı yarışmadan kazandığı altınla kullandığı Türk bayrağı armasıyla yamanmış kabanının yenisini almak yerine, ödülünü iç savaştan dolayı insanlık dramının yaşandığı ka..

Binali Yıldırım Yeni Sistemin Adını Açıkladı 06:39

Binali Yıldırım Yeni Sistemin Adını Açıkladı

Yeni anayasa sürecine ilişkin olarak atılan adımları açıklayan Başbakan Binali Yıldırım, yeni sisteminin uygulamaya nasıl geçirileceğini ve sürecin nasıl işleyeceği madde madde anlattı. Başbakan, Rejimi değiştirmeyiz. B..

Davetsiz Misafir _ Ağrı 1:04:46

Davetsiz Misafir _ Ağrı

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ağrı’yı ekrana getiriyor. Ağrı gezisine Doğu Beyazıt ilçesiyle başlayan Davetsiz Misafir, ilk olarak Doğu Beyazıt’a has sarımsaklı yoğ..

MSI Vortex G65VR 6RE SLI Oyun Bilgisayarı İncelemesi 17:48

MSI Vortex G65VR 6RE SLI Oyun Bilgisayarı İncelemesi

MSI'ın oyuncular için özel olarak tasarlanmış Vortex sistemi iki adet NVIDIA GeForce GTX 1070 ile güncellendi...

  • BETA tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
SanDisk İXpand Flash Drive USB Stick İncelemesi 11:47

SanDisk İXpand Flash Drive USB Stick İncelemesi

iXpand, SanDisk'in mobil Apple cihazları için ürettiği bellek genişletme çözümü. Bilgisayarda da kullanabileceğiniz iXpand, USB 3.0 olarak güncellenmiş ve dosya aktarım hızı artmış...

  • BETA tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TP-LINK Smart Plug HS 110 Akıllı Priz İncelemesi 14:39

TP-LINK Smart Plug HS 110 Akıllı Priz İncelemesi

T-LINK HS 110, kendisine bağlanan cihazları uzaktan yönetebilmenizi sağlayan bir akıllı priz. Bağlanan cihazın ne zaman açılıp kapanacağına karar verebilir, ister ev içinde ister ev dışında kablosuz olarak kumanda edebil..

  • BETA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Karagül'ün Ağabeyi Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:01

İbrahim Karagül'ün Ağabeyi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'ün ağabeyi Ekrem Karagül (60) dün sabah geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Karagül'ün cenazesi bugün Trabzon'un Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Camii'nde öğle ..

Mıhlama Nasıl Yapılır 00:47

Mıhlama Nasıl Yapılır

Malzemeler 2 yemek kaşığı tereyağı 2,5 yemek kaşığı mısır unu 1 su bardağı su 1 su bardağı küp küp doğranmış Karadeniz kaşarı Hazırlanışı; 1. Tavamıza tereyağını alıp eritelim. 2. Üzerine mısır unu ekleyip sürekli karış..

Baskın Türkçe Dublaj Film İzle 1:40:45

Baskın Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Konusu Özel olarak eğitilmiş bir operasyon takımına gelen önemli bir ihbar üzerine şehir dışında bulunan mahallelerden birine baskın düzenlemek üzere hazırlıklar yapılır. İhbar ise önemli bir uyuşturucu tacirinin ..

  • Film İzle tarafından
  • 14.231 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsrail 01:31

İsrail "BM İle İlişkileri Gözden Geçireceğiz"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yerleşim faaliyetlerinin durdurulması yönünde karar alan BM ile ilişkileri gözden geçireceklerini açıkladı. Diğer yandan BM Güvenlik Konseyi’nin İsrail’in Filistin topraklarındaki yas..

Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin 03:48

Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin

Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile Hakkarili Emrah Kaya çifti görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Yaklaşık 4 yıl önce tatil için gittiği İstanbul’da Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile tanışan Hakkarili Emrah Kaya’..

Friendzone Nedir 04:17

Friendzone Nedir

Friendzone Nedir? Friendzone, hepimizin zaman zaman belki de her zaman karşı karşıya kaldığı komik hatta trajikomik durum aslında. Sen seversin o seni arkadaş olarak görür, sen arkadaş sanırsın o seninle ne hayaller kur..

Schadenfreude Nedir 02:56

Schadenfreude Nedir

Schadenfreude, okunuşu şadınfroyde. Bilinmeyen kelimeler yapın diyordun değil mi? Al sana bilinmeyen kelime: Schadenfreude! Almanca bir kelime olan schadenfreude, bir kimsenin başarısızlığına ya da acısına karşı duyul..

Viral Nedir 03:53

Viral Nedir

Viral Nedir? Viral, Türk Dil Kurumu'nda virüsler ile ilgili olarak tanımlanmış. Ama bu videoda elbette virüslerden falan bahsetmeyeceğiz. Hani şu nereden çıktığı pek de anlaşılmayan ilginç, etkileyici, komik ya da eğlen..

Angry Birds Yepyeni Bir Oyunla Geri Döndü 00:52

Angry Birds Yepyeni Bir Oyunla Geri Döndü

Yılların eskitemediği Angry Birds serisi artık alışık olduğumuzdan çok daha farklı türdeki yapımlarla karşımıza çıkıyor. Şöhreti telefon ekranlarına sığmayan ve hatta beyaz perdeye taşan serinin yeni oyunu, bizleri farkl..

  • PengoTV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça Hamuru Nasıl Yapılır 02:58

Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça

Mayalı hamur ile kolayca yapabileceğiniz yumuşak Katmer Poğaça. Göze de hitabeden katmerli poğaça yapmak sandığınızdan daha kolay. Kat kat poğaça olarak da bilinen kruvasan görünümlü poğaçalar eminim ilginizi çekecektir...

  • Kadınca tarafından
  • 1.962 görüntüleme
  • 8 yıl önce
PORSİYONLUK MİNİ KÖSTEBEK PASTA TARİFİ 06:47

PORSİYONLUK MİNİ KÖSTEBEK PASTA TARİFİ

Porsiyonluk Mini Köstebek Pasta Tarifi Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vani..

  • Kadınca tarafından
  • 1.468 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Clickbait Nedir 02:13

Clickbait Nedir

Medyanın kullandığı manipülasyon tekniklerinden biri olan clickbait, Türkçeye tık yemi, tık tuzağı olarak çevrilebilir. Hani YouTube'ta videoların tıklama almasını sağlayan çarpıcı video görselleri var ya, ya da deprem g..

Adil Kullanım Kotası Nedir 03:32

Adil Kullanım Kotası Nedir

Adil kullanım kotası, internet servis sağlayıcılarının, tüketicilerin belirli bir kullanımdan sonra internetlerini sınırlandırması. Hani tam bir şey izlemeye heves ediyorsun da, küt donuveriyor ya ekran! İşte hep bu adil..

TEGV Gecesinin Sahne Önü Ve Arkasında Yaşananlar 05:18

TEGV Gecesinin Sahne Önü Ve Arkasında Yaşananlar

50.000 çocuğun eğitimi için düzenlenen ve Pazar gecesi Kanal D'de canlı olarak yayınlanan TEGV gecesinin perde arkasında yaşananlar..

  • BETA tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrasya Tüneli Trafiğe Kapatıldı 01:02

Avrasya Tüneli Trafiğe Kapatıldı

Avrasya Tüneli gece saat 00.00 ile 02.00 arasında yapılan çalışmalar nedeniyle trafiğe çift yönlü olarak kapatıldı. Tünele gelen araçlar başka güzergahlara yönlendirildi...

Erdoğan'dan BM'ye Kudüs Çağrısı 02:03

Erdoğan'dan BM'ye Kudüs Çağrısı

Cibuti Cumhurbaşkanı İsmail Omar Guelleh ile ortak basın açıklaması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, BMGK'da ABD'nin vetosun takılan Kudüs tasarısıyla ilgili olarak, Karar tasarısının diğer 14 ülkenin tamamı tarafından dest..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Yaratık Covenant Alien Covenant Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:14

Yaratık Covenant Alien Covenant Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yaratık: Covenant (Alien: Covenant) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Ridley Scott, ALIEN’da kendi yarattığı evrene, PROMETHEUS ile başlayan üçlemenin ikinci filmi olan ALIEN:COVENANT’da geri dönüyor. Galaksini..

  • PengoTV tarafından
  • 1.315 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı 02:56

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı

İstanbul’da Gaziantepspor takım otobüsüyle ile üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 4 kişi yaralandı. Hızını kesemeyen takım otobüsünün çarptığı servis aracının şoförü Muzaffer Tüp, “Otobüs benim aracıma vurd..

Minibüsün Yayaya Çarpma Anı Kamerada 00:24

Minibüsün Yayaya Çarpma Anı Kamerada

Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışırken minibüsün çarptığı vatandaş ağır yaralandı. Çarpma anı, güvenlik kamerasına yansıdı. TEİAŞ'ta çalışan İ.R. adındaki işçiye, Batman-Hasankeyf yolu üzerinden evine yaya olarak g..

Dış Kanamalarda İlkyardım 01:51

Dış Kanamalarda İlkyardım

Dış kanamalarda ilk yardımda ilk olarak, hastanın durumu değerlendirilir. Tıbbi yardım istenir. Kanayan yer üzerine temiz bir bezle bastırılır. Kanama durmazsa ikinci bir bez koyarak basıncı arttırılır. Gerekirse bandaj ..

  • NABIZ tarafından
  • 527 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Torununun Aldığı Hediyeyi Görünce Sevinçten Havalara Uçan Büyükanne 01:24

Torununun Aldığı Hediyeyi Görünce Sevinçten Havalara Uçan Büyükanne

Üniversite yolunda kendisine çok destek çıkan büyükannesine, minnettarlığının göstergesi olarak bir hediye alan genç büyükannesini öyle mutlu ediyor ki sevinç çığlıkları havada uçuşuyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mercedes-Benz Concept X-Class 02:46

Mercedes-Benz Concept X-Class

ercedes-Benz'de pick up ligine resmi olarak gireceğini X-Class konsepti ile gösterdi. Mercedes, 2017 sonunda satışa sunmayı planlıyor..

  • BETA tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce