#Sag olarak

Balıkçılar yüksek balık fiyatını bu nedene bağlıyor 05:16

Balıkçılar yüksek balık fiyatını bu nedene bağlıyor

Bu yıl tezgahlarda her zamankinden daha pahalı olan balık fiyatlarıyla ilgili konuşan yarım asırlık balıkçı Kenan Balcı, büyük balıkların yanı sıra ufak balıkların da yakalanarak gübre olarak kullanıldığını ve yanlış avl..

Almanya Eski Dışişleri Bakanı  Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi 01:05

Almanya Eski Dışişleri Bakanı Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi

Almanya eski Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier Almanya’nın 12. cumhurbaşkanı seçildi. Federal Seçiciler Kurulu’nun bin 260 kişiden oluşan üyesi Berlin’de Federal Meclis’te toplandı. Yapılan oylamada eski Dışişler..

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı 01:17

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Başbakanı ile Bahreyn Veliaht Prensini kabulünün ardından basın toplantısında konuştu. Erdoğan, Bu coğrafyada kaderimiz de kederimiz de ortaktır. Bu topraklarda mazimiz de istikbalimiz de ..

Hamas'ın Gazze'deki Yeni Siyasi Lideri Yahya Sinwar 00:41

Hamas'ın Gazze'deki Yeni Siyasi Lideri Yahya Sinwar

Filistin’deki İslami Direniş Hareketi Hamas Gazze’deki yeni siyasi liderini seçti. Hamas’ın 2007 yılından bu yana Gazze Şeridi’ndeki siyasi lideri olan İsmail Heniyye’nin yerine Yahya Sinwar getirildi. Sinwar, 2011 yılı..

Hadise'nin Gizli Aşkı!! 02:07

Hadise'nin Gizli Aşkı!!

adise son dönemin en çok konuşulan kadınlarından biri. O Ses Türkiye yarışması sayesinde daha çok tanınan sempatiklik kazanan Hadise'nin yeni aşkı ortaya çıktı. Hakan Sabancı ile yakın zaman da aşk yaşadığı iddia edilse ..

  • ANKA tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ünlü yönetmen evinde öldürüldü! | Mustafa Kemal Uzun 00:35

Ünlü yönetmen evinde öldürüldü! | Mustafa Kemal Uzun

Ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun, Şile’deki evinde bıçaklandıktan sonra beyzbol sopasıyla başına vurularak öldürüldü. Uzun’u öldüren şahsın ise yönetmenliğini yaptığı bir dizide figüran olarak rol aldığı öğrenilen O.A. p..

Kudüs'te İsrail zulmü!  95 yaralı 06:18

Kudüs'te İsrail zulmü! 95 yaralı

Filistin İslam güçlerinin çağrısı üzerine, Filistin’inin her yerinde Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma ve büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararını protesto için gösteriler yapıldı...

İstanbul ABD Konsolosluğu önünde Kudüs eylemi 05:25

İstanbul ABD Konsolosluğu önünde Kudüs eylemi

İstanbul’daki Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkonsolosluğu önünde toplanan grup, Kudüs’ün İsrail’in başkenti olarak tanınmasını protesto etti. Toplanan grup hep bir ağızdan “Ordular Kudüs’e” sloganları attı...

Filistin Başkanı Abbas'tan flaş açıklama 00:53

Filistin Başkanı Abbas'tan flaş açıklama

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs kararına ilişkin, “Kudüs, Filistin’in sonsuza kadar başkenti olarak kalacak” dedi...

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığı Oldu 02:35

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığ

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İngiltere’nin ardından şimdi de Donald Trump liderliğindeki Washington yönetimiyle bağlarını güçlendirmek için yola koyuldu. Fakat seçim kampanyası boyunca kullandığı söylem nedeniyl..

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi 01:06

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn’ın istifa haberi Moskova’da yankı buldu. Kremlin olaya temkinli yaklaştı, Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sözcüsü Dmitry Peskov, bu istifanın ‘Amerikal..

Valiz içinde kaçak geçiş denemelerine bir örnek daha 00:25

Valiz içinde kaçak geçiş denemelerine bir örnek daha

Sarp Sınır Kapısı'ndan yaya olarak Türkiye'ye geçmek isteyen Gürcistan uyruklu bir şahsın taşıdığı valizde Türkiye'ye kaçak yollarla girmeye çalışan bir kadın yakalandı...

Başbakan Yıldırım’dan ‘taşeron’ açıklaması 08:24

Başbakan Yıldırım’dan ‘taşeron’ açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, taşeron düzenlemesine ilişkin olarak, “Bununla ilgili detaylar 12 maddeden oluşuyor, detayları Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanımız bu hafta içerisinde ilgili taraflarla paylaşmış olacak. Muhtemele..

Dünyanın En Küçük At Türü: Falabella 00:56

Dünyanın En Küçük At Türü: Falabella

Dünyanın en küçük at ırkı olarak bilinen Falabella atları, boyları yaklaşık 75 ile 80 cm arasında değişiyor.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ani İşitme Kaybı Neden Olur 00:57

Ani İşitme Kaybı Neden Olur

Ani işitme kaybının nedeni genellikle tam olarak bilinmez. Çoğunlukla iç kulakla ilgili sorunlar işitme kaybına yol açar. Öncelikle işitme kaybının iletim tipi ya da iç kulak kaynaklı bir sebepten dolayı ortaya çıktığını..

  • NABIZ tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşitme Kaybı Dereceleri Nelerdir 01:55

İşitme Kaybı Dereceleri Nelerdir

İşitme kaybı, derecesine göre hafif, orta ve ileri işitme kayıpları olarak üçe ayrılır. Hafif işitme kaybı olan kişi, gündelik hayatına sorun yaşamadan devam edebilir. Orta dereceli işitme kaybı, genellikle hastanın yakı..

  • NABIZ tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore Liderinin Üvey Abisi Zehirli İğneyle Öldürüldü 00:45

Kuzey Kore Liderinin Üvey Abisi Zehirli İğneyle Öldürüldü

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un üvey abisi Malezya’da öldürüldü. Kim Jong Nam’ın Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’daki havaalanında Kuzey Kore ajanı olduğu sanılan iki kadın tarafından zehirli iğneyle öldürüldüğü belir..

Daha Adil ve Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Alışveriş Yaparak Fark Yaratıyorlar. 06:10

Daha Adil ve Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Alışveriş Yaparak Fark Ya

Sabancı Vakfı’nın toplumsal gelişmeye katkıda bulunan “sıra dışı kişilerin olağanüstü öykülerini” anlattığı “Fark Yaratanlar” programının sekizinci sezonunun sekizinci Fark Yaratan’ı, daha yaşanabilir bir dünya için iyil..

  • JokerS tarafından
  • 1.825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor 03:40

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında ilerleyişini sürdüren Özgür Suriye Ordusu, stratejik öneme sahip olan aynı zamanda şehrin bütün mahalle ve caddelerini gören Şeyh El Cebeli Agil’i ele geçirdikten sonra şehirde ilerlemey..

İşitme Kaybının Türleri Nelerdir 01:24

İşitme Kaybının Türleri Nelerdir

İşitme kaybı, genel hatlarıyla ikiye ayrılır: İletim tipi kayıp ve sinirsel kayıp. İletim tipi kayıp, zarın arka tarafından iç kulak penceresine kadar olan kısım ile ilgilidir. Sonraki kısımda ortaya çıkan işitme kayıpla..

  • NABIZ tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balon Sinoplasti Nedir 01:22

Balon Sinoplasti Nedir

Balon sinoplasti yöntemi, cerrahi işlem yapılmadan sinüsün ağzına etrafında balon olan bir kateter gönderilmesiyle yapılır. Balon dışarıdan şişirilir ve sinüs kanalının açılması sağlanır. Ancak sinüzit bu yöntemle kalıcı..

  • NABIZ tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinüzit Belirtileri Nelerdir 02:14

Sinüzit Belirtileri Nelerdir

Akut sinüzit; ateş, yüz ağrısı, burun tıkanıklığı, burun akıntısı, koku alamama ve tat alamama gibi belirtilerle kendini gösterir. Kronik sinüzit, net olarak belirti vermediğinden daha zor tespit edilir. Kronik sinüzitte..

  • NABIZ tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sünnet Tıbben Gerekli Midir 00:42

Sünnet Tıbben Gerekli Midir

Sünnete tıbben gerek duyulmaz. Dini bir gelenek olarak nitelenebilir. Bazı ülkelerde AIDS gibi hastalıkları önlemede etkin bir rol oynar. Cinsel organla ilgili bazı sorunlar da sünnet işlemini gerektirebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düzce Ceza İnfaz Kurumunda Yangın 01:41

Düzce Ceza İnfaz Kurumunda Yangın

Çıkan yangında dumandan etkilenen bir mahkum ve bir gardiyan hastaneye kaldırıldı. Yangın Çilimli ilçesinde ki Düzce Ceza İnfaz Kurumunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, cezaevinde bir suçtan dolayı tutuklu bulunan ..

Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada 00:48

Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY’nin Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Örgütün kriptolu haberleşme ar..

Rusların Yaptığı Korkunç Uyku Deneyi. 09:27

Rusların Yaptığı Korkunç Uyku Deneyi.

Denekler, 2. Dünya Savaşı’nda düşman olarak kabul edilmiş siyasi tutsaklardı. Oksijen seviyesinin dikkatlice kontrol edildiği odalarda kalıyorlardı. Kamera sistemleri kapatılmıştı, Yani onları izleyebilmek için sadece mi..

  • JokerS tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da 00:44

Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da

Başbakan Binali Yıldırım, özel uçak TUR ile TSİ 22.50'de Almanya'nın Münih kentine geldi. Başbakan Binali Yıldırım'ı, Münih Franz Josef Strauss Havalimanı'nda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve eşi Hülya Çavuşoğlu, ..

Ünlülerin Eğlenceli Sosyal Medya Paylaşımları 05:20

Ünlülerin Eğlenceli Sosyal Medya Paylaşımları

Magazin D programında; ünlülerin eğlenceli ve güncel sosyal medya paylaşımları ve videoları. Videolarımızı Beğenerek, Yorum Yaparak ve Kanalımıza Abone Olarak Tüm Magazin Haberlerini ve Gelişmeleri En Hızlı Şekilde Takip..

  • BETA tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Magazin Turu; Işıl Reçber, Metin Şentürk, Alper Kul, Nebi Taşkan, Bergüzar Korel 07:25

Magazin Turu; Işıl Reçber, Metin Şentürk, Alper Kul, Nebi Taşkan, Berg

Magazin D programında; Işıl Reçber, Metin Şentürk, Alper Kul, Nebi Taşkan, Bergüzar Korel'e dair magazin haberleri ve magazin olayları. Videolarımızı Beğenerek, Yorum Yaparak ve Kanalımıza Abone Olarak Tüm Magazin Haberl..

  • BETA tarafından
  • 1.413 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülşen; Adriana Lima'nın Kendisini Takip Etmesine Ne Yorum Yaptı 03:48

Gülşen; Adriana Lima'nın Kendisini Takip Etmesine Ne Yorum Yaptı

Magazin D programında Gülşen; Adriana Lima'nın kendisini sosyal medyada takip etmesi hakkında açıklamalarda bulundu. Videolarımızı Beğenerek, Yorum Yaparak ve Kanalımıza Abone Olarak Tüm Magazin Haberlerini ve Gelişmeler..

  • BETA tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce