#Sag olarak

Siirt'te Kadın Teröristin Teslim Olma Anı 01:15

Siirt'te Kadın Teröristin Teslim Olma Anı

Siirt'in Şirvan ilçesinde Sehi ormanlık bölgesinde sağ olarak yakalanan kadın teröristin teslim olma anı saniye saniye görüntülendi...

HDP'li eski vekilin terörist oğlu tutuklandı 01:09

HDP'li eski vekilin terörist oğlu tutuklandı

Hatay’da güvenlik korucularının Amanoslar'daki keşif ve gözetleme görevi sırasında teröristlerle çıkan çatışmada sağ olarak ele geçirilen eski HDP Muş Milletvekili Demir Çelik'in oğlu Yoldaş Selim Çelik, çıkarıldığı mahk..

Emine Teyzenin Torunu Kurtarılamadı 00:59

Emine Teyzenin Torunu Kurtarılamadı

İzmir'deki deprem faciasında sağ olarak kurtarılan Emine Eren´in torunundan acı haber geldi. Ekipler, enkaz yığınlarının arasında Çınar Eren’in cansız bedenine ulaştı...

Anne ve Babasını Kaybeden Arif Emre, Deprem Anını Anlattı 03:01

Anne ve Babasını Kaybeden Arif Emre, Deprem Anını Anlattı

İzmir'deki depremde yıkılan Emrah Apartmanı enkazından sağ olarak kurtarılan ancak aynı enkazda anne ve babasını kaybeden, ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencisi Arif Emre Nayman'ın (20) durumu iyiye gidiyor. Na..

Minik Ayda'nın Kurtarılma Anının Yeni Görüntüleri 02:24

Minik Ayda'nın Kurtarılma Anının Yeni Görüntüleri

İzmir'de 91 saatin ardından Rıza Bey Apartmanı enkazından sağ olarak kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin'in kurtarılma anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı...

PYD_YPG’nin sözde Tugay Komutanı İbrahim Babat yakalanarak Türkiye'ye getirildi 01:03

PYD_YPG’nin sözde Tugay Komutanı İbrahim Babat yakalanarak Türkiye'ye

Milli İstihbarat Timi (MİT), PKK/KCK’nın Suriye kolu olan PYD/YPG’nin sözde Şehit Cemşit Tugayı Komutanı İbrahim Babat’ı Suriye’de gerçekleştirdiği nokta operasyonuyla sağ olarak yakalayarak Türkiye’ye getirdi...

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış 01:52

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış Gaziantep'te 2 gün önce kaybolarak ailesini ve Türkiye’yi endişeye sevk eden 2 buçuk yaşındaki Hatice Kübra’nın kaçırılma görüntüleri ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla sokakta oynadığı sırada y..

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada 00:16

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada Malta’da kalkıştan hemen sonra yere çakılan uçaktaki 5 kişi yaşamını yitirdi. Malta Uluslararası Havalimanı'ndan kalkan ve Libya’nın Misrata şehrine gidecek olan küçük uçak, kalkıştan..

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama 05:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada 'Meydanı alçaklara bırakmayız.Ağır bedeller ödeyecekler' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bombalı saldırıda yaralanan polisleri hasta..

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı 04:19

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı

Azerbaycan’ın ulusal lideri Haydar Aliyev Bakü’de düzenlenen törenle anıldı. Büyük devlet adamı Haydar Aliyev, vefatının 13. yılında başkent Bakü ve ülke genelinde anıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, babası H..

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı 02:54

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı

Halep'e yardım için kumbarasındaki 825 TL parayı bağışlayan Yunus Emre Okulları 5’nci sınıf öğrencisi Muhammed Furkan Taşçı, Halep’teki kardeşlerim savaş altındalar. Ben de bundan etkilendim, kumbaramdaki playstation al..

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti 02:35

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti

Trabzsonspor, Osmanlıspor engelini 1-0'la aşarak üstüste 4. kez kazandı., Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Osmanlıspor'a konuk olan Trabzonspor'un teknik direktör Ersun Yanal, üst üste 4. maçta aynı ilk 11'i sahaya..

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 53:03

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler

DEXTER'LA TANIŞIN... KARANLIK DÜŞLERİNE ŞAHİT OLUN. Gündüzleri adli tıp polisi, geceleri ise seri katil, üstelik ikisinde de çok başarılı. Bir katili bir başka katilden daha iyi kim anlayabilir! Öldürme arzusu dışında i..

  • Tv Series tarafından
  • 1.376 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lubbey Köyünde Bir Gece  Paranormal Olaylar 57:54

Lubbey Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar

Lübbey, bundan yaklaşık 30 yıl önce, göçle boşalıp, neredeyse tam bir hayalet yere dönüşmüş bir Ege köyü.Lübbey Köyü, alışılagelmiş köylerden değil. 130 haneli, Yörük Türkmen köyü olan Lübbey, “satılık köy”, “terk edilmi..

  • ZULMA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

Recep Tayyip Erdoğan'ın Duygusal Konuşması Ve Şiiri 05:20

Recep Tayyip Erdoğan'ın Duygusal Konuşması Ve Şiiri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duygusal konuşması ... Şunu asla unutmayın; o alemlere rahmet olarak gönderilmiş bir peygamberdi, o yaradanın 'Habibim' diye seslendiği efendilerin efendisiydi. O hatem-ul enbiyaydı,..

Gece Takibi Film İzle 1:54:21

Gece Takibi Film İzle

GECE TAKİBİ – RUN ALL NİGHT 2015 TÜRKÇE DUBLAJ İZLE Brooklyn’in ismi duyulmuş olan ünlü tetikçilerinden Jimmy Conlon (Liam Neeson) en iyi arkadaşı Shawn (Ed Harris) için çalışmaktadır. Fakat birgün Shawn’ın çetesi, Jimmy..

  • Tv Series tarafından
  • 3.431 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şırnak ve Mardin'de 12 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:36

Şırnak ve Mardin'de 12 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Şırnak ve Mardin'de bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarda bir terörist yakalandı, 6 terörist etkisiz hale getirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Şırnak'ta bölücü terör örgütüne yönelik operas..

Juventus Bükreş 3-2 Fenerbahçe - Geniş Maç Özeti 04:16

Juventus Bükreş 3-2 Fenerbahçe - Geniş Maç Özeti

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi ilk hazırlık karşılaşmasına Rumen ekibi Juventus Bükreş karşısında çıktı. İlk yarı beklentilerin çok aşağısında bir görüntü çizen ve ilk yarıyı 3-0 yenik kapatan Sarı Lacivertliler, 2. yarıy..

  • OFSAYT tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray Sol Bekini de LaLiga'da Buldu! 00:50

Galatasaray Sol Bekini de LaLiga'da Buldu!

Galatasaray sol bek transferi için Villarreal'i bekliyor... Sağ bek sorununu Sevilla'dan Mariano ile çözen sarı-kırmızılılar savunmanın solu için Villarreal forması giyen Costa’yı gündemine aldı. Östersunds ile oynan..

  • OFSAYT tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsimsizler - Fatih ve Dayının Kavuşma Anı! 05:12

İsimsizler - Fatih ve Dayının Kavuşma Anı!

Helikopter kazasından sağ kurtulan Fatih ve Dayı, bu olayın ardından ilk kez karşı karşıya geliyor! İşte Fatih ve Dayı'nın karşılaştığı o anlar... İsimsizler son bölümde, son olarak helikopter kazasında birlikte olan Fat..

  • ANKA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Derbide Oynayacak Mı  Kocaman'ın Gözü Kulağı Onda 01:02

Derbide Oynayacak Mı Kocaman'ın Gözü Kulağı Onda

Fenerbahçe'de derbi öncesi gözler Martin Skrtel'in üzerinde. Yıldız Oyuncunun durumu yarın belli olacak. Kasık bölgesinde yaşadığı sakatlık çekilen MR'larda geçmiş gözükse de Skrtel'in ağrıları devam ediyor. Kuvvet ç..

Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı 01:24

Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı

SAR SAR MAKARA (ÇOCUK ŞARKILARI, ŞARKI SÖZLERİ) Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz On kilo pekmez yala yala bitmez Beşi sana kardeşim..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.353 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çek Cumhuriyeti Nereye Gidiyor 01:34

Çek Cumhuriyeti Nereye Gidiyor

Avrupa’da aşırı sağ partilerin yükselişi sürüyor. Çek Cumhuriyeti’de yapılan genel seçimlerin galibi Avrupa Birliği’ne yönelik çıkışları ile tanınan milyarder iş adamı ve eski maliye bakanı Andrej Babiş oldu. Babiş yol..

Ölümcül Deney 2 Full Hd Film İzle 1:33:48

Ölümcül Deney 2 Full Hd Film İzle

Ölümcül Deney 2 - Kıyamet izle Umbrella Şirketi’ nin yol açtığı virüs felaketi Umbrella’ nın gizli sığınaklarından Raccoon City’ yeyayılmıştı. İkinci filmde alan genişliyor ve tüm şehir virüslü insanlarla doluyor. Kahra..

  • Tv Series tarafından
  • 12.717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölü Ozanlar Derneği Yabancı Film İzle 2:08:44

Ölü Ozanlar Derneği Yabancı Film İzle

Geleneklerine sıkı sıkıya bağlı yüksek prestijli bir okula yeni gelen aykırı bir öğretmenin bir kaç öğrencinin hayata bakış açısının değiştirmesini konu alır. İzlemeyenler için filmin özetinin bu kadar olması yeterli. G..

  • PengoTV tarafından
  • 12.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Game of Thrones 1x1 Ak Gezenler İlk Saldırısı 06:19

Game of Thrones 1x1 Ak Gezenler İlk Saldırısı

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:18

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Lara Croft neredeyse genç bir kızken ortadan birdenbire kaybolan egzantrik maceracı babanın asi kızıdır. Şimdiler 21 yaşında, Doğu Londra’da yaşayan, bisikletle kuryelik yapan ve zar zor kirasını ödeyen amaçsız genç bir ..

Game of Thrones 1x1 Bran Stark İlk Ok Deneyimi 01:04

Game of Thrones 1x1 Bran Stark İlk Ok Deneyimi

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..