#Sag olarak

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün 03:56

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Erkam Kömürcü, fonksiyonel bir bozukluğa ve estetik ize yol açmadan insanların boylarının seanslarla 15-20 santimetreye kadar uzatılabileceğini söyledi. Ortopedik problemlerin ve ..

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın göklerdeki uçuş tarihi... 07:14

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın

Türk savunma sanayisinin güvenlik güçlerinin envanterine kazandırdığı insansız hava araçlarına Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) da ekleniyor. Teslim töreninde açıklamalarda bulunan Baykar Teknoloji Li..

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Tabana Yayılıyor 14:35

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Taban

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “2 aşı adayımız hayvan deneyleri başarıyla tamamlanmış sıra gönüllüler üzerinde yapılacak deneylere gelmiştir” dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilkent Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen Kor..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı 03:43

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı

Rize’de inşaatı devam eden çay çarşısının camları takılmaya başlayınca dünyanın en büyük çay bardağı da kendini göstermeye başladı. Rize’nin sembolü çaydan yola çıkılarak tasarlanan devasa projede sona yaklaşılıyor. Kar..

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanmadan ilerliyor 05:46

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanma

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Teknofest kapsamında gerçekleştirilen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması na katılan üniversite öğrencileri, sürücüsüz gidebilen arazi aracı geliştirdi. Aracın daha da geliştirilmesi ile bi..

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı 05:32

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı

Zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi sürerken bazı marketlerin fiyatlarda indirime gitmesi dikkat çekti. Antalya'da serada kilosu 2.5 liradan çıkan domatesin 5 kilometre uzaklıktaki markette yüzde 176 farkla 6.90 lira..

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler Şaşırttı 01:42

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda Türkiye’nin konumuna değinerek, “Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor ve gerektiği yerde açıkça ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyebiliyor” ifadelerini kullanarak, “Moder..

Vardar Ovasi - Fasl-i Beyoglu 03:26

Vardar Ovasi - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Vardar Ovasi Sarkisi Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Mayadağ'dan kalkan kazlar Al topuklu beyaz kızlar Yarimin yüreği sızlar Eğlenemem aldanamam Ben bu yerlerde duramam Vardar ovası, v..

Ön Tekerleği Yolda Bırakan Jip 00:54

Ön Tekerleği Yolda Bırakan Jip

Kanada’da otobanda seyreden cipin tekerliği çıktı, faciadan kıl payı dönüldü. Ön sağ tekerleği bir anda yerinden çıkan araç, neyse ki süratli değildi ve hemen yolun sağına geçerek durmayı başarabildi. Tekerlekten kopan l..

  • Cowboy tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İki Eliyle Aynı Anda Resim Yapabilen Sanatçı 00:26

İki Eliyle Aynı Anda Resim Yapabilen Sanatçı

Toru isimli Japon sanatçı aynı anda iki eliyle resim yapabiliyor. Müthiş bir yeteneğe sahip adam sağ ve sol eliyle iki farklı resmi aynı anda yapabiliyor...

  • Cowboy tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serdar ORTAÇ - Nankör 04:41

Serdar ORTAÇ - Nankör

Şarkı Sözleri: Aramızda bir sürü düşman var Sürü nankör var Ve bakan kör var Yanımda aşkı bilen sensin Hak eden sensin Sana borcum var Delinin birisi çaldı kalbimi çok Varlığında yeter bana hiç borcun yok Yüzümüzde güne..

Atarlı Bayan Motosiklet Sürücüsü 00:40

Atarlı Bayan Motosiklet Sürücüsü

İstanbul'un yoğun trafiğinde yolun kenarından ilerlemeye çalışan motosikletli bayan sağ şeritteki servis şoförünün kapısını bir anda açmayı ile tehlike atlatıyor. Motosikletli bayan ise bunun hesabını hemen kesiyor...

  • Cowboy tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kara Şimşek - Golyat'ın Dönüşü (95 Dakika) 1:35:17

Kara Şimşek - Golyat'ın Dönüşü (95 Dakika)

1982-1986 yılları arasında NBC de yayınlanan ve tum dunyada populer olan Kara Şimşek (Knight Rider) dizisinin en çok aksiyon içeren bölümlerinden birini sizin için seçtim ve düzenledim.Michael Knight ve KITT için bu defa..

  • Tv Series tarafından
  • 23.665 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chapecoense’nin kalecisine protez bacak 00:50

Chapecoense’nin kalecisine protez bacak

Geçen yıl 29 Kasım tarihinde Kolombiya'da düşen uçaktan sağ kurtulan altı kişiden biri olan Chapecoense kalecisi Follmann'a protez bacak takıldı...

  • Umut Tv tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zihinsel Yaşınız Kaç 03:54

Zihinsel Yaşınız Kaç

Sizde zihin yaşınızı merak ediyorsanız işte basit bir test yardımıyla öğrenin...

  • SAGLIK tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cüneyt Arkın  Dövüş Sahneleri  03:30

Cüneyt Arkın Dövüş Sahneleri

Bu sağ gözüne... Bu da sol gözüne... Bu anam için... Bu kabasakal için... bu da öldürdüğün bütün müslimanlar için.......

Johnny Depp Kimdir? 04:22

Johnny Depp Kimdir?

John Christopher Johnny Depp II Amerikalı oyuncu, yapımcı ve müzisyendir. En İyi Erkek Oyuncu dalında bir Altın Küre ve bir SAG ödülü sahibidir. 1980'lerin televizyon dizisi 21 Jump Street ile öne çıkarak gençlik idolü..

Eczacıbaşı Vitra Oyuncusu Thaisa'nın Ayak Bileği Kırıldı 01:29

Eczacıbaşı Vitra Oyuncusu Thaisa'nın Ayak Bileği Kırıldı

Voleybol Kadınlar Şampiyonlar Ligi'ndeki Fenerbahçe-Eczacıbaşı Vitra maçında konuk ekibin formasını giyen Thaisa atağa blokla cevap vermesinin ardından sağ bileğini kırdı...

Tarık Akan Yol 06:09

Tarık Akan Yol

İnsan olmaya geldim / Arif Sağ / Tuncel Kurtiz (şiir) / Tarık Akan (yol filminden alıntı)..

The Last Man On Earth Season 3 Ep. 17 Fragmanı 00:55

The Last Man On Earth Season 3 Ep. 17 Fragmanı

Kıyametten sağ kurtulmanın uzun vadedeki sonuçları, SON MANUN YERİNDEKİ 1 saatlik sezon finalinde grup üzerinde büyük bir etki yaratmaya başlar...

Aracını İterken Ayağını Kıran Adam 00:12

Aracını İterken Ayağını Kıran Adam

Arıza yapan aracını tamir etmek için, yerinden oynatan amerikalı adam ani hamlesi sonucu sağ bacağının kırılmasına neden oluyor. İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bizden Size 8.Bölüm 49:39

Bizden Size 8.Bölüm

Programın 8. bölümünde; Ertan Anapa, Zaliha, Ersan Erdura ve Arif Sağ’ın sevilen şarkılarına yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır...

Basınç Pressure Film İzle 1:31:14

Basınç Pressure Film İzle

Filmin Konusu:Denizin derinliklerinde arızalan petrol boru hattının tamiri için görevlendirilen bir ekip, yüzlerce metre derinlikteki bu görevi yerine getirmek için korku ve gerilimli anlar yaşayacak. Ölüm kalım savaşına..

  • Tv Series tarafından
  • 1.500 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görevimiz Tehlike 5 Film İzle 2:11:33

Görevimiz Tehlike 5 Film İzle

Görevimiz Tehlike 5 - Mission Impossible Rogue Nation Türkçe dublaj Film Hd izle Ethan Hunt (Tom Cruise) bu sefer çok zor bir görevi kimseden emir almadan kendi kararlarıyla devam ettirecektir. Bir kargo uçağında nüklee..

  • Tv Series tarafından
  • 12.338 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 446. Bölüm Fragmanı 00:40

Arka Sokaklar 446. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 446. Bölüm Fragmanı yayında! Rıza Baba'nın kaçırılmasıyla ailesi ve ekibi şaşkınlıkla birlikte korkmaya da başlar! Rıza Baba kurtarılacak mı? İlhan Kansu'nun Rıza Baba'ya oyunuyla hain bir pusu sonucu kaçır..

Kosova'da PAN İttifakı Zaferini İlan Etti 00:56

Kosova'da PAN İttifakı Zaferini İlan Etti

Kosova'da yapılan erken genel seçimlerde, Kosova Demokratik Partisi'nin liderliğindeki merkez sağ koalisyon seçimi ilk sırada tamamladı. Demokratik Parti, Kosova'nın Geleceği İçin İttifak ve Kosova İçin Girişim Partisi'..

Kılıçdaroğlu- -Adalet Yolundaki İlk Can Kaybımız 05:48

Kılıçdaroğlu- -Adalet Yolundaki İlk Can Kaybımız

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, dünkü yürüyüş sırasında kalp krizi geçiren Mamak ilçe örgütünden Hasan Tatlı’nın hayatını kaybetmesine ilişkin, “Çok üzgünüz adalet yolundaki ilk kaybımız. İnşallah bundan sonra buna benze..

Galatasaray'da 4. İmza Yolda! Menajeri İşareti Verdi 04:24

Galatasaray'da 4. İmza Yolda! Menajeri İşareti Verdi

Sağ bek arayışlarını son sürat sürdüren Galatasaray'da Sevilla'lı Mariano'nun transferinde sona geldi. Aslan'ın Brezilyalı oyuncuyla her konuda anlaştığı, Sevilla ile yapacak görüşmelerin ardından transferin açıklanacağı..

  • OFSAYT tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olcay Şahan Trabzonspor İdmanında Sakatlandı 01:28

Olcay Şahan Trabzonspor İdmanında Sakatlandı

Kampını Budapeşte'de sürdüren Trabzonspor'da yıldız oyuncu Olcay Şahan, idmanda sağ dizinden sakatlık geçirdi ve çalışmayı tamamlayamadı...

  • OFSAYT tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce