#Sag olarak

Ukraynalı kadınları unutmadı! 02:29

Ukraynalı kadınları unutmadı!

İSTANBUL'DA YAŞAYAN UKRAYNALI BİR KADIN, SAVAŞ MAĞDURLARI İÇİN KAMPANYA BAŞLATTI. ÖZELLİKLE DE KADINLAR VE ÇOCUKLAR İÇİN KIŞLIK KIYAFET TOPLAMAYA ÇALIŞIYOR... UKRAYNA'DA KALAN OĞLU VE ANNESİNE DE TEK BİR MESAJI VAR, NE ..

Levent Omağ - Gel 03:38

Levent Omağ - Gel

Gel şarkı sözleri ile Hani biz seninle bir dağın iki eteği Hani biz seninle bir balın iki peteği İlkbaharım yaz gülüm nar çiçeğim Bir bedende can gibiyiz Sen sağ ben sol haydi… Zor olmadan gel Kor olmadan gel Yangın y..

Tüm Özgürlükleri Elimizden Alacak O Anlaşma! 51:10

Tüm Özgürlükleri Elimizden Alacak O Anlaşma!

Öyle Bir Teknoloji Ki Yatağınızdan Sağ Çıkamazsınız!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Tüm Özgürlükleri Elimizden Alacak O Anlaşma! 51:10

Tüm Özgürlükleri Elimizden Alacak O Anlaşma!

Öyle Bir Teknoloji Ki Yatağınızdan Sağ Çıkamazsınız!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 12 ay önce
Peynir Alırken DİKKAT! Yapay Et Üretimi İle Sağlığımızla Oynuyorlar! O Besinler Mutfaklara Girdi mi 49:38

Peynir Alırken DİKKAT! Yapay Et Üretimi İle Sağlığımızla Oynuyorlar! O

01:47 Peynir alırken nelere dikkat etmeliyiz? 07:30 Pirina yağ nedir, neden kullanmamamız gerekir? 13:06 Maden suyu zararlı mı? 19:20 Sağ şeker ve sol şeker ne demek? 22:53 Saç beyazlaması sadece genetik mi? 26:50 Koli..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 4 ay önce
Deniz Tekin - Böyle 05:06

Deniz Tekin - Böyle

Yaşanmamış ve bitmemiş işler var tembelliğimizden Gidilmemiş görülmemiş yerler aynı sebepten Bi gün kaçarız da söz veremem henüz evde değilim Basıp gidemeyiz sağ şeritten kaç kere dedim Bana inan düşündüm gelmeyi ama ..

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı 01:24

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı Antalya’da Meydan-Fatih seferini yapan tramvay, Meydan durağında raydan çıkarak hattının bağlı olduğu direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle 1 vatandaş hafif şekilde yaralanırken, İ..

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı 01:12

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristler tarafından menfeze tuzaklanan patlayıcının güvenlik güçlerince imha edildiği sırada infilak etmesi sonucu 2 polis ve..

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı 02:16

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın’ın Efeler ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olay, CHP Adın İl Teşkilatı'nın..

Beşiktaş 1-1 Napoli (Maç Özeti - 01 Kasım 2016) 06:59

Beşiktaş 1-1 Napoli (Maç Özeti - 01 Kasım 2016)

Napoli, bu kez Beşiktaş'tan puanı kopardı : 1-1 Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde iki hafta önce mağlup ettiği Napoli'yi İstanbul'da konuk etti. Şampiyonlar Ligi B Grubu 4.maçında Vodafone Arena'da Beşiktaş, İtalyan temsil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.383 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 01:52

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşları

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 2 sene sonra sizi yargılayacağız, asacağız' FETÖ'nün darbe girişiminde, darbecilerle çatışmaya giren ve hastanede 'öldü' sanılan Kartalt..

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba 03:39

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba

Türkiye kupası Beşiktaş kupaya Darıca Gençlerbirliği galibiyetle başladı. İki futbolcu dışında sahaya tamamen yedek oyuncularla çıkan siyah-beyazlılara 3 puZiraat Türkiye Kupası D Grubu’nda Beşiktaş, Darıca Gençlerbirliğ..

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı 00:23

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Gümüşhanespor ile karşılaştı. Bordo-mavililer, müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı. 12. dakikada Ali Özgün’ün rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içinde yaptı..

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2 04:23

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2

Spor Toto Süper Lig'de zirve adaylarından haftayı en karlı kapatan Galatasaray oldu. Kasımpaşa'yı 2-1 yenen sarı kırmızılılar, puanını 26'ya yükseltip Fenerbahçe'yi geçip ve haftayı 3. sıra tamamladı. Spor Toto Süper ..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2 03:58

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor..

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti 01:05

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti

Arjantin’de merkez bankasıyla yaşanan uyumsuzluk maliye bakanını kabine dışına itti. Ekonomik krizden çıkış yolu aranan ülkede Maliye Bakanı Alfonso Prat-Gay faizlerin düşürülmesini istiyordu. Ancak onun bu talebi “enfla..

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle 04:40

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle Akşam olur hasret büyür dağ olur Bu dağlarda kurşun atsan çığ olur Sen oğlunu geri dönmez say annem Ben ölünce belki vatan sağ olur Belki dağlar duman duman savrulur Belki sesim çığlı..

  • Candy tarafından
  • 2.961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Boz, Polisin Kız Arkadaşına Evlenme Teklifine Aracı Oldu 04:32

Murat Boz, Polisin Kız Arkadaşına Evlenme Teklifine Aracı Oldu

'Dönerse Senindir' filminin Antalya galası için kente gelen başrol oyuncusu Murat Boz, gala öncesi Beşiktaş Vodafone Arena'da düzenlenen saldırıda sağ bacağından yaralanan polis memuru Zafer Şentürk adına cep telefonu me..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vur Allah Aşkına Vur - Ozan Erhan Çerkezoğlu (Sözleriyle) HD 04:25

Vur Allah Aşkına Vur - Ozan Erhan Çerkezoğlu (Sözleriyle) HD

Çiğnetme bu vatanı, Vur Allah aşkına vur! Sana kurşun atanı, Vur Allah aşkına vur! Şehitlerin kanını Yerde koyma şanını Türk İslam düşmanını, Vur Allah aşkına vur! Vur Allah aşkına vur Vur bayrak aşkına vur Vur Türklü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.080 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölümcül Deney 4  Film İzle 1:36:52

Ölümcül Deney 4 Film İzle

Ölümcül Deney 4 Ölümden Sonra Türkçe Dublaj Film İzle. Dünya virüsün etkilerinden sarsılıp insanlar zombiye dönüşürken, Alice sağ kalanları bulup onları kurtarma macerasına devam eder. Umbrella Şirketi ile olan savaşı ye..

iSMAIL YK- KUDUR BABY 04:29

iSMAIL YK- KUDUR BABY

Bar başında duran kız Tek başına oturan kız Bir bana bakar mısınız Oldukça nazlısınız Gel gel çikolatam yanıma Yavaş yavaş sokul bana Rumbada rumbastic durma Fıkırdata fıkırdata fıkır oyna Bir sağ, bir sol, bir ..

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017) 02:07

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017)

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Ülker Stadı'nda Krasnodar'ı konuk eden Fenerbahçe, birçok gol pozisyonundan yarararlanamadığı maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve Avrupa'ya veda etti. Maçın son dakikalarında ise Kadıkö..

  • Ömer tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Game of Thrones 7. Sezon Tanıtım Fragmanı 02:02

Game of Thrones 7. Sezon Tanıtım Fragmanı

Game of Thrones 7. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı! Game of Thrones’un 7. sezon 1. bölümü Haziran 2017 tarihinde yayınlanacak. Game of Thrones Dizi Detayı: Krallık dediğin savaşsız olur mu? En güçlü krallığı kurup,..

  • Tv Series tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The 100 4.Sezon 6.Bölüm Fragmanı 00:50

The 100 4.Sezon 6.Bölüm Fragmanı

97 yıl önce yeryüzünde yaşayan insanların ölümüyle sonuçlanan nükleer bir savaş gerçekleşmiş ve dünyanın yüzeyi yaşanılamayacak seviyede radyasyonla kaplanmıştır. Bilinen tek hayatta kalanlar gezegenin yörüngesinde bulun..

Bayhan Sarı Gelin 05:44

Bayhan Sarı Gelin

Erzurum çarşı pazar Leylim aman aman leylim aman aman Leylim aman aman sarı gelin İçinde bir kız gezer Hop ninen ölsün sarı gelin aman Sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarim Elinde divit kalem Leylim aman aman leyl..

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video) 03:49

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video)

-Hırçınlar - Cesaretim üstün gelir korkularıma hep arar bulur nihayet tablo hoş değilse eğer cilvesidir hayatın net hangi yandan baksan dik duruyorum gayet hayattasın kanın kaynadıkça doğruyu bulmak daha da zor bir yanlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 8 yıl önce
PA Sports Ft. KC Rebell - Puste aus (Türkçe Çeviri/Altyazı) 03:14

PA Sports Ft. KC Rebell - Puste aus (Türkçe Çeviri/Altyazı)

[Verse 1: KC Rebell] Yeah! Yeah! Way Kiro, ich rauche White Widow Ich schwör’ auf alles, ich finde dein’ Style billo Warum dealt man im Viertel? Tek tek Spielt man mit Würfel, hep yek, şeş beş! Die Street hat Hunger, ob’..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 8 yıl önce