#Sag olarak

Engin Altan Düzyatan Röportaj 01:33

Engin Altan Düzyatan Röportaj

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vahşi Köpekler Ve Benekli Sırtlanlar Arasındaki Savaş 02:03

Vahşi Köpekler Ve Benekli Sırtlanlar Arasındaki Savaş

Afrika yabani köpekleri yaklaşık olarak 6-20'lik gruplar halinde yaşamaktadırlar ve kooperatif avcıları olarak kabul edilmektedir ve sırtlanlar da avcı olmamalarına rağmen, doğada rekabet etmektedirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bademcik Ameliyatı Nasıl Yapılır 01:00

Bademcik Ameliyatı Nasıl Yapılır

Leyla Ataman'ın sunumuyla ekrana gelen Check-Up programına Doç. Dr. Erkhan Genç konuk olarak bademcik ameliyatını nasıl yaptıklarını detaylı olarak anlattı...

  • NABIZ tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şemdinli'de PKK'ya Ait 3 Katlı Mağara Ele Geçirildi 01:15

Şemdinli'de PKK'ya Ait 3 Katlı Mağara Ele Geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şemdinli Derecik Balkayalar bölgesinde teröristlerin depo olarak kullandıkları 3 katlı bir mağarada çok sayıda mühimmat ele geçirdi. TSK, Şemdinli Derecik Balkayalar bölgesinde devam eden o..

Gururumuz Cedi Osman Abd'li Spikere Türkçe Öğretiyor 00:18

Gururumuz Cedi Osman Abd'li Spikere Türkçe Öğretiyor

NBA'de Cleveland Cavaliers forması giyen milli gururumuz Cedi Osman parlamaya devam ediyor. Cedi son olarak 18 sayıyla kariyer rekoru kırdığı New York Knicks maçında bulduğu bir isabetle, ABD'li spikere Türkçe konuşturdu..

Tarihi Değiştiren Olaylar 70 Yıl Sonra Aynı Senaryo Filistin 01:54

Tarihi Değiştiren Olaylar 70 Yıl Sonra Aynı Senaryo Filistin

ABD Başkanı Donald Trump, Aralık 2017'de 'Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağım ve Büyükelçiliği Tel Aviv'den Kudüs'e taşıyacağım' demişti. ABD'nin Büyükelçiliğini taşıma günü 14 Mayıs 2018 olarak açıklanmıştı. K..

'Teröristlere Asla Ve Asla Af Söz Konusu Değil' 00:45

'Teröristlere Asla Ve Asla Af Söz Konusu Değil'

Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gündeme getirdiği af konusunda açıklamada bulundu. Başbakan Yıldırım, Sayın Bahçeli zannediyorum, bölücü terör örgütlerine, onu destekleyenlere karşı, bug..

Terörden Arındırılan Afrin'in Her Karışı Taranıyor 01:49

Terörden Arındırılan Afrin'in Her Karışı Taranıyor

Afrin'de patlayıcı temizleme çalışmalarına devam eden Bornova Jandarma Komando ve polis özel harekat unsurları, terör örgütü YPG/PKK'nın sığınak olarak kullandığı mağara ve tünelleri ile üs bölgesi olarak kullandığı araz..

Fırlatma İçin Taşınan Dev Falcon 9 Roketi 07:03

Fırlatma İçin Taşınan Dev Falcon 9 Roketi

Falcon 9, Kaliforniya'da Hawthorne isimli bölgede bulunan SpaceX tesisinde üretiliyor. Aynı zamanda sürekli olarak geliştirilmelerine devam edilen roket, sürekli olarak bu tesise getiriliyor. Bununla birlikte fırlatma al..

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Timsahı Parçalayarak Öldüren Su Aygırları 01:55

Timsahı Parçalayarak Öldüren Su Aygırları

Afrika'nın en tehlikeli hayvanı olarak bildiğimiz sevimli olarak görününen su aygılarının bölgelerinin içine giren timsahı afiyetle yeme olayıdır...

  • JET TV tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bruce Lee Gibi Takla Atarken Sakata Gelen Eleman 00:07

Bruce Lee Gibi Takla Atarken Sakata Gelen Eleman

Konuya Bruce lee olarak giren fakat lobutları deviren bowling topu olarak devam eden liseliyi izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bakan Soylu'dan POMEM Müjdesi 01:30

Bakan Soylu'dan POMEM Müjdesi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Soylu POMEM alımları için yaş hesaplanırken 1 Ocak olarak hesaplanması talebiyle ilgili olarak 'Çok mürac..

İlayda Akdoğan Günlük Makyajım 13:41

İlayda Akdoğan Günlük Makyajım

Kullandığım Ürünler Dior Hydra Life Fresh Hydration Sorbet Creme Nemlendirici Bobbi Brown Skin Foundation (Diamond rengi) Dior Skin Flash Kapatıcı Diorblush Light And Contour Sculpting Stick Duo Dior Glow Maximizer Mak..

İlayda Akdoğan Arabada Pratik Makyajım 08:37

İlayda Akdoğan Arabada Pratik Makyajım

Kullandığım Ürünler Dior Skin Flash Kapatıcı Dior Glow Maximizer Makyaj Bazı (Ben highlighter olarak kullanıyorum) Lancome Blush Subtil Allık (far olarak kullanıyorum) Dior Backstage Pros Brow Kaş Kiti Dior Brow Styler..

Command and Conquer Rivals  Official Reveal Trailer 01:06

Command and Conquer Rivals Official Reveal Trailer

Command & Conquer: Rivals, Mobil platformda en iyi Gerçek Zamanlı Stratejiyi yaşatmak için tasarlanan, rekabete dayalı heyecan verici bir deneyimdir. Rakip kumandanlarla gerçek zamanlı olarak çetin 1'e 1 savaşlara girece..

  • Gaming tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şeyda Erdoğan Erkek Kuaföründe Saçımı Kazıttım 14:05

Şeyda Erdoğan Erkek Kuaföründe Saçımı Kazıttım

Merhabalar! Yeni bir seriye başladım. Bu seride erkeklere özgü olarak bilinen yerlere gideceğiz, onlara özgü olarak bilinen eylemleri yapacağız. Yeni serimiz ben de yaparım! Bakalım daha neler yapacağım :)..

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragman 02:22

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragman

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..

BBP Genel Başkanı Destici İdam Cezası Teklifimizi Ekim Ayında Meclise Sunacağız 01:12

BBP Genel Başkanı Destici İdam Cezası Teklifimizi Ekim Ayında Meclise

BBP Genel Başkanı Destici: İdam cezası teklifimizi ekim ayında Meclise sunacağız BBP Genel Başkanı Destici, idam cezasının geri getirilmesini istediklerini belirterek, BBP olarak inşallah ekim ayında teklifimizi Meclise..

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:56

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..

Kütür Kütür Hatun Kütletmek 04:02

Kütür Kütür Hatun Kütletmek

Genellikle boyun ve sırt ağrısı olarak yaygın olarak görülen kulunçlardan şikayet eden kız bu işin ustasına gitmiş. Adamda hakkını vermiş...

  • JET TV tarafından
  • 243 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Burçlar Tırmanhanesi -  Burçların Kadınları Gıybette - Morkomedyen 11:33

Burçlar Tırmanhanesi - Burçların Kadınları Gıybette - Morkomedyen

Uzun zamandır beklediğinize değdi ve size benim çok begendiğim bir video ortaya cıktı. BURÇLAR TIMARHANESİ GIYBET... Serdar Ortacın şarkısından esinlenerek aklıma gelen video uzun ve güzel oldu... Ama unutmayın amacımız ..

  • JET TV tarafından
  • 304 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Her yasal hak helal değildir 03:48

Her yasal hak helal değildir

Her yasal hak helal değildir, olamaz. İflas eden kardeşiniz evini haraç maraç satışa çıkartılan evini almanız yasal olarak uygundur ama helal değildir. İmar ruhsatı olan bir müteahhit şehrin ırzına tecavüz ederken yasal ..

  • PengoTV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yeşil Doğan Golden Eniği 02:00

Yeşil Doğan Golden Eniği

Almanya'nın Wermelskirchen kentinde, köpek yetiştiricisi Joanna Justice'in Melody adlı dişi goldeni'nin doğurduğu dokuz enikten birisi nane yeşili renginde dünyaya gelmiş. Adını da rengine uygun olarak Mojito koymuşlar..

  • JET TV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 5 yıl önce
SÜRÜCÜSÜZ PODLAR: Sürücüsüz Kapsüller Londra'da Denemelere Başladı 01:44

SÜRÜCÜSÜZ PODLAR: Sürücüsüz Kapsüller Londra'da Denemelere Başladı

Süpervizörsüz (insansız) sürücüsüz kapsüller, İngiltere'deki Bristol şehrinde halka açık olarak test ediliyor. İngiltere hükümeti 2021 yılına kadar ülke yollarında tam olarak kendi kendine giden araçlara sahip olmayı he..

Suriyeli Çocuklar Yalnız Yalnız Değil 01:09

Suriyeli Çocuklar Yalnız Yalnız Değil

Suriyeli Çocuklar Yalnız Değil.SURİYELİ Kardeşlerimiz Yalnız Değilsiniz. Hem inancımızın bir gereği olarak hem de Türk misafirperverliğinin bir göstergesi olarak Suriyeli kardeşlerimizin yalnız olmadıklarını ve Yardımsev..

Dolu Mağduru Araç Sahiplerine Kasko Uyarısı 05:20

Dolu Mağduru Araç Sahiplerine Kasko Uyarısı

Doludan hasar gören araçların kasko dahilinde onarımlarının yapılabileceğini söyleyen sigorta şirketi üst yöneticisi Çiftçi, “Hasarın oluştuğu günden itibaren 5 iş günü içerisinde sigorta şirketlerine başvuruda bulunulma..

Bakan Pakdemirli Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili konuştu 03:31

Bakan Pakdemirli Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili konuştu

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede “Yangına 2 uçak, 4 helikopter, 122 arazöz, 10 dozer iş makinesi ve 500 personel de biz sevk ettik ve çalışmala..

Trafikte Güvelik Üçgeni yerine Krikosunu koyan adamın sonu 00:25

Trafikte Güvelik Üçgeni yerine Krikosunu koyan adamın sonu

Siyah Lastik Krikosunu Güvenlik Üçgeni Olarak Kullanmak. Araç arızalanınca yola Krikosunu güvenlik üçgeni olarak koyunca, kazayı çağıran yolcu...

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bakan Akar- 'Satılmış Sözü' Akla Ziyan Bir Husus 01:30

Bakan Akar- 'Satılmış Sözü' Akla Ziyan Bir Husus

CHP'li vekilin “ordu satılmıştır” sözüne Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan cevap geldi. 'Hangi sebeple olursa olsun birilerinin orduyu özne olarak kullanıp onu 'satılmış' kelimesiyle yan yana koyması gerçekten akla zi..

Fransa'dan yeni skandal! 02:08

Fransa'dan yeni skandal!

FRANSA MECLİSİ, DAĞLIK KARABAĞ'I BAĞIMSIZ DEVLET OLARAK TANIMA TAVSİYESİNİ ONAYLADI. SKANDALA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÇOK SERT TEPKİ GÖSTERİRKEN, FRANSIZ MEVKIDAŞI MACRON'U BELA OLARAK TANIMLADI...