#Sag olarak

Sokağa çıkma yasağında Ankara sokaklarını gezdim - Polisler, Vatandaşlar, izin belgesi 21:52

Sokağa çıkma yasağında Ankara sokaklarını gezdim - Polisler, Vatandaşl

Corona virüs sebebiyle 05-06 aralık 2020 de iki günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bu yasak süresince bir çok vatandaş gibi bende çalışıyor olduğum için izin belgesi ile dışardaydım. Fırsatını bulmuşken Kolaçan olar..

ABD'de Trump Plaza, kontrollü şekilde yıkıldı 00:48

ABD'de Trump Plaza, kontrollü şekilde yıkıldı

ABD'nin New Jersey eyaletinde bulunan eski otel ve kumarhane olarak hizmet veren Trump Plaza, 2014 yılında kalıcı olarak kapatılmasının ardından kontrollü şekilde yıkıldı...

Naruto-42.bölüm 23:45

Naruto-42.bölüm

[TRSUB][TR][AniSekai] N4RU-042 2012 yılının başlarından beri git gide büyüyen, anime ve manga dünyasına damga vuran AniSekai Fansub olarak, ekibimize yeni dostlar arıyoruz... AniSekai Fansub'da Redaktör, Anime&Manga&Kore..

Cihat Arslan- 'Maçın hikayesi 2-1’den sonra değişti' 04:03

Cihat Arslan- 'Maçın hikayesi 2-1’den sonra değişti'

Kasımpaşa Teknik Direktörü Cihat Arslan, 2-2'lik Galatasaray beraberliği ile ilgili olarak, “Maçın hikayesi 2-1'den sonra değişti. Orada o golü atmak mental olarak bizi diri tuttu” dedi...

30 YAŞINDAKİ ŞEYDA NASIL ÖLDÜ? 01:08

30 YAŞINDAKİ ŞEYDA NASIL ÖLDÜ?

Samsun'da bir kadın misafir olarak geldiği kardeşinin evinde silahla kafasından vurulmuş halde ölü olarak bulundu...

PKK’LI VE DEAŞ’LI 2 TERÖRİST YAKALANDI 00:25

PKK’LI VE DEAŞ’LI 2 TERÖRİST YAKALANDI

Kilis ve Gaziantep’te jandarma ekipleri, PKK/YPG’li ve DEAŞ’lı terörist düzenlenin operasyonla yakalandı. Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak, Kilis İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Gaziantep ve Kilis..

Kılıçdaroğlu gece yarısı kamera karşısına geçti 02:43

Kılıçdaroğlu gece yarısı kamera karşısına geçti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “CHP belediyelerinde yani sosyal demokrat belediyelerde en düşük ücret, yani asgari ücret 4 bin 500 lira olacaktır. Milletimize hayırlı olsun” dedi. 2021 yılı asgari ücreti de net 2...

Brüksel’in Afyonkarahisar’a Dönüştüğü Mahalle Belçika’nın Emirdağ’ında 02:57

Brüksel’in Afyonkarahisar’a Dönüştüğü Mahalle Belçika’nın Emirdağ’ında

Avrupa Birliği’nin başkenti Brüksel’deki “Küçük Afyon” ilgi odağı oluyor. Küçük Anadolu olarak adlandırılan ve Belçika’nın Emirdağ’ı olarak bilinen Schaerbeek’te yaşayan Afyonlular durumdan oldukça memnun. Hızlı, doğru, ..

Sahil Güvenlik Komutanlığı'Nın İlk Kadın Bot Komutanı Görev Başında 03:41

Sahil Güvenlik Komutanlığı'Nın İlk Kadın Bot Komutanı Görev Başında

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın ilk kadın sahil güvenlik bot komutanı dümen başında. Üsteğmen Esra Çamkerten, TCSG GÜVEN Gemisinde Arama Kurtarma Subayı ve Silah Subayı olarak görev yaptıktan sonra İstanbul Grup Komutanlı..

Charlie Chaplin Sessiz Komedi 1916 25:08

Charlie Chaplin Sessiz Komedi 1916

The Immigrant, (Göçmen) Charles Chaplin' in yönetmenliğini yaptığı ve başrolünde yer aldığı 1917, ABD yapımı sessiz bir komedi filmidir.Chaplin' in Mutual Film Corporation' la çektiği sessiz filmlerin on birincisidir. C..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 2.411 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muhteşem Avcılar Belgesel 50:19

Muhteşem Avcılar Belgesel

Muhteşem Avcılar Belgesel haydi seyredelim Aslanlar, çita yavruları dahil tüm hayvanları birer av olarak görürler. Zebralar, geyikler, antiloplar, ceylanlar ve daha birçok av konumunda diken üstünde yaşayan hayvanların ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.051 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu 03:29

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu Paylaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemine ilişkin “Adalet ve Kalkınma Partisi başkanlık sistemiy..

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası 07:18

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası

Hiroşima'ya atom bombası saldırısı, II. Dünya Savaşı'nın son aşamasında 6 Ağustos 1945[2] Pazartesi[3] saat 08:15'te Amerika Birleşik Devletleri'nin Uranyum-235 tipi atom bombası Little Boy (Küçük Oğlan) ile gerçekleşt..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.377 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rize’de Heyelan- 2 Ölü 02:55

Rize’de Heyelan- 2 Ölü

Rize'nin Pazar İlçesi'nde şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelanda yıkılan evinde altında kalan karı koca hayatlarını kaybetti. Rize'de etkili olan şiddetli yağış Pazar İlçesi Aktaş Köyü İnce Mahalle'de bu gece sa..

Uyuşturucu Operasyonu 1 Kişi Gözaltına Alındı 01:28

Uyuşturucu Operasyonu 1 Kişi Gözaltına Alındı

Uyuşturucu Operasyonu Operasyonda 1 Kişi Gözaltına Alındı Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamaya göre , ‘‘Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünce Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar..

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

Diriliş Ertuğrul 1. Bölüm İzle 2:09:21

Diriliş Ertuğrul 1. Bölüm İzle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 05:56

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şırnak’ta yürütülen operasyonlar kapsamında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 1 teröristin ise yaralı olarak çok sayıda silah ve müh..

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:14

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle

Ateş Fırtınası filmi 13 Aralık 2013 tarihinde ilk kez Hong Kong sinemalarıyla buluşmuş bir Aksiyon, Gerilim ve Polisiye filmidir. Alan Yuen’in filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yaptığı Ateş Fırtınası filmin..

  • Film İzle tarafından
  • 11.663 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar Rusya’da 01:38

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar Rusya’da

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar Rusya’da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Rusya Federasyonu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valery Gerasimov’un resmi davetlisi olarak Rusya’ya gitti. Genelkurmay Başkanlığında..

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi 02:40

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Ankara’nın Etimesgut İlçe Kaymakamı Cumali Atilla, merkez Sur ilçesinde incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti. At..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi 07:52

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi

Geoduck :, ilginç bir deniz canlısıdır. Gerek görüntüsü, gerek nasıl avlandığı, gerekse yüksek fiyatlara restoranlarda satılması durumları ile, oldukça ilgi çekicidir. Bilhassa Asya topraklarında, büyük restoranlarda bir..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor 02:58

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor Kanser artık çağımız hastalığı. İnsanlar artık kansere çok daha önceden müdahale etmek istiyor. Özellikle beslenme alışkanlıkları bu safhada çok önemli bir yer tutuy..

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı 00:43

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı FETÖ’nün darbe girişiminin bir numarası olarak gösterilen Adil Öksüz’ün iki baldızı ile tutuklanan kayın kayınbiraderinin eşi gözaltına alındı Fetullahçı Terör Örgütü’..