#Sag olarak

Parada Pulda Gözüm Yok  Ben Seni İstiyorum 01:27

Parada Pulda Gözüm Yok Ben Seni İstiyorum

Evlat Uğruna başrollerinde Selda Alkor ve Ekrem Bora'nın yer aldığı 1967 yapımı Türk filmidir. Küçük bir kentte yaşayan Oya (Selda Alkor) babasının ölümü üzerine iş bulmak umuduyla İstanbul'a gelir. Raslantı eseri tan..

Müsadenle Seni Öpebilir Miyim 01:05

Müsadenle Seni Öpebilir Miyim

Evlat Uğruna başrollerinde Selda Alkor ve Ekrem Bora'nın yer aldığı 1967 yapımı Türk filmidir. Küçük bir kentte yaşayan Oya (Selda Alkor) babasının ölümü üzerine iş bulmak umuduyla İstanbul'a gelir. Raslantı eseri tan..

Yanal Orta Sahaya Çözümü Buldu 01:48

Yanal Orta Sahaya Çözümü Buldu

Trabzonspor'da Teleset Mobilya Akhisar mücadelesi öncesinde Ersun Yanal orta saha haricinde kadrosunu belirledi. Savunmanın önünde forma giyen Juraj Kucka, Ogenye Onazi ve Okay Yokuşlu'nun sakatlıkları nedeniyle forma g..

Anadolu Efes'ten Tatsız Başlangıç Açılışı Real Madrid Yaptı 03:06

Anadolu Efes'ten Tatsız Başlangıç Açılışı Real Madrid Yaptı

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin ilk hafta karşılaşmasında Anadolu Efes, konuk ettiği İspanyol temsilcisi Real Madrid'e 88-74 mağlup oldu. Karşılıklı basketlerle başlayan maçta Anadolu Efes, McCollum, Ledo ve Dunston'ın ka..

İspanya Kargosunda Zombi Hapı 02:50

İspanya Kargosunda Zombi Hapı

İspanya Kargosunda Zombi Hapı İspanya'dan Türkiye'ye gönderilen bir kargonun içinde, ülkeye ilk defa girdiği öğrenilen 'Alpha PVP Hydrochloride' adlı sentetik uyuşturucu bulundu. Maddenin kullanan kişiyi saldırganlaştırd..

Macron'dan Çok Kollu Terörle Mücadele Planı 01:31

Macron'dan Çok Kollu Terörle Mücadele Planı

Fransa terörizme karşı çok kollu bir mücadeleye hazırlanıyor. Bu sene 13 defa terör saldırılarının hedefi olan ülkede Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron bu mücadelede Avrupa Birliği’ne işbirliği çağrısında bulundu. Başkent Pa..

Aşırı Kurtarma Aracının Afet Yeni Bir Çığır Açmayı Hedefliyor 01:49

Aşırı Kurtarma Aracının Afet Yeni Bir Çığır Açmayı Hedefliyor

A NEW all-terrain vehicle capable of floating on water and putting out fires could save lives in rescue missions. The latest car by Romanian manufacturers Ghe-O Motors, could give emergency services the edge they need to..

  • BETA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Film Tutkunu İçin Ölmeye Yolculuğu Korkunç ‘Ölüm Yarışı’ Kopya Araba Oluşturur 03:55

Film Tutkunu İçin Ölmeye Yolculuğu Korkunç ‘Ölüm Yarışı’ Kopya Araba O

A TEAM of film fanatics have built their very own car equipped with machine guns and an RPG. Inspired by the 2008 movie Death Race, which starred British actor Jason Statham, the car started life as a Chrysler 300. Angel..

  • BETA tarafından
  • 1.251 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması 05:07

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması

Reklam çalışmaları bazı firmalar arasında rekabetten ötürü farklı boyutlarda olabiliyor. Genelde ülkemizde markalar arası reklam savaşlarını pek göremiyoruz ama yurt dışında bunun pek çok örneği var. Aslında bu reklam ça..

  • PengoTV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japonya'nın Canlı Sanat Stili 01:04

Japonya'nın Canlı Sanat Stili

Minori adlı sanatçı 8 sene önce Shironuri adı verilen ve beyaza boyanmış anlamına gelen pirinç makyajıyla vintage kıyafetleri birleştirerek yeni bir stil yarattı. 26 yaşında Tokyo da yaşayan Sanatçı , Japonya da beyaz ma..

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

Flakka Kurbanları   Dikkatli Olun 03:11

Flakka Kurbanları Dikkatli Olun

Flakka, asıl adı 'sentetik katinon' olan ve toplum içerisinde banyo tuzu olarak bilinen uyarıcıdır. Görünüm olarak tuz tanelerine benziyor ve tıpkı diğer uyuşturucular gibi kullanılıyor. Amfetamin tarzında uyarıcıların o..

  • JET TV tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Verdi'nin Maskeli Balo Operası Barselona Seyircisiyle Buluştu 04:15

Verdi'nin Maskeli Balo Operası Barselona Seyircisiyle Buluştu

Komediyle karışık üç perdelik bir trajedi… Verdi’nin Maskeli Balo operası sanatçının en önemli eserlerinden biri olarak kabul ediliyor. Polonyalı tenor Piotr Beczala, oyunun ana karakteri Boston Valisi Riccardo’yu canlan..

Hülya Avşar Show  Gönül Yazar  Ela Gözlerine Kurban Olduğum (Canlı Performans) 03:03

Hülya Avşar Show Gönül Yazar Ela Gözlerine Kurban Olduğum (Canlı Per

Hülya Avşar Show, sunuculuğunu Hülya Avşar'ın yaptığı, uzun yıllar Birkan Uz ve Uğur Aksay yönetmenliğinde ekranlarda yer alan talk show programı. İlk başta 18 Şubat 1996'da Ramazan Bayramı'na özel olarak hazırlandı. ..

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi 02:56

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Tudor, maç içinde yaşadıkları talihsizliklerin sonuca etki ettiğini söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda..

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da 01:48

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da

İtalya’nın varlıklı iki bölgesi olarak kabul edilen Lombardiya ve Veneto’da yapılan özerklik referandumunda sandıktan “evet” çıktı. Referandumun geçerli olması için 3,5 milyon seçmenin yarısından bir fazlasının oy verme..

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği 04:00

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği

Lyon kentinde dokuzuncusu düzenlenen sinema şenliği ‘Festival Lumiere’de’ efsanevi Çinli yönetmen Wong Kar-Wai’ın tüm kariyerini onurlandırmak için bir ödül takdim edildi. Ünlü yönetmen bu ödülü hayat arkadaşına adadı. ..

Orta Asya'nın Çarpıcı Charyn Kanyonu 01:30

Orta Asya'nın Çarpıcı Charyn Kanyonu

Postcard programının yeni bölümünde Kazakistan’ın güney doğusuna gidiyoruz. Ülkenin en büyük şehri Almatı’ya 200 kilometre mesafedeki Charyn Kanyonu’ndayız. Burası görenlere Amerika Birleşik Devletleri’nin Arizona Eyale..

Pardon (2004)  Ferhan Şensoy Film İzle 1:39:24

Pardon (2004) Ferhan Şensoy Film İzle

Ağırlıklı olarak tarihi Sinop Cezaevi'nde çekilen filmde yanlışlıkla hapse giren ve yıllar sonra serbest bırakılan üç mahkümün öyküsü konu ediliyor. İbrahim (Ferhan Şensoy), Muzo (Rasim Öztekin) ve Aydın (Ali Çatalbaş) ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hz. Muhammed Allah'ın Elçisi i Fragman 02:17

Hz. Muhammed Allah'ın Elçisi i Fragman

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filminin konusu, Abraha’nın fil ordusuyla Mekke’ye yönelişi, Efendimiz’in dedesi ve Kâbe’nin anahtarının sahibi Abdulmuttalib başta olmak üzere, tüm Mekke halkını tedirgin eder. Hem oğlunun ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.278 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Marvel Vs. Capcom Infinite World Warriors Costume Trailer Pack  PS4 00:56

Marvel Vs. Capcom Infinite World Warriors Costume Trailer Pack PS4

Whether it’s defending the streets or saving the world, this pack has Premium Costumes for warriors who choose to protect the innocent. Contains the Premium Costumes for Captain America, Captain Marvel, Hulk, Chris, Ryu,..

  • BETA tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berlin in Berlin (1993) Hülya Avşar Film İzle 1:34:23

Berlin in Berlin (1993) Hülya Avşar Film İzle

Mühendis olarak şantiyede çalışmakta olan Thomas bir gün Dilber’i görür ve onun fotoğraflarını çekmeye başlar. Dilber şantiyede işçi olarak çalışan Mehmet’in karısıdır. Thomas’ın Dilber’in fotoğrafını çekmesine tanık ola..

  • PengoTV tarafından
  • 43.553 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Slayaway Camp Butcher's Launch Trailer PS4 02:47

Slayaway Camp Butcher's Launch Trailer PS4

Slayaway Camp: Butcher's Cut is a killer puzzle game where you control Skullface, a psychotic slasher hell-bent on revenge. Slide this adorably demented murderer around hundreds of isometric puzzle levels to squash, flay..

  • BETA tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hz Muhammed Sav , Allah'ın Elçisi Film İzle 2:42:51

Hz Muhammed Sav , Allah'ın Elçisi Film İzle

filmin Konusu Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filminin konusu, Abraha’nın fil ordusuyla Mekke’ye yönelişi, Efendimiz’in dedesi ve Kâbe’nin anahtarının sahibi Abdulmuttalib başta olmak üzere, tüm Mekke halkını tedirgin eder..

  • PengoTV tarafından
  • 9.330 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Belçika'da PKK'lılar Türklere Saldırdı 00:17

Belçika'da PKK'lılar Türklere Saldırdı

Belçika'nın Anvers kentinde PKK yandaşları bugünkü gösterisinde Türklerin yoğun olarak yaşadığı mahallede teröristbaşı Öcalan'ın posterleriyle vatandaşlarımızı tahrik ederek saldırdılar. Yüz kişinin katıldığı taşlı sopal..

Afyonkarahisar'da FETÖ'nün Gaybubet Evlerine Operasyon: 33 Gözaltı 03:31

Afyonkarahisar'da FETÖ'nün Gaybubet Evlerine Operasyon: 33 Gözaltı

Afyonkarahisar'da FETÖ/PDY'nin 'gaybubet' olarak adlandırılan gizli evlerine yönelik eş zamanlı operasyonlarda 10'u kadın 33 şüpheli gözaltına alındı. Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturm..

  • PengoTV tarafından
  • 1.310 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Transformers 1 Film  İzle 2:23:55

Transformers 1 Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İkinci Şans Film İzle 1:34:15

İkinci Şans Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Ölümcül Deney 3 Full Hd Film İzle 1:34:05

Ölümcül Deney 3 Full Hd Film İzle

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu – Resident Evil 3 : Extinction filminin konusunda Carlos Olivera ile L.J yaşamın olduğu bölgede güvenlik yok olunca yaşama tutunmuş bir kaç kişiyide toplarlar. Claire, K-Mart ve Betty ‘ni..

  • Tv Series tarafından
  • 11.857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılmaz Güney Baba Filmi İzle 1:25:13

Yılmaz Güney Baba Filmi İzle

İrfan Ünal'ın yapımcılığını,Yılmaz Güney'in yönetmenlik ve senaryo yazarlığını üstlendiği filmdir.Filmin konusu,fakir bir aile babasının,Almanya'ya işçi olarak gidişinin sudan bahanelerle önlenmesi üzerine bir cinayeti s..

  • KAPALI SET tarafından
  • 7.972 görüntüleme
  • 7 yıl önce