#Sag olarak

DÜNYA HABERLERİ: İtalya AB'den Uzaklaşıyor 01:49

DÜNYA HABERLERİ: İtalya AB'den Uzaklaşıyor

Roma'nın doğusunda bulunan Tiburtina istasyonu. daha önce Roma'nın en lüks semtleri arasında bulunuyordu. Şimdi ise halk her gün biraz daha yoksullaştığını belirtiyor. Ekonomik kriz ve göçmen akını gerekçe gösteriliyor. ..

DÜNYA HABERLERİ:Trumpcare'de Peşpeşe İkinci Geri Adım 01:36

DÜNYA HABERLERİ:Trumpcare'de Peşpeşe İkinci Geri Adım

Amerika Birleşik Devletleri'nde Trump yönetimi tarafından hazırlanan ve Obamacare'e nisbetle Trumpcare olarak adlandırılan sosyal güvenlik tasarısı bir kez daha oylamaya sunulmadan geri çekildi. Tasarı geçtiğimiz günler..

DÜNYA HABERLERİ:Çeçenistan'da Rus Askeri Üssüne Saldırı 00:29

DÜNYA HABERLERİ:Çeçenistan'da Rus Askeri Üssüne Saldırı

Rusya, Çeçenistan'daki bir askeri üsse düzenlenen saldırıda 6 Rus askerin öldüğünü duyurdu. Saldırıyı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) üstlendi. Rusya Ulusal Muhafızları'ndan yapılan açıklamaya göre 'silahlı eşkiyalar' ol..

Meryem Uzerli Kimdir? 03:52

Meryem Uzerli Kimdir?

12 Ağustos 1983 tarihinde, 4 çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızı olarak Almanya Hessen'in Kassel Şehri'nde Türk babadan ve Alman anneden dünyaya gelmiştir. İlerleyen yaşlarında Hamburg'a yerleşmiş ve Schauspiel S..

Remi Gaillard'dan Kahkaha Garantili İnşaat İşçisi Şakası 02:15

Remi Gaillard'dan Kahkaha Garantili İnşaat İşçisi Şakası

İnsanların karşısına inşaat işçisi olarak çıkan efsane troll'den kahkaha garantili o anlar...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Hayalperest Walt Disney'in Harika Yaşamı Film İzle 1:30:43

Bir Hayalperest Walt Disney'in Harika Yaşamı Film İzle

Çocukluk çizgi film kahramanımız Walt Disney karakterinin ortaya nasıl çıktığını anlatan başarılı bir film. Özellikle genç yaşlarda izlediğimiz e hayranlık duyduğumuz Walt Disney bu filmde bizlere son derece duygu dolu a..

  • Tv Series tarafından
  • 2.245 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Gelin 3. Bölüm - Hep Yeni Gelinsin 01:33

Yeni Gelin 3. Bölüm - Hep Yeni Gelinsin

Bella hep saf hep yeni gelin olarak kalacak...

Öfkelenen Adam  Tokat Manyağı Yaptı 01:00

Öfkelenen Adam Tokat Manyağı Yaptı

Görgü tanıkları insan ve St. Petersburg iki trafik polisi arasındaki öfkeli çatışma filme. görüntüleri - video kelepçele onu çalışırken yere bir eşofman şiddetli bir adamı vurma iki kolluk kuvvetleri gibi. Ancak, kalan o..

  • PITIRCIK tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuba Büyüküstün Fahriye Evcen Serenay Sarıkaya Dünyanın En Güzel 100 Kadını Arasına Girdiler 03:25

Tuba Büyüküstün Fahriye Evcen Serenay Sarıkaya Dünyanın En Güzel 100 K

Amerika da Bir Web Sitesinin Her Yıl Düzenli Olarak Seçtikleri Dünyanın En Güzel 100 Kadını Arasında 5 Türk Güzeli de Yer Aldı..

  • ANKA tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 8 yıl önce
500 Yıllık Koro, Unesco Dünya Kültürü Mirası Listesinde 06:24

500 Yıllık Koro, Unesco Dünya Kültürü Mirası Listesinde

500 yıllık Viyana Çocuk Korosu, UNESCO tarafından Somut Olmayan Kültürel Miraslar Listesi ne eklendi. Klasik müzikte dünyanın sayılı kurumlarıundan olarak gösterilen Viyana Çocuk Korosu, erkek çocuklara küçük yaştan iti..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.426 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Frankenstein'ı Okumak İçin Bilmeniz Gereken Her Şey 05:01

Frankenstein'ı Okumak İçin Bilmeniz Gereken Her Şey

1815'te Tambora Yanardağı'nın patlaması bazı yerleri karanlığa mahkum etti ve Yazsız Yıl olarak bilinen kasvetli dönemin başlangıcı oldu. Bu nedenle Mary ve Percy Shelly, Lord Btron'un Ceneve Gölü'ndeki evine gittiklerin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ağır Çekim Görüntülerle Bir Roketin Fırlatılma Anı 08:47

Ağır Çekim Görüntülerle Bir Roketin Fırlatılma Anı

Roket seven insanların çok hoşuna gidebileceği efsane video! The Slow Mo Guys ekibi bir roketin fırlatılma anını ağır çekim olarak kaydetti. Ortaya da muhteşem bir görüntü çıktı!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galatasaray'ın Vergi Borcu Toplamda 530 Milyon TL İndirildi 01:02

Galatasaray'ın Vergi Borcu Toplamda 530 Milyon TL İndirildi

Galatasaray kulübünün devletten aldığı vergi indirimi oldukça dikkat çekti. 2011, 2016 ve son olarak 2017 yılında Galatasaray toplamda 530 milyon TL vergi indirimi aldı...

Samurai Jack - Yeni Sezon Fragmanı Türkçe Altyazılı 01:14

Samurai Jack - Yeni Sezon Fragmanı Türkçe Altyazılı

Eski zamanlarda yaşayan samurayımızın gelecek zamanda hapsolup kendini kurtarma çabalarını anlatıyor çizgi film. çayırlarda, ovalarda, harabelerde, gelişmiş şehirlerde, metropollerde, yer altında, antik ve gizemli tapına..

Necati Şaşmaz Kimdir? 04:29

Necati Şaşmaz Kimdir?

Abdulkadir Şaşmaz'ın oğlu olan Necati Şaşmaz 15 Aralık 1971 tarihinde Elazığ'da Zaza kökenli Abdulkadir - Sahil Şaşmaz çiftinin oğlu olarak doğmuştur. Tam adı Muhammed Necati Şaşmaz'dır. Raci Şaşmaz ve Zübeyr Şaşmaz adın..

Gürkan Uygun Kimdir? 04:07

Gürkan Uygun Kimdir?

27 Mayıs 1974 tarihinde İzmit Yarımca'da bir işçi ailesinin doğmuştur. Gürcü kökenli olan Gürkan Uygun aslen Ordu'ludur. Liseyi bitirene kadar Yarımca'da yaşadı, sonra 1993 yılında İstanbul'a yerleşti. Lise yıllarında ti..

Yetkin Dikinciler Kimdir? 06:22

Yetkin Dikinciler Kimdir?

Yetkin Dikinciler Biyografisi. Babam ve Oğlum filmindeki rolüyle tanındı. Biket İlhan'ın yönettiği Mavi Gözlü Dev adlı filmde Nazım Hikmet Ran'ı canlandırdı. Yetkin Dikinciler, 15 Ağustos 1969 tarihinde İstanbul'da ailes..

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir? 04:30

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Mustafa ve Yıldız İmirzalıoğlu çiftinin en küçük çocukları olarak, 18 Haziran 1974 tarihinde, Ankara'ya bağlı olan Bala'da Üçem Köyü'nde dünyaya geldi. Derviş ve Yasemin adında kardeşleri vardır...

Emina Sandal Kimdir? 01:52

Emina Sandal Kimdir?

Basketbol oyuncusu Mirsad Türkcan'ın kız kardeşi, İki ülke ayrılmadan önce yapılan son yarışmanın kraliçesi, Sırbistan ve Karadağ Güzeli profesyonel manken Dina Dzanković'in görümcesi, şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşidir. Ü..

Arzum Onan Kimdir? 03:06

Arzum Onan Kimdir?

Arzum Onan, 31 Ekim 1973'te Ankara'da, memur bir ailenin tek çocuğu olarak doğdu. İlkokulu Ankara'da, ortaokul ve liseyi ise İstanbul'da okudu. Ümraniye Endüstri Meslek Lisesi Yapı Ressamlığı Bölümü'nden mezun oldu. 1992..

Barış Arduç Kimdir? 03:41

Barış Arduç Kimdir?

Barış Arduç, 1987 yılında İsviçre'nin Scherzingen şehrinde emlakçılık yapan Gülay ve Erol Arduç çiftinin ortanca çocuğu olarak dünyaya geldi. Aslen Arnavut olan Barış Arduç, baba tarafından Ordu Fatsalı, anne tarafından ..

Sihirli Annem 4.Bölüm Dizi İzle 52:12

Sihirli Annem 4.Bölüm Dizi İzle

Dizi yayınlandığı ilk 2 sezon boyunca 36 kez 1. olarak büyük bir rekora imza atmıştır.[4] 2004 yılında dizinin dergisi Doğan Egmont tarafından yayınlanmıştır. En Yaratıcı Ürün-Marka Geliştirme ödülü kazanmıştır. 30 Kas..

Ezgi Baran Kimdir? 02:00

Ezgi Baran Kimdir?

1992 Antalya Doğumludur.İlk Olarak Behzat Ç. Dizisinde Oyunculuk Yaptı...

Mete Yarar Kimdir? 02:15

Mete Yarar Kimdir?

Kara harp okulundan piyade teğmen olarak mezun olan Mete Yara 20 yıl boyunca silahlı kuvvetlerin birçok birimde görev yapmıştır. Özel Kuvvetler Komutanlığı'ndan binbaşı rütbesi alan Mete Yarar 2004 yılında emekli olmuştu..

Uğurtan Sayıner -Cemil- Kimdir? 02:48

Uğurtan Sayıner -Cemil- Kimdir?

Uğurtan Sayıner (d. 1944, Samsun), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. İktisat fakültesi mezunu olan Sayıner, 1962 yılında sanat hayatına tiyatro ile başladı. İttihat ve Terakki Tiyatrosu, TÖS Tiyatrosu, Arena Tiyatrosu, G..

Gifted Orijinal Fragman 02:34

Gifted Orijinal Fragman

Hayatı başarısızlıklarla dolu olan Frank Adler karakterini canlandıracak olan Chris Evans, Florida kırsalında yeğeni Mary'yi büyütürken, Mary'nin okula başlamasıyla birlikte hemen yetenekli olarak yaftalanması sebebiyle ..

Toz - Fragman 02:24

Toz - Fragman

Azra’nın, ailesinin sır dolu geçmişinin izini sürerken; savaşın insanların kaderi üzerindeki etkilerini ve Afganistan’da yalnız bir kadın olarak çıktığı yolculuğu anlatan dram filmi Toz'un çekimleri İstanbul ve Afganista..

Hillary Clinton Kimdir? 04:25

Hillary Clinton Kimdir?

Hillary Diane Rodham Clinton (d. 26 Ekim 1947), Amerikalı siyasetçi, Amerika Birleşik Devletleri'nin 67. Dışişleri bakanı. ABD'nin 42. devlet başkanı Bill Clinton'la evli olan Hillary Rodham Clinton, 1993-2001 yılları ar..

Hulusi Akar Kimdir? 01:44

Hulusi Akar Kimdir?

1972 yılında Kara Harp Okulu'nu, 1973 yılında da Piyade Okulu'nu tamamladı. 1980 yılına kadar Türk Kara Kuvvetleri bünyesinde çeşitli birliklerde takım ve bölük komutanı olarak görev yaptı. 1982 yılında Kara Harp Akademi..

Demir Demirkan Kimdir? 01:41

Demir Demirkan Kimdir?

12 Ağustos 1972 tarihinde Adana'da doğdu. Liseyi İzmir Özel Çamlaraltı Koleji'nde tamamladı. Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde öğrenim gördü. Üniversite yıllarında Pentagram grubuna gitarist olarak..