#Sag olarak

3 Yıllık Sevgilisi Evli Çıkan Asenadan İlginç Ve Şaşırtan Sözler 04:27

3 Yıllık Sevgilisi Evli Çıkan Asenadan İlginç Ve Şaşırtan Sözler

Çifti farklı bir amaçla tanıştıran Semiha Yankı Asena'ya açtı ağzını yumdu gözünü.Hasan Dere'nin evliliğini bitirmesini sebeb olarak üstü kapalı Asena'yı gösteren Semiha Yankı bakın daha neler neler söylemiş...

  • ANKA tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aslı Enver Kimdir? 02:44

Aslı Enver Kimdir?

10 Mayıs 1984 tarihinde Londra'da ailesinin ikinci çocuğu olarak doğmuştur. Bir abisi bir kız kardeşi vardır. Tekstilci Babası bir Kıbrıs Türk'üdür. Annesi Dilek hanım eğitim için Türkiye'den Londra'ya gittiğinde babasıy..

Murat Boz Kimdir? 03:44

Murat Boz Kimdir?

7 Mart 1980'de Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu. Boz,Ayşe Nedret ve Cafer Boz çiftinin Ali adındaki ilk çocuğundan sonra ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karaden..

Alp Kırşan Kimdir? 01:09

Alp Kırşan Kimdir?

Alp Kırşan liseyi doğduğu yer olan İzmir'de okumuştur. ... Lise mezunluğundan sonra üniversite mezunu olarak Manisa-Celal Bayar Üniversitesi Spor ve Sanat Akademisi mezunudur. 2000'de Best Model of Turkey yarışmasında bi..

Cézanne et moi fragman 01:59

Cézanne et moi fragman

Tarihi bir drama, ünlü iki 19. yüzyıl Fransız sanatçı - ressam Paul Cézanne (Guillaume Gallienne) ve yazar Emile Zola (Guillaume Canet) arasındaki ilk buluşmalarından okul arkadaşları olarak şöhret ve yaratıcı rekabetine..

Tanju Çolak, Galatasaray'ın FETÖ İmamını Açıkladı 07:26

Tanju Çolak, Galatasaray'ın FETÖ İmamını Açıkladı

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, FETÖ ile olan ilişkileri nedeniyle disipline sevk edilen isimlerden Arif Erdem ve Hakan Şükür'ün kulüp üyeliğinden ihraç edilmemesiyle ilgili olarak, A Spor'a özel açıklamalarda bulunurke..

Rusya 3-3 Belçika - Maç Özeti izle (28 Mart 2017) 02:58

Rusya 3-3 Belçika - Maç Özeti izle (28 Mart 2017)

Russia 3 – 3 Belçika maç özeti yayındadır. Süper lig özetleri, beinsport maç özet maçların geniş özeti , en son spor haberleri ve önemli maçları canlı olarak sitemizden takip edebilirsiniz.Şampiyonlar ligi özet , uefa av..

Çöp Şehri Mısır'dan Haberler 01:06

Çöp Şehri Mısır'dan Haberler

Kahire'nin Moqattam tepelerinde tünemiş olan Manshiyat Nasır sakinleri (çoğunlukla Kıpti Hıristiyanları). başkentin son 70 yıldaki çöp toplama belgesinin olmaması için bir geçici çözüm olarak hizmet ediyorlar. Kahire ..

Death Note Fragman 01:03

Death Note Fragman

Kimseyi öldürmesine izin vermeyen doğaüstü bir defteri keşfeden bir öğrenci, dünyayı iyi niyetli bir insan tanrısı olarak yönetmek için kötülüğe karşı bir haçlı seferi başlatır. Ölümcül bir kedi ve fare oyunu, ölümsüz bi..

American Gods Sezon 1 01:09

American Gods Sezon 1

Kısa süre önce piyasaya çıkan ve Shadow adında eski bir mahkum kendini Çarşamba olarak adlandıran ve ilk önce Shadow'un hayatını ve geçmişini anladığı kadarını bilen gizemli bir adamla tanışır...

Serkay Tütüncü Kimdir? 00:50

Serkay Tütüncü Kimdir?

7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire'de doğmuştur. 2007 – 2012 tarihleri arasında İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor Kulübünde amatör olarak futbol oynadı. Ege Üniversitesinde okumuştur. Survivor 2016 yarı..

İstanbul Muhafızları 23. Bölüm 13:31

İstanbul Muhafızları 23. Bölüm

Gürgen yeni roket fırlatma üssü olarak Tarihi Moda İskelesini kullanmak ister. Bir taraftan amacı iskeleyi ortadan kaldırmaktır. Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif bakalım Gürgen'in planlarına nasıl engel olacaklar...

Dünya Haber: Brexit'in Başlamasıyla Euro, Sterlin Geriledi 01:06

Dünya Haber: Brexit'in Başlamasıyla Euro, Sterlin Geriledi

Britanya'nın Avrupa Birliği'nden ayrılma sürecinin resmi olarak başlamasının ardından İngiliz Sterlini ve Euro değer kaybetti. Avrupa borsalarının tepkisi ise sınırlı oldu. Londra, Frankfurt ve Paris borsaları yükselirk..

Haber Dünyası: Almanya'dan Londra'nın 00:54

Haber Dünyası: Almanya'dan Londra'nın "Paralel Müzakere" Talebine Ret

İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma süreci resmen başladı. Londra hükümeti, ortak pazardan çıkacak olmanın zararlarını minimize etmek için ticaret anlaşmalarıyla ilgili müzakereleri de Brexit sürecine paralel ola..

Stephen King Klasiği 'IT' Filminden Gerim Gerim Gerdiren Fragman Geldi 02:32

Stephen King Klasiği 'IT' Filminden Gerim Gerim Gerdiren Fragman Geldi

Pennywise geri dönüyor! Stephen King'in klasiği IT'den yeni fragman sonunda geldi! Okuyanın rüyalarına giren efsane Stephen King romanı IT, daha önce televizyona uyarlanmıştı. Şimdi ise beyazperdeye 2 film olarak gelecek..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çanakkale'de Yaşanan Müthiş Hikaye 02:40

Çanakkale'de Yaşanan Müthiş Hikaye

Öyle bir Ecdad'ın torunu olmak hem güzel hem üzücü. Üzücü olan ise böylesine kahraman bir milletin şimdiki torunları olarak onlara layık olmayışımız. Dinleyenler kahraman Ecdad'a bir Fatiha okursa ne mutlu o zaman bize....

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.266 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Muhafızları 9.Bölüm 14:57

İstanbul Muhafızları 9.Bölüm

Osmanlı İmparatorluğunun en uzun tahtta kalan padişahı II.Abdülhamid tarafından devlet uzun yıllarca Yıldız Sarayı'ından yönetilmiştir. Tam bir yaşam alanı olarak inşaa edilen saray, son dönem Osmanlı Modern Mimarisinin ..

İstanbul Muhafızları 11.Bölüm 13:59

İstanbul Muhafızları 11.Bölüm

Bizans resim sanatının en son ve en önemli eserlerini içerisinde bulunduran mozaikleri ile ünlü Kariye müzesinin temeli 6.yy 'a kadar dayanmaktadır. Osmanlı devletinin İstanbul'u fethinden sonra 1511 yılında Kariye Camii..

Kemal Sunal Başlık Parası 03:19

Kemal Sunal Başlık Parası

Ana hakkı olarak düğün isterim.Yirmi beş bin başlık parası,.Yirmi beş bin de düğün masrafı.Bu devirde koca nerede herif...

Şahan Gökbakar Cem Yılmazı Ezdi Geçti! 6 Haftada 81 Milyon TL Hasılat 15:56

Şahan Gökbakar Cem Yılmazı Ezdi Geçti! 6 Haftada 81 Milyon TL Hasılat

Sürekli rakip olarak gösterilen iki şovmenin bu sene vizyona giren iki film arasındaki hasılat farkı oldukça fazla ve bu durumda ortaya çıkan sonucunda da Recep İvedik Cem Yılmaz filmini ezdi geçti betimlemesi yapılıyor..

  • ANKA tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Işıltılı Dumanlı Göz Makyajı 00:38

Işıltılı Dumanlı Göz Makyajı

⚡️Meet matte trimony palet içindeki lin rengiyle göz kapağımı eşitledi. ⚡️maybelline lustrous beige 34 farı tüm göz kapağıma uygulandı. ⚡️ yine meet matte trimony paletten rossi rengini katlanma bölgesine uygulandı. ⚡️a..

Ölüm Notu Fragman 01:03

Ölüm Notu Fragman

Kimseyi öldürmesine izin vermeyen doğaüstü bir defteri keşfeden bir öğrenci, dünyayı iyi niyetli bir insan tanrısı olarak yönetmek için kötülüğe karşı bir haçlı seferi başlatır. Ölümcül bir kedi ve fare oyunu, ölümsüz bi..

Erdal Beşikçioğlu Kimdir? 01:33

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

5 Ocak 1970 yılında, Ünyeli bir baba ve Ankaralı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1..

Ebru Gündeşden Boşanma Sonrası Yazılı Açıklama 01:40

Ebru Gündeşden Boşanma Sonrası Yazılı Açıklama

Eşinden boşanma kararı aldıktan sonra yaşadıklarını yazılı olarak sosyal medyadan duyuran ünlü sanatçı Ebru Gündeş'le ilgili ayrıntılar haberimizde, iyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsmail Şahin - Cennetteki Düğün 07:22

İsmail Şahin - Cennetteki Düğün

(Yaşanmış bir olay) Konuda ki evlilik tarihi 2006 dır. Fakat seslendirme de 2016 olarak yanlış telafuz edilmiştir..!..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Defne Samyeli Kimdir? 01:58

Defne Samyeli Kimdir?

17 Mart 1972 tarihinde aslen Malatya'lı bir ailenin ikinci kızı olarak İstanbul'da doğmuştur. Sühan adında bir erkek kardeşi vardır. TRT İstanbul Radyosu'nun çocuk korosuna girdi. Nişantaşı Anadolu Lisesi'ni üçüncülükle ..

Elvin ve Simge'yle Karın Kası Geliştirme Teknikleri 09:56

Elvin ve Simge'yle Karın Kası Geliştirme Teknikleri

Videoda kendilerini tanıttıkları üzere Elvin ve pilates hocası Simge hanım; hazırladığı videoda, bizlere kısa ve etkili karın kası geliştirme tekniklerini uygulamalı olarak gösteriyor...

Barack Obama Kimdir? 02:55

Barack Obama Kimdir?

Barack Hussein Obama ABD'nin başkanıdır. Demokrat Partili Barack Hussein Obama, Kenya asıllı Müslüman bir baba ve beyaz bir Amerikalı annenin oğlu olarak 4 Ağustos 1961 tarihinde dünyaya gelmiştir. Anne ve babası Hawaii ..

Deniz Akkaya Kimdir? 01:51

Deniz Akkaya Kimdir?

Deniz Akkaya, Türk manken, oyuncu ve sunucu. Semiha Şakir Lisesinden mezun oldu. İlk olarak 1996 yılında Nihat Doğan'ın Maçoyum Ben şarkısının klibinde oynadı. 1997 yılında Best Model of Turkey'de en iyi manken seçildi..

Gelmiş Geçmiş En Sert Hokey Vuruşları 03:28

Gelmiş Geçmiş En Sert Hokey Vuruşları

İzleyenler bilir, buz hokeyinde omuz atmak, fazla abanmadan ileri itlemek serbesttir. O yüzden her 5 maçın 2 tanesinde yumruk yumruğa kavga çıkar, evet kavgada serbesttir. Ama kuralları var. Kavga eden sadece 2 veya çift..